آپديت اگه موجود نباشه نميكنهنقل قول:
بهتره فلش كني تا خيالت راحت بشه
اگه با فلش حل نيشه احتمال زياد گوشي ايراد داره و فكر نكنم بشه كاريش كرد :13:نقل قول:
Printable View
آپديت اگه موجود نباشه نميكنهنقل قول:
بهتره فلش كني تا خيالت راحت بشه
اگه با فلش حل نيشه احتمال زياد گوشي ايراد داره و فكر نكنم بشه كاريش كرد :13:نقل قول:
آره منم همین رو بهش گفتم واسه همین فردا میره نوکیا بخره من که موافق نیستم با نوکیانقل قول:
سلام
راستش یه دونه گوشی نو گرفتم .... نمی دونم چرا بعد از گرفتن عکس کلی مکث دارم تا بتونم عکس بعدی رو بگیرم ؟ !!!
ضمنا کیفیت فیلمبرداری هم بهتر از این نمیشه ؟ ( با 2 مگا فیلم می گیره یا با همون 3:2 ) ؟
ممنون برا راهنمایی
800 یا 810؟نقل قول:
در ضمن کیفیت فیلمبرداری ها چه 810 باشه چه 310 همه شون روی 176 هست بیشتر نمیشه مگه اینکه گوشیهایی دوربین قوی مثل کا 800 رو بخوای با افزودن پچ کیفیت فیلمبرداری رو بالا ببری
چقدر مكث دراه ؟نقل قول:
كيفيت فيلمبرداري ربطي به مگا پيكسل نداره
در فيلمبرداري رزوليشن هست
مثلا 320*240 كه مال كا800 از اين هم پائينتره
ممنون برا پاسخ
من ک 800 گرفتم . مکثش هم حدود 5-6 ثانیه هست تا سیو کنه تصویر رو ! که این یه کم غیر طبیعیه در مقابل نوکیایی که دارم
اما در مورد فیلمبرداری نمیشه کیفیت مثل تصویر عکس باشه ؟ ( تنظیم خاصی داره ؟ )
و آخر اینکه من برنامه هایی رو که دارم تو چه شاخه ای در گوشی بریزم تا نصب بشه ؟ ( من در نوکیا تو other می ریزم و بعد install رو می زنم )
مرسی از محبتتون بچه ها
راستی چرا با اینکه با باطری اصلی گرفتم مصرفش نسبت به نوکیا بیشتره ؟ حدود 1 هفته است که دارم استفاده می کنم و 2 بار شارز کردم ؟
يه بار مموري را از گوشي در بيارين و محل ضخيره سازي عكس را به حافظه تغيير بديننقل قول:
بعد ببينين سرعت تغيير ميكنه يانه؟
برنامه ها فرقي نيمكنند هر جا كه بريزي نصب ميشند ولي همون Other باشه بهتره
تو يه هفته د بار شارژ كردي؟نقل قول:
اين كجاش بده ؟
راستي كدوم مدل نوكيا راداري؟
مگه اون چقدر شارژ نگه ميداره ؟
مرسی ...
الان دوباره تست کردم . با حافظه گوشی بعد از 5-6 ثانیه سیو می کنه و آماده میشه . اما با مموری بعد از 10-15 ثانیه
چرا ؟
عزیز k800 کلا گوشی پر مصرف هست خوب باطری خالی می کنه دمش گرم:31:نقل قول:
؟؟..........نقل قول:
سئوال دیگه اینکه چرا کیفیت فیلمبرداری نسبت به عکس خیلی پایین تره ؟ راهی داره که کیفیت بره بالا ؟
خوب از دوربین های گوشی بیشتر از این انتظار نمی ره در حقیقت بیشتر برای عکس برداری اونم در مواقع خاص تعبیه شدند ولی بهتره که بری دوربین دیجیتال بگیری کیفیتش عالیه و یه 12 مگاپیکسلی رو می گیری 250 تومان قیمتش هم خیلی خوبه!نقل قول:
راهی هم نداره مگر اینکه درایور بریزی اونم فقط کمی بهتر می کنه در حد راضی کننده نیست.
نقل قول:خوب عزيز تابلو هست كه مموري شما ايراددارهنقل قول:
شما يه بار مموري را در گوشي فرمت كنيد
ببينيت فرق ميكنه يا نه؟
همانظور كه دوستمون گفتند نميشه كاريش كردنقل قول:
من چند تا درايو ريختم اصلا در حد مطلوب نيست
هر چند فرمهاش ميره بالا و با پچ ميشه فرمت ضخيره سازي را mp4 كرد
و بازم بي فايده هست
سلام دوستان
من خودم کا800 دارم و ازش راضی هم هستم.
این سوال رو از قول دوستم که اونم کا800 داره و میخواد گوشیشو بفروشه دارم میپرسم.
میخواد شماره های توی گوشی رو پاک کنه جوری که دیگه امکان restore نباشه! هربار حتی بدون اینکه بک آپ هم بگیره پاک میکنه همه رو! ولی باز با استفاده از گزینه restore تمام شماره ها برمیگردن!!
حتی بعد از دیلیت، یه سیم دیگه هم توی گوشی انداخت بازم شماره ها رو تونست برگردونه! این یعنی اینکه اگه گوشیشو بفروشه طرف میتونه شماره های اینو برگردونه و ببینه!
آیا واقعا امکانش نیس جوری پاک بشه که دیگه ریکاور نشن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!
واقعا قانون مسخره ایه این درج پست بعد از تایید!
قبلا میومدم سوالم رو میپرسیدم فوقش دو ساعت بعد 2-3 نفر جواب میدادن کارم راه میفتاد میرفتم!
حالا باید یه روز صبر کنیم تا مدیر بیاد درج کنه! یه روزم صبر کنیم بچه ها بیان بخونن!
تکلیف ما که عجله داریم کارمون فوریه چی میشه؟
مسخره تر از این نمیشد دیگه!
ااا غروبی گفت بعد از تایید درج میشه که! اما الان این یکی درج شد بدون تایید!
نمیدونم چه خبره اینجا! ای کاش پست قبلیم رو سیو میکردما! الان نمیدونم کجاس!
دوباره سوالم رو مطرح میکنم! اما این بار خلاصه تر!
دوست من کا 800 داره! میخواد بفروشدش! شماره هاشو اما میخواد همه رو پاک کنه جوری که دیگه ریکاوری هم نشه! اما میگه هربار که پاک میکنه حتی وقتی هم که بک آپ نمیگره اما باز با گزینه restore برمیگرده شماره ها! حتی بعد از پاک کردن یه سیم کارت دیگه گذاشته توش باز شماره ها restore شدن!
چاره چیه دوستان؟
ااا غروبی گفت بعد از تایید درج میشه که! اما الان این یکی درج شد بدون تایید!
نمیدونم چه خبره اینجا! ای کاش پست قبلیم رو سیو میکردما! الان نمیدونم کجاس!
دوباره سوالم رو مطرح میکنم! اما این بار خلاصه تر!
دوست من کا 800 داره! میخواد بفروشدش! شماره هاشو اما میخواد همه رو پاک کنه جوری که دیگه ریکاوری هم نشه! اما میگه هربار که پاک میکنه حتی وقتی هم که بک آپ نمیگره اما باز با گزینه restore برمیگرده شماره ها! حتی بعد از پاک کردن یه سیم کارت دیگه گذاشته توش باز شماره ها restore شدن!
چاره چیه دوستان؟
مشكلتون رو به تيم مديريت و سوپر مديــرا بگيـــد اينجا پست دادن مشكلتون حل نميشـــه :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام ، من چند وقت پیش fs و mine گوشی ام (کا 800) هست را به R8BF003 تبدیل کردم ، فقط تنها مشکلم اینه که دکمه میانبر سمت راست را وقتی می زنم به جای اینکه برنامه های بسته نشده و یا رویدادهای جدید و... را نشان بده میره تو اینترنت.
ممنون میشم کمک کنید.
فکر کنم با این کارت راه بیوفته!نقل قول:
[HTML];K800 SW-R8BF003
;Internet Button to the funtions below (only change the last 2 letters/numbers)
;© IronMaster
;Change 47 to the following to get other functions:
;42: Play/Pause (thanks IronMaster)
;41: Videocall
;3F: Messaging
;59: Activity Menu
;1E: Power Button
;47: Media Player
;3A: Keylock
;4A: Phone Status (maybe Volume up or down, havent tested it so much)
;4D: Phone Status (maybe Volume up or down, havent tested it so much)
;More Codes will come soon... you can test, too and write the results.
;The following codes should have functions because they are in the Main
;but I havent tested them yet
;37:
;56:
;62:
;63:
;2F: (no function or one that I missed)
;33: (no function or one that I missed)
+44140000
126E20A: 3D 47[/HTML]
سلام دوست خوبم.نقل قول:
من این کدها را بصورت txt و html زدم ولی درست نشد.
اگه اشتباهی کردم در مورد نحوه وارد کردن کدها لطفا راهنمایی کنید.
درضمن ممنون که زود جوابدادی.
گزینه تشکرکردن من هم فعال نیست.
دوستان بالاخره باتری کا 800 من از بس روزی 2 بار شارژ خالی میکرد حوصلمو سر برد و میخوام یه باتری بخرم،:sad: از اونجایی که میگن همه باتریای کا 800 الان تقلبیند ،من باید چی کار کنم؟ پیشنهاد شما چیه؟
بعد قیمت باتری خوب الان چنده؟
در ضمن به نظر شما شارژر اصلی برا گوشیم بخرم یا از این غیر اصلیای کا 800 هم خوبه؟:23: مرسی
باتری اصلیش یک هلوگرام داره که اگر به طرف نور بگیری ارم سونی اریکسون رو می بینی و قسمتش هم 8 هزار تومان به بالا بستگی به گوشی داره!نقل قول:
در مورد شارژر هم اگر اصلی بگیری در عرض 2 3 ساعت فول شارژ میشه باتریت ولی اگر تقلبی باشه تا 10 ساعت هم شاید بکشه!
انتخاب با خودته!
ببخشید من فکر کردم شما پتچ زدن رو روی گوشی بلدید این متنی که دادم پتچ هستش و شما باید فا فرمت vkp ذخیره کنید.نقل قول:
و بعد پتچ رو بر روی گوشی خودتون رایت اسکریپت کنید!
اموزش های نصب پتچ رو بخونید!
خیلی ممنون با راهنمایت پتچ رو زدم .اما میانبر سمت راست درست نشد.نقل قول:
وقتی امتحان کردم دیدم که میانبر سمت چپ به جای اینکه اینترنت بره به قسمت موزیک پلیر میره که پتچ خوبی به حساب میاد .
ولی میانبر سمت راست هنوز درست نشده وبه اینترنت میره.
اگه مثل اولش بشه خیلی عالی میشه.
بازم ممنون.(هنوز گزینه تشکر کردن من فعال نیست تا تشکر کنم.)
سلام
کسی تم city beat رو برای k 810 داره این تم برای گوشیهای سری w هست میخواستم ببینم برای سری k هم پیدا میشه
البته این رو بدون کلا k800 خوب شارژ خالی میکنه من یه بار از یه متخصص تعمیر موبایل پرسیدم گفت k800 گوشی فوق العاده قدرتمندی هست و قدرت پردازش بالایی داره و این به خاطر آی سی های پیشرفته و مدارهای قوی هست تو سیستم ساختش به کار رفته ولی همین مسایل هم باعث شده مصرف گوشی واقعا بالا باشه ولی در کل باطری اصل و خوب بخری میتونی شاهد شارژ زیادی باشی که گوشیت نگه می دارهنقل قول:
اكثر باتريهاي امروزي تفلبي هستندنقل قول:
يكي از دوستام باتريش خراب بود
تا حالا 2 تا باتري گرفته و خوب از آب درنيومدند
باتري خوب اگه پيدا كني 10 تا 12 تومنه
همانطور كه دوستمون گفتند شارژر اصلي كا800 زود باتري را شارژ ميكنه
راستي مگه شما گوشي بدون شارژر گرفتين كه دنبال شارژر هستين؟
در هر صورت شارژر اصلي كا800 خوب هست و جريانش بالاست
قيمتش هم اگه اصل باشه فكر كنم بالاي 10 تومنه
اين هلوگرام كجاست دقيقا ؟نقل قول:
پس Activity Menu گوشیت به هم ریخته برای اون پتچ پیدا نکردم ولی یک بار دیگه فلش کن ببین درست میشه یا نه اگر درست نشد یک چاره ای براش پیدا می کنیم!نقل قول:
معمولا روی خود باتری می چسبونن ولی متاسفانه چون باتری های اصل و هندزفری های اصل رو هم از توی جعبه در میارند و میفروشند به همین دلیل بیشتر باتری ها این هولوگرام رو دارند و مردم اصلا بهش توجهی ندارند!نقل قول:
حقیقتش من سه یا چهار بار بطور کامل فلش کردم اما درست نشد.اگه راه حلی پیدا بشه واقعا عالی میشه.نقل قول:
بايد داره كه با فلش درست بشهنقل قول:
جالبهنقل قول:
معمولا روی خود باتری می چسبونن ولی متاسفانه چون باتری های اصل و هندزفری های اصل رو هم از توی جعبه در میارند و میفروشند به همین دلیل بیشتر باتری ها این هولوگرام رو دارند و مردم اصلا بهش توجهی ندارند!
من كه تا حالا دقت نكرده بودم
میگن جاوا فلش رو ساپورت نمی کنه...(تو فروم های خارجی دیدم)
می خوام فایل های swf رو تو k810 اجرا کنم
نرم افزاری برای این کار هست؟
توی تاپیکی که زدید جوابتونو دادم!نقل قول:
ساسوکه جان حالا واقعا راهی هست که swf ساپورت کنه ؟نقل قول:
نه فكر نكنم
البته زياد هم به جاوا بودن مربوط نيست
چون كا850 و سرهاي w بيشترشون ميتونند فايلهاي فلش را بخونند
پس تا حالا پچی که بتونه فایل های فلش رو اجرا کنه هنوز نیومده البته برنامه که اصلا هیچ امیدی بهش نیست چون با برنامه یه pdf معمولی رو نمیشه اجرا کردنقل قول:
پچ فكر نكنم بتونه اينكارو بكنهنقل قول:
اما شياد elf پك بتونه
نه هیچ الفی هم وجود ندارید که swf اجرا بکند!نقل قول:
اينو كه ميدونمنقل قول:
منظورم اين وبد كه اگه چيزي ساخته بشه همون الف خواهد بود