سلام
این عکسی که گزاشتین 1080p داشت با 1080i چه فرقی با هم میکنن HD هم بودن
اقا این دسته خیلی فرق داشت با قبلی شبیه همون اصله بود کاش یه عکس می گرفتی از اصله
سلام
این عکسی که گزاشتین 1080p داشت با 1080i چه فرقی با هم میکنن HD هم بودن
اقا این دسته خیلی فرق داشت با قبلی شبیه همون اصله بود کاش یه عکس می گرفتی از اصله
نقل قول:
سلام دوست عزیز...
تصویر1080iکیفیت کمتر نا محسوسی با1080p دارد...
دسته ای اصل رو راحت میشه تشخیص داد. جنس پلاستیک و سختی و نا مرغوب بودن دکمه ها که موقعی که کلید میزنید کاملا خودش رو نشون میده..
موفق باشید.
در پناه حق:11:
سلام اقا میلاد میشه عکس های کم حجم تر بذاری؟؟؟
اخه با این مودم های هندلی dial up سه ساعت طول میکشه:31:
سلام
جریان این داریو ورژن 2 لایت اون چیه که میگن ؟ بهتره - بدتر ؟ چجوریاست
بعد احتمال داره تو خود دستگاه دسته ی تقلبی بزارن از پشت شهرداری می خوام بگیرم
هنوز هم قاب دستگاه هارو جابجا میبندن
من باید شماره سریال داخل داشبورد و با کجا برسی کنم (جلوی دستگاه ( یو اس بی)) کجای دستگاه میشه عکس بزارید یا توضیح بدید (شنیدن کی بود مانند دیدن)
:31: حجمش رو ندیده بودم ، الان دیدم زده 1.5 مگ :31:نقل قول:
حواسم نبود ببخشید :11:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
لایت آن بیشتر از 2 تا ورژن داره !نقل قول:
ولی آخرین مدلش که برای اولین بار با باندل فورزا ارائه شد این بود : LiteOn 83850
که یه مدتی طول کشید تا بتونند هکش کنند . اگر منظور از ورژن 2 این هست فرقی با قبلیا نداره ، فقط روش هکش فرق میکنه .
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
فرقشون با هم رو در آرشیو P30 جستجو کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/archive/index.php/t-376325.html
شهاب این تفاوت میلی آمپر ها منظورم 2100 با 2700 چقدر محسوس هست؟نقل قول:
سلام
ممنون مرسی خیلی جالب بود
حالا چندتا lcd که 1080p باشن میگید به ما 22" 23" ممنون مرسی
بعد احتمال داره تو خود دستگاه دسته ی تقلبی بزارن از پشت شهرداری می خوام بگیرم
هنوز هم قاب دستگاه هارو جابجا میبندن
من باید شماره سریال داخل داشبورد و با کجا برسی کنم (جلوی دستگاه ( یو اس بی)) کجای دستگاه میشه عکس بزارید یا توضیح بدید (شنیدن کی بود مانند دیدن)
بقيه ي سوالات شما رو بلد نبودمنقل قول:
فقط اين مورد رو ميگم
( خودم قبلا از شهاب جان پرسيده بودم )
خوب ببین اول از همه باید ببینی که دستگاهت جاسپر هست یا نه. برای این کار چند راه هست که من بهترین و مطمعن ترینشو بهت میگم :
پاور سریه جاسپر باید 150 وات باشه که این 150 وات را پشت پاور اگه جست و جو کنی میتونی ببینی.
اما مرحله بعدی تشخیصش سخته و اون اینه که ایا LT هست یا نه؟ که تو اینجا فقط باید به حرف فروشنده اطمینان کنی.
اما مورده بعدی اینه که باید چک کنی که سریالی که پشت دستگاه نوشته شده با سریالی که روی شاسی نشته شده یکی هست یا نه. سریال شاسی همونجایی نوشته شده که ورودیهای usb دستگاه قرار داره
مورده بعدی اینه که باید ببینی دسته اصله یا نه برای این کار برو به ادرس زیر:
بازي سنتر
این دوتا عکس:کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=27572
کد:
کد:کد:http://up.--------.com/37261/1266047634.jpg
ب یه چیزی را یادم رفت بعد از این که این 2شماره سریال را با هم مطابقت دادی باید بیای توی محیط داشبورد و شماره سریالی که توبی داشبورد نوشته هم چک کنی که با شماره سریال شاسی یکی باشه. برای این کار در محیط داشبورد باید به مسیر زیر بری:کد:http://up.--------.com/37261/1266056508.jpg
system setting>consol setting>system info
همون اول صفحه نوشته: console serial number
ببین این خیلی مهم نیست که شماره سریال پشت دستگاه با شاسی یکی نباشه چون ممکنه زمانی که میخواستن کنسول را کپیخور کنن قاب کنسولها با هم عوض شده اما شماره سریال شاسی باید با شماره سریالی که در داشبورد نوشته شده یکی باشه وگرنه دستگاه تعمیریه.
اين هم عكس پاور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنم ديگه موردي مونده باشه
اگه بود دوستان بگن
بچه ها این اداپتور دسته های بی سیم xbox که رو از کجا میشه خرید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پست قبلیمم جواب بدین
اقا ممنون مرسی چندتاشو میدونستم ولی بازم ممنون مرسی
مخصصوصا بابته عکس ها شرمندمون کردی - اگه از سریال پشت دستگاه هم عکس میگرفتی دیگه روم نمیشد پست بدم
اگه بخواد تعمیر کنه که بازم نمیشه فهمید - یه دستگاهو باز میکنن تعمیر میکنن دوباره می بندن سریالش فکر نمی کنم عوض بشه(یعنی حافظه دستگاه که عوض نمیشه شاسی شم که همونه) - یعنی دارم اشتباه میگم
تاریخ دستگاه واسه کی باشه خویه 10/2009 باشه خوبه
بازم راهنماییم کنید