نه...نقل قول:
خیلی جالبه، هنوز خطم وصل نشده، مسیج اومده از صبانت :n02:
کاربر گرامی از انتخاب صبانت به عنوان سرویس دهنده ی اینترنت سپاسگراریم، سرویس 128 کیلوبیت 10 روزه جمعا 100مگ، رایگان برای شما ثبت گردید :n13:
Printable View
نه...نقل قول:
خیلی جالبه، هنوز خطم وصل نشده، مسیج اومده از صبانت :n02:
کاربر گرامی از انتخاب صبانت به عنوان سرویس دهنده ی اینترنت سپاسگراریم، سرویس 128 کیلوبیت 10 روزه جمعا 100مگ، رایگان برای شما ثبت گردید :n13:
قبلا که ضحی بودم مودمم رو وقتی روشن میزاشتم گاهی تا 1 ماه هم ای پی تغییر نمیکرد و اصلا ریست نمیشد اما الان که ماناماد هستم در طول شبانه روز 4 بار ای پی عوض میشه .برا شماها هم همینطوره ؟
چند وقته ابنجوری شده.... برا من روزی 10 بار قطع میشه... :n24:نقل قول:
نقل قول:
ضحی هم همینطوریه ؟ شاید فقط ماناماد و اکسین اینطوری هستن ؟
سلام....اینترنت جدیدا خوب شده و سرعت قابل قبولی هم داره. من که راضیم سرعنم 2 مگ هست.
برای تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.
کسی نیست جواب این سوال من بده خیلی نیاز دارمنقل قول:
باید مک کارت شبکه یا مک مودم داییت رو برداری ، یوزر پسوردشم داشته باشی. بعد مک کارت شبکه اونو روی کارت شبکه خودت ست کنی و در اخر کانکشن میسازی و بوزر و پس میزنی و وصل میشی ! البته باید بببنی با داییت روی حالت pppoe وصل میشده یا bridge. میتونی بری توی ibs داییت و ببینی با چه مکی وصل میشده ، مک مودم ثبت شده یا کارت شبکه . ولی خب هر دوتاش رو بردار جهت اطمینان.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
الان برای من فقط ای پی گشترش ارتباطات 5 و تست روت 95 میان و گسترش ارتباطات فقط اینترانت شده .الان دارم از تست روت استفاده میکنم .اگر بقیه هم اینطوری بودن بیاید اعلام وضعیت کنید.
برای من گیت وی 88 و گسترش مخابرات میان... یعنی یکی با چیز خودش بازی کنه، اینقدر تند تند اینترنت قطع و وصل نمیشه :n24:
بالاخره امروز بعد از 10 بار پیگیری، خطم رو از رانژه درآوردن، فردا انشاا... سرویس صبانت وصل میشه. تست میذارم ببینید... 2مگ 5 گیگ گرفتم برای شبانه اش. :n16::n16: