قول دادهاند مشكلم را حل كنند اولادي: به كمك رئيس جمهور هم اميدوار هستم
مسئولان پرسپوليس قول دادهاند تااواسط هفته آينده در تمرينات الشباب باشم.
مهرداد اولادي در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق پاسخگوي سوالات ما شد:
روز سه شنبه با مسئولان باشگاه پرسپوليس جلسه داشتيد آيا ثمري هم داشت؟
اتفاق خاصي نيفتاد. صحبتهايي را با هم انجام داديم. آنها تلاش خود را ميكنند كه اين مشكل حل شود.
اميدوار هستي كه حل بشود؟
بله، قول دادهاند كه حل شود، باور كنيد من از چيزي خبر ندارم ونميتوانم در اين زمينه دخالت كنم.
ظاهرا باشگاه الشباب قصد شكايت دارد؟
من خبر ندارم. من با آنها در ارتباط هستم و حرفي از اين موضوع نزدند . آنها فعلا همه گونه همكاري كرده اند.
تاكي زمان داري؟
تا كي ميتوانم داشته باشم؟ سه ماه است كه درگير اين مساله هستم .مسئولان پرسپوليس قول دادهاند من تا اواسط هفته آينده در تمرينات الشباب باشم .
گويا به رئيس جمهور هم نامه نوشتهاي جريان چيست؟
گفتم كه به كمك همه براي حل اين مشكل اميدوار هستم، مسئولان پرسپوليس قول دادهاند خودشان مشكل را حل كنند. اميدوارم هر كسي كه ميتواند اين مشكل را حل كند، من به كمك آقاي رئيس جمهور هم اميدوار هستم.
تساوی پرسپولیس مقابل یک تیم دسته اولی/ دنیزلی در ورزشگاه کارگران حاضر شد
تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری دوستانه و تدارکاتی برابر تیم دسته اولی سرخپوشان به نتیجه ای بهتر از تساوی دست نیافت.
به گزارش خبرنگار مهر این تیم که خود را برای حضور در ششمین دوره رقابتهای لیگ برتر آماده می کند عصر امروز در ورزشگاه کارگران به مصاف تیم فوتبال سرخپوشان دلوار افزار رفت اما در پایان نتیجه ای بهتر از تساوی 1 بر1 کسب نکرد. در این بازی پژمان نوری تنها گل پرسپولیس را وارد دروازه حریف کرد.
مصطفی دنیزلی سرمربی ترکیه ای تیم فوتبال پرسپولیس که ظهر امروز به تهران بازگشته است با حضور در ورزشگاه کارگران این دیدار را از نزدیک تماشا کرد. محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل باشگاه نیز یکی از تماشاگران ویژه این بازی بود.
بالاك: در خط دفاع مشكل داريم
ميشائيل بالاک كاپيتان تيم ملي آلمان تاكيد كرد خط دفاع اين تيم با مشكلاتي مواجه است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بالاك در ديدار چلسي مقابل بلكبرن از هفته سوم ليگ برتر انگليس نمايش قابل قبولي را ارائه داد تا اعلام كند مصدوميتش از ناحيه لگن برطرف شده است.
وي در خصوص بازي آلمان با ايرلند و سن مارينو گفت: "ما در خط دفاع مشكل داريم و بايد فكري بكنيم.
يوآخيم لو نيز اعلام كرده اين مشكلي است كه با وجود مصدومان بسيار به وجود آمده و با حضور مهره جايگزين حل خواهد شد."
تجليل از پله پس از نيم قرن
مقامات باشگاه يوونتوس ايتاليا با اهداي تنديسي به پله اسطوره فوتبال برزيل از اين ستاره به خطار به ثمر رساندن يكي از زيباترين گل هايش در سال 1959 تجليل كردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در مراسمي كه جمعيتي حدود هفت هزار نفر تماشاگر حضور داشتند مقامات باشگاه يوونتوس از پله به خاطر به ثمر رساندن يكي از زيباترين گلهاي خود در سال 1959 كه موجب محبوبيت بسيار زياد اين بازيكن در بين علاقه مندان به فوتبال شد با اهداي تنديسي زيبا تشكر و قدرداني كردند.
پله در خاتمه اين مراسم در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت:
"اين تجليل به خاطر اتفاقي كه تقريباً پنجاه سال پيش رخ داد از طرف مقامات باشگاه يوونتوس از من انجام شده است. به خاطر همين احساس خوبي دارم و بسيار خوشحالم."
كهلر پيشنهاد مربيگري تيم ملي فوتبال ساحل عاج را رد كرد
يورگن كهلر " كه در سال ۱۹۹۰به همراه تيم ملي فوتبال آلمان غربي قهرمان جهان شده است ، روز پنجشنبه اظهار داشت : وي شانس آن را كه سرمربي جديد ساحل عاج شود رد كرده است .
به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين ، كهلر كه ۱۰۵بازي ملي براي كشورش انجام داد با پيشنهاد رهبري ساحل عاج در مسابقات جام ملتهاي افريقا روبرو شد ولي اين پيشنهاد را رد كرد . ساحل عاج در مرحله گروهي جام جهاني آلمان حذف شد .
كهلر در مجله كيكر گفت :" ساحل عاج بازيكنان بهتري نسبت به بايرن مونيخ دارد ولي من اين پيشنهاد را رد كردم چرا كه ترجيح ميدهم مربي يك باشگاه باشم . من نياز به درگير شدن روزانه در كار تيم دارم ." كهلر چهل ساله كه ماه آوريل پس از كمتر از چهار ماه مربيگري باشگاه دويسبورگ آلمان از كار بركنار شد ، اكنون به عنوان يك مدير برنامه آزاد فعاليت دارد .
كنفدراسيون فوتبال آسيا، لائوس را بهعلت استفاده ازبازيكنان صغرسني محروم كرد
كنفدارسيون فوتبال آسيا ، تيم لائوس را به علت استفاده از بازيكنان صغر سني از رقابتهاي فوتبال قهرماني نوجوانان قاره كهن اخراج كرد.
مسابقات فوتبال قهرماني نوجوانان آسيا از روز يكشنبه هفته آينده در سنگاپور آغاز ميشود.
لائوس كه پيش از اين توسط كميته انضباطي كنفدراسيون فوتبال آسيا به علت استفاده از بازيكنان بزرگسال از رقابتهاي جوانان قاره كهن محروم شده بود اين بار به علت استفاده از بازيكنان بزرگسال در تيم نوجوانان اين كشور از شركت در رقابتهاي نوجوانان محروم شد.
بعد از انجام تحقيقات در كنفدراسيون قوتبال آسيا مشخص شد كه لائوس سن كئوفونساي سينتالاونگ را كه با تاريخ تولد ۷آگوست ۱۹۹۰معرفي كرده قبلا با تاريخ ديگري به بازيهاي فستيوال زير ۱۳سال فرستاده بود .
او در بازيهاي فستيوال زير ۱۳سال ۲۰۰۵هم شركت كرده بود در حالي كه فقط بازيكنان متولد بالاي ۱۹۹۲حق حضور در اين مسابقات را داشتند.
با اين محروميت تيم نوجوانان لائوس حق شركت در رقابتهاي نوجوانان آسيا در سنگاپور را ندارد.
بدين ترتيب رقابتهاي گروه سي با شركت عربستان ، كره شمالي و ميانمار برگزار ميشود.
در رقابتهاي نوجوانان آسيا ۲۰۰۶سنگاپور براي اولين بار براي تست سن باريكنان از آنها آزمايش Mriگرفته ميشود.
هفته هفتم ليگ فوتسال باشگاههاي برتر ايران فردا برگزار ميشود
هفته يازدهم مسابقات فوتسال قهرماني باشگاههاي برتر ايران فردا جمعه با انجام هفت ديدار برگزار خواهدشد.
در پيكارهاي فردا تيم راهآهن تهران و فجر قائم گلوگاه در ورزشگاه صها تهران به مصاف يكديگر ميروند قضاوت اين ديدار برعهده احمدرضا جباري، علي اصغر علي بيگي، رضا رحيمي و خليل خليلي ميباشد.
سازمان بازرگاني آذربايجان شرقي در ورزشگاه شهرداري تبريز ميزبان استقلال تهران است .
داور اول ديدار فوق عبدالحميد باقري است و فرهاد حنينان، حميدرضا رستمي و ابراهيم مسبي در قضاوت به باقري كمك خواهند كرد.
دو تيم ارم كيش قم و علم و ادب مشهد در ورزشگاه حيدريان قم با هم روبهرو ميشوند و منوچهر نظري به همراه محسن زوارهاي ، محمدرضا مديرروستا و عباس رنجي قضاوت اين مسابقه را برعهده دارد.
به گزارش سايت فدراسيون تيم راهساري ميهمان دانشگاه آزاد اسلامي است و اين ديدار در ورزشگاه دستگردي تهران به قضاوت عليرضا عبدالغني ، قهرمان نجفي، سعيد عباسي و رضا باقرزاده برگزار خواهد شد.
تيمهاي هيئت فوتبال استان گيلان و صدرا شيراز در ورزشگاه كارگران رشت با هم به رقابت ميپردازند و عليرضا رجبي ، حسين شهرآبادي، خشايار عطايي و محسن محمودي قضاوت ديدار مذكور را برعهده خواهند داشت.
شهيد منصوري قرچك در زمين خود با پست اصفهان روبه رو ميشود و عبدالكريم سيستاني (داور)، حسين شاهمرادي(داور دوم) ، عليرضا فولادي (داور سوم) و پژمان رضايي وقت نگهدار اين بازي خواهند بود.
در هفتمين ديدار اين هفته تام ايران خودرو ميزبان صدرنشين مسابقات يعني تيم شن ساساوه است و بهمن غفاري، عباس دهقان پور، داود كمالي روستا و احمد نقي زاده داوران اين بازي هستند.
توقف تيم فوتبال پرسپوليس مقابل سرخ پوشان دلوار افزار
تيم پرسپوليس تهران عصر يكشنبه آينده در ديداري دوستانه در تهران به مصاف تيم ذوب آهن اصفهان ميرود.
تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر چهارشنبه در ديداري دوستانه برابر تيم سرخ پوشان دلوار افزار متوقف شد.
در اين ديدار كه در مجموعه ورزشي كارگران تهران برگزار شد، دو تيم در پايان ۹۰دقيقه تلاش به نتيجه تساوي يك بر يك دست يافتند.
گلهاي اين ديدار را "پژمان نوري" براي تيم پرسپوليس و "بهادر عبدي" براي تيم سرخ پوشان به ثمر رساندند. در اين ديدار "مصطفي دنيزلي" سرمربي ترك تبار تيم پرسپوليس براي شناخت بيشتر از بازيكنان، تعويضهاي بسياري انجام داد. دو بازيكن آفريقايي كه براي انجام آزمايش در تمرينات تيم پرسپوليس حضور دارند، نيز در اين بازي به ميدان رفتند.
دنيزلي در پايان اين ديدار از عملكرد بازيكنان اين تيم ابراز رضايت كرد و گفت: بازيكنان دستورات مربيان را به خوبي در زمين اجرا كردند.
تمرينات تيم پرسپوليس تهران امروز بدون حضور تماشاگر در مجموعه ورزشي كارگران تهران برگزار خواهد شد.
تيم پرسپوليس تهران عصر يكشنبه آينده در ديداري دوستانه در تهران به مصاف تيم ذوب آهن اصفهان ميرود.
رونالدو با آدريانو مبادله ميشود
رونالدو كه بههمراه تيم برزيل درسال 2002 قهرمان جهان شد تا سال 2008 با رئال قرارداد دارد.
دو باشگاه رئال مادريد و اينترميلان درباره مبادله رونالدو با آدريانو دو مهاجم خود به توافق اصولي دست يافتهاند .
فابيو كاپلو سرمربي رئال هوادار سرسخت آدريانو مهاجم برزيلي محسوب ميشود.
رونالدو كه بههمراه تيم برزيل درسال 2002 قهرمان جهان شد تا سال 2008 با رئال قرارداد دارد.
وي پس ازيك عمل جراحي روي پاي چپ خود چند هفته ديگر به ميدان مسابقه باز خواهدگشت .
