سلام دوستان رایتل تا 22 بهمن بسته های اینترنت 144 گیگی رو نصف قیمت میده درسته؟
یعنی قبلا 144 گیگش بود 408 تومن الان شده 204 تومن درست متوجه شدم؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان رایتل تا 22 بهمن بسته های اینترنت 144 گیگی رو نصف قیمت میده درسته؟
یعنی قبلا 144 گیگش بود 408 تومن الان شده 204 تومن درست متوجه شدم؟
ممنون
حدود یک هفته میشه در ساعت های مختلف و در چندین منطقه مشهعد هم اینترنت و قدرت سیگنال و میزان انتن دهی رو تست تست کردیم در یک کلام رایتل مفتش گرونه !! میزان انتن دهی 20 تا 60 درصد سرعت نت نهایت 40 کیلوبایت:n34:
دوستان یه سوال خواهشا کسی میدونه دریغ نکنه
سیمکارت دیتا و سیمکارت اعتباری از نظر سرعت اینترنت یکیه؟
ممنون
به سیم کارت ارتباطی نداره! به بسته خریداری شده و محدودیت پهنای باند منطقه تون مربوط میشهنقل قول:
سرعت چقدر مزخرف شده... سرعت 10 کیلوبایت هم نمیشه! تا حالا رایتل ندیدم اینجوری باشه.. اصلا صفحه رو باز نمیکنه...:n35:
واااااااااااای رایتل ببینید چقدر عالی شده در تهران [emoji33] [emoji33] [emoji33]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
برای این ده گیگ شبانه رایتل بایید هر روز از 12 بهمن استفاده میکردیم از خط؟
من امروز فهمیدم این طرح رو ،رایتلم خاموش بود الان انداختم تو گوشی.
منم تهران هستم و حس میکنم سرعت خیلی بهتر شده،شاید پهنای باند رو اضافه کردن.نقل قول:
شما تا ۲۲ بهمن فعال باشه سیم کارتت،شاید به شما هم تعلق گرفت،الان ابا کد ستاره ۱۴۲ مربع استعلام بگیر ببین چی میگهنقل قول:
من برای هر دو سیمکارتم 10 گیگ فعال شده... ولی هنوز تست نکردم میشه استفاده کرد یا نه..
دیشب تست کردم.. هنوز نمیشه از نت شبانه هدیه استفاده کرد:n35:
سلام دوستان
اگه سیمکارت ثبت نام کنیم سیمکارت 4 جی می دن؟ چون یکی از دوستام یه ماه پیش ثبت نام کرد 3 جی دادن
ممنون
سلامنقل قول:
راینتل اصلا سیم کارت های 3g و 4g جدا از هم نداره. تمام سیم کارت هاش پشتیبانی میکنن. باید اون منطقه که استفاده میکنه پوشش 4g داشته باشه
سلام ممنون منم این سوال رو داشتم.نقل قول:
یعنی این سیمکارت ها که روش نوشته 3.75g همون سیم کارت 4g هست؟
حتی اون قدیمی هاش هم الان 4g شده؟
پس چرا ایرانسل برای 4g کردن گفت سیمکارتاتونو عوض کنید؟
سلامنقل قول:
بله همشون از 4g پشتیبانی میکنن. اون موقع هم چون فقط 3g داشت روی سیم کارت های دایمی چیزی ننوشته بود و روی اعتباری ها 3.75g نوشته شده بود ولی الان همون سیم کارت ها همه از 4g ساپورت میکنن. من خودم همون اوایل که رایتل اومد چندین سیم کارت رایتل گرفتم (هم دایمی و هم اعتباری) و الان دست خودم و اطرافیان موجوده و همه روی 4g هستیم. ضمنا تو این یه ماه اخیر پوشش 4g توی تهران خیلی وسیع تر شده (قبلا اکثر جاها 3g بود)
ایرانسل شاید نسل سیم کارت هایی که داده بوده قدیمی تر بوده و یا شاید این هم یک روش دزدی دیگه از این شرکت بزرگ بوده (به احتمال زیادتر همین مورد) و از این همه مشترک هر کدوم 10-15 هزار تومن بگیره ببین خودش چقدر میشه!!!:n13:
سیم کارت های ایرانسل به ویژه کد ۰۹۳۵ مال سال حدود ۸۶ هستن و اون موقع فورجی ای در کار نبوده, با اینحال ایرانسل به این روند ادامه داده و الان هم برای خدمات فورجی باید تعویض سیم کنیم در حالی که رایتل از ابتدا سیم کارت یوسیم عرضه کرده.نقل قول:
اختلاف قیمت بین ایرانسل و رایتل توی بعضی شرایط یکسان خیلی زیاده.
مثلاً برای طرح 1 ساله 12 گیگ ایرانسل میده 42 هزار تومن و رایتل میده 131 هزار تومن :n04:
در حالی که هر دو یک نسل سیمکارت و اینترنت هستند و نباید اینقدر فرق کنند.
البته در بعضی از طرح ها قیمتشون تقریباً برابره.
این اختلاف قیمت که هست برای چیه؟! :n02:
رایتل بر خلاف شعارش نه تنها اپراتور پیشگام نیست، بلکه از همه عقب تر هم هست!نقل قول:
اگر ایرانسل و همراه اول به میدان نیامده بودند، الان هر گیگ اینترنت 128 رو ده هزار تومن به مردم قالب میکردند.
یه مدت خوب شد اما معلوم شد که دوامی ندارد و در حال حاضر هم از لحاظ سرعت و پوشش از ایرانسل و همراه اول عقب افتاده و بازنده میدان هستش. ایرانسل یه مدت خیلی بد شد، اما الان خیلی بهتر شده و سریع خودش رو جمع و جور کرد و نشون داد از بقیه باسوادتر و پیشگام تره.
حالا ممکنه یکی از دوستان اینجا بگه تو خونه من رایتل از همه بهتره، اما نظر من کلی است. در حقیقت رایتل از سر اجبار و اینکه ورشکست نشه یه کارایی میکنه، وگرنه در صورت نبود رقیب، پدر مردم رو در میاوردن.
من تجربم تو تهران از نظر پوشش اینه که رایتل خیلی بهتره حتی در اطراف تهران تو کوه و دره ، همراه اول فاجعه هستش ایرانسل معمولی
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا. برای منم این موضوع خیلی جالب بود! تو وسط کوه همیشه آنتن داره در حالی که همراه اول خودم و ایرانسل و همراه اول دوستانم یا انتن نداشتن یا خیلی کم داشتن!!!نقل قول:
فقط تعرفه بسته هاش رو پایین بیاره از همه اپراتور ها فعلا بهتره
من که یه بار گول تبلیغات و تخفیفاتشونو خوردمو یه دانگل خریدم که بیشتر از 3g ساپورت نمی کنه :n21::n02:
یک بار هم گول بسته هاشو خوردمو بسته 4.8 گیگ یکساله خریدم 102 هزار تومن :n21::n02:
قبل از این دو تا توی نمایشگاه الکامپ گول سیمکارت دیتای رایگانشونو خوردم که باعث شد 2 تا گول بالا رو هم بعدش بخورم :n20: در حالی که اصلاً نمایشگاه الکامپ رفتنم به خاطر رایتل نبود. ولی خب گول خوردم دیگه :n02:
علاوه بر این برای باگ سیستمشون که سیمکارتای جدیدشون توی دانگلاشون کار نمیکنه، سیمکارت منو عوض کردند و 5000 تومنش رو هم از من گرفتند (مثلاً سیمکارتشون رایگان بود) :n34:
خلاصه که الان یه مودم دانگل داریم با یه اینترنت 1 ساله 3g به میزان 4.8 گیگ که کلاً کردن توی پاچمون و توی کیف لپ تاپم هست تا در مواقع لزوم ازش استفاده کنم :n02::n15::n34::n21:
شما از فعالیت تاپیک های همین انجمن می تونی بفهمی وضعیت رایتل چجوری هستنقل قول:
به نظرم
1-ایرانسل
2- همراه اول
3- رایتل
بمناسبت فرخنده سالروز پیروزی انقلاب اسلامی فعلا که رایتل هر نیم ساعت یبار قطع میشه تا خدایی نکرده از راهپیمایی و برنامه های مفرحش غافل نشم!:n19:
دیال آپ روسفید شده بمعنای واقعی:n14:
خخخخخخخخ رایتل در مشهد اختلال شدیدی داره در 9 منتطقه مشهد دیده شده ایرانسل که ول معطله اسیاتک هم اختلال داره فایل آپلود میکنی کلا نت میپرهنقل قول:
Sent from my LT25i
فعلا که این 22 بهمن باید تموم بشه
بعدشم انتخابات پیش رو داریم
اون ور سالم خدا بزرگه:n10:
من از 12 بهمن تا به امروز هر روز از سیم کارتهای رایتلم استفاده کردم به صورت فرستادن و گرفتن پیامک ولی الان تو قسمت کنترل حساب اینترنتی و بخش گزارش مانده بسته ها هیچ خبری از هدیه 10 گیگ نیست ؟
برا من فعال شدهنقل قول:
*142*2#
تا ساعت 8 صبح 94.11.30 اعتبار داره
* تو این مدت فقط از اینترنت سیم کارت استفاده کردم
Sent by Tapatalk on Android
دوستان
سایتهایی مثل gsmarena ساعت کارکرد باتری درحالت 3g برای بیشتر گوشیها بیشتر از حالت 2g زده.پس چرا با استفاده از نسل سوم ،باتری سریع تموم میشه ولی مصرف نسل دو عادیه؟!
Sent from my E2333 using Tapatalk
الان دارم با مودم دانگل 3g بسته هدیه ی 10 گیگ شبانه رو استفاده می کنم سرعت دانلود به 100 نمیرسه :n34:
دوستان دقت کردید رایتل پرش آنتن داره،با اینکه یک آنتن در حدود دویست متری منطقه ما هست اما من متوجه شدم گاهی به آنتن های دورتر وصل میشم که فقط یک خط سیگنال میده
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
مصرف تمام گوشی ها در حالت تریجی بیشتر از توجی است.نقل قول:
نمی دونم کسی قبلا این رو اعلام کرده یا نه
مناطق تحت پوشش 4G رایتل
- - - Updated - - -
نمی دونم کسی قبلا این رو اعلام کرده یا نه
مناطق تحت پوشش 4G رایتل
منظور از پوشش تجاری و راه اندازی اولیه چیه؟نقل قول:
رایتل در اصفهان عملا تعطیله
آنتن فول هست ولی هیچ ارسال و دریافتی نداره
قطعه کاملا
بببن تنظیمات گوشیت درسته،پروکسی و پورت نداشته باشه.نقل قول:
درودنقل قول:
مودم دارم . درسته همه چیز . ایرانسلم داغونه .
همراه اول باز یه سایتی باز میکنه
رایتل اوایل اصفهان خیلی عالی بود ولی الان مودم رابه پی سی وصل کردم
بعد از 10 تا تایم اوت یه پینگ 700 میلی ثانیه بالاخره داد
ممنون از توجه شما
وضع رایتل خیلی خرابه الان هم با این بسته های هدیه سرعت بیشتر از 120 نمیره . فقط سرعت سرورهای داخلیش خوبه اونم تا 350 .
سلامنقل قول:
پوشش تجاری یعنی به صورت کاملا رسمی شروع به فعالیت کرده و تمامی تست ها و... انجام شده
شما اطلاع دارید پوشش تهران کی کامل میشه؟چون فقط مناطق مرکزی شهر فورجی شده و شمال و جنوب تهران نشده.نقل قول:
سلام دوستان.
من یه سیم کارت دائمی دارم الان توی ecare نوشته:
سطح اعتبار مشترک: 600 هزار ریال
این یعنی چی؟ اعتبار هدیه ای هست که رایتل داده؟