من اومدم تا دو باره در خدمت شما دوستان عزیز باشم:10:
حالا یه سوال کسی به شهر رفت:19::40::40::40::40::40::41:
منتظر جوابم بای:8:
Printable View
من اومدم تا دو باره در خدمت شما دوستان عزیز باشم:10:
حالا یه سوال کسی به شهر رفت:19::40::40::40::40::40::41:
منتظر جوابم بای:8:
خوش اومدی خوشحال شدم که بعد از مدتی برگشتی:10:نقل قول:
شهر که وجود نداره که کسی بره:41:
شما هم می تونی این 150 صفحه یه نگاهی بندازی به چیزای جالبی رسیدیم:20:
نقل قول:
تنها مسابقه ای که نمیشه تو سال اول برد مسابقه اسب سواریه. با ترفند exchange animal ما می تونیم تو روز دوم بازی 10 تا گاو طلایی داشته باشیم. تازه اگه چند تا سیو با حیوانات طلایی داشته باشیم می تونیم تو یه روز 30 تا گاو 8000 تومانی بفروشیم (مجبور نیستیم 5 تا گاو بیاریم 5 تا گوسفند همه رو گاو بیاریم) اینطوری می شه تا قبل از مسابقه آشپزی چند تا وسیله گرفت و حتی این مسابقه رو هم برد. اما حوصله زیادی می خواد.
البته به هر حال راهی برای بردن مسابقه اسب سواری به نظرم نمیاد.
نقل قول:
البته من این دمو رو هیچ وقت ندیدم ولی به هر حال میشه تو یه بازی دیگه قلب گوسفندها رو زیاد کرد بعد با تکنیک exchang animal اونو به بازی اصلی آورد و حتی گوسفند طلایی داشت
به هر حال این شرکت بازی رو طوری ساخته که با یه بار بازی کردن نمیشه توش چندان موفق بود و خب شاید لازم باشه چندین تا save هم داشته باشیم , حتما از این تکنیکها استفاده کنیم
سلام به همگی امیدوارم سیوی که گذاشتم مفید واقع شده باشه:31::31::31::31:
آمدم به همگی سایتی رو معرفی کنم برید حالشو ببرید ما که هنوز دیال آپی هستیم و من نمی توانم دانلود کنم:41::41::13::13:ولی به شما پیشنهاد میکنم برید و دانلود کنید :8::8:
برید حالشو ببرید:40::40:
کد:http://www.vertor.com/search/harvest+moon+3+pc
نقل قول:
برای داشتن گوسفند طلایی،لازم نیست که شما در سال اول قهرمان بشید،می تونید از یک سیو دیگه منتقل کنید!!!
ببینید این بازی الکی این امکان رو نذاشته که حیوانات از یک سیو دیگه رو به سیو خودمون منتقل کنیم،یکی از راههای مهم در رسیدن به شهر،استفاده از حداکثر امکانات موجود هستش.
پس چرا این امکان رو نادیده میگیرید؟
مطمعن باشید که بتونید این شرایط رو فراهم کنید،این دمو رو خواهید دید.
چون من دیدم،ولی نتوستم بهش کاموا بدم،وگرنه نه لباس رو واسم آماده می کرد.
سلامنقل قول:
چون من دیدم،ولی نتوستم بهش کاموا بدم،وگرنه نه لباس رو واسم آماده می کرد.
اگر شما میگید وجود داره ...پس حتما وجود داره اما یه سوال ... با این شرایطی که گفتید باید داشته باشیم تا مادر بزرگ کاموا بخواد پس شما چرا نتونستید بهش کلموا بدید ؟!!!
راستی یه سوال دوستان ، به نظرتون این لباس به چه دردی می خوره یعنی زمستونا لباسش عوض میشه ؟!!!
سلام آقای پویانقل قول:
من اومدم تا دو باره در خدمت شما دوستان عزیز باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه سوال کسی به شهر رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر جوابم بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدید ... چه عجب بعد از این همه مدت!!
دوستان راست میگن ...چند صفحه قبل رو یه نگاه بندازید ...شاید از دموهایی که دیده شده تعجب کنید !
ُسلام به همگی من دیروز یک کشف جدید کردم شما با ایت ترفند میتوانید هم ماهی های افسانه ای را داشته باشید:20::20::20:
1-گرفتن ماهی افسانه ای :200 ماهی بفروشید و سه غذا از ماهی درست کنید(Sushi sushimi grilled Fish) ویک ماهی کوچک به دریا بیندازید.هر فصلی که باشید هر6 تاش را می توانید بگیرد.:46::46::46:
به همین سادگی امیدوارم مفید واقع شده باشه:10::10::10:
فعلا بای بای :40::40:
اخه موقعی که من بازی می کردم،حتی این تاپیک هم راه اندازی نکرده بودم،داستان بازی رو فقط از کتاب لوح خانه دنبال می کردم! و کاموا ها رو فروخته بودم!از اکسچینگ هم متاسفانه حواثم نبود استفاده کنم،چون کلآ بهش اهمیت ندادم و گفتم شاید در سال بعد هم این دمو رو ببینم و براش کاموا رو ببرم،ولی هیچ وقت این دمو رو دیگه ندیدم.نقل قول:
سلام
اگر شما میگید وجود داره ...پس حتما وجود داره اما یه سوال ... با این شرایطی که گفتید باید داشته باشیم تا مادر بزرگ کاموا بخواد پس شما چرا نتونستید بهش کلموا بدید ؟!!!
راستی یه سوال دوستان ، به نظرتون این لباس به چه دردی می خوره یعنی زمستونا لباسش عوض میشه ؟!!!
اون موقع یه اشتباه کردم که در روز بعد از دیدن این دمو،سیوش کردم و سیو قبلش رو نداشتم.
از بس بازیش می کردم،سیر نمی شدم.بارها شده که تا سال دهم این بازی رو انجام دادم و پاک کردم و از نو بازی کردم.
نمی دونم چرا اینقد سختش کردند و ما کجای کارمون اشتباه هستش،چون هم دموهای بیشتری وجود داره و هم شهر،اینگونه که شما دوستان پیش میرید،بسیار عالیه،چون تعدادی از دموها،که عکسشون رو گذاشتید،من ندیدم.
راجع به لباس هم بگم که،مثلآ برای جشن و مراسم و یا روزهای تولد و حتی زمستان و تابستان،می تونید از لباس های مخصوص به اون استفاده نمایید.
سلامنقل قول:
ُسلام به همگی من دیروز یک کشف جدید کردم شما با ایت ترفند میتوانید هم ماهی های افسانه ای را داشته باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-گرفتن ماهی افسانه ای :200 ماهی بفروشید و سه غذا از ماهی درست کنید(Sushi sushimi grilled Fish) ویک ماهی کوچک به دریا بیندازید.هر فصلی که باشید هر6 تاش را می توانید بگیرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همین سادگی امیدوارم مفید واقع شده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا بای بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این روشی که گفتید مطمئنید ؟ یعنی خودتون 6 تا ماهی رو اینجوری گرفتید ؟!!!
من که 6 تا ماهی رو گرفتم ولی شما یا بقیه ی دوستان اگر تونستنند با این روش 6 تا ماهی رو بگیرند لطفا سیو بگذارید و تایید کنید.
درسته حق میدم بهتون، این بازی با یک بار همه چیزش کشف نمیشه ...نقل قول:
اخه موقعی که من بازی می کردم،حتی این تاپیک هم راه اندازی نکرده بودم،داستان بازی رو فقط از کتاب لوح خانه دنبال می کردم! و کاموا ها رو فروخته بودم!از اکسچینگ هم متاسفانه حواثم نبود استفاده کنم،چون کلآ بهش اهمیت ندادم و گفتم شاید در سال بعد هم این دمو رو ببینم و براش کاموا رو ببرم،ولی هیچ وقت این دمو رو دیگه ندیدم.
اون موقع یه اشتباه کردم که در روز بعد از دیدن این دمو،سیوش کردم و سیو قبلش رو نداشتم.
از بس بازیش می کردم،سیر نمی شدم.بارها شده که تا سال دهم این بازی رو انجام دادم و پاک کردم و از نو بازی کردم.
نمی دونم چرا اینقد سختش کردند و ما کجای کارمون اشتباه هستش،چون هم دموهای بیشتری وجود داره و هم شهر،اینگونه که شما دوستان پیش میرید،بسیار عالیه،چون تعدادی از دموها،که عکسشون رو گذاشتید،من ندیدم.
راجع به لباس هم بگم که،مثلآ برای جشن و مراسم و یا روزهای تولد و حتی زمستان و تابستان،می تونید از لباس های مخصوص به اون استفاده نمایید.
چقدر حیف که نتونستید اون دمو رو سیو کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از توضیحاتتون ممنونم
نقل قول:
سلامپست شما کاملا درس هست ولی با حالت طبیعی بازی کمی فرق می کنهپس برای کسانی هم که طبیعی بازی می کنن و نمی خوان از این چنج انیمل استفاده کنن هم باید؟اقا سنر سوال:چرا کامواهارو بهش ندادین؟شما که بارها بازی کردین حتما از چنج انیمل هم استفاده کردین به نظرتون چرا نتونسین بازهم این دمو رو ببینین؟شما این دمو رو تو نسخه دخترش دیدین یا پسرش؟
واسه ی اینکه بهش توجه نکرده بودم،قبلآ هم عرض کردم که از لوح خانه دنبال می کردم و یه اشتباهی که کردم،این بود که روز بعدش رو سیو کردم.نقل قول:
سلام
پست شما کاملا درس هست ولی با حالت طبیعی بازی کمی فرق می کنه
پس برای کسانی هم که طبیعی بازی می کنن و نمی خوان از این چنج انیمل استفاده کنن هم باید؟
اقا سنر سوال:چرا کامواهارو بهش ندادین؟
شما که بارها بازی کردین حتما از چنج انیمل هم استفاده کردین به نظرتون چرا نتونسین بازهم این دمو رو ببینین؟
شما این دمو رو تو نسخه دخترش دیدین یا پسرش؟
این دمو رو در دختره دیدم،این نکته رو فراموش نکنید این نسخه بسیار شبیه هم بوده و فقط تعداد محدودی از جمله زیان و کارکتر دختر تغییر پیدا کرده است.
علت اینکه دیگه نتونستم این دمو رو ببینم،نمی دونم،حتمآ یه نکته ای داره که هنوز کشف نشده.شماها که این بازی رو دنبال می کنین،راهش رو پیدا کنید.به این نکته بیشتر توجه کنید:بایستی یه تعداد لازم که دقیقآ نمی دونم،کاموا در سال اول بازی به فروش برسانید.
دوست عزیز یعنی می خوای بگی که با نسخه دختره شهر رو دیدی؟نقل قول:
مثل اینکه شما متن رو اصلآ نخوندید!!!
اول بخونید و بعد پست بدید.
من زیاد این مزرعه دار رو بازی نمیکنم ولی رو پی سی دارمش...نقل قول:
ولیاگه شما یادتون باشه تو نسخه ی دخترونه شما یه گنجه ی لباس داشتید که روش کلیک میکردید و لباس عوض میکردید!
که همون چند روز اول بازی Gotz واسه جشن هفتم بهار یه لباس هم واسه شما میاره...
ولی تو ورژن پسرونه این گنجه نیست!
پس این دمو هست ولی تو ورژن دخترونه!
همونطور که عرض کردم،گفتم از جمله!!!نقل قول:
این نسخه بسیار شبیه هم بوده و فقط تعداد محدودی از جمله زیان و کارکتر دختر تغییر پیدا کرده است.
خوب وقتی ورژنش رو تبدیل به دختره می کنند،بنا نیست تمام دموها عوض بشه!
خوب شما در این بازی دختر رو هدایت می کنید،بنا نیست که با یک دختر دیگه ازدواج کنید!
در این بازی،مهم ترین تفاوتش،تغییر روند کاراکترها هستش،از جمله ازدواج.
باید به عرضتون برسونم که پستون رو خوندم که دارم ازتون سوال می پرسمنقل قول:
سوالم مبنی برا تاکید بود
توی این تاپیک ، گوشم از شایعات و دروغ پرشده است
فقط هر چیزی رو در یک صورت می تونم باور کنم اونم دیدن عکس یا فیلم می باشد .
سلام به همه
باید به عرضتون برسونم که خیلی خودتون ره درگیر کردید من تو کتابچه ای که خودم درست کردم چند تا کد پیدا کردم که یکی از اون ها داشتن 3 لباس هستش ولی فقط زمانی می گذارمشون که به من دقیق یاد بید که به برنامه psx emulation cheater کامل کامل باشه لطفا چون از هر روشی استفاده کردم نتوانستم از برنامه استفاده کنم :8:
باتشکر
حالا که پست منو خوندید،پس من کجا نوشتم که شهر هست که سوال می کنید؟نقل قول:
منم شهر ندیدم،فقط دارم به عرض می رسونم که دموهای زیادی این بازی داره که کم کم داره کشف میشه.یکیش همین دمو به دست آوردن لباس هست که بنده استارتش رو دیدم.
harvest moon a wonderful life
بابا هاروست مون جدید اومده خیلی قشنگ تره اونو بازی کنید کلی چیز جالب داره:10:
بابا هاروست مون جدید اومده خیلی قشنگ تره اونو بازی کنید کلی چیز جالب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عیدتون مبارک
اینم چهارمین ازدواج این دهکده که فقط ازدواج کای می مونه که خیلی دوس دارم اونم ببینم
راستی خیلی دلم برای ریک می سوزه!خیلی تنها مونده کاش می شد یه یکی ازینا طلاق می گرفت ریک با اون ازدواج می کرد
تا حالا به پشت موها کلایف دقت کردین(تصویر چهار)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از بحث های شما چیزی نفهمیدم:13:
بی خیال ولی هنوز من سر حرفم هستم بازی هاروست مون پلی یک نسخه ی 2.1 داره در سیدی دوش حالا شما هی بحث کنید:8:
ایمان رضا تو الان سال چندمی؟
سلام
ممنون بابت دموی قشنگت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا حالا به پشت موها کلایف دقت کردین(تصویر چهار)
آره بابا این کلایف کلی خوش تیپه ولی روز عروسیشم که هنوز همون لباسای خودش تنشه که !!!!
چه عجب این تاپیک بالاخره رونق گرفت ... اونم قشنگه ولی خوب این یه چیز دیگه است :)نقل قول:
بابا هاروست مون جدید اومده خیلی قشنگ تره اونو بازی کنید کلی چیز جالب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان درس اول تابستون سال سوممنقل قول:
می خواستی بازیت رو شروع کنی شروع کردی؟
عروسک الان شما کجایی؟بازیت رو ادامه می دی؟
سگ شکاری اخر اومد مزرعه ام من و سگم یه کاری کردیم موقع رفتن اشک می ریخت ولی بلایی که اون سر حیونام اورد من هی دارم اشک می ریزم
سلامنقل قول:
دارم ادامه میدم ... وسطای زمستونم...
زیاد وقت نمی کنم بازی کنم ، یه پروژه دستمه وقتمو گرفته !
نمی خوام همینجوری تند تند بازی کنم که فقط تموم بشه ...
تازه رسیدیم به جاهای حساسش ...
آخیــــــی ... آره این سگه خیلی بده !!!
هر وقت میومد مزرعه ام و حیونام بیرون بودن قلبم تند تند میزد ...!!! خیلی استرس بدی میده !!!
ببخشید برای PC نیومده ؟! از کجا میشه گیر آورد لینکشو ؟!
اره.این پسر عجب طنزیه.تفلکی انگار واقعا بچه فقیره.مثل اینکه اون کار انگوری بهش نمیسازه باید بهش زنگ بزنم بگم دنبال اضافه کار باشهنقل قول:
ممنون بابت دموی قشنگت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بابا این کلایف کلی خوش تیپه ولی روز عروسیشم که هنوز همون لباسای خودش تنشه که !!!!
دیگه زنو بچه خرج دارن.
شما این شکلکارو از کجا میاری.؟همشم احساسی
جدی؟گفتم شال دهم یازدهمی.نقل قول:
من الان درس اول تابستون سال سومم
اره شروع کردم.رسیدم روز سوم بهار سال اول.
هی حسش میاد هی حسش میره.من گفتم از اول بازی کنم با این حالت فقیری نمیکشه.شما گفتی نه.حداقل یه وامم نمیدن.
ولی امروز حسش اومد.ایشالا از شیش ماه دیگه بازم شروع میکنم.
نه نیومده.با مبدل باید کار کنی.لینکش تو صفحه های قبل هست.نقل قول:
راستی خیلی با اسم کاربریت حال کردم.لینکین پارک گروه شماره یک من
اره.این پسر عجب طنزیه.تفلکی انگار واقعا بچه فقیره.مثل اینکه اون کار انگوری بهش نمیسازه باید بهش زنگ بزنم بگم دنبال اضافه کار باشهنقل قول:
ممنون بابت دموی قشنگت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه زنو بچه خرج دارن.
شما این شکلکارو از کجا میاری.؟همشم احساسی
جدی؟گفتم شال دهم یازدهمی.نقل قول:
من الان درس اول تابستون سال سومم
اره شروع کردم.رسیدم روز سوم بهار سال اول.
هی حسش میاد هی حسش میره.من گفتم از اول بازی کنم با این حالت فقیری نمیکشه.شما گفتی نه.حداقل یه وامم نمیدن.
ولی امروز حسش اومد.ایشالا از شیش ماه دیگه بازم شروع میکنم.
نه نیومده.با مبدل باید کار کنی.لینکش تو صفحه های قبل هست.نقل قول:
راستی خیلی با اسم کاربریت حال کردم.لینکین پارک گروه شماره یک من
چند تا سوال
این بازی واسه کامپیوتر هم اومده ؟چون من خودم چند بار تمومش کردم کتاب رمزشم داشتم البته با پلستیشن بود ولی نتونستم برم تو شهر میشد رفت راه هاشم بلدم .
