شما یک بار هم از مرکز مخابراتی تون پیگیر بشید :n06:نقل قول:
Printable View
شما یک بار هم از مرکز مخابراتی تون پیگیر بشید :n06:نقل قول:
با تشکر شوخی کردمنقل قول:
25 ام سرویسم تموم میشه اونوقت اوکی می کنم البته یواشکی:n10: معنی نداره خدا تومن پول بدی و :sq_6: بشی
راستی فاصلت از مرکز مخابرات چقدره - کابل کشی مخابرات جدیده یا قدیمی-نقل قول:
خوب لپ تاپ نیست که نیست هوا که خوبه یه ساعتی وقت بزار و تست کن و نتیجه رو ببین اگه بد بود آماده شو برای :n24: و :n25: با مخابرات چون سر همین موضوع من چند ساعت تو مرکز مخابرات اردو زدم جالب بود تو مرکز سیگنال به نویز بالاتر از 40 بود:n04: اما تو انتهای خط بیشتر از 20 نمیرفت که بعد از چند ماه با این طرح افزایش ظرفیت شانس اوردم و کابل کشی جدید هم مسافتم رو 1 کیلومتر کمتر کرد و هم سیگنال به نویز به حدود 34 رسیدنقل قول:
همارا گفت لپ تاب ببر از سر خط امتحان کن سیم کشی فایده ای نداره ممکنه سیمت خراب باشه یا مشکل داشته باشه ... (لپ تاب از کجا گیر بیارم اخه ؟ )
در انتها سعی کن سیم ورودی رو مستقیم به اسپلیتر بده و سیم رابط رو از نوع شیلد دار ( CAT 5 ) انتخاب کن و سیم بدنه رو به ارت وصل کن
اتفاقا از مرکز مخابراتمون پرسیدم . اگه منظورتون مراجعه حضوری هست که میترسم رفتنم بی فایده باشه ! طرف بگه چک کردم مشکلی نداشت من مجبورم سرم رو بندازم پایین برگردم :n02:نقل قول:
شما یک بار هم از مرکز مخابراتی تون پیگیر بشید
والا فاصله رو از پدرم پرسیدم گفت 3-4 کیلومتر میشه . شما حساب کن شهید مدنی تو نصف راه هست خونه ما هم دور ور شنب غازان (نزدیکای جاده سنتو ) .نقل قول:
راستی فاصلت از مرکز مخابرات چقدره - کابل کشی مخابرات جدیده یا قدیمی-
کابل کشی هم نمیدونم قدیمی هست یا جدید از کجا میشه فهمید ؟
ما طبقه 4 هستیم برام سخته که کیس و مانیتور و ... رو ببرم پایین تو کوچه بساط پهن کنم ... تازه سیمی که کشیده بودم هم سیم خوبی بود . در سیم کشی خود ساختمان هم از این سیم استفاده شده . (از این سیمهایی که 4-5 تا رشته دارن و برای وصل کردن موتور ماه واره به پوزیشن استفاده میشه ) .
ضمنا علاوه بر نویز attenuation من هم جالب نیست و 59 هست .
پس در مورد فاصله از مرکز مخابراتی زیاد باهم فرقی نداریم چون attenuation من هم حدود 60 و بیشتر هستشنقل قول:
در ضمن شما برو دفتر مدنی بگو این چه وضعشه (الکی یکم دادو بیداد کن :n02:)
بگو من خطم یک مگ رو ساپورت نمیکنه پس به چه دردی میخوره
انقدر اینجوری حرف بزن تا (باشلاری گدسین :n02:) اونوقت میتونن به خطت رسیدگی کنن
مطمپن باش 100 درصد نتیجه میگیری:n02:
کاش یکم زودتر میگفتی!:n02:نقل قول:
رفتم مودم TP-Link TD8951ND خریدم به قیمت 115 تومن ولی الان به اینترنت وصل نمیشه مگین چی کار کنم؟
رفتم همونجایی که ثبت نام کرده بودم گفتن ADSL جدید رو بیار 5 تومن هزینه داره تا ما برات درستش کنیم هنوز نبردمش.
برم مرکز شهید مدنی یا زنگ بزنم به پشتیبانی درستش کنن؟ اگه راه میانبر داره داره اونو بگو! :n02:
اگه خودت با تنظیمات آشنا باشی لازم نیست که بهش هزینه الکی بدی
VPI=0 VCI= 33
MTU=1450
connection Type= pppoe
User & Pass : defult
اینارو خودت تنظیم کن و بعد زنگ بزن 5564500 به \شتیبانی بگو که بذات مک آیدی رو آزاد کنن تا بتونی با این مودم به اینترنت وصل بشی
اول مودم رو ریست کردم بعد تنظیماتی که گفتی زدم همه به جز VCI سیو شدن وقتی VCI رو 33 میکنم و میخوام سیوش کنم این ارور میاد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا مودم قبلی این اعدادی که گفتی نیستن همون اعداد پیشفرضه!!!
یعنی ازتون خیلی ناراحت شدم . بابا من دو بار سوالم رو تکرار کردم چرا هیچ کس جواب نمیده . فانوس طلایی ؟
میگم سرعت دانلود روزانه وشبانه مخابرات سرویس توربو و مگا چقدره ؟ ثبت نام اول اگه اینترنتی ثبت نام کنم یک ماهه میشه ؟ :n24:
PVC0 رو شما ادیت کردی!نقل قول:
بالای VPI و VCI اول منوبی کشویی رو باز کن و بذار روی PVC1 خودش اتوماتیک 0 و 33 رو قرار میده نیازی نیست اونو دستی بدی برا مک ریست هم زنگ بزن برات اوکی کنیم