وای دوستان این دیگه کی بود؟اصلا تقصیر من بود بهش زنگ زدم گفتم بیا یه مرامی بذار تغییر مالکیت بده.آقا چند روز بعدش رفته بود اعلام مفقودی زد و سیم کارت رو از دسترس خارج کرد.البته خودش گفت اعلام مفقودی زده ولی اگه اعلام مفقودی زده چرا براش بسته 20 گیگ فعال شده.
حالا برای اطمینان گفت بیا دفترخونه رسمی اقرارنامه بنویس و امضا کن.ما هم قبول کردیم.از شانس ما سیستم ثبت احوال چند روزیه از ساعت 11 به بعد خراب هست.
هرچقدر گفتم بیا شما تغییر مالکیت بده،من تضمین میدم فردا پس فردا امضا کنم.ولی ظاهرا مرغش یه پا داره.و تا اقرارنامه ثبت نشه قبول نمیکرد.گفت اگر امروز نشه تا 10 دیگه نمیام.
تئوری توطئه هم داشت.میگفت نه اینها یعنی دفترخونه نمیخاد کار راه بندازه.زنگ زد دفترخونه تهران(ما خوزستانیم)تهرانیها هم گفتند قطعی و وصلی داره.
ببین کار ما گیر کیا افتاده:sad:.اخرش 61500 هم از جیب دادم چون تو حین قطع و وصلی سیستم ثبت اسناد هزینه پرداخت شد و آخرش مجبور شدم از جیب بدم.
پست بانک به من گفت برو نماینده همراه اول ( فکر کنم همون گرید a) بهش بگو فلانی اینکارو کرده .یه پرینت هم از تماسهات روی گوشیت داری،اونا هم میبینن .ولی نمیدونم برام کاری میکردن یا نه.