هامبورگ با به خدمت گرفتن كاپيتان آرژانتين به يك كودتا دست زد
تيم فوتبال هامبورگ پيش از پايان ضرب الاجل تعيين شده براي نقل و انتقال بازيكنان در آلمان ، با به خدمت گرفتن " خوآن پابلو سورين " كاپيتان تيم آرژانتين دست به يك كودتا در نقل و انتقالات زد .
به گزارش خبرگزاري فرانسه از هامبورگ ، هامبورگ در مورد يك قرارداد سه ميليون يورويي براي انتقال سورين با باشگاه اسپانيايي " ويا رئال " به توافق رسيد و اين دفاع چپ اواخر چهارشنبه پس از انجام آزمايشات پزشكي يك قرارداد سه ساله امضاء كرد .
سورين ۳۰ساله كه ۷۵بازي ملي براي آرژانتين انجام داده گفته است كه شانس بازي در ليگ قهرمانان اروپا يك عامل عمده براي انتقال وي بود.
سورين در پايگاه اينترنتي باشگاه گفت :" هامبورگ باشگاه بزرگي است كه موفق شده به ليگ قهرمانان صعود كند ."
وي افزود :" اميدوارم كه بتوانم به هم تيميهايم در يك گروه دشوار كمك كنم . به عقيده من ، ما شانس واقعي براي پيشرفت داريم ."
هامبورگ در ليگ قهرمانان اروپا با آرسنال ، پورتو و زسكا مسكو همگروه است .
توماس دال سرمربي هامبورگ از شكار سورين ابراز خوشحالي كرد و تجربه وي را بسيار ارزشمند خواند .
صعود به ليگ قهرمانان در آمد مضاعفي نصيب هامبورگ كرد . اين باشگاه پيشتر شش ميليون يورو به باشگاه "اي زد آلكمار " هلند براي انتقال " يوري ماتيسن " مدافع ملي پوش هلندي پرداخت .
آث ميلان نهايي شدن قرارداد با مهاجم مليپوش برزيلي را تاييد كرد
باشگاه آث ميلان يك غول مسابقات سري آ ايتاليا روز پنجشنبه نهايي شدن امضاي قرارداد با " ريكاردو اوليويرا " مهاجم برزيلي باشگاه " رئال بتيس " اسپانيا را تاييد كرد .
به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم ، اين مليپوش ۲۶ساله برزيل قراردادي پنج ساله با ميلان امضاء كرده ولي مبلغ قرارداد وي فاش نشده است.
در چارچوب اين انتقال ، بتيس همچنين " يوهان وگل " هافبك سوييسي ميلان را از اين باشگاه خواهد گرفت .
مقامات ميلان از هفته گذشته سخت درگير تلاش براي نهايي ساختن قرار داد بودند .
اوليويرا در سال ۲۰۰۳به همراه باشگاه والنسيا قهرمان ليگ اسپانيا شد و سال بعد به بتيس انتقال يافت .
سال قبل ، وي پس از جراحي زانوي خود به تيم سائو پائولوي برزيل قرض داده شد .
وي در يازده بازي در تيم ملي برزيل چهار گل به ثمر رسانده است .
اوليويرا به برزيل كمك كرد در سال ۲۰۰۴قهرمان كوپا آمريكا و در سال ۲۰۰۵قهرمان جام كنفدراسيونها شود ولي در جام جهاني آلمان در تركيب تيم ملي برزيل قرار نداشت .
رحمان رضايي به ليورنو پيوست
رحمان رضايي، مدافع تيم ملي فوتبال ايران به باشگاه ليورنو ايتاليا پيوست.
رضايي كه نزديك يكصد و پنجاه بازي در سري A ايتاليا را در كارنامهي خود دارد، پس از دو سال حضور در باشگاه مسينا، پنج شنبه با امضاي قراردادي يك ساله به ليورنو ايتاليا پيوست.
اين باشگاه ايتاليايي به غير از رضايي، ساموئل كوفور از باشگاه آث رم و كنزويچ از باشگاه ريكا كرواسي را به خدمت گرفت. ليورنو امسال براي نخستين بار در رقابتهاي جام يوفا حضور خواهد داشت.