بوشو میتونی توصیف کنی؟نقل قول:
بابا قیمتش هم میپرسیدی دیگه:santa:
Printable View
بوشو میتونی توصیف کنی؟نقل قول:
بابا قیمتش هم میپرسیدی دیگه:santa:
تست که نشد بکنم فقط درشو بو کردم به نظرم خنک اومد و شیرین
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
فرید الان که اون مشکیه رو میبینم احساس میکنم خیلی شبیه این سامورایی های ژاپنی هست شیشش سرش مثل کلاهشون و اون قسمتی که بیرون زده عنا تو فیلما شمشیرشون هست چه باحال:40:
تمام محصولاتش به همین شکل هستند و فقط تنوع رنگ دارن :27:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه منظور سوالتون اینه که زنا دوست دارن چه رایحه ای از بدن مرد بشنون. باید بگم که پاسخشو نمی دونم. امّا چیزی که واضحه اینه هم مردها بوی عرق زن ها رو در ترکیب با عطر دوست دارن و هم زن ها بوی عرق مردها رو در ترکیب با عطر. همون طور که گفتم عرق انسان ها حاوی فرومون (مادّه ای در عرق انسان برای جذب جنس مخالف) هست.
شریف عطّار
حامد
ژاپنی ها خیلی علاقه دارن به بوهایه ملایم و شیرین .نقل قول:
موندگار میزد؟
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
ممنونم :11:نقل قول:
بعد این نت رو باید از کجا فهمید که داخله ادکلنی هست؟
ای ول داش احمدنقل قول:
دادا شما عطرفروش هستید؟
شریف عطّار
اگه منظورتون نوت فرومونه که باید بگم این نوت رو هنوز نتونستن وارد عطری بکنن.نقل قول:
اگه منظورتون از نوت، نوت های عطره. باید عرض کنم کلمه ی نوت علاوه بر استفاده در معانی نوت پایه، نوت میانی و نوت اوّلیه، به معنی رایحه های مختلف استفاده شده در عطر هم هست.
مثلاً نوت پرتقال متشکّل از تعدادی مواد صنعتی و طبیعی، نوت مشک متشکّل از تعدادی مادّه ی صنعتی، نوت عنبر متشکل از تعدادی مواد مصنوعی. نوت یاس متشکل از تعدادی مواد اوّلیّه ی صنعتی و طبیعی، نوت سنبل، نوت لیمو سنگی، نوت ریحان، نوت ...
طریقه شناخت این نوت ها:
1. آموزش حس بویایی با استشمام این نوت ها به تنهایی و تلاش برای تشخیص نوت ها در عطر در مراحل مختلف تبخیر آن و در حالات متفاوت، اعم از روی نوار کاغذی، در هوا، در حلال های مختلف، داخل آب، روی کتان و ...
2. پرسش از خبرگان این علم، مخصوصاً توصیفات موجود در سایت های اینترنتی از قبیل osmoz.
شریف عطّار
نه منظورم این بود که میشه از کجا فهمید که یه ادکلنی بویه تن جنسه مقابل رو میده؟نقل قول:
یکی به من عطری معرفی کنه که بوی چوب بده و البته ارزون باشه!:19:
بنده ادکلنی سراغ ندارم که بوی تن جنس مخالف رو بده و تا اونجایی که من می دونم هنوز غیر خدا هیچ کی نتونسته این بو رو خلق کنه.نقل قول:
شریف عطّار
چاکرم. ای حاصل تجربه و تست هست:31::31:نقل قول:
سلام
توی اینترنتم عطر هستش جالب بود
این لینکش هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::20::18:
من هم شدیدا سایت osmoz رو به دوستانی که جویای اطلاعت کاملتری هستند پیشنهاد میکنم.نقل قول:
من نزدیک به 3 یال هست که با این سایت آشنا شدم که بسیار برایم مفید واقع شده
سراغ كاراي امپر نرو ...به جز 3 4 تا كار خوب مثل مموريز و لجند و 110 دگريز ديگه كار خوب نداره... اجمل كار خوب زياد داره...به جز بعضي كاراش مثل نوترون بيشتر كاراش خوبه...اگه دنبال كار مشابه هستي هم پيشنهاد ميدم بري از كاراي استرلينگ و همينطور استيارا كه زير مجموعه همين استرلينگه بگيري...اصلا سراغ ريو نرو كه ديگه اصلا از شنيدن اسمش هم حالم به هم ميخورهنقل قول:
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
arabian nights رو خيلي تعريفشو شنيدم...توي بيس نوت ملت متفق القول ميگفتن بسيار شبيه به Amouage reflection هستش...خيلي كم ديدم اين كار و همين طور سيتي تاور رو براي تست و فروش داشته باشن...همه مغازه ها مد شده همه اش سيلور سنت يا سيلور سنت اينتنس و يا بوگارت پور هوم طوسي رو ميارن...بوگارت سيگنچر رو هم خيلي دوست دارم داشته باشم...كلا از همه كاراي بوگارت خوشم مياد يه كلاس خاص خودشونو دارننقل قول:
راستي ميدونستيد بوگارت كلا يه بوگارت گروپ دراه كه به غير از همين كاراي خودش برند هايي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم زير مجموعه اونه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
نه عزيزم جاي اصل فروش هم گير مياد بايد خوب بگردي...همين مغازه گل آفتاب توي بوستان پونك رو كه پيدا كردم يه دونه كار تقلبي هم نداشت...واقعا از مغازه اش لذت بردم خيلي كاراش تميز و اصله...انگار تازه از ناف خود اروپا اومدن كاراش...پيشنهاد ميكنم هر كي عطر خواست فقط از اين بخره...گرون قيمت ترين عطرارو با خيال راحت ميتونيد ازش بخريد ضمن اين كه فاكتور معتبر و كامپيوتري بهتون در ازاي جنساش ميده...نقل قول:
فرید جان بلاخره اون ارمانی رو خریدم نشد طاقت بیارم از بوی جذاب و فرشی داره که شباهت زیادی هم به دیور ساویج داره خوشم اومده ازش پخش بوی خوبی هم داره. واسه اخرین عطر امسال هم احتمالا یا رومانس یا ایسی میاک مشکی رو میگیرم
تصحیح میکنم پخش بو عالی هست بوی گیاه و لیمو غالب هست
مبارک حامد جاننقل قول:
بوی بسیار شیکی داره و من خودم بشخصه این بیشتر خوشم اومد تا ساویج
چند میل خریدی؟ چند؟
برای عطر آخرت هم رومانس به نظرم گزینه شایسته تری هست. جزء کلکسیون های fifi هم هست.
اگر تونستی تست بگیری مطمئنم اونقد پاهاتو میلرزونه تا بخریش:31::31::31:
100 میل 130 خریدم کلاسیک و خوشبو هست .رومانس خنک هست دیگه؟ باید هرطور شده این blv رو هم تست کنم
بله خنک هست ولی نه اون خنکی که تو کول واتر و ........ هست. یک خنکی کلاسیک مانند که توی اکثر کارهای رالف لارن هست. مثلا همین پولو بلو یا سبز یا مشکی یا دابل بلک همشون جزء ادکلن های خنک دسته بندی میشن ولی همونطور که میدونید بر خلاف ادکلنهای خنک اینها رو میشه توی جدی ترین مجالس هم استفاده کنید.نقل قول:
امیدوارم منظورم رو درست انتقال داده باشم
امروز رفتم و اون ادکلنی که با ck free اشتباه گرفته بودم رو
این بود:
بوش عالیه و بویه شکوفه نارنح میده.حیف موندگاریش کمه.البته نسبت به قیمتش عالیه.کد:http://www.perfumeemporium.com/details.cfm?currency_type=1&language_type=1&ID=48999&source=193
دوستان خانم فرزين نيا داره توي طرح تخفيفش تا 19 اسفنده ادكلن CK MAN رو 71 تومن ميده...به نظرتون قيمتش خوبه برم ازش بخرم؟؟؟
مونت بلنك هوم اكسپشنل رو هم داره 85 ميده با تخفيف..راستي به نظرتون اون بربري لاندن را به قيمت 90 خوب خريدم؟
ck man رو نخر.لک میندازه رو لباس.نقل قول:
مونت بلان اکسپشنال هم 50 میلش رو 60 یا نهایت 65 سراغ دارم.
باربری هم نمیدونم والا چند شده.قیمته من ماله چند سال پیش بود.الان نظرت در مورده موندگاری و پخشش
چیه؟
ادیت:
چاره که ارزونتر داره میده؟:31:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=49140
من خودم مونت بلنك رو 3 ماه پيش 65 تومن 75 ميل خريدم و الان دلم ميخواد تا قيمتا تا چند وقت ديگه سر به فلك نكشيده يكي ديگه هم ازش بخرم... راتسي چاره مگه مثل عطر افشان و پرفيوم شاپينگ قيمتاش قديمي نيست؟مطمئنