دوست عزیز این امپلی که شما فرمایش میکنین ورودی اسپیکر هم داره؟چون این دوست من میخواد رو ظبط فابریک نصب کنه:n18:نقل قول:
دوست عزیز این امپلی که شما فرمایش میکنین ورودی اسپیکر هم داره؟چون این دوست من میخواد رو ظبط فابریک نصب کنه:n18:نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. امپلی کنوود 525 چنین قابلیتی داره؟:n18:نقل قول:
کسی بلد نیس یا کمکم نمیکنه؟جواب بدین لطفاً
سلام دوستان
من اگه بخوام با تا 800 تومن ضبط بخرم چی پیشنهاد میکنید آخه ضبط پایونیر دارم که آهنگ های جدید که bit rate بالاست رو پخش نمیکنه.ممنون میشم تو این قیمت 1ضبط خوب معرفیز کنید.
مرسی
سلام خدمت همه دوستان عزیزنقل قول:
یه درووود ویژه هم خدمت علی جون دارم که واقعا کولاک کرده
ورود شما و دوستان جدیدمون رو خوش آمد میگم
اما در مورد سیستم آقا مصطفی
پخش 6550 ، دو تا خروجی اسپیکر داره، اگه بعدا ساب بخوای ببندی بهتره الان یه پخش بگیری که خروجی ساب داشته باشه در غیر این صورت که مشکلی نیست
6975 رو من پیشنهاد نمی کنم ،
اگه ساب نمی بندی بهتره یه کواک با کیفیت بگیری که بیس خوبی رو بهت بده،( هرچند قابل مقایسه با بیسی نیست که از ساب قابل شنیدن هست، اگه میتونی صدای چندتا سیستم رو گوش کن ببین سلسقت و هدفت کدوم صداست، با ساب سا بدون ساب)
این کواک ها حدودا قیمتشون از 350 به بالاست. مثل هرتز 690 ، یا DLS 1073 و ...
قیمت کامپ هم بستگی به توان و برند و کیفیت داره و از 200 تا 1200 قیمت داره
آمپ 4 کانالی هم که بتونه یه کواک قوی رو درایو کنه حداقل 400 تومن هست
پس پخش حدود 450
آمپ حداقل 400
کامپ 200 تا .....
کواک حدود 400
سیم کشی و نصب حداقل 150
اینم از پست شما که پرتقالی شد!!!
پست بالایی رو مطالعه کنید،سوالی بود باز من در خدمتتون هستمنقل قول:
معمولا توصیه نمی شه همه قطعات رو از یه برند بگیرید اما قانون نیست ، بعضی برندها هستند که در هر زمینه یه قطعه خیلی خوب دارن که میشه ازشون استفاده کرد.نقل قول:
فکر میکنم 8019 کنوود انتخاب خوبی باشه حدود 600 تومننقل قول:
تو این رنج دستتون نسبتا بازه
راستی یه نکته هم خدمت دوستان بگم، اگه یه پست گذاشتید و جواب نگرفتید به حساب بی توجهی بقیه دوستان نذارید لطفا ، چون همه دوستان اینجا هستن که تجربیاتشون رو در اختیار هم قرار بدن و اگه اطلاعاتی از جواب سوال شما ندارند طبیعی هست که پاسخ ندن
پس خواهشن صبر داشته باشید و از اینکه پست یا سوالتون مثلا تو 24 ساعت گذشته جواب داده نشده دلگیر نشید
به قول قدیمی ها جوینده یابندست
ببخشید که وقتتون رو گرفتم
مخلص، امیر
:35::35::26:نقل قول:
دمت گرم که باز جواب دادی مومن :n02:
والا من دنبال بترکون نیستم که بمب بمب صدا کنه سر آدم بترکه ! از اونورم پول ندارم من دنبال یه سیستم هستم که وقتی تو ماشین میشینی بیسش راضیت کنه نه که دیگه یه حالیم بخوام به ملت پیاده رو بدم :n07:
منم سیستم باز نیستم فقط از قدیمو ندیمو کسایی که این کاره بودن همیشه تعریف 6975 رو شنیدم با اینکه میدونم سیستم های بهتر از اونم هست ولی چون به حرف مغازه دار اعتمادی ندارم ترجیح میدم یه چیزی بگیرم که خیالم تخت باشه. الان قیمت 6975 حدود 400 الی 450 هست.
با این حال اگه میگی کواک بهتره که بگو چه مدلیش حداقل یه سرو گردن از 6975 بهتره و چه قیمتی هست (راستش من حتی اسمشم نشنیدم خخخخ )
پخشم به مدلی بگو که اگر بعدا به فرض 1% خواستم ساب بندازم ساپورت کنه و اوکی باشه.
کامپ هم به نظرم خیلی نیازه چون سیستم 405 باندای جلوش داغونن و صدای گوشیت ازونا قشنگتره از یه طرفم اگه کامپ نندازی به نظرم اینکه همش صدا از پشت بیاد باعث میشه قشنگی صدا کم بشه و یه جوارایی تو آهنگ محو نشی :)))) هم اینکه یه موقعه سر نشینای عقب اگه خسته بشن از صدا اگه صدارو بدم به جلو یه صدای گوش خراش نباشه!
و اینکه این امپلی که گفتی به این قیمت ساب رو هم ساپورت می کنه؟؟
ممنون میشم مدلایی که انتخاب میکنیو با قیمت بگی تا یه سرچی در موردش بتونم بزنم
راستی نظرت در مورد 7150 چیه؟؟ مرسیییی:n26:
نقل قول:
پیشنهاد من 8550 پایونیر هست. با 490 فک کنم بشه گرفتش
سلام به همه اساتید
ما پرایدمون رو تازه تحویل گرفتیم، اما پخش نداره و بجاش 100 تومن پول برگردوندند.
راستش من اصلا سیستم باز نیستم ، فقط میخام یه پخشی بگیرم که حتما فلش بخوره (سی دی مهم نیست بخوره یا نه) و کیفیت مناسبی هم داشته باشه.
اهل باند بستن هم نیستم و همون باندها فابریک پراید واسم کافیه.
حالا میخاستم شما راهنمایی کنید که چه پخشی بگیرم؟
حداکثر تا 150 تومن
اگه مدل خاصی مد نظر دارین بگین