نقل قول:
من مودمم زایکسل هست و این گذینه توش وجود نداره !!! :n03:
Printable View
نقل قول:
من مودمم زایکسل هست و این گذینه توش وجود نداره !!! :n03:
مقدار mtu در همه مودم ها موجوده
با سلام به همه
من خودم نامحدود دارم
برای یکی از آشنایان میخوام سرویس محدود بگیرم چون زیاد تو کار دانلود نیست
آیا واقعا سرعت سرویس های حجمی هم واقعی شده؟
مگه قرار نبود فقط سرعت سرویس های نامحدود واقعی بشه؟
دوستان محدود دار منتظره جوابتون هستم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
نقل قول:
دوست عزیز maskot خان هر وقت از مخابرات رفتی به یه شرکت دیگه، یه پ.خ به من بزن که منم بیام:D:D
دوست عزیز کارت درسته:)نقل قول:
اما یه سوال شما چطور به این قضیه پی بردی؟
mtu در مودم زایکسل در مسیر زیر است:
network>wan>advance setup
سلام داداش این نت مخابرات بعضی اوقات تو باز کردن صفحات مشکل داره اگه میشه میگی تو مودم tplinkهم این mtu هست یا نه؟ من که خیلی گشتم پیدا نکردم اگه کسی میدونه لطفا به ما هم بگه ممنون میشمنقل قول:
مثل اینکه پیداش کردم واسه من چون جدیدا اومدم مخابرات 1480 بودش بازم ممنون از دوست خوبمون.نقل قول:
سلام. دوست عزیز سرویس های نامحدود که اصلا اینطور نیست! شما هر چقدر دلتون خواست در هر موقع میتونید دانلود کنید ! :n01:نقل قول:
چند روز پیش یه پیامی در رابطه با تعرفه های جدید به مخابرات داده بودم . :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم دوستان اگه شما موقع ثبت نام در مشترکین مخابرات یه فرمی هم باید پر کرده باشید. شما اگر طبق اون قراردادی که تو اون فرم بود امضا کرده باشید! به راحتی میتونید شکایت هم کنید ! به هر حال اگر همه مشترکینی که از این تعرفه های جدید استفاده میکنن ناراضی باشن. باید یه فکری کنن ! :n01:
دوستان من چند روز قبل یه پیام دادم درمورد کاهش سرعت سرویس های جدید !!!!!
من گفتم مثلا سرعت 128 محدود 50kb/s هست اما طرف جواب داد:
سرعت دانلود اعلام شده مورد تاييد نيست
اونطور که من فهمیدم بچه هایی که از 22 بهمن به بعد سرویس حجمی گرفتن در مورد پایین بودن سرعتشون اعتراض داشتن
تو advance setup میرم ولی خبری از mtu نیست :(نقل قول:
من در قسمت صندوق پیام سامانه چند بار پیام فرستادم ولی در قسمت پیام ها نوشته "پیامی ثبت نشده است"
برای شما هم همینطوره؟
دوستان حتما پیام های اعتراضتون به این وضعو بفرستین براشون
خیلی هم پررو هستن با این افزایش قیمت بیشتر از 2 برابر میان میگن اینترنتو ارزون کردیم :n15:
چرت گفته اونم مثل پشتیبانیه فرقی نمیکنه پشتیبان یا اطلاع نداره از سرعت ها یا اینکه خودشونو میزنن به جاده خاکی.نقل قول:
این تست سرعت دو سه روز منه در حال حاضر به حدی سرعت پایینه که اسپید تست لود نمیشه:n23:
من اخر نفهمیدم چرا باید سرعت دانلود با سرعت آپلود در یک اندازه باشه فکر کننم یادشون رفته سرعت آپلود رو کم کنن:n19:خیلی بی سره و ته این مخابرات.
بعد مدت ها بالاخره حواب منو هم دادن ولی ببنید چقدر مزخرف جواب داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا چی فکر کردن؟؟؟؟ فکر کردن با بچه طرفه ان خب وقتی همه دارن میگن سرعت 50 هستش چرا اینا میخوان بگن اشتباه میگیم؟؟
خیلی...........
تست من ساعت 4 صبح!
دوستان من قبلا هم يك بار اين سوال رو اينجا پرسيدم ولي جواب نگرفتم:
پورت سايت هايي مثل فيس بوك توي اينترنت مخابرات چجوريه؟ ميشه به روش هاي رايج وارد اين سايت يا مثلا يو تيوب شد يا كلاً غير قابل دسترسه. اگر ممكنه يه جوابي به ما بديد. ممنون
خداییش این واقعیته؟سرعتت فوق العاده است :n04:نقل قول:
اشکام در اومد:n28:
شما هنوز شبانه دارین؟
گریه نکن عزیز من!اینم دیگه آخراشه!نقل قول:
اردیبهشت سال بعد سرویسم تمامه!
من طرح قدیم هستم!:n02:
بچه هایی که مشکل کمی سرعت دارن زنگ بزنن به مخابرات مرکزی و اعتراض کنن و .... به غیر پشتیبانی که یه خانم هستش که میگه سرعتت واسه 128 خیلی خوبه بقیه میگن که چنین سرعتی قابل قبول نیست خواهشا همه بچه ها تو هر شهرستانی که هستند تماس بگیرن و اطلاع بدن و بگن که همه بچه هایی که از 22 بهمن به بعد پرت گرفتن این مشکل کم بودن سرعت رو دارن
ممنون میشم
سلام. من الان سرویس 2MB دارم ولی نزدیک 24 ساعت میشه که سرعت از 120-130 کیلوبایت بیشتر نمیشه یعنی اینطوری که من میبینم سرویس پهنای باندش از طرف اونا محدود شده. چون من جمعه سرعتم خیلی خوب بود و اصلآ قطعی نداشتم ولی همین که شنیه صبح شد من نمیدونم اینا چه بلایی سر نت آوردن که سرعت کم شده و کلی قطعی داره. :n24:نقل قول:
بچه کسی میدونه چطوری میشه تشخیص داد خط تلفن pcm هست یا نه؟
سلام
من سرویس 512 یک ماه نامحدود دارم امروز صبح تا ساعت 11 سرعت دانلودم 200 بود یک دفعه بعد از ساعت 11سرعت پایین اومده الان میشه 5 یعنی می خواد همین جوری بمونه یا خوب میشه؟
چرا اینجوری شده؟ از دیشب سرعت بالاتر از 50 نمیره ... 256 نامحدود دارم:n28:
چرا اذیتمون میکنن اینقد؟!
مگه چه گناهی کردیم که تموم سرگرمی و کسب کارمون از طریق نته؟! :n27:
چرا من میخوام پیام ثبت کنم... با اینکه متنو فارسی تاپ میکنم ... موقع ارسال میگه متن رو بصورت فارسی تایپ کنید و ارسال نمیکنه؟:n21:
این گراف سرعت من در نیم ساعت اخیر
دانلود با لینک پرسرعت
اگه این طوری باشه و پهنای باند کم بیاد به زودی شاهد کاهش سقف سرعت تمامی سرویس های نامحدود هستیم
از 11 تا حدود 1.5 پیک ترافیک +و 18-21نقل قول:
تو این ساعت معمولا همه پای نت ن ،این نشون میده پهنای باندشون دیگه برای روز ها هم جواب گو نیست
دیشب هر کاری کردم به قول شما ارسال نمیشد با چند تا مروگر امتحان کردم نشد انگار انقدر اعتراض ها زیاد شده که یه کاری کردن که کسی نتونه اعتراضشو ارسال کنهنقل قول:
بچه ها همین طور ادامه بدین دمتون گرم به قول یاس فریاد بزنید:n24:
دستشون درد نکنه با این سرویس دادنشون ای دی اس گرفتیم یا نت زغالی؟
از دیشب تا حالا لود شدن سایتها به حدی کم شده حتی اسپید تست لود نمیشه تو وی پی اس که خدا بیامره نمیشه کار کرد سرعت دانلود هم شده 20 25 و حتی به 5 و 2 کیلو بایت هم میرسه تا حالا این طوری رکب نخورده بودم:n03:
دوستان نت از دیشب تا به حال مشکل دارهنقل قول:
من زنگ زدم گفت دارن روش کار میکنن
این موقتی هست چون همه یوزرها مشکل دارن!!!!
دوست عزیزنقل قول:
قسمت پیام ها مشکلی نداره
به خاطر این که کاربرا از حروف انگلیسی استفاده نکنن باکس نوشتن پیام محدود به کلمات فارسی کردن
یعنی تمام حروف انگلیسی و " و . و: و ! و یک سری از کارکتر های دیگه رو اگه وارد کنید ارور میده!!!
برای این که پیامت ارسال بشه فقط باید فارسی تایپ کنی!!!!!!
نباید کرکتر مثل ! , توی متن باشه فقط حروف الفبا استفاده کنید
حتما خودتون پیام اعتراض بنویسید به دوستانتون هم بگید اینکارو بکنن یکی از آشناها توی مخابرات کار میکنه بهم تاکید میکرد حتما پیام اعتراض بنویسید تعداد زیاد باشه میتونه تاثیر گذار باشه
نامه اعتراضم هم دیدید صفحه قبل که یه جواب سربالا بهش داد لعنت به همه این دزدهای دروغگو
امروز بودم مخابرات که ببینم میشه 1کاری کرد تا اون سیستم قدیمی روتمدید کنیم
با ابوی رفتم تا به قول معروف سنبه پرزور باشه،کلی شکایت دوستان رو هم کردم
پیش عموجان ومعاونین ولی نشد که نشد!
اما 1نکته که امروز فهمیدم اینه که این دزدا ازخدا بیخبر 1کار خیلی جالبی انجام دادن
دوستانی که مشکل سرعت سرویس حجمی دارن توجه کنن!سرویس حجمی رو
خودشون برای 1ماهه محدود بستن!نهایت 120 دیگه نمیشه باید6 ماه یا 1ساله
بگیری تا بهت سرعت 400تارو بدن!خیلی ناراحت کننده بود برام!
ولی میگفتن اعتراض کنید چون خودشون هم ناراضی هستن برای کاهش مشتری
هاشون!درضمن فعلا هم تغیری صورت نمیگیره وهمین آشه وهمین کاسه!:n30:
دوستان من 512 نامحددد دارم سرعت ها رو واقعی کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امروز سرعت افتضاحه :n03:
نه خیر دوست عزیزنقل قول:
ظاهرا مشکل برطرف شده
سرعت من الان رو 200 هستش:n06:
واقعا باید گفت خدایا شکرت
این دلخوشی رو از ما نگیر.....
اقا علی من امروز رنگیدم به آقای علی پور امروز بهم گفت بیا نامه کتبی بنویس تا بیام از سرعتت عکس بگیرم بفرستم واسه مرکز. اون خانمه هم که به تلفن ها جواب میده گفت که چند نفری این مشکل سرعت 50 کیلوبایت رو دارن و منو به علی پور ارجاع داد. ولی میشه اطمینان داشت که اگه 6 ماهه بگیریم سرعت واقعی میشه یعنی 300 400 رو داشت؟؟؟// کسی تازگیا نگرفته این سرویس 6 ماه رو؟؟!!!نقل قول:
دم اون کسی که این طرحو ریخته و همچین سرویسی رو به عنوان ای دی اس پرسرعت به ملت میده گرم . رئیس این تشکیلات ای دی اس ال مخابرات کیه تا ازش تقدیرو تشکر کنیم.:n25::n24:
آن قدر اعتراض می کنیم تا دهانشان سرویس شود .:n25:
خیلی معذرت می خوام ; ما مگه چقدر عمر می کنیم که همشو صرف لود شدن فقط یه صفحه یا دانلود کردن یه فایل کنیم . مگه ما موش آزمایشگاهی هستیم که هر دفعه زرتی واسه ننتون تعرفه عوض می کنید . مگه ما چه گناهی کردیم . یه همبرگر هم می خوایم بخوریم می ترسیم همین هم گوشتش گوشت گربه سگ باشه . حیوون اگه بود تا حالا از رو رفته بود. خدا پدر ایرانسلو بیامرزه.
چرا تعرفه های قدیمی رو حذف کردن ؟!
من 512 یک ماهه 16 گیگ داشتم 21هزار تومان
الان دیگه نمیتونم همین رو تمدید کنم. مجبورم از این تعرفه های جدید استفاده کنم که ترافیکشون کمه یا نامحدود
512 نامحدود 24 تومن - ضریب اشتراک 1 به 8
به نظرتون چطوریه ؟