ما هم ميدونيم چي كار كنيم از اين به بعد هركي چيزي خواست توي پست خصوصي بگه تا براش بزاريم البته اين نظر منه شما چي ميگيد ؟
ما هم ميدونيم چي كار كنيم از اين به بعد هركي چيزي خواست توي پست خصوصي بگه تا براش بزاريم البته اين نظر منه شما چي ميگيد ؟
تو هنوز بلد نيستي چه جوري دروغ بگي اخه كي مياد با اين عكس هايي كه گذاشتي (دستت رو شد) بياد ازت بخره من كه باورم نميشه!!!!!نقل قول:
کسی که به دروغ داره میگه "این عکس ها از روی جلد هست و ..." تو هیچ کاری بلد تیستی بکنی چرا؟ چون اون لیموزین رو خودم هم دالود کردم و خود J,V.T اون رو ساخت هامر اچ 1 رو هم که داره میگی از تو نیست از GTAGUY هست و اگه بلدی و واقعاً این رو ساختی این یکی رو ترجمه کن:
Model.Available(23@)
else_jump @BBALL_5240
080A: get_object 0@ spoot 1 store_to $TEMPVAR_FLOAT_1 $TEMPVAR_FLOAT_2 $TEMPVAR_FLOAT_3
080A: get_object 0@ spoot 2 store_to 2@ 3@ 4@
080A: get_object 0@ spoot 3 store_to 5@ 6@ 7@
و در ضمن این به چی بستگی داره ؟ یعنی در کجا از این کد استفاده میشه؟ سوالم خیلی خیلی آسونه البته اگه واقهاً تو پچ ساز باشی...
اینم ورژن جدید ENB از من و بوریوز (سازنده ENB) که حتماً دانلودش کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود مستقیم از خود وب سایت ENB این هست:
در دفعات بعد می خواهیم بازتاب روی دریا را درست کنیم....کد:http://boris-vorontsov.narod.ru/enbseries_gtasa_v0075c.zip
راستی اینم همون بنزه که حامد در موردش میگفت....ویرایش شده خودم؛ورژن 1.2که البته اگه به سقفش نگاه کنین ؛ می فهمین عکس واسه ورژن 1.1 هست.
ورودی بازی من. البته 3 ، 4 سال کار داره.
اینم عکس داخل بازی. ولی هنوز سالهای سال کار داره.
بچه ها خسته نباشید ...من پراید صندوق دار از کجا میتونم پیدا کنم:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی میتونه این پراید 141 اسپرت رو درست کنه:31:
دانوش جان ميشه يكمي به من (كه يكمي دوهزاريم كجه) بفهموني كه اين به چه درد ميخوره و چجوري نصبش كنم.نقل قول:
اقاي دانوش شما اين Enb شما روي گرافيك 6200 هم عمل ميكنه اگه عمل ميكنه لطفا طريقه استفادشو برام بزاريد
ممنون
دانوش خان اين عكسو نگاه كن :
انگار دستش قطع شده
حالا اسكيته چقدر سرعت ميره ميتوني از اون نوع اسكيت (منظورم مثل كفشه) درست كني
__________-
حالا يه موتور جت براي اسكيتت بزار سرعتش بيشتر بشه خيلي حال ميده
در ضمن اون طور که مثل کفش بشه هم درست کردم که با پچ دانوش سیتی می تونین این کار رو کنین اما نمی دونم کجاش رو آپالود کنم تا شما هم کفش اسکیتی داشته باشین...
سرعتش به چربی و عضلات شما (منظورم C.J) بستگی داره در ضمن موتور جت که دیگه بازی رو تخیلی میکنه!!!
دانلودش کن و فایل Readme_FA رو بخون ( اون رو برای اثبات کار با وریوس (سازنده ENB ) گذاشتم):46:نقل قول:
و درست کردن پلاکش هم 3 سال کار داره؛ نه؟ :31:نقل قول:
بچه های فضول؛منظورم بعضی ها بود؛دلیل مرگ جوجه ام ؛ رفتن در تشت پرِ آب بود و بعد در اون تشت غرغ شد و سپس چون ما اون وقت بیرون بودیم؛ او را نجات ندادیم و او فوت کرد....یم شبانه روز براش گریه کردم؛خب شما هم جای من بودین این کار رو میکردین؛چون شب و روز با او به بازی می پرداختم....آه!....
این رو هم گفتم تا هیچ فضولی برای من پست خصوصی نفرصته...
نميدونم جواب شما رو دادن يا نه ولي من ميدم .نقل قول:
چطوری باید اسم ماشینارو تو جی تی آ تغییر داد؟
میشه کاری کرد موقع دنده عقب چراغش روشن بشه؟
میشه کاری کرد که ماشین راهنما بزنه؟
براي تعويض اسم از gxt editor بايد استفاده كنين . آسونه باهاش يه كم ور بري ياد ميگيري .
سوال دومي نه . فكر نميكنم
سوال سومي هم نميشه .
سوال دومی رو در GTA-Forums مطرح کردم و سوال سومی هم میشه البته با داشتن CLEO میشه یه جورا یی جفت راهنما زد.
بچه ها دراکت ایکس 10 با دراکت ایکس 9 چه فرقی داره؟
دوستان لطفا سعی کنید از تاپیک برای گفتگوهای الکی استفاده نکنید!!!:angry::angry:
لطفا چیزهای خوب و به درد بخور بذارید!!!!
از همه مهمتر کارهای خودتون و ایرانی را بذارید!مگه اول تاپیک را نخوندین
دوستان لطفا آدمهای جدید را برای جی تی آی 5 بذارید.
مثلا:زن با حجاب،سفید پوستهای بیشتر و ...
اینم کاری میکنه که چراغ های پلیس واقعی تر بشن البته در اصل واسه دانوش سیتی بود؛ اما این یکی دیگه است و کد های این پچ با کد های پچ دانوش سیتی هم همخونی داره البته نمی دونم چرا!شاید کپی باشه در هر حال بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://grandtheftauto.--------------/file/PoliceLightsv2;91688
اینم عاقبت کد نویسی من!!!:
البته در اصل می خواستم 405 جدیدم رو معرفی کنم که یه دفعه این جوری شد!!!!:
راستی در مورد سوال دومی شما هم تحقی کردم و یه برزیلیه گفت چنین چیزی میشه!! اما یکمی وقت بدین تا لینک دانلود رو به شما بگم.....
<--- پیغام در انتظار تایید ( عدم نمایش به عموم ) --->
اگه ميتوني يه جت پك درست كن سرعتش بالا باشه مثل مورسيالاگو
همچنان بد هم نشده خيلي اسباب بازي شده خوشم مياد
راستي يه سوال در مورئد كروت پليس دار<--- پیغام در انتظار تایید ( عدم نمایش به عموم ) --->م نميشه اون بادگيري كه پشتش هستو با چراغ پليس همخوني داد يعني هم چراغ بادگير روشن خاموش بشه هم چراغ بالاي سقفش(بعد يعه سوال ديگه دارم چراغ عقب ماشين كروت شما سفيده؟؟؟)
خیلی ممنون واقعا لطف کردین دقیقا همونیه که لازم داشتم باز هم دستتون درد نکنه...... اجرت با آقا امام زمان...نقل قول:
منظورت پلاک بی ام و هستش؟نقل قول:
خوب موقعی که میخواستم برم اونجا چون خوب و حرفه ای
رانندگی میکنم ، پلاکش اینطور شد. حالا مگه بد شده؟
منظورم از سال این بود که من هر دو سه ساعت به ادامه کار بازی می پردازم. خیلی تنبلم.:8:
کسی میدونه چطوری اسم ماشینا تغییر میکنه؟
چرا موقع ترمز کردن پشت ماشین به جای چراغش قرمز میشه؟ نمیشه کاری کرد که خود چراغ روشن بشه؟
موقع دنده عقب نمیشه کاری کرد که چراغش روشن بشه؟
ببخشید میخواستم بدونم چطوری باید رینگ Offroad رو عوض کنم.
هات کافی رو چطور حذف کنم؟
چطوری باید --- Shop رو از بازی حذف کنم.
سوال اول رو كه يك صفحه پيش گفتم . اگه منظورت همون اسميه كه تا سوار ماشين ميشي مياد با gxt editor ميشه عوضش كرد . اول فايل امريكان ( شايد تلفظ غلط باشه ) رو از فولدر text تو برنامه باز ميكني بعد دنبال اسم ماشين ميگردي . مثلا من اسم greenwoo رو پيدا كردم بجاش نوشتم peykan javanan و بعد سيو كردم .نقل قول:
چرا موقع ترمز کردن پشت ماشین به جای چراغش قرمز میشه؟ نمیشه کاری کرد که خود چراغ روشن بشه؟
سوال دومي از ساخت ماشينه ممكنه اون ماشين خاصيتشو نداشته باشه . كه ساخت اين خاصيت يه كم دشواره . من تغريبا دارم ياد ميگيرم اما چراغه روشن نميشه . هر وقت ياد گرفتم آموزش ميزارم تا شما هم بتوني درست كني .
سوال سومي فكر كنم توي gta vice city روشن ميشد . سن آندرس رو فكر نكنم شايد همونطور كه دانوش گفت با Cleo يا چيز ديگه اي بشه :46:
]چراغ عقبش نه سفیذ نیست ؛ چشم اون کاری که با بالچه عقب گفتین رو میکنم؛مورسالگو چی هست؟نقل قول:
با GXT EDITORنقل قول:
جواب سوال دو: با SAlights.ASI
این سوال رو این جا مطرح کردم و گفتم میشه چراغ دنده عقب گذاشت یا نه...اون ها گفتن آره میشه و حالا اینم آدرس اون تایپیکه:
کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=362619&st=0&#entry1058358336
لامبورگيني مورسيالاگو عكسشو ميزارم
ببخشيد دوتا پست شد ميخواستم پستمو ويرايش كنم 10 دقيقه طول كشيد هنوز ويرايش نشده
اينم يه نوضيح مختصر:
در گذشته مورسیلاگو مورد انتقادهای بسیار زیادی قرار میگرفت، و بیشتر توجه معطوف به هم نوع کوچکتر آن "گالاردو" می شد.
"لوک دونکروولکه" برای طراحی مورسیلاگو از لامبورگینیهای قبلی به ویژه "دیابلو" و "کونتاک" تبعیت کرده است، و مدل2007 آن حتی از همیشه نیز مهاجم تر و سلطه جو تر به چشممی آید. روکش سخت خارجی آن از فیبر کربن می باشد (بهاستثنای سقف و درها که از استیل ساخته شده است). از فیبر کربن همچنین در چارچوب این اتومبیل برای قدرتمندتر و سبک کردن آن استفاده شده است. برای تزئینات داخلی اتومبیل نیزجزء انتخاب های اصلی بوده است.
در لامبورگینی صفحه کیلومترشمار و عقربه ها در محلی بسیارمناسب و معقول نصب شده است که به راحتی قابل خواندناست. کنترل ها و شاسی ها نیز در مستقیم ترین و مناسبترین مکان قرار دارند.
کیفیت مواد و اجناس استفاده شده دراتومبیل ارزش قیمت بالای اتومبیل را دارد و در همه ی قسمتها هارمونی و هماهنگی خاصی به چشم می خورد. تنها چیزیکه خوشبختانه تغییر نکرده، روش تغییر دنده اتومبیل است که به صورت 6 دنده و مانوال انجام می گیرد. البته برای عوض کردندنده نیاز به دستی قوی و دقیق است. البته میتوانید نوع مانوالترتیبی را سفارش دهید (سیستم عوض کردن دنده خودکار)، اما نوع دنده ای مانوال آن کماکان ارجحیت دارد.
به نسبت اینکه توانایی حتی 320 كيلومتر در ساعت سرعت رادارد، داخل مورسیلاگو بسیار راحت است و شما کنترل بیشتریروی اتومبیل دارید.
اما در ترافیک، اندازه این ماشین محدودیتبیشتری به شما می دهد. این اتومبیل که تقریباً 7 فوت پهنادارد.
اینم فاکتور فروش جی تی ای های من
خجالت بکش ..... هات کاف چیه ...... بگم تو رو بن کنند ......نقل قول:
همونطور كه نصبش كردي :31:نقل قول:
هات کافی رو چطور حذف کنم؟
شما حتما و بايد از بازيتون يك بك آپ ( كپي يا نسخه پشتيبان ) داشته باشين . خب توي data يه فولدر به اسم اسكريپت هست اون رو كپي كن و توي فولدر data بازي خودت بزار .
نظرت راجب کار من چیه ؟؟؟:31:نقل قول:
اگه ميتونيد برام فايل american.gxt و main.scm و script و americanXBox.gxt بزاريد ممنون ميشم چون از اون وقت كه مود spaceeinstein_Mod_v3.0 ريختم بازيم بهم ريخته
نوشتن اين فاكتور كه كاري نداره عزيز:27:نقل قول:
سلام این مود چراغ پلیس واقا حال میده میخواستم ببینم راهی هست پلیس به جای تیر اندازی به مردم خلاف کار اونا رو دستگیر کنه و با ماشین ببره؟ و اینکه کسی سرعت گیر استاندارد سراغ نداره منظورم از اون پلاستیکی هاست که با 200 تا سرعت هم میشه از روش رد شد ها؟؟؟؟؟؟؟
hamid_emiter کی حوصله داره این قدر فایل اپلود کنه من میخواستم کنم ولی چون شما این را میخواین من اپلود نمیکنم ......
منم بلدم نقشه ي مربعي درست كنم كاري نداره يه عكس ميگيري بعد تو فتوشاپ ميريزي يعه عكسم از مپ ميگيري دو تارو با هم ادغام ميكني بعد با نقشهي مربعي ميشه
به قول پنگول اونقدر بدم مياد ..... از اين نقشه هاي مربعي