شیراز که خوب بود. من دو مگ داشتم اونجا همش بالای سیصد بود. اونجا هم خراب شد؟
Printable View
شیراز که خوب بود. من دو مگ داشتم اونجا همش بالای سیصد بود. اونجا هم خراب شد؟
دوستان کسی مودم FM-130 داره برای فروش ؟ سالم تمیز باشه
تعرفه م طرح 2 مگ یکساله هست با 24 گیگ حجم که الان بعد 3 ماه فقط 8 گیگش مونده....ینی من باید واسه 10 گیگ 86000 تومن بسلفم؟؟؟؟؟ اینکه خیلی افتضاحه...:n35:نقل قول:
نه بسته 10 گیگ 64500نقل قول:
دوست عزیز استفاده از تعرفه های بلند مدت وایمکس ایرانسل کاملا اشتباهه. چون معلوم نیست کیفیت سرویس چطور ادامه پیدا میکنه و فرد امکان داره قصد تعویض تعرفه رو داشته باشه و امکان داره مثل شما خیلی سریع ترافیکش رو مصرف کنه و اونوقت مجبور به ازای هر گیگ ۸۶۰۰ توامن پرداخت کنه که اصلا به صرفه است. من به دوستان به هیچ عنوان طرحهای بلند مدت حتی سه ماه ه رو توصیه نمیکنم دیگه چه برسه به یکسال
با سلام. دوستان خواهشا ی راهنمایی بهم بکنید!!! من مودم وایمکس usb دارم! راهی هست که بشه اونو به کابل lan یا وایرلس تبدیل کرد؟ من الان به وصیله برنامه کانکتیفی اونو به وایرلس تبدیل کردم! منتها این روش هی قظعی داره و از همه بدتر اینه که لپ تابم باید 24 ساعته روشن باشه!! توروخدا راهنمایی کنید!!
والا اگر میدونستم کمکت میکردم حتما فرشاد جاننقل قول:
آخه من احتمال خیلی زیاد میدم که این مورد وجود داشته باشه!! چون تبدیل مودم بی سیم وایمکس که بصورت lan باشه به وایرلس هست! تبدیل اینترنت بصورت lan به usb برای دستگاهایی که وایرلس ندارن و کابل usb میخورن، هم هست!
منتها من هرچی میگردم نه چیزی پیدا کردم نه کسی هست که در این ضمینه وارد باشه و بگه آیا میشه اینترنت مودم usb رو به lan یا وایرلس تبدیل کرد یا نه؟؟؟!!
بنظر من نمیشه.شما نیاز به یه دستگاهی داری که هم مودم یو اس بی رو بشناسه هم باهاش کانکشن بسازه و کانکت شه و هم وای فای داشته باشه و به اشتراک بذاره. چون این مودم خودش بصورت انفرادی قابلیت کانکت شدن نداره. لذا نمیشه بنظر من.
چه تعرفه ای رو پیشنهاد می کنید؟ من نمی دونستم انقدر گرونه حجم اضافه خریدن...نقل قول: