درود
یه ریسیور ماهواره جدید خریدم که میخوام به تلویزیون قدیمی که فقط ورودی آنتن داره و ورودی AV نداره،وصل کنم.ولی نمیشه،چون ریسیور،خروجی RF نداره.ریسیور دو تا خروجی AV و HDMI داره.
از چه مودولاتوری باید استفاده کنم که جواب بده؟لطفا تصویرشو بذارید.
Printable View
درود
یه ریسیور ماهواره جدید خریدم که میخوام به تلویزیون قدیمی که فقط ورودی آنتن داره و ورودی AV نداره،وصل کنم.ولی نمیشه،چون ریسیور،خروجی RF نداره.ریسیور دو تا خروجی AV و HDMI داره.
از چه مودولاتوری باید استفاده کنم که جواب بده؟لطفا تصویرشو بذارید.
کابل و اتصالات باید کاملا سالم باشه.البته پیغام no signal به این معنیه که جهت آنتن شما درست نیست و یا ساختمان بلندی در همسایگی شماست که جلوی سیگنال رو می گیره و یا جایی از آنتن قطعی داره.سعی کنید جهت آنتن درست باشه و همچنین جلوی آنتن کاملا باز باشه.شاید آنتنتون مشکل داره.آنتن هایی هست به نام آنتن شیراز که گیرندگی قوی ای داره و همچنین قیمت پایینی داره.می تونید اون آنتن رو هم امتحان کنید.نقل قول:
یه دستگاه کوچیکه که الکتریکی ها دارننقل قول:
برو الکتریکی واسش توضیح بده بهت می ده...
دوستان یه مدتی است که در کرج تصویر شبکه های دیجیتال ما بهم میریزه. دایم پیغام میده که سیگنال وجود ندارد و یا تصویر پارازیت داره.
نمیدونم ایراد از آنتن ماست یا اینکه سایر دوستان کرجی هم همین مشکل را دارند؟
جناب irandvb-t فرق مولتی پلیر ایستر با سما چیه تو کیفیت پخش فرق دارن؟ اخه شما گفتید ایستر کیفیت پلیرش بهتره لطفا موشکافی کنید
ایستر موقع پخش کلا بهتر بود و به دلیل بافر بالایی که میتونه داشته باشه که اون هم به علت سخت افزارش هست تو نمایش فیلم ها گیر نمیکرد کیفیت پردازنده تصویرش هم بهتر بود چون تصاویر شارپ تری داشت مدیا پلیرش هم که خوب شما خودت مقایسه کنی میفهمینقل قول:
سلام
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه از منوی دستگاه ایستر عکس بذارید؟ (و ترجیحا تله تکست)
من دیدم که دستگاه های ایکس ویژن و سما از فونت زیبایی برای نمایش متون استفاده می کنن اما بعضی دیگه از دستگاه از یه فونت عادی و زشت استفاده می کنن.
این عکس منوی دستگاه سما هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
با سلام آخرین قیمتهای خرید دستگاه های ست تاب باکس رو در صورت آگاهی اعلام کنید . مثلا دنای و غیره رو . امروز باز قیمتها رو جدیدا اعلام کردن و بردن بالا
سلام دوستان عیدتون مبارک باشه ببخشید که من دیر به دیر میام آخه به اینترنت دسترسی نداشتم
چشم آقا سعی میکنم عکس منو ها رو بگیرم ولی دوست من باید بهت بگم منو ها براساس چیپ ست هست و فکر هم نکنم زیاد با هم تفاوت داشته باشند منوی ایستر مشکی هست که به نظر من قشنگ تر هست البته هرکس نظری داره
عکس ها رو هم وقتی برکشتم خونه میگیرم فعلا در حال خدمت هستیم
یا علی
سلام
یه تعداد سئوال داشتم و اونم اینکه این مشکل عدم پخش فرمت ac3 تو سایر برندها هم مخصوصا سما هم هست یا نه و مشکلاتی که پایین در موردشون سئوال کردم گیرنده سما هم داره یا نه .
و اما سئولات : این ایستر ظاهرا تو زیرنویس یکمی مشکل داره و مشکل عدم تنظیم ساعت هم داشت و روشن شدن خود بخود دستگاه در صورت قطع و وصل برق آیا همه اینها را حل کردن یا نه و در آخر آیا ورژن جدید آپدیت که قرار بود آخر مهر ماه ارائه بشه و نشد ارائه شده چون برای این سئوالات من هنوز جوابی در سایت شرکت مذبور داده نشده گفتم شاید شما که با این شرکت در ارتباط هستید اطلاع داشته باشید.
با تشکر منتظر پاسخ شما هستم
صدای AC3 که اکثر دستگاه ها میخوانند و مشکلی باهاش ندارند. صدای DTS است که مشکل دارند!نقل قول:
ببخشید یه سوال ابتدایی داشتم :
کلا گیرتده دیجیتال چیه ؟:sq_24:
عین همون رس.ی.ور خودمون به د.ی!ش وصل میشه؟
اگه هست میشه به ما.ه.!.واره های به جز ایران هم بهش وصل شد ؟
یا آنتن می خوره؟
البته چند تا سوال شد !:sq_24:
کلا دو نوع سیگنال داریم : آنالوگ و دیجیتال.نقل قول:
که آنتن از نوع آنالوگ هست.آنالوگ مثل صدای انسان(نوسان داره)
سیگنال های دیجیتال که منظمن( |-|-|)
یه دستگاهیه مثل ر.سیور که سیگنال های آنالوگ رو به دیجیتال تبدیل میکنه!ولی به دیش وصل نمیشه به آنتن وصل میشه.
بعضی از ر.سیور ها هم امکان دیجیتال کردنو دارن!
به چه دردی می خوره خب ؟نقل قول:
کیفیتش بیشتره ؟
تا 1080p رو ساپورت می کنه ؟
خب معلومه کیفیت دیجیتال بهتره!!نقل قول:
بله،کیفیتش بیشتره!
بستگی به دستگاهتون داره!ولی اکثریت تا 1080p ساپورت میکنن!
به این درد می خوره که اولا شما می تونید کانال بیشتری دریافت کنید.فکر کنم 18 تا کانال الان موجود هست و در درجه دوم اینکه شما تصویری صاف و یکدست بدون نویز دارید.نقل قول:
تا 1080P ساپورت می کنه ولی حداکثر رزولوشن شبکه های دیجیتال در حال حاضر SD یا همون 576(یا 480) هست.
سلام امير جان.نقل قول:
منظور شما َAC3 دو كانال هست ديگه؟چون اين دستگاهها (البته زير 300 تومن) نميتونن دالبي 5.1 رو ثاپورت نمايند.حالا صداهاي HD مثل دالبي ترو اچ دي يا DTS HD MA بماند.
من این 4 تا رو قیمت دارم ارزون شده انگارنقل قول:
1,040,000 X.----232 1,140,000 X.----343 1,140,000 X.----353 980,000 X.----103
من الان ایکس ویژن رو 114 قیمت دارم از فروش مستقیم مادیراننقل قول:
خوبه؟
به صحبتهای رایان عزیز چند مورد اضافه کنم :نقل قول:
دستگاههای گیرنده دیجیتال ، قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی هم دارن و تو میتونی در حین اینکه از یه شبکه برنامه ای رو تماشا میکنی ، برنامه مورد علاقت رو که از شبکه ای دیگه در حال پخش هست ضبط کنی و هیچکدوم از برنامه های مورد علاقت رو از دست ندی.
یکی دیگه از مزایای این دستگاهها اینه که میتونی به عنوان player هم ازشون استفاده کنی و از طریق usb دستگاه ، اون فرمتهایی که ساپورت میکنه رو play کنی و اینجاس که full hd بودن این دستگاهها مطرح میشه و اگه full hd باشن میتونی اونها رو با کیفیت تصویر full hd تماشا کنی .
تو totalmedia صدا پخش نمیشه کی میدونه مشکلش چیه؟
آخرنی نسخه رو نصب کردم شاید مال خودشو که تو سی دی هست رو نصب کنم درست بشه.
در ضمن k lite codec هم نصب کردم.
یه بار اونو remove کن و total media رو از روی cd نصب کن نباید مشکلی باشه . چون من مدتهاس 3100 دارم و همیشه از روی خود cd ای که همراه دستگاه بهم دادن نصب کردم و تا به حال به مشکلی برخورد نکردم . ببین اگه مشکلت حل نشد بازم من تا جائیکه بتونم راهنماییت میکنم .نقل قول:
سلام اگه من ----t بگیرم یعنی اون انتن کوچیک را بزارم روی میز کامپیوتر راحت تصویر می یاد؟اخه یکی از دوستای من می گفت که اون باید بزاره دم پنجره تا تصویر بیاد
اون فیش انتنی که بهش می خوره همون فیش انتن معمولی هست؟
سلامنقل قول:
بستگی داره قدرت سیگنال تو محل سکونت شما چقدر باشه. اگه به فرستنده نزدیک باشید بله با همون آنتن رو میزی میگیره در غیر اینصورت باید از آنتن هوایی استفاده کنید.
اگه گیرنده ای که خریداری مکنید فیش ورودیش کوچیک باشه حتما تبدیل مورد نیاز هم داخل جعبه اش هست. از این بابت مشکلی نیست.
سلام من با سیم کشیدن مشکل دارم اصلا چه برای انتن تلویزیون که برای ----t استفاده می شه چه دیش که برای --- استفاده می شه راهی وجود نداره به جز سیم مثلا دستگاهی چیزی که از محل انتن تا کامپیوتر به صورت بیسیم باشه؟
شما میتونید از آنتن های رومیزی که تقویت کننده دارن استفاده کنید.
البته اطلاع ندارم که آیا به اندازه آنتن های هوایی قدرت گیرندگی دارن یا نه.
فکر میکنم مادیران چند مدل داره ...
سلام من ایستر خریدم با هزینه مالیات و ارزش افزوده و بیمه و .... شد 119800 تومان .
خیلی راضیم.
یک نقایصی نسبت به sama at-200 داره که به زودی (امیدوارم به زودی باشه) قراره با اپدیت جدید برطرف بشه که در اون صورت اختلاف امتیازش با سما واقعا معنا دار میشه.
وقتی وارد انجمن مربوط به پشتیبانی ایستر در سایت پرشیا دیجیتال میشم و می بینم به تک تک دغدغه ها و مشکلات کاربران رسیدگی میشه و پاسخ می دهند خیلی لذت میبرم.
البته پاسخها گوناگون است گاهی راهنمایی فنی گاهی دعوت به انتظار اپدیت جدید و گاهی هم صادقانه می گویند که مثلا فلان مشکل مانند عدم پشتیبانی از صدای ac-3 نیاز به تجهیزات سخت افزاری دارد و رفع نمی شود . مطمئنم اگر برخی موارد مانند تبلیغات مناسب- داشتن نمایندگی شهرستان های مختلف -داشتن هو لو گرام طرح شبنم یا گواهی مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک را داشته باشند با چنین محصولی(ester-t15) به زودی تمام بازار گیرنده های دیجیتالی ایران را تصرف خواهندکرد. امیدوارم درآن روز باز هم همین اندازه خاضعانه با مشتریان رفتار کنند.
باتشکر از irandvbt عزیز که راهنمایی هایش باعث شد انتخاب خوبی داشته باشم
قیمت مصرف کننده در واقع همون 114 ه .نقل قول:
كسايي كه گيرند يو اس بي ايكسويژن 2100دارند ازتون يه سوال دارم
مال من وقتي به يو اس بي وصل ميكنم شروع ميكنه به داغ شدن در حدي كه به يو اس بيش دست بزني دستت ممكنه بسوزه ولي مثه ساعت كار ميكنه با اين حال:sq_2:
مال شما هم اينطوريه؟
منظورت موقعی که ازش استفاده نمیکنی هست؟نقل قول:
به نظرم نباید موقعی که ازش استفاده نمیشه داغ بشه!!
مال ما که داغ نیست ولی فکر کنم وقتی که ازش استفده میکنی داغ میشه اونم نمیدونم در حد لالیگا بود یا نه ! دی
من قبلا" 2100 داشتم . مگه چقدر با usb تلویزیون تماشا میکنی که اینجوری داغ میکنه و میگی دستت ممکنه بسوزه؟!!! در یه حد معمولش طبیعیه ولی مال من اصلا" اینجوری داغ نمیکرد .
فروش مستقیم یکم گرون ترهنقل قول:
بری مغازه یا نمایندگی ارزون تره
نماینده ها رو هم با تماس با وبلاگشون می تونی در بیاری
maadiran.mihanblog.com
د وستان شبکه های دیجیتال تهران هنوز EPG nhvkn؟؟
قبلا آی فیلم داشت فکر کنم!
چون محل زندگی من EPG نداره.
والا واس من که هیچ نظمی نداره.نقل قول:
هر روز کانال هایی که EPG دارن تغییر میکنه.
از اون گذشته واس من که زمان بندی برنامه ها کاملا بی ربطه و اصلا اون چیزی رو که نوشته نشون نمیده!
نقل قول:
ممنون . من خودم نمایندگیشون رو دارم.:31:
به انتن های برقی وصل کردی؟نقل قول:
خیلی ممنون از اطلاعات همه شما عزیزان.
بعضی از شبکه های دیجیتال معمولا" همیشه EPG دارن . مثل شبکه قرآن ، شبکه نمایش . بقیه شبکه ها مثل شبکه 4 و 5 هم معمولا" EPGشون فعاله .نقل قول:
اگه دستگاهت EPG رو نمایش نمیده و آنتن دستگاهت مشکلی نداره احتمالا" تنظیمات دستگاهت بهم خورده . برای اینکه مشکل برطرف بشه از روی setting دستگاه ، تنظیمات رو به حالت پیش فرض (همون تنظیمات اولیه کارخونه ) برگردون و دوباره کانال یابی کن . بعد از پیداکردن کانالها باید دستگاهت EPG این کانالهایی که بهت گفتم رو نمایش بده .
اپراتور آنتن شهرستان ما(کاشان )کلا تو آفسایده!نقل قول:
همین که شبکه ها پخش می شه باید ازش تشکر کرد!!!
نصف جام ملت های اروپا گذشته بود هنوز گیرنده آپدیت نشده بود و شبکه سه قفل بود!!
چند شب پیش هم که تمامی کانال ها قطع بود. مشکل از گیرنده من نیست بلکه توی کاشان همه تی وی ها،EPG ندارند!!!!