پيشنهادم خريد يه مودم از برند zyxel هست.نقل قول:
فكر كنم مودم وايرلسش چيزي حدود 90 تومن قيمت داشته باشه.
4 تا خروجي Lan هم داره.
شاد باشيد :40:
Printable View
پيشنهادم خريد يه مودم از برند zyxel هست.نقل قول:
فكر كنم مودم وايرلسش چيزي حدود 90 تومن قيمت داشته باشه.
4 تا خروجي Lan هم داره.
mjzaret عزیز،ممنونم.نقل قول:
این خروجی Lan چیه؟؟ وصل میشه به ورودی USB سیستمم؟؟ حالا اگر دو تا PC داشته باشم و و یکیشون از مودم دور باشه با کابل مخصوصی باید وصل بشه؟؟ در مورد خروجی LAN نحوه ی اتصالش به PC اگه توضیح بدین واقعا لطف کردین...:11:
از zyxl چیزی تو دو سه سایتی که گشتم پیدا نکردم.در مورد این ها نظر شما چیه؟؟ ظاهرا TP link خیلی پرفروشه،درسته؟/ ولی خوب لزوما پرفروش بودن دلیل بر برتری نیست/
tp link:TD-W8960N
linksys:WAG120N
tp-link:TD-W54KIT
اینم لینک ها:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=33699
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=39983
سلام
دو تا مودم خوب دو پورته معمولی و وایرلس معرفی کنید
اگه قیمت هم دارید بگید
ممنون
یه سوال
میکرو فیلتر چیه؟ همون اسپیلتره؟
با سلامنقل قول:
خروجی لن برای شبکه مورد استفاده میشه
یه نوع خروجی با سرعت بالا شبکه هست
شما باید از لن مودم یه کابل به لن کامپیوترتون بزنید
و خودش اتومات ای پی دهی میشه و تنظیم میشه با سیستم
اما در مورد مودم tplink که گفتید هم چون مودمی عام پسند و نسبتا ارزون و کارآمد هست انتخاب و گزینه ی خوبی هست
موفق باشید.
سلام
من مودم Symphony دارم
و میخواستم بدونم این حالت bridge چی هست و چه طور باید روی مودم انجامش داد
با سپاس
به لينك زير مراجعه كنيد. مودم خوبي هست.نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=33699
ميكروفيلتر يك ورودي داره به همراه يك خروجي.نقل قول:
اسپليتر قطعهاي هست كه در مخابرات نصب ميشه و چيزي كه دست ماست به نوعي ميكروفيلتر محسوب ميشه نه اسپليتر!!!
نه به صورت تخصصي بحث كنيم ميكروفيلتر اسپليتر نيست.
موقعاي كه داريد مودم رو تنظيم ميكنيد به جاي گزينه PPPOE گزينه Bridge رو انتخاب كنيد.نقل قول:
بعد در سيستمعاملتون (ويندوز XP، ...) يك كانكشن از نوع PPPOE بسازيد و با اون وصل شويد.
ممنون
منظورم این بود که یه مودم وایرلس و یه مودم معمولی معرفی کنید وایرلس رو که معرفی کردید اگه زحمتی نیست یه دونه معمولیشو معرفی کنید
سلام به همگی دوستان عزیز :
مشکل من از اونجایی شروع شد که مودم رو عوض کردم . قبلا" از TP-LINK 8817 استفاده میکردم و باهاش هیچ مشکلی هم نداشتم و براحتی از وی P ان هم استفاده میکردم . اما چون لپ تاپ خریدم ، رفتم و مودم وایرلس گرفتم .
اما حالا با این مودم Dlink_2640u چه با کابل و چه با حالت وایرلس اصلا" وی P ان :
یا کانکت نمیشه
یا کانکت میشه. اما بعد از 15-10 ثانیه قطع میشه و این خطا رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهی اوقات هم کانکت میشه . اما به محض اینکه میخوام یه سایتی (هر سایتی حتی گوگل) رو باز کنم ، بلافاصله دیسکانکت میشه . اما جالبه که همین وی P ان با مودم قبلیم براحتی کار میکنه . چون اولش فکر کردم شاید ایراد از وی P ان باشه . ولی وقتی دوباره همون مودم قبلی رو وصل میکنم ، میبینم که راحت کانکت میشه و هیچ مشکلی نداره !!!
این موارد رو هم بگم که :
1- هر دو تا مودمو کانفیگ داخلی هستند .
2- بدون ویP ان ، خیلی عالی و با سرعت خوب و بدون قطعی ساعتها با هر دو تا مودم میتونم کار میکنم .
انگاری اصلا" این مودم با وی P ان یا با کانکشن PPTP (که وی P ان من از اون پروتکل استفاده میکنه ) سازگار نیست یا اینکه تنظیمات خاصی باید تو مودم انجام بشه .
دیگه پاک گیج شدم . وقتی مودمو عوض میکنم ، حتی کوچکترین تغییری هم تو تنظیمات کانکشن وی P ان نمیدم ( کانکشن پرتابل دارم )
×××××××××××××××××××××××
اگه لازم بدونید از هر قسمت که بگید ، تصویر هم میذارم
خواهش میکنم کمکم کنید ...
نقل قول:
شما يه كانكشن دستي وي پي ان تو ويندوز بساز،بعد يوزرنيم و پسوردت و آدرس سرور وي پي ان رو سيو كن و كانكت شو. اگه بازم مشكل داشتي شايد مربوط به بسته شدن پورت سرور وي پي اني كه خريدي باشه چون منم مشكلي مشابه اين دارم كه مربوط به بسته شدن پورت از طرف مخابرات ميشه البته فقط شبها اين مشكلو دارم