ممنون از شما مشکل از تنظيمات مودم بود که حل شدنقل قول:
Printable View
ممنون از شما مشکل از تنظيمات مودم بود که حل شدنقل قول:
شما در كدون شهر ساكنيد؟نقل قول:
معمولاً به دو روش اينترنت ADSL به دست مشتركين ميرسه:
-- از طريق V-P-N
-- با كانكشن PPPOE
فكر نكنم چنين چيزي درست باشه.
شاد باشيد :40:
سلام
دوستان خواهش می کنم مشکل منو حل کنید، حدود 5روز پیش یه مودم زایکسل گرفتم (مدل P-660HW-T1 v3) اولش با راه انداز سی دیش جلو رفتم و همه چی خوب به نظر می رسید ولی فقط گوگلو باز می کرد با چندتا سایت دیگه، یه نفر گفت زنگ بزن شرکتی که ای دی اس ال گرفتی بگو آیپی تو چنج کنن منم زنگ زدم مخابرات گفتم، گفت تنظیماتو بزار رو بریج و کانکشن بساز ببین چه اروری میده وقتی این کارو کردم بدون هیچ مشکلی وصل شد و همه سایت ها میره ولی مشکلی که هست اینه که اصلا نمی تونم از وایرلس استفاده کنم وایرلسو میشناسیه ولی وقتی می خواد صفحه لود کنه می نویسه اینولید سرور نیم
ببخشید که زیاد شد.
شما يه بار مودمتون رو Reset كنيد. (به حالت پيش فرض كارخانه دربياوريد.)نقل قول:
بعد از Reset كردن مودمتون رو تنظيم نماييد.
به نظرم اين بيشتر به DNS هاي گرفته شده توسط مودم هست كه البته در حالت Bridge هم نبايستي فرقي داشته باشد.
دليل اينكه روي لپتاپتون اينترنت نداريد اينه كه درون مودم كانكشني وجود نداره و به همين دليل اينترنت نداريد.
روي لپتاپتون كانكشن بسازيد و از اين طريق به اينترنت دسترسي داشته باشيد.
سلام
من شاید تا حالا 10 بار مودمو ریست کردم ولی همچنان همون مشکلو دارم اگه به صورت روتر تنظیماتو انجام بدم با وی پی ان همه ی سایت ها رو می تونم برم هم رو پی سی هم رو لپ تاپ حالا اگه کسی تنظیمات ای دی اس اله مخابراتو می دونه بگه که من دستی وارد کنم.
سلام
من شاید تا حالا 10 بار مودمو ریست کردم ولی همچنان همون مشکلو دارم اگه به صورت روتر تنظیماتو انجام بدم با وی پی ان همه ی سایت ها رو می تونم برم هم رو پی سی هم رو لپ تاپ حالا اگه کسی تنظیمات ای دی اس اله مخابراتو می دونه بگه که من دستی وارد کنم.
با سلامنقل قول:
خوش مشكلتون بر ميگرده به وايرلس ديگه
اگه روي حالت Bridge باشيد نميتونيد از وايرلس استفاده كنيد
اما اگه PPPoE باشيد بدون مشكل وصل ميشه
اگه PPPoE هست و وصل نميشه پس سخت افزار وايرلس مودم حتما دچار مشكل شده
يا اينكه لپ تاپ وايرلسش خراب شده
موفق باشيد.
مشکل از کجاست ؟؟
من ویندوزم رو عوض کردم کارت شبکه رو نصب کردم تا local area connection ساخته بشه، اما هنوز نمیتونم به اینترنت وصل بشم. با کسی که اینترنتو راه اندازی کرده بود تماس گرفتم، گفت نیاز به ساخت کانکشن و یوزرو پسورد نیست. اتصالات مودم هم مشکلی نداره و چراغ ها روشنه، واقعا گیج شدم نمیدونم مشکل از کجاست. تنها ایرادی که میبینم اینه که علامت دوتا مانیتوری که باید توی نوار تسک بار باشه نیست! البته همون طور که گفتم اگه بری تو قسمت network connection، میتونی local area connection رو ببینی که چراغشم روشنه(اتصالات کامله)
شما براي حل مشكلت اين راه رو هم امتحان بكن:نقل قول:
ابتدا مودمتون رو روي حالت PPPOE بزاريد.
حال DNS هاي كارت شبكه خودتون رو به اين موارد تغيير بديد:
217.218.155.104
91.186.192.3
217.218.29.3
به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه.
سلام دوستان
من می خوام یه مودم بخرم(سرویس اینترنتم مخابراته) هیچی از مودم سر در نمیارم...
ولی می خوام طوری باشه که دوتا pc دارم و یه لپ تاپ بتونم با همه کانکت شم...(برد وایرلس نمی دو نم چقدر باشه خوبه...ولی اتاق من ته خونس و فاصله با نشیمن خیلی زیاده(البته نشیمن پشت دیوار ه،نمی دونم از دیوارم سیگنال رد میشه یا نه !))
خروجی مودم به یه pc به کدوم ورودی کیس وصل میشه؟! usb یا ...؟ چیز خاصی هست که ممکنه کیسم نداشته باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چرا که باید زودتر مودم رو بخرم...
چند مدل پیشنهاد میدین؟؟(اگر اینترنتی مودم رو بخرم مشکلی نداره؟)
ببخشید خیلی سوال پرسیدم.