سلام میشه یه توضیحی در مورد سرویس ptp بهم بدین به چه دردی میخوره؟نقل قول:
Printable View
سلام میشه یه توضیحی در مورد سرویس ptp بهم بدین به چه دردی میخوره؟نقل قول:
من 100 گیگو سفارش دادم الان واقعا از ارزون هم ارزون تره گیگی 545 تومن واقعا فکرشم نمیشد کرد چنین کاری کنن !!!!
سه ماه وقت دارم واسه مصرفش ولی با کاربری که من دارم بیش تر از 1 ماه دووم نمیاره که کاملا طبیعیه xD
البته تو عکس مصرفم از 21 اردیبهشت 40 گیگ بوده که به خاطر کارم بوده الان دیگه صبح تا شب شده !!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولويت بندي ميكنه ؟نقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
از 100 گیگ جدید شروع می کنه به کم کردن !نقل قول:
کاربر گرامی سایت تا دقایقی دیگر در دسترس خواهد بود.چرا برا ما این پیام میاد
نکنه تموم شه حجماش :n31:
اپلیکیشن شاتل هم از دیروز آپدیت شده و ظاهر بهتری پیدا کرده
انقدر حرصم در میاد از این سایت شاتل لند یه اسکل شده مدیر سایت برمیداره 4 تا برنامه و بازی اشغال مال 5 سال پیشو میزاره رو سایت یه سری نوب دانلودر هم میان کیف می کنن به به و چه چه راه میندازن اونوقت تازه تو قسمت خرید ترافیکم گذاشته 5000 گیگ اصلا شعورش نمیرسه که اصلا امکان داره کسی بتونه این حجم رو مصرف کنه یا نه اونم از سایتی که محتواش بی اندازه چرته ....
قسمت فیلم هاشم که کلا سانسوری یعنی بزرگترین توهینه به خوم آدم که بخواد فیلم سانسور شده نگاه کنه ..
قسمت اخبارشم که همیشه نصف و نیمه ست ....
حال بهم زن به تمام معنا .
دقيقا اگر ٢٤ ساعت شبانه روز و ٧ روز هفته و ٣١ روز ماه دانلود كني
ميشه ٥٠٠٠ گيگ
فقط دانلود سنتر و ريموتش ارزش داره
واقعا این 100 گیگ عالیه
نشون میده که واسه شرکت می صرفه
و من تعجب می کنم چرا بقیه شرکت ها اینقدر هزینه رو بالا می برن
مثلا من خودم تا حالا ندیدم پارس آنلاین چیزی به نام گیگ باکس یا فشفشه یا بسته های زمان دار بفروشه
اینترنت بی سیم شاتل هست برای کاربرایی که خطشون فیبر هست و فقط مجبورن از مخابرات سرویس بگیرن و یا خطشون نویز شدید داره.نقل قول:
برای تهیه این سرویس نیاز هست تجهیزات میکروتیک خریداری بشه و حدود 400ت باید هزینه کنی و در پشت بام نصب میشه.
این بسته های 100 روزه 50 گیگ من الان بگیرم بعد از پایان دوره که از بین نمیرن ؟ چون تا حالا سرویس اکو نداشتم میخوام بیام اکو بگیرم این جشنواره رو دیدم
100 گیگ 54 تومن 3 ماهه ست باید تو 100 روز تمومش کنی اما ترافیک اصلی سرویس اکوت هرچی باشه از بین نمیره !نقل قول:
یه اکر 128 بگیر بعد ترافیک بخر حاا یا 100 گیگو بخر یا 50 گیگ 54 تومن رو که زمانش تا پایان دوه ست و نه 100 روز .
ضمنا 6 روز بیشتر وقت نداره واسه خریدش اگر سرویس از جای دیگه داری تا بیای تخلیه کنی و از شاتل بگیری تایمش تموم میشه .
کانال تلگرام شاتل:
با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، خرسندیم به اطلاع برسانیم افزون بر شرایط و تخفیفهای ویژهای که هماکنون برای خرید سرویس در جشنواره تابستانی شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، شرایط بسیار ویژه و جذابی برای مشتریان فعلی شاتل برای خرید بستههای ترافیک فراهم شده است.
در مدت این جشنواره مشتریان میتوانند بسته ترافیک ۱۰ گیگابایتی شاتل (با مهلت استفاده ۱۰ روزه) را تنها به قیمت ۱۰،۰۰۰ تومان، بسته ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی (با مهلت استفاده ۱۰۰ روزه) را با قیمت باورنکردنی ۵۰،۰۰۰ تومان و بسته ترافیک ۵۰ گیگابایتی را تنها به قیمت ۵۴،۲۴۰ تومان خریداری کنند. مهلت استفاده از بسته ۵۰ گیگابایتی، تا پایان دوره مشترک خواهد بود. این فرصت استثنایی از روز ۲۵ تا ۳۱ مرداد ماه ۹۵ در اختیار مشتریان قرار گرفته است.
گفتنیست، مالیات ارزش افزوده نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، میتوانند برای خرید این بسته به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و یا از طریق اپلیکیشن
MyShatel برای خرید اقدام فرمایند.
@
Shatel
دوستان من تازه از شاتل سرويس گرفتم
سرعت انصافا خوبه
اين طرح ها گيگ ارزان مثل صد گيگ صد روزه يا پنجاه گيگ هر چند وقت يك بار ميزاره؟ تا حالا سابقه داشته؟
سيستم شاتل لند به چه صورته؟
مثلا فيلم و سريال جايي داره كه ازش دانلود كرد؟ به روز و با كيفيت مناسب هست؟
با سپاس
[emoji266]
سرویس ptp مخفف point to point یا فارسیش نقطه به نقطه هست و یه بستر هست مثل adsl که اینترنت رو بهت برسونهنقل قول:
سرعت بیشتر پینگ کمتر اپلود متقارن(سرعت اپلود برابر سرعت دانلود هست) و کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به adsl داره و هزینش همینطور به شدت بالاتره !
و کلا شرایطشو هم باید داشته باشین!
رفیق نمیشه ازین 5000 گیگ برای پر کردن اپلود سنتر و دانلود استفاده کرد ؟؟:n37: فقط باید ازین نماوا گیم شات و ماس ماسکای خودش که میده دان کنی؟نقل قول:
هر 40 روز یکبار میزاره حدودا ممکن یکم این ور اون ور باشه اما حدودا همینه !نقل قول:
قبلا فقط 50 گیگ رو میداد 61 تومن نامحدود زمانی این بار اوله که 100 گیگ گذاشته 54 تومن سه ماهه .
نه کیفیت فیلم ها درست نیست هر چی فیلم آشغاله سانسوری رو گذاشته که اصلا ارزش دیدن نداره .
فیلم باید خفن باشه
با سلام و تشکر ویژه از دوستان شاتلی که تجربیات خودشون رو اعلام می کنن تا ما هم استفاده کنیم!
دوستان الان این طرح اکو شاتل 8 مگ با شبانه لینک رو روی چه سرعتی ست می کنن؟! (خطم تا 25 مگ دان و 2.5 مگ اپ رو ساپورت میکنه!
چون الان ارت دارم و هنزو اونارو فرصت نشده استفاده کنم به علت مصرف بالا!
ضمنا اگر فردی این 100 گیگ رو بگیره و شاتل لند رو هم میشه همزمان استفاده کنه؟! (یعنی ترافیک مصرفی شاتل لند رایگان حساب میشه دیگه درسته!؟)
ممنون میشم پاسخ بدین
منتظر پاسختون هستم بازم ممنون!
بله میتونید از آپلودسنترش استفاده کنید و فایلهایی که خودتون میخواید انتخاب/ریموت و دانلود کنید!...نقل قول:
اینترنت یک خدایی شاتل هست و بس!...
موفق باشید.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
8مگ نگیر چون همه شون روی 16 بسته میشن 128 بگیر بعد گیگ اضافی بخر !نقل قول:
آره شاتل لند جدا حساب میشه .
ممنون از پاسختون پس همشون کلا رو 16 هستن؟!نقل قول:
با طرح شاتل لند اگر طرح اکو پایین باشه سرعت رو که کم نمیکنن درسته؟!
تو ساعات رایگان چطور؟! سرعت رو کم میکنن یا نه؟!
ممنون از شما
اگر با طرح شاتل لند زیاد دانلود کنی تا سقف 5000گیگ محدودیتی که نداره؟!
بله منتها اگر سرویس کاهش پینگ رو روی خطتتون از طرف شاتل فعال کنید پینگ داخلی میاد پایین و سرعت باز کردن صفحه ها بیشتر میشه اما از طرفی ریت خط میاد پایین یعنی از 16 میاد روی 8 .
من چون گیمرم این کارو کردم .
نه فرقی نداره شاتل لند رو سرور داخلی هست و هرچقدر کشش خطتتون باشه همون قدر هم ریت دانلود خواهید داشت .
تو ساعات رایگان طبیعی هست که سرعت کم بشه مثلا اگر در روز با 1400 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنید شب میشه 500-600 با سرور خارجی اما سرور داخلی همون 1400 میمونه ...
ضمنا اگر سرویس خارج از جشنواره بگیرید شبانه بسیار محدودی داره به این معنی که شما بعد از 2 شب دانلود سنگین بشدت محدود میشید اما اگر تو جشنواره بگیرید نه !
من خودم تو جشنواره گرفتم شبی 30 گیگ دانلود دارم و هیچ مشکلی نداره ..
مهم اینه که شما خارج از جشنواره نگیرید ...
ضمنا تا خطتتون بخواد بره رو شاتل این 100 گیگ 54 تومنم تموم میشه تایمش چون تا 31 ام وقت داره ...
عزیز سرویس های جشنواره که دانلود رایگان شبانه ندارن!نقل قول:
بله متاسفانه برداشتن 2 تا 7 رو !!!
من اردیبهشت گرفتم شبانه هم داره اگر نداشت که اصلا نمی گرفتم ....
فک کردم هنوز هم ارائه میدن .
من مخابراتم سرعت دانلود شبانه رو از 256 کردن 60 میگن شبانه شاتل خوبه و محدود نمیشه کدوم سرویسش خوبه که بشه رایگان شبی 5 گیگ دانلود زد بدون محدود شدن؟:n18:
اگر شبانه میخوای باید سرویسی بگیری که جشنواره ارائه میشه نمی دونم چرا حذف کردن الان ولی قبلا ارائه میشد در هر صورت سرویس های اکر بعد از 2 شی دانلود سنگین 100 درصد محدود می کنن تا اخر ماه بدون هیچ شکی ...
راهش همون جشنواره هست یا اینکه از این بسته های گیگ بخرید که گیگی میشه 545 اگر 100 گیگ رو بگیرید که مهلت خریدش تا 31 ام هست بعد برمیگرده به حالت اول ...
تا مخابرات جمع کنه بیای شاتل وقتش تموم شده ...
تا وقتی شاتل لند هست دانلود رایگان شبانه دیگه معنی نداره.نقل قول:
کافیه سرویسی که شاتل لند رو ساپورت میکنه (مثل ECO-Optimal-3) و با استفاده از آپلود سنتر شاتل لند نامحدود دانلود کنی. :n01:
درست میگم دوستان؟
دوستان راهی داره قبل از پایان دوره سرویس رو تغییر داد؟
من الان آرت 3 دارم که تا 6 شهریور وقت داره میخوام تغییر بدم به اکو که بتونم از اون جشنواره 100 گیگ 50 تومن استفاده کنم
سلام و خسته نباشید
برای پینگ پایین و کم نوسان شاتل مناسب هست ؟ بنده کرج هستم و adsl ر برای بازی pes و dota 2 میخوام ..دانلود و سرعت و ترافیک رایگان برام مهم نیست
دوستان کرجی لطفا راهنمایی کنید
سلام
پینگش خوب بود چند روز که خراب شده تو بازی لاست کانت میده برام
کلا شانسیه نت تو ایران
بسته ۵۰ گیگ که الان با تخفیف ارائه شده امکان انتقال به دوره بعد داره؟
من 100 گیگ دیگه گرفتم زمان مصرفش جدا حساب میشه حداقل میتونستن اضافه کنن به بسته 100 گیگی قبلی الان 200 گیگی فقط تو 100 روز باید مصرف کنم !!!!!!!
جالب نیست اینطوری .
من شدیدا مشکل پکت لاست دارم. شما هم همین مشکل رو دارید؟ حدس میزنم مشکل شبکه شون باشه...
سلام:n16:
من در منطقه کمرد-جاجرود هستم
دوستانی که در این منطقه از شاتل سرویس تهییه کردن ،لطف کنن نظر خودشونو اعلام کنن که عاقلانه هست از این شرکت اینترنت تهییه کنم یا نع.
افراتونوم برای سرویس های نامحدود بفرمایید.
اگر هم لطف کنید تجربه هاتونو با من به اشتراک بزارید خیلی خیلی ممنون میشم
این شاتل لند رایگان فقط رو سرویسهای جشنواره هست یا روی همه سرویسها رایگانه؟
سرور فرانکفورت
با قندشکن
بدون قندشکن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرور ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپلیکیشنی کاربردی برای کاربران سرویس اینترنت پرسرعت شاتل است که با استفاده از آن میتوانند از خدمات وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر روی دستگاه اندرویدی خود بهرهمند شوند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر روی نسخههای 4 و بالاتر سیستم عامل اندروید قابل نصب و استفاده است.گفتنیست نسخه iOS این نرمافزار نیز با همان امکانات از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اختیار کاربران اینترنت پرسرعت شاتل قرار گرفته است.برای دانلود این نرمافزار میتوانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برای نسخه اندرویدی) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برای نسخه iOS) مراجعه و یا یکی از رمزینههای پاسخ سریع (QR Code) زیر را اسکن کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از این نرمافزار کافیست که نام کاربری و رمز عبور پورتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داشته باشید تا با ورود به نرم افزار یاد شده بتوانید از خدمات زیر استفاده کنید:
داخلي
مشهدم سرعتم چرا نصف شده ! قبلا ۱.۸ اینا بود الان شده ۹۰۰ سرعت دانلودم ! چه وضعشه گند زدن تو همه چی اه .:n34: