کسی در مورد صندوق پیروزان پارسیان اطلاعاتی داره؟ 21 درصد 3 ماهه میده.
هموز باز میکنه؟
Printable View
کسی در مورد صندوق پیروزان پارسیان اطلاعاتی داره؟ 21 درصد 3 ماهه میده.
هموز باز میکنه؟
یه سوال هم در مورد قراردادهای بلند دارم
فرض کنید کسی 10 تومان یک ساله میبنده 20 درصد. 9 ماه میگذره ایشون سودش رو میگیره. ماه دهم روز 15 ام یعنی وسط ماه میخواد پولش رو کلا برداره.
چقدر باید جریمه بده با چه فرمولی؟؟
سلام
رفتم 10 میلیون بزارم صندوق مشارکت 19.5 درصد روزشمار
بعد گفت چون شما از 26 ماه حساب اینجا نداشتی، باید 70 هزار تومن معوقه بدی.. ما در نهایت ده میلیون و هفتاد تومن ریخیتم حساب صندوق سرمایه گذاری
ما نفهمیدیم راستش چی میگه .. :n29:
بگم دیگهنقل قول:
شما رفتی پارسیان چون سودها 26 ام هر ماه به حساب میریزه اگر بخوای بعد اون تاریخ حساب باز کنید باید به ازای هر روز سود اون روز رو بریزید به حساب ولی در نهایت برمیگرده به حسابتون
الان 10 تومن گذاشتی اگه 19.5 درصد بدن 26 دی ماه 160273 تومان میریزه به کارتتون که اون 70 هزار تومان داخلشه. البته یکم بیشتر گرفته فک کنم ولی مهم نیس
حذفی حذفی حذفی
دوستان یه راهنمایی کنید لطفا
ببینید الان بانک های دولتی 50 میلیون سپرده 1 ساله بزاری ماهی 600 هزار میده ! موسسه ثامن ماهی 700 میده . ولی این وسط موسسه مالی نور ماهی 940 میده به نظر شما اعتبار داره ؟ یا مشکوکه چطوری این موسسه ؟
چه پیشنهادی دارین واسه سپرده گذاری ؟
موسسه نزار از ما گفتن. حتی اگه معتبر باشهنقل قول:
اگر پستها رو بخونی متوجه میشی که صندوق بانکها در شرایط فعلی سرمایه گزاری خوبی هست اگر بانک بخوای بزاری و حتی شاید بشه گفت بهتر از سایر سرمایه گزاری ها. صندوق بانکهای رسمی مثل شهر پارسیان تجارت...
ايني كه شما ميگي واسه ٥٠ ميليون چقد سود ميده و چجوري اقدام كنمنقل قول:
شرایط خاصی نداره چه 50 تومن چه 5 تومنننقل قول:
کسی هم بهت نمیگه این صندوق رو بری بانک میگن 15 درصد یکساله. برو مارم دعا کن. میری بانک شهر یا انک تجارت یا بانک پارسیان (اینطروی میگم تبلیغ نشه) فرقی نداره سودش کمی اینور اونور میشه خیلی کم. 50 میلیون رقمی نیست که با سودهای 1 درصد خیلی فرق بکنه!
میری پولت رو میریزی به صندوق برات یه نامه رسمی میدن که فلان تعداد واحد سرمایه گازری کردی و در پایان ماه یا بعضی بانکها نیمه ماه بعضی ها 26 ام سود رو میریزن به حساب و روزانه هست. هر وقت پولت رو برداشتی خدا بده برکت تا همون روز سودت رو حساب میکنن میریزن به حسابت و پولت رو برمیداری.
سود پولت حدود ماهانه 800 هزار تومان خواهد بود.
موفق باشی
صندوق هاي سرمايه گذاري رو مثل حساب سپرده بانك مركزي تضمين ميكنه؟
حساب سپرده رو هم بانک مرکزی تضمین نمیکنه! اینها همه بازی با اسامیه. در حساب سپرده به شما نامه میدن مثلا 100 تومان پول رو بکساله قرارداد بستین با سود 20 درصد. همیننقل قول:
در صندوق هم به شما نامه میدن 100 تومان پول معادل مثلا 100 واحد سهام خریداری کردین
اگر ادم کاملا نگرانی هستید همون حساب معمولی بزارید و سود کم بگیرید
اگر خیلی نگران نیستید و هر روز فکر نمیکنید صندوق با درامد ثابت بهتره ریسکش خیلی کمه. بعدش صندوق متغیر هست.
راحت بگم بهتون الان صندوقهای بانکهای معتبر حداقل 5 ساله که کار میکنن هیچ مشکلی هم تا الان پیش نیومده فقط سودها کمتر میشه نسبت به بورس اوراق.
بازم راحت بگم زمانی که من حساب معمولی داشتم بانک و اون زمان صندوق ها مثل الان مشهور نبودن 22 درصد سود میگرفتم در حالی که اگر صندوق بود دو برابر میگرفتم.
به جای اینکه بانک بخوره خودم میخورم خب.
خیر... فقط موسسه صاحب صندوق تضمین میده. بانک مرکزی کاری به صندوق ها ندارهنقل قول:
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
نقل قول:
پس حساب سپزده امن تر هست چون همه بانكهاي داراي مجوز عضو صندوق ضمانت سپرده هستن
از نظر نقدینگی بله ولی با این حال ریسک اینکه پول شما تو صندوق مشکل بخوره خیلی بالا نیست.نقل قول:
سلام
در مورد کارت اعتباری کسی اطلاعاتی داره؟
کدوم بانک سهل تر و سریع تر میده؟شرایط آسونتری داره؟
فرض کنید کسی 10 تومان یک ساله میبنده 20 درصد. 9 ماه میگذره ایشون سودش رو میگیره. ماه دهم روز 15 ام یعنی وسط ماه میخواد پولش رو کلا برداره.
چقدر باید جریمه بده با چه فرمولی؟؟
ممنون ببخشید اما من نفهمیدمنقل قول:
چون من 2 دی حساب باز کردم و از 26 آذر پول نزاشتم باید اون سود رو بریزم به حساب، تا سر یک ماه، مثل همه سود کامل ماه رو بگیرم درسته؟
خوب این 70 تومن از کجا امد؟ فرمولش چی بوده? ماهی 160 هزار تومن بخواد به من سود بده، این جوری تقریبا پول 15 روز رو از من گرفتند.
بعد کلا 10 میلیون و 70 هزار تومن ریختند تو حساب صندوق.. یعنی از ماه اتی ، سود 10070000 تومن به من میدهند نه 10 میلیون درسته؟
سپاس فراوان :n16:
خواهش دوست من. دقیقا درسته. فرمول جوریه ک هبه نفعه بانکه اما نگران نباشید. دقیقا همین اتفاق سال پیش برای من افتاد امسال هم البته میدونستم حالا بگیم افتاد یا نیفتاد! به هر حال میدونستم. شما تقریبا یک پنجم ماه رو گذرونده پول رو ریختین اگر حتی یک روز دیرتر میریختین حدود 15 تومان اضافی باید میدادین. بله به هر حال لامصب فرمولش اونطوریه.نقل قول:
نه درست نیست! درست 26 ام این ماه به فرض اگر سود 19.5 بمونه به شما دقیقا مقدار 160246 رو میدن. یعنی در واقع اون 70000 هم داخل همون 160 هزار هست و پول اضافی بهتون نمیدن! اون رفته داخل صندوق (حساب شما)
ماه اول اینطوریه از ماه بعد میفته رو غلطک. علاوه بر اون روی سود شما روزشمار 10 درصد پول میدن که مقدارش خیلی کمه شاید 4 هزار تومان در ماه!
ممنون از شما..جسارتا شما اطلاع ندارید سود متغبر بین چند هست؟ به ما گفت 19.5 ، فک کنم متغیر بین 18 تا 21 هست درسته؟نقل قول:
دوست من خیلی بعیده زیر 19 بیاد فعلا روی همون 19.5 خواهد ماند. این بانکها در حال رقابت با هم هستن. خود پارسیان یه صندوق داره خیلیا نمیدونن اونم 3 ماه یکبار سود رو میریزه به حساب 21 درصد میده البته. یعنی اینها یه کاری کردن خودشون هم بعضا نمیدونن چیکار میکنن و به هر روی میخوان سرمایه ها رو نگه دارن.نقل قول:
ولی فک نکنم زیاد هم بشه. اصولا ماه پیش باید زیاد میشد من از سایت پیگیر سود متغیر روزانه هستم و در واقع بودم ولی از وقتی ماه پیش که باید بیشتر میشد تا حدود 19.8 و نشد دیگه ولش کردم و دیدم اینا هم مسخره بازی هست (ببخشید)
ممنون ببخشید این سایت کجا هست که این نرخ سود ماهیانه رو میزنه ممنوننقل قول:
مثلا میخواهم اقتصاد نوین هم نگاه کنم اگر بشه ..ببینم اون این ماه چقدر داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Atiehnovin.ir
تجزیه تحلیل و اخبارش و پیدا کردن بازده ها با خودت فقط زیاد کنکاش نکن دیوونه میشی:)
نقل قول:
این صندوق حالت روز شماره یعنی می شه برداشت و واریز داشت؟
من لوتوس رو میدونم. برای بستن باید قرار داد رو باطل کنید و یه روز کاری بعد مراجعه کنید قرار داد رو تازه کنید. البته عصر پول در کاتتون اگر کلا هم انصراف بدید. مثلا من خودم چند روز پیش بستم قرار داد رو و ساعت 3 عصر به بعد سودش رو دقیقا با سود ماه قبل یعنی 19.5 درصد ریختن به حسابم دوباره فردا صبح رفتم قرار داد رو تازه کردم.نقل قول:
واقعا روز شمار خیلی خوبه. من روز شمار 19 درصد رو به سالانه 22 درصد ترجیح میدم چون دستت بازه پول برداری سرمایه گزاری دیگه بکنی.
صندوق درامد ثابت به نظر من خوب هست برای کسی که حوصله نداره و ریسک کمتری میخواد بکنه
من از اول فروردین حساب کردم در میان طلا و دلار و زمین صندوق بانکی بیشترین سود رو داده یا حداقل برابر بوده تا این لحظه. هر چند طلا کم کم داره سبقت میگیره ولی من میدونم طلا بخرم فردا قیمتش صفر میشه!
سلام
صندوق سپرده آرمان بانک شهر مطمئن هست دوستان؟
بله هست همه صندوق های بانکهاس معتبر مطمین است به خصوص درامد ثابتهانقل قول:
منتهی کمی ریسکش نسبت به حساب سپرده بالاتره
سلام
کسی در مورد این موسسه و وامش خبر داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا که نوشته 5 تا 40 میلیون با 6 درصد کارمزد با بازپرداخت 36 الی 60 ماهه!
یه سوال. لطفا جواب بدید اگه اطلاع دارید ...
این وام 80 میلیونی خرید مسکن فقط برای واحدهای مسکونی هستش؟ یا به خرید واحد اداری و تجاری هم تعلق میگیره؟
فقط مسکننقل قول:
البته اشنا داشته باشی گردن کلفت قضیه فرق میکنه همینطوری هم وام رو میدن:)
سلام دوستان، دو سوال دارم
کدوم بانک بالاترین سود به حساب ارزی میده؟ یورو یا دلار
کدوم بانک یا موسسه بالاترین سود میده به حساب تومانی عادی یا روزشمار ؟
توصیه دارم حساب ارزی اصلا باز نکنید. نهایت سودش 5 درصد یا 6 درصده دلاری. اصلا به صرفه نیس. بانک صادرات و گردشگری و خیلیای دیگه اون سود رو میدن. یکساله البتهنقل قول:
حساب تومانی همه بانکها ثابته یکساله 15 درصد و روز شمار 10 درصد ولی شما اگر پستهای قبلی رو بخونید متوجه میشید که صندوقهای بانکها سود 18 تا 22 درصد رو میدن. اونم کمی ریسک داره. صندوق بانک شهر پارسیان تجارت سامان ...
درود،از دوستان کسی صندوق اقتصاد نوین داره،میخوام بدونم این دو ماه قبل،چند درصد سود داده؟
تا حالا زیر نوزده درصد داده؟نوزده درصدش تضمین شده است یا نه؟
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
مرسی، مشکل من اینه حساب پسنداز تومانی بزرگی دارم و الان وقتشه با این مقدار پول کاری کنم. من شخصا خواستم خانه یا آپارتمانی بخرم ولی ایال متقده اجاره دادن دردسر زیادی داره. به این دلیل همون حساب ارزی یک نو سرمایه مثل خونست، محکم سر جاش میمونه و همون ۵% سودش تغریبا مثل کثب اجاره بدون دردسرهنقل قول:
توصیه دارم حساب ارزی اصلا باز نکنید. نهایت سودش 5 درصد یا 6 درصده دلاری. اصلا به صرفه نیس. بانک صادرات و گردشگری و خیلیای دیگه اون سود رو میدن. یکساله البته
حساب تومانی همه بانکها ثابته یکساله 15 درصد و روز شمار 10 درصد ولی شما اگر پستهای قبلی رو بخونید متوجه میشید که صندوقهای بانکها سود 18 تا 22 درصد رو میدن. اونم کمی ریسک داره. صندوق بانک شهر پارسیان تجارت سامان ...
میدونین ماه های آینده پر از تحولاته، رییس جمهری trump، انتخاب رییس جمهور ایران، حذف ریال و یک صفر و جاگزین به تومان، افزایش نرخ دولتی دلار به ۳۳۰۰ تومان، احتمال افزایش تورم، و..و...و.. ملجم به کثر ارزش تومان و افزایش همه قیمتها، از غذا تا بنزین تا زمین و خانه. به این دلیل خواستم پسندازها را رو موقع سرمایه گذاری کنم، خانه یا آپارتمان بخرم ولی همین تبدیل به ارز مثل اون محکم و ارزش مثل تومان پایین نمیره
قطعا تو این شرایط حساب سپرده ارزی یه انتخاب خوبه ولی باید ریسک نرخ ارز رو بپذیرید. بانکهای خصوصی معمولا سود ارزی بیشتری میدن مثل سامان و پارسیان و خاورمیانه.نقل قول:
وقت بخیر
100میلیون رو تو بانک بزارم چقدر سود می ده؟ بانکی هستش که پول بعد چند سال بمونه بهش مبلغی اضافه بشع؟ شرایطش چطوره؟
اگر منظورتون سود غیر رسمیه بهتره به خود بانکها مراجعه کنید. با این مبلغ من همیشه پیشنهادم بانک خاورمیانست ولی ممکنه بانکهای دیگه به واسطه نیاز نقدینگی الان حاضر بشن سود بالا بدن ممکنه هم نباشن.نقل قول:
سود حساب روی حساب اضافه میشه دیگه سوال دومتون منظورش روشن نیست!
واللا تو این شرایط شاید بشه گفت حساب ارزی هم میتونه گزینه باشه ولی به نظر من باز هم درست نیست. فقط دقت کنید در قرارداد ذکر شده باشه که پول رو بعدا به دلار میدن بهتون نه ریال.نقل قول:
بازم میگم اون 5 درصد یکساله هست روزشمار خیلی کمتره و شما قرارداد یکساله دارین پول رو وسط راه بردارین جریمه میشین و فک کنم این جریمه در حساب ارزی ضررش خیلی به نظر بیاد. مساله اینه شما به پولتون دسترسی نخواهید داشت مگر روزشمار که اونم بعیده بیش از دو درصد سود بون. بیشتر از اینکه ترامپ و اینا تو اقتصاد این خراب شده تاثیر داشته باشن خود این دولت و اناق باند و رانتش تاثیر داره و اونا خوب میدونن قبمت رو چطور تنظیم کنن!
باز تحقیق کنید حداقل همه پولتون رو یکجا باز نکنید ارزی!
سه تا صندوق داره کدومش میگی؟ سود معمولا تضمین شده نیس در صندوق ها . البته اسمش تضمین شده هست ولی معنی نداره.نقل قول:
مثلا همه میدونن صندوق بانکها اکثرا بالای 19 میدن حالا یکی بیاد پایین مردم میبرن اون یکی بنابراین نمیزارن بیاو پایین یا همه با هم میاد پایین مثل سه ماه پیش که همگی 1 و نیم الی دو درصد کم کردن
منظور من،صندوق آتیه نوین بود.میشه اسم اون دوتا صندوق دیگه هم لطف کنید،فرقشون چیه ؟ کدوم توصیه میشه؟نقل قول:
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
توصیه میشه صندوق با درامد ثابت با پیش بینی سود گذاشته بشه پول. بقیه صندوق ها ریسکین. صندوقهای سهام و مخلوط ریسک دارن.نقل قول:
من وارد جزییات نمیشم بهتره سایت هر سه صندوق رو از گوگل نگاه بکنید با این حال میتونم بگم 20 درصد و به بالا سود داده این صندوق فک کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا اخرین سودش رو ابان ماه نوشته 21.11 درصد
میشه تقریبا حدس زد بالای 20 داده تا حالا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برو مستقیم از بانک بپرس کسی اینجا جواب نمیده بهت!
اونایی که صندوق گذاشتن نمیدونم چرا میترسن اطلاع رسانی کنن
ادمای بخیلی داریم!