ممنون. پس تغییرات نسبت به 55 زیاد نبوده و بیشتر رفع معایب بوده.
Printable View
ممنون. پس تغییرات نسبت به 55 زیاد نبوده و بیشتر رفع معایب بوده.
بنظر شما بهترین ایتم ها برای هیروی Axe چیه؟
ِه وبلاگ تووووپ بهترین AI ها با اخرین ورژن
dota-allstars-blog.blogspot.com
سلام کی تو سرور gg-game.com ایدی داره و روم ایرانیها کوجاست بریم بچتیم ؟
ادی من اینه .Iman نقطش بزارین " ایمان دات " یا آیدیتونو بدین ادتون کنم
مپ 6.56 رو از سایت زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا هیرو که اضافه شده یادت رفته
و خرید تل در شاپ های بغل بیس[
سلام .
میدونم ممکنه سوالم تکراری باشه ولی حوصله گشتن تو تاپیکو ندارم.
اگه دوستان اجازه بدم ما هم میخواستیم بشون ملحق شیم. من all star زیاد بازی میکنم . تجربشو دارم حداقل یک شب در میون میرم gamenet بازی میکنم(الته نه بهتر از شما). میخواستم بدونم الان چه بچی رو باید نصب کنم تا بتونم online بازی کنم؟ من تو ggc هم عضو شدم و برنامشو نصب کردم حتی call of duty هم بازی میکنم فقط بگید چه patch ی و از کجا باید دانلود کنم . اگر هم میشه بگید چه زمانیا و تو چه room ی بازی میکنین؟ id من هم اینه:p30-killer .
--------------------------------------------------------------------------------------
i love xbox360
ممنون.
دوست عزیز برای GGC نیازی به داشتن MAP نیست , شما اگه اون map رو نداشته باشی خود وارکرافت دانلودش می کنه و تو قسمت Downloads ذخیره می کنه. در حال حاضر Stable Map (اMap که قانونی هست) version 6.52e هست.نقل قول:
موفق باشید ...
من map نمیخوام . من patch میخوام. از کجا dl کنم؟نقل قول:
دوست عزیز برای GGC نیازی به داشتن MAP نیست , شما اگه اون map رو نداشته باشی خود وارکرافت دانلودش می کنه و تو قسمت Downloads ذخیره می کنه. در حال حاضر Stable Map (اMap که قانونی هست) version 6.52e هست.
موفق باشید ...
از سایت خود بیلزارد برو دان کننقل قول:
ولی بهترین راه کپی و پیست کردن هست یهنی از تو گیم نت کپی کن تو خونه پیست کن:31:
آخه شانس ما تو game net پچ 1.20 بازی میکنن و با این پچ هم نمیشه online بازی کرد . ولی از blizzard میگیرم. ممنون. حالا سوالمو کامل جواب ندادین. چه وقت و تو چه room ی بازی میکنید؟ و چه patch ی(1.21 یا 1.22 ) ؟
تو ایران اکثرا پچ 121 بازی میکنن
اگه نتونیستی نصب کنی بگو یه کاریش میکنیم
بچه کجایی؟
من بچه اهوازم. البته عرب نیستم (خشبختانه). patch 1.21 رو روی سایت blizzar پیدا نکردم؟؟؟!!!!!! 1.22 بود.نقل قول:
تو ایران اکثرا پچ 121 بازی میکنن
اگه نتونیستی نصب کنی بگو یه کاریش میکنیم
بچه کجایی؟
حالا میگردم تا پیدا کنم. . فقط نگفتین چه وقتهایی بازی میکنین؟
سلام دوستان..کسي مي تونه بگه چه توري رنگ رو عوض مي کنند..مثلا فرد وارد سرور که ميشه اسمش به رنگ خاصي هست..چه جوري اين کارو مي کنند!!!!!
اون با ایدی وارد میشه با کد جاوا ساخته شده
باید یه ای دیه جدید درست کنی و کدای جا وا رو بشناسی
نقل قول:
سلام..:10::10:خوب عزيزم ممکنه يکي 2 تا کد به من بگي که اول آيدي بزنم تا رنگش عوض شه:11::11:
من از کدای جاوا سر در نمیارم
ولی تو جی جی از دوستان بپرسید راهنماییتون میکنن
سلام یه چیز بی ربطه اما لینک امضامو ببینید اگه جوابی داشتید بدید
بالای سر لعضای بازی یک کلمه انگلیسه نوشته یادم نیست چیه هی روش کلیک کنی رنگت عوض میشهنقل قول:
سلام دوستان..کسي مي تونه بگه چه توري رنگ رو عوض مي کنند..مثلا فرد وارد سرور که ميشه اسمش به رنگ خاصي هست..چه جوري اين کارو مي کنند!!!!!
دوست من منظور ایشون نوشتن اسم تو بازی در جی جی هست نه رنگ هرو توی بازینقل قول:
جاتون خالی من زیاد دوتا بازی می کنم اخه حجم کم میگیره
wow هم دوست دارم ولی بلد نیستم :d
حالا شماها توی چه رومی بازی می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من روم مالزی هستم بیشتر اوقات
رو International بزن بعد ازتو لیستIran dota roomبیا تو:10:نقل قول:
3 تا روهم هم مال ایرانه:27: 2 تا معمولی 1 دونه :2:High level که لول پایش 10 هست ولی کسی Highlevel نمیره:11:
سلام
دوستان من تو gg_game.com عضو شدم ولی وقتی میرم تو ایدی صفحه سفید میشه و هیچ اتفاقی نمی افته در ضمن من انلاین بازی نکردم، به خاطر همین کمکم کنید کلا باید چیکار کنم ؟؟؟؟
مرسی
سلام به همه برو بچ می خواستم بدونم کسی Pach 6.56 رو نداره بزاره ما ور داریم چون هر جا میرم آدرسش خرابه!؟ اگه کسی داره بزاره ممنون میشم .
هنوزم این بحثهای مسخره این جا پا برجاست!!!
جون من یا این فروم رو جمع کنید یا این مسخره بازیا رو...
همش شده این که من شاخم تو چی...من اینو دوست دارم ... و...و...و...
در آخر از همتون عذر می خوام که اینجوری حرف می زنم.به خاطر خودتنه...
نقل قول:
barat motaasefam http!!! :19:vaghean ke didet kheili naaghese!!! belakhare bayad ye jayi bashe ke NOOBhayi ke hanooz natoonestan mape 6.56 gir biaran bian soal konan ya na?? ya ye jayi ke shakhsi be name [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] biad o hey shakh bazi dar are ya na???:D baba jam konin dge!!! khaste nashodin!!! berin dotaportal hame chi dare!!! vaghean vase shoma o khodam motaasefam ke hanooz too forum e DotAmoon bahse ine ke nemidoonam patche 1.22 chie o patche 1.22 che joori nasb mishe o mape felano az koja gir biaram!!!
felan:2:
آقا نمیخای بیای نیا مجبور که نیستی:41:نقل قول:
همه که مثل شما حرفه ای نیستن که :19:
من کل رفیقام نمیدونن چجوری به اینترنت کانکت شن
چه برسه به پیدا کردن لینک
ولی دوتا بازی کردنشون خیلی بهتر ازمن و تویه
اینم لینک برای 6.56
کد:http://dota.lan-4-all.de/eng/DotA%20Allstars%20v6.56.w3x
کد:http://mirror.silliam.com/dota/eng/DotA%20Allstars%20v6.56.w3x
هر سه تاسالمه :10:کد:http://69.4.239.140/eng/DotA%20Allstars%20v6.56.w3x
دوستان اینجا جای کل کل نیست
از یه مدیر خواهش میکنم پستها رو پاک کنه
اگه فک میکنید شاخید و بازیتون خوبه ساعت بگید که تو جی جی ان شیم بعد ریپلی رو واسه بقیه بذاریم
سلام خدمت دوتا بازها
من یه مدت زیادی بود که به اینجا سر نمی زدم چون موضوع بحثا به دردم نمی خورد.ولی امیدوارم این بار موضوع بحثا کمکم کنه.
ساوساو اسم واقعیتو می تونی بگی؟؟؟چون من دوستانی دارم که فکر کنم بشناسنت.واقعا جالبه که هنوز به اینجا سر می زنی
سلام من تازه dota رو شروع کردم و دارم با هیروی رازور تمرین میکنم میخواستم ببینم واسه این هیرو چیا باید ببندم (یعنی از کجا باید شروع کنم.)
من کچیکت سهرابمنقل قول:
من نوبم و هیچی بازی حالیم نیست ولی این خوب نیست که یکی که بازی حالیشه بیاد واسه بقیه شاخو شونه بکشه
هر کسی تو یه چیزی استعداد داره:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نفر 145 آخه خیلی وقته که دیگه بازی نمیکنم...
سلام بچه ها من نزدیک به 3 ساله DotA بازی می کنم.
عضوهم هستم.کد:www.dota-allstars.com
خیلی خوشحالم می بینم که به DotA اهمیت میدین.
سلام ساماننقل قول:
نیستی تو جی جی با نوبا بازی کنی
منم خیلی وقته ان نمیشم
دوست من اون رنکی که داده ماله ساختن بازیه به چیز خاصی ربط نداره هر کی بیشتر ساخته باشه رنکش بالا تره
نه اون رنك ladder اگه تو روم لدر بازي كني همه بازياتو حساب ميكنه چه باخت و چه برد و اگه ببري امتيازت ميره بالا رنكت بالاتر ميره بازي 5 به 5 امتياز بيشتري ميدهنقل قول:
روم 1 و 2 ايران هم لدره و بازياتون تو اين روم محاسبه ميشه بايد پچ 6.55 به بعد رو بازي كنيد...
چه طوری حاجی:31:نقل قول:
بابا نیستی کم پیدا شدی
کی ان میشی یه دست بزنیم البته بازیم به پای تو نمیرسه ها ...:10:
من صبح ساعت 10:30 تا 1 ان میشم
id:P-R-I-N-C-E
سلام این بازی رو دیدین ---------
لینک بالایی لینک شکار منه کلیک کند :15:کد:http://s1.---------.ir/c.php?uid=19004
جای کل کل معلومه نیست:41:نقل قول:
اومده غال میکنه چرا میان اینجا پست میدین:19:
آخه خودت ببین چند نفر سوالداره تو صفحه ها فکر کرده فقط باید برای آموزش ساخت نیروگاه هسته ای:31:پست زد
در آخر :11:
سلام
دوستان من تو gg_game.com عضو شدم ولی وقتی میرم تو ایدی صفحه سفید میشه و هیچ اتفاقی نمی افته در ضمن من انلاین بازی نکردم، به خاطر همین کمکم کنید کلا باید چیکار کنم ؟؟؟؟
مرسی
:10:
این لینک رو باز نکنید تروجان داره...نقل قول: