سلام
قصد خرید Sony TX10 رو دارم . فقط در مورد باتری و زمان نگه داری شارژش یکم نگرانم با توجه به تجربه و شنیده هام از دوربین های سونی .
اول نظر
دوم پیشنهاد بهتر اگه دارید
با تشکر
سلام
قصد خرید Sony TX10 رو دارم . فقط در مورد باتری و زمان نگه داری شارژش یکم نگرانم با توجه به تجربه و شنیده هام از دوربین های سونی .
اول نظر
دوم پیشنهاد بهتر اگه دارید
با تشکر
این دوربین جدید sx260 جانشین 230 قراره بشه ؟ چقدر طول می کشه به بازار ایران برسه؟
سلامنقل قول:
IXUS 300 :46:
یا SX150
سلامنقل قول:
شما بودجهتون چقدره ؟؟؟
چی براتون مهمه ؟؟؟
بلهنقل قول:
شاید تا عید باشه که بدون شک قیمت منطقی نخاهد داشت
نقل قول:
این دوربین علاوه بر برخورداری از تکنولوژی WIFI یک تفاوت هایی هم به لحاظ لنز با sx230 دارد.
sx230 دارای یک لنز 28- 392 میلیمتر با زوم اپتیکال 14 است. ولی sx260 از یک لنز 25-500 با زوم اپتیکال 20 برخورزدار است. بنابراین این دوربین جدید دارای لنز واید تری می باشد.
حال باید دید که با چه قیمتی وارد بازار می شود. با توجه به شرایط آشفته بازار و نرخ ارز باید یک مقایسه ای به عمل آورد که آیا این تفاوت و تفاوت قیمت به صرفه است یا خیر.
تا حدود 500 تومن بودجه ستنقل قول:
سلام
شما بودجهتون چقدره ؟؟؟
چی براتون مهمه ؟؟؟
می خوام :
جمع و جور و سبک
حسگر CMOS
کیفیت بالای 15 مگا
طراحیه ظاهری مناسب
باتری قوی
اونایی که Bold هستن برام مهمترن
دوست گرامینقل قول:
کیفیت عکس رابطه آنچنانی با حداکثر توانایی دوربین در سایز عکس های گرفته شده (که به مگا پیکسل ارائه می شود ) ندارد.
این موضوع در بزرگ کردن عکس ها می تواند حائز اهمیت باشد. آنچه که در کیفیت عکس مهم است علاوه بر كيفيت ونوع لنز به نوع سنسور و اندازه آن نيز بستگي دارد. معمولا تمامی دوربین ها با این بودجه از یک سایز از سنسور برخوردار هستند.
اون مدل که گفتید ضد آب و ضد غبار و ضد ضربه و ایناست! که جزو ملاکهایی که گفتید نیست . و قیمتش برای همیناستنقل قول:
وگرنه با این قیمت دوربینهای با کیفیت تری میتونید داشته باشید
نقل قول:
دوست گرامي
حال چرا اين مدل؟ مدل هاي مناسب تر ديگري هم موجود است.
من از يكي از دوستان كه مدل TX1 را دارد درمورد مدت زمان شارژ باتري پرسيدم. ايشان تأييد كردند كه نسبت به ساير دوربين هابه نظر مي رسد كمي ضعيف تر است.
راستش از ویژگی های این مدل خیلی خوشم اومد . کیفیت ساخت سونی هم که شکی درش نیست .نقل قول:
اگه پیشنهاد بهتری دارید خوشحال می شم ...
سلام دوستان
من میخوام یه دوربین بگیرم و مد نظرم sx230 هست منتها نمیدونم تنظیمات دستی داره شاتر و دیافراگم داره یا نه؟
و اگه تو مون رنج قیمت چیز بهتری یا مناسبتری در نظر دارین اگه بگین ممنون میشم