منم این مشکل رو دارمنقل قول:
نمونش تو همین فروم، هر پستی که بزاری یه بار باید بعدش رفرش کنی
Printable View
منم این مشکل رو دارمنقل قول:
نمونش تو همین فروم، هر پستی که بزاری یه بار باید بعدش رفرش کنی
این فروم کلا سرور هاش فکر میکنم مشکل داشته باشه ... چون من با اینترنت های دیگه هم با وقت پست گذاشتن توی این فروم چند بار باید رفرش کنم و با یک تاخیر طولانی پست ارسال میشه!نقل قول:
اخه تو صفحه بعد مینویسه getway timeoutنقل قول:
دوستان مصرف داخلی TD نصفه؟
بله درسته مشکل از انجمن هست چون قبلا با اینترنت مخابرات هم گیر داشت. ولی با ایرانسل خیلی خراب تره:n28:نقل قول:
سلام
احتمالا این سوالا رو زیاد جواب دادین
تعداد صفحات زیاده نمیتونم جواب بگیرم
میخوام اینترنت ثابت رو بگیرم
دوستان متوجه شدم در شهر ما پوشش اینترنت ثابت ضعیفه
میشه سیم کارت فورجی همراه رو بزاریم رو این مودم های ثابت از شبکه همراه استفاده کرد؟
اگر بله روی همه مدل هاش جواب میده یا مدل خاص؟
سوال دیگه هم در مورد بسته ها و حجم داشتم
همه بسته ها همین هان که تو سایتش زده؟
امکان خرید گیگ اضافه نیست؟
مثل اینترنت همراه بسته ساعتی شبانه نداره؟
این مودم ها فقط به شبکه TD وصل میشن یعنی سیم عادی هم میره رو تی دینقل قول:
بسته ها همونه دیگه! گیگ هم نداره
دوستان، مصرف سرور داخلی نصف حساب میشه؟ TD
سلامنقل قول:
مصرف نصف هم مربوط به TD هستش و هم FD
سایت هایی که شامل این طرح میشن در گوگل سرچ بکنید
رفیق تا اینجاشو خودم اطلاع داشتمنقل قول:
اما تو تاپیک ، یادمه یکی از دوستان گفت که نصف حساب نمیکنه
پ.ن: مرسی ایرانسل دزد
زده بود که 22/6 تاریخ انقضا سرویس، دیشب ساعت 12 صفر کرد
3 گیگ سوخت
سرور داخل که نه ، فقط یک سری سایت های پرکاربرد داخلی که اسامیشون مشخص هست و در سایت اکثر سرویس دهنده ه مشخص شدند نصف حساب میشن وگرنه خیلی از سایت ها روی سرورهای داخل هستند ولی در لیست معرفی نشدند .طبق قانون باید ترافیک نصف حساب بشه ولی بعضی وقتها کامل حساب میشه .ایرانسل هم برای من کامل حساب میکنه باید بقیه دوستان هم نظر بدن تا مشخص بشه برای همه اینطوره یا نه .نقل قول:
سلام
دوستان من یه مودم وایمکس داشتم .... الان اگه برای طرح تعویض اقدام کنم چه مدل مودمی میدن ؟
آیا ارزش داره بگیرم ؟ یا مودم 4 جی معمولی بگیرم ؟
در کل 4 جی معمولی بهترهنقل قول:
مودم Gp2101 که واقعا مودم خوبیهنقل قول:
همین رو بگیر بهتر از مودم های معمولیه
دوستان اگر موافق هستین یه تعداد هماهنگ بشیم بابت قیمت بالاتر بسته های TDD نسبت به FDD به 195 شکایت کنیم . قرار نبود بابت اینترنت بی کیفیت TDD هم پول به مودم انحصاری آشغال بی نام و نشون بدیم هم بسته های گرون تر بخریم . بابت کیفیت افتضاحش و مشکلات nat3 شاید نتونیم مستند حرف بزنیم ولی قیمت بسته ها که دیگه واضحه . واقعا ایرانسل کلاهبرداری کرده . واسطه شد مودم های آشغال چینی رو انداخت به ما و رفت . شک ندارم یه مدت دیگه میشیم مثل قضیه وایمکس . مجبوریم مودمو بندازیم کنار خونه به امید روزی که طرح تعویض با یه آشغال دیگه بذاره
نت ۳ رو من شکایت کردم و جوابش: همینه که هست، فقط شما ناراضی هستی
خوب باید هماهنگ معترض شیم و مشکل و حرفمون یکی باشه و از جاهای مختلف باشیم . نت 3 به قول اون بابا شاید فقط مشکل گیمر ها باشه که عده شون کمه ولی قیمت که دیگه مشکل همه است و قابل انکار نیست
سلام یه مودم اینترنت ثابت z6000 ایرانسل داشتم میخواستم فریمورش رو آپدیت کنم از کجا میتونم گیر بیارم ؟
سلام من میخوام واسه انلاین زدن مودم tdlte /بخرم
خونمون طبق نقشه توی محیط خارجی هست باید حتما مودم فضای بازی بخرم یا اینا همش چرت پرت ایرانسل هست؟
مودم فضای باز که دیگه تولید نمیشه مگر اینکه دست دوم گیر بیارید ولی پوشش خارجی یا داخلی فقط با تست کردن مودم دقیق مشخص میشه نه با نقشه ، بعضی جاها تحت پوشش مودم داخلی هست ولی مودم داخلی خوب جواب نمیده بعضی جاها هم تحت پوشش مودم فضای باز هست ولی مودم داخلی به خوبی جواب میده پس باید تست کنید .نقل قول:
در کل مودم فضای باز ایرانسل کیفیت خوبی نداره و از نظر قدرت فرقی با مودم های داخلی نداره فقط چون در محیط باز و در ارتفاع نصب میشه سیگنال بهتری به شما میده.
سلام وب سایت آنتن که جدیدا فوتبال رو زنده پخش میکنه شرایط ترافیکش چجوریه ؟ نیم بها هست یا کلا رایگانه یا اینکه ترافیک کامل مصرف میکنه .
اگه منظورت گیمینگ بود، اصلا ارزش نداره، نت ۳ میده و اشغالنقل قول:
دوستان ایرانسل مگه نباید سرور داخلی تو اون لیست رو ۵۰٪ حساب کنه؟ مثلا شاتلند ، اما کامل حساب میشه
شاید به یکی از آیپی های جدید سایت وصل شدی که تو لیست هنوز آپدیت نکردن. البته شاید.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
لگ داری؟یا فقط nat 3 مشکلت هست.با چه سرعت هایی؟نقل قول:
سلام
اینترنت ثابت ایرانسل هم نسل داره ؟ یعنی 4 یا 4.5 ؟ اگه آره سرعتش چقد فرق میکنه ؟ کدوم مودم 4.5 ثابت رو ساپورت میکنه ؟
با تشکر
نسل چهار حساب میشهنقل قول:
cat الان نسل ثابت ایرانسل ۳ هست نسل ۴ حساب میشه
cat 6 به بالا 4.5 حساب میشه
مودم هم هست cat 6 باشه که مودم 4.5 باشه
رفیق نت ۳ یعنی نمیتونی هاست رو پیدا کنی یا co op بزنی.... کار از لگ گذشته، اما اگه وصل شی معمولا اوکیهنقل قول:
بله،نقل قول:
۱۱۰
۲۲۰
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام آره من امتحان کردم از شاتل لند کامل حساب شد حجم دانلود... فکر میکنم یه چیز الکیه مثلا میگن به فلان آی پی وصل شدی که کامل حساب شد.. منم بهشون گفتم گفت با فیلترشکن رفتی تو سایت واسه همین آي پیت عوض شده.. گفتم بدون فیلترشکن بودم .. گفت اگر خواستی درخواست بده ریز ارتباطات واست ارسال شه بعد پیگیری کن یکی دوهفته بعد بهت میگیم ... دیگه بیخیال شدم!:n03:نقل قول:
چرت گفتن من لینک دانلود رو از خود لینک چک کردم و از شاتلند بودنقل قول:
شکایت کردم و حجم رو پس گرفتم
گفتن ریز مکالمات، منم جواب دادم نمیگیرم، مکل شماست، باگ شماست و تا مرحله ۳ شکایت میرم... اخرش شما مجبوری بگیری من که مطمینم
کدوم مودم 220 رو ساپورت میکنه؟
دوستان کسی بلده نت تایپTk 2510رو اپن کنه؟؟:n13:
دوستان این مودم فیوژن جدیده مودم فضای باز هست یا داخلی؟ بعد این نصل 4.5 ثابت داره؟ نصل 4.5 معمولی چه طور؟ می ارزه نصبت به gp2101؟
اصلا امکانش نیستنقل قول:
فثط ۳
ربطی ب مودم هم نداره
این مودم بدرد نمیخوره.نقل قول:
داخلی هست.
مثلا cat6 هست و باید 4.5G باشه ولی تجمیع نمی کنه. نمیره رو 4.5
سلام کسی اخر تونسته با این مودم فیوژن 4جی پلاس بگیره؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام.
دوستان من یک گوشی موتورولا گرفتم زیرش نوشته TD-LTE به این معنیه که این تکنولوژی رو ساپورت میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
اگه از حجم و زمان بسته فعلی TD مونده باشه و یک بسته جدید بخریم حجمش به ترافیک فعلی اضافه میشه یا قبلی میسوزه جدیده جایگزینش میشه یا رزرو میمونه تا بسته فعلی تموم شه ؟
می گم دوستان برای گیمینگ حتما باید td باشه و 4g معمولی خیلی بدتره؟ بعد ایا دوتا سیمکارت باید استفاده بشه برای 4 جی و تی دی یا یکی هست؟
سلامنقل قول:
حسین جان احتمالا منظورش پشتیبانی از باند40(2300) و 2600 TD باشه.
فرکانس TD ایرانسل 3500 مگاهرتز هست . گوشی شما و 99 درصد گوشی ها از این فرکانس پشتیبانی نمیکنند.:n02: