نقل قول:
ممنون چجوری دمای لب تابو بفهمم چنده چه تو بازی چه تو خود دسکتاپ بعد دمای لنوو تا چه دمایی ضرر نمیرسونه؟؟؟
Printable View
نقل قول:
ممنون چجوری دمای لب تابو بفهمم چنده چه تو بازی چه تو خود دسکتاپ بعد دمای لنوو تا چه دمایی ضرر نمیرسونه؟؟؟
میخوام این بازی رو نصب کنم: Angry.Birds.Space.Metro.64Bit و از این سایت دانلودش کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای نصب و کرکش یه توضیحاتی تو این لینک داده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی وقتی میخوام از قسمت استور ویندوز 8 این برنامه رو ادد کنم تا دانلود و نصبش کنه اینجوری میشه: (انگار اصلا استور ویندوز 8 فعال نیس) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........بعد هم که همینطوری میخوام بازی رو نصب کنم ارورش اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی نمیشه اینو نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ظاهرا آدرس رو درست نمینویسه اینجا: به جای خط فاصله ها آسان دانلود دات کام بنویسید
تحریمیم!! اگه کریـــــــو داری با اون شاید بتونی به استور وصل شی!نقل قول:
ولی بهترین راه اینه که بری سافت98 و برنامه های استورو بگیری و با سریال جعلی راشون بندازی!
(اون خط فاصله رو بردار!)
forum.soft-98.ir/22559-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%BE%D9%84%DB%8C%DA%A9%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2.html
نقل قول:
وااااااااااااااای.....کاملا گیج شدم....اصلا نمیدونم باید چیکار کنم....برای اینکه امکانات متروی ویندوز ۸ رو فعال کنم و یه بازی نصب کنم دقیقا باید چیکار کنم...یک ساعته دقیقا دارم تلاش میکنم....خب بلد نیستم!!!:n28::n03::n03::n30:
برای استفاده کامل از امکانات Windows Store از برنامه های گذر از تحریم ( فارسیش می شه همون دندون شکن ها :n02: ) استفاده کنین .نقل قول:
سوالات بیشتر رو توی انجمن ویندوز بپرسین . اینجا جاش نیست .
باید به مدیر بگم بیاد یه سرو سامونی به این تاپیک بده ، خیلی به هم ریخته .
با سلام.بالاخره این لپ تاپو بعد 2 3 ماه تحقیق خریدم.ممنون از دوستانی که جواب سوالامو با حوصله دادن.سپاس:n11:
البته این اکانتو تازه ایجاد کردم.قبلا با یه اسم دیگه میومدم.
فقط یه سوال دارم.energy management رو باید دان کنم یا رو خود ویندوز هست؟اگه میشه لطف کنین لینک دانلودشو بزارین.قربونتون:n16:
Lenovo Energy Management توی دی وی دی همراه لپ تاپ هستنقل قول:
جزو ویندوز نیست باید جداگونه نصب بشه .
تمام درایور ها و نرم افزار های مربوط به لپ تاپتونو ( از جمله Energy Management ) می تونین از لینک سایت خود لنوو دانلود کنین
ببخشین خیلی سوال ضایعیه ولی تو این مسایل خیلی پیادم!بلوتوثشو چجوری روشن خاموش کنم؟
بلوتوث به وسیله دکمه F7 به همراه وایرلس فعال و غیر فعال می شه .نقل قول:
در ویندوز 8 برای فعال و غیر فعال کردن توسط ویندوز باید از قسمت Settings >>>>Wireless اقدام کنین
تو دیجی کالا امروز دیدم که این لپ تاپو آورده!(i5 gt740 6gig 1T) بعد از چن ساعت رفتم دیدم سفیدشو تموم کرده!! هر چن وقت یه بار میاره ولی زود تموم میشه!! اصلا نمی ذارن که تو انبار بمونه!!!:n02:
سلام انجام دادم بهتر شد اما فقط GPU رو زده bad بقیه رو good زده چه کار کنم؟لطفا کمک کنید
سلام دوستان
رفیق من لپتاپش همینه و روشن نمیشه الان نمیدونم کی و چه وقت اما یهو بعضی وقتا چند لحظه روشن میشه و صفحه ورود به بوت و چند گزینه ی کوچیک وسط صفحه باز میشه و بقیه صفحه سیاهه اما تا میای یه گزینه انتخاب کنی باز خاموش میشه و میره تا چند بار دیگه کلید پاورو بزنی تا شانسی روشن بشه!!
خلاصه خیلی عجیبه!!
طفلکی موعد تحویلای دانشگاست و مونده تو کاراش اگه ممکنه زوددتر راهنمایی کنید بینهایت ممنون و سپاس
پ.ن: اگه اطلاعات تکمیلی دیگه هم از لپتاپ خواستید بفرمایید تا خدمتتون عرض کنم!!
ویندوزشم عوض کرده ببینه درست میشه یا نه؟؟؟نقل قول:
سلام
رو لپ تاپ فیفا 14 رو نصب کردم بالا نیومد :n04: :n03: رو دوتا لپتاب دیگه هم که ویندوز 8 بودن نصب کردم نیومد بالا ولی رو ویندوز 7 نصب کردم بالا اومد :| الان رو آیکون فیفا 14 کلیک میکنم کنار موس دایره ای که واسه لود هست می چرخه ولی بازی بالا نمیاد :(
کسی نمی دونه چکار باید کنم ؟
نقل قول:
داداش اینجا مخصوص سوالات سیستمی و اطلاعات Z500 هست...
برا این سوال به بخش بازی سر بزنید یا به این لینک برید و کرک بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من ویندوز رو عوض کردم
راست کلیک دو انگشتی از کار افتاده
تو فروم لنوو یه گشتی زدم یکی گفته بود درایور جدید رو بگیرید یکی هم تو تنظیمات رجیستری دستکاری کرده بود که برای من جواب نداد
راه حل دیگه ای نمیدونید؟
Synaptics
توی قسمت مولتی فینگر تنظیمات رو انجام دادی ؟نقل قول:
توضیحات بیشتر؟:n13:نقل قول:
با سلام
خیلی خوشحال شدم که همچین تاپیکی راه انداختید
راستش من 2 روزهz500 خریدم، اولش خیلی خوشحال بودم اما خیلی اذیتم کرد
ویندوزی که موقع خرید روش ریختن win 7 (64bit ) بود که متاسفانه با بعضی از نرم افزاذم مشکل داشت بلاخره مجبور شدم 32bit بریزم
الان فقط 2G از رم رو شناخته
باید چیکار کنم؟
درایورهاش فقط مخصوص win 8 ؟؟؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
شما باید ویندوز8 یا 8.1 نسخه 64 بیتی را نصب کنید ،درایورهاش موجوده و از این بابت نگران نباشید.نقل قول:
یعنی چون win7 (32bit) نصب کردم اینطوری شده؟ راه حل نداره؟نقل قول:
حتما باید 8 باشه؟؟؟ یا حتما باید 64bit باشه ، حالا چه 7 ، چه 8؟؟؟
بله.چون ویندوزتون نسخه 32 بیتی است از کمترین توان رم استفاده میکنه.حتما باید نسخه 64بیتی باشه تا از حداکثر توان رم استفاده کنه.شما ویندوز 8.1 را نصب و از لپ تاپتون لذت ببرید.این لپتاپ برای ویندوز 8 بهینه شده.نقل قول:
امیدوارمنقل قول:
یه سوال دیگه : امکانش هست توی وین 8 هم به مشکل بخورم؟ مثلا من توی وین 7 (64bit) با نصب apache مشکل داشتم :n13:
نکته ی بعدیم اینه که وقتی dvd میذارم خیلی سروصدا میکنه :n29:
ممنون از تاپیک فوق العادتون
از دوستم dvd2010 معذرت میخوام ولی چون دیدم این دوستمون منتظرن جواب میدم...نقل قول:
احتمال نداره که مشکلی داشته باشه،خوب باید بتستید...
سرو صدا میده؟؟؟اگه اذیت کننده نیست و به نظر خودتون معمولیه ایرادی نداره وگرنه اگه فک میکنید صداش غیر طبیعیه ببرید گارانتی...
خواهش:n16:
اگه ممکنه کمکم کنید
نقل قول:
در ویندوز های 32 بیت حداکثر از 4 گیگابایت از رم استفاده می شه . بقیه رم بلااستفاده می مونه .
هم چنین در ویندوز های 64 بیت ویندوز 7 و 8 نسخه های پایین تر از Professional ( مانند Home premium و Starter ) از حداکثر 8 گیگ رم استفاده می شه .
لطفا کامل بگید مشکل چیه تا کمکتون کنم...نقل قول:
با سلام.2 3 روزه که این لپ تاپو خریدم.به یه مشکل یرخوردم:n27: بعضی موقه ها از زیر سمت راست کیبورد صدای خر خر میاد.از چیه؟مشکل جدیه؟:n28::n13:
منم این مشکلو دارم
به نظرم صداش زیاده، لپ تاپ قبلیم دل بود خیلی باهاش راحتتر بودم :(
البته منم 2 روزه خریدم
نفهمیدم من منظورتونو
منم 2 روزه خریدم
یه کلی مشکل دارم باهتش:n13::n13:
bluetooth
webcam
ویندوزم 7
لطفا کمکم کنید:n06::n01:
واسه من نمیشه:n27:نقل قول:
win 7
سلام من بازی فوتبال 2014 رو نصب کردم اما کارت گرافیک رو نمیشناسه.گرافیک gforce رو نمیشناسه intel رو میشناسه.توی تنظیمات nvidia هم رفتم تغییر دادم اما نشد.آپدیت هم کردم نشد
تو ویندوز 8.1 برای فعال و غیر فعال کردن بلوتوث: setting---> change pc setting---> pc and device --->bluetooth را انتخاب کنید.نقل قول:
2 روزه ی صدای اروم (خرت خرت)از لپ تاپ میاد
نمیدونم ماله چیه؟ 1 ماه نمیشه گرفتم.
انکار ک فن هارد باشه؟؟؟!!!!!!!!!!!
نقل قول:نقل قول:دوستان لطفا جستجو کنین . بارها به این سوال پاسخ داده شده .نقل قول:
صدای طبیعی هارد هست . مشکلی ایجاد نمی کنه
آقا حیان شمام این صدا رو میشنوین؟خیلی طبیعی به نظر نمیرسه اخه:n28:نقل قول:
تمام Z500 دارها به این موضوع اشاره کردند ! اگر جستجو کنین متوجه می شیننقل قول:
بجه ها قیمت این لپ تاپ در حال حاظر چقدر هست؟ Lenovo Z500 i7-6GB-1TB-2GB
بعضی از دوستان گفتند اگه خواستید این مدل لپ تاپ رو بگیرید لپ تاپ صفحه تاج رو بگیرید؟ منظورشون چی بود؟