هاروست مون های جدید هم اومده چون اولیش خیلی قدیمیه البته چند سری هم اومد که چند تاش هم واسه دختر ها بود و با یه دختر باید بازی می کردی
بازم سلام
چه خیره:کی میره تا سال 11 من که تو این 3 سالش موندم راستی اگه می خوام یکی از سیوای اول بازیم رو بهت بدم شک نکن دیگه از سیو اولای بازیم کسی بهتر نمی تونه بره ولی این سیو سال سوم چرا یکم بهتر میشه رفت
-----------------------------
پس از نگرانی های فراوان بچه دار شدم
قرار شد شیرنی بدم:
که شرینش دمو بچه دار شدنم که با بقیه دموهای که گزاشتین فرق می کنه اخه هم الی و هم دکی اومده
یه حقه می گم حال کنید شما می تونید با یه سیو بازی کنید و کلی گاو و گوسفند بخرید و از طریق قسمت سیو ها اونا رو به یه سیو دیگه منتقل کنید و همچنین اگه می خواین هی بهشون غذا ندید می تونید همین کارو کنید و وقتی لازم داشتید برشون گردونید این روش صد در صد عملیه و خودم استفاده کردم
حالا یه سولی شما با کامپیوتر بازی میکنید ؟
سلام
من که تو مسابقه شنا برنده شدم 100 تا بهم چوب جایزه داد(خیلی از جاها خونده بودم 500تا) یدونه هم داد به دستم :به نظرتون این یدونه با بقیه فرق داره؟
یه دمو جدید دیدم خیلی قشنگه ولی دمو ازدواج کای نیست فقط یه دمو معمولیه سر وقت براتون می زارم
راستی خیلی سخته که بدون هیچ لیستی این دمو ها رو دارم می بینم اخه معلوم نیست دقیقا چه روز و ساعتی باید این دموها رو بینم منم مجبوری چند روز اینده روز تمرینی بازی می کنم
کارت عالی ایمان جان،اگه دفعه ی دوم برنده شده باشی،بهت پانصد تا چوب میده،احتمال زیاد شما دفعه ی سوم برنده شده اید.
برای Pc هم اومده این بازی دوستان؟
نه بار دوم برنده شدم سال اول نتونستم برنده شم نکنه نتونستم نخواستم
این اون دمو زیبای که گفتم خیلی با حال حرف می زنن
ولی نمی دونم چرا نمی تونم دمو ازدواج کای رو ببینم از این می ترسیدم که اومد سرم
پسر چقدر دمو اینور اونور مکنی.
داری وارو وسوسه میکنی بریم سمتشا.درس دارم بیخیال
سلام بچه ها
من ایکس باکس360 دارم ولی این بازی رو براش نساختن
به خاطر این بازی فردا میخوام ایکس باکس رو بفروشم میرم پی اس پی بگیرم چون پی اس پی هاروست مون داره.با کاپیتر هم خیلی حال نمیکنم فکر کنم بشه با pc هم بازی کرد. ولی حال نمیده باید یه جوری باشه که هر جا رفتی بتونی بازی کنی
راستی میخواستم ببینم آیا برای این بازی یه دفترچه راهنما وجود نداره بشه دانلود کرد؟؟
آخه تا اونجایی که من میدونم بازیش خیلی جاها رو داره که اصلا آدم نمیدونه چی هستند و خیلی قابلیت هم داره که آدم همینطوری نمیتونه بفهمه اگر یه چیزی مثل کتابچه ی راهنما باشه کار رو راحت میکنه.
موفق باشین دوستان
ممنون میشم اگر توی این زمینه راهنماییم کنید که از کجا میتونم دفترچه پیدا کنم
سلام نسخه ی این بازی هروست مون back to nature یا بازگشت به طبیعت ،و برای ps1 هستش.دفترچه ی راهنمای لوح خانه وجود داره که راهنمای خوبی هستش،ولی توی این تاپیک بسیاری از اسرار رو دوستان کشف کردند که در اون دفترچه نیستش.نقل قول:
x-box رو نفروش،روی کامپیوتر بازی کن که اگه یه وقت شهر رفتی،سیوش رو بزاری. :11:
سلام به همگی من برگشتم و در اختیار شما هستم سوالی داشتید بپرسید
پویا جان من قدم 183 و 50 و سنم 17 است می دی به من اون دفتر چه رو یا مامانم رو بیارم
راستی یک سر به این آدرس بزنید که وب من نظر هم یادتون نره ها!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5::5::5::5::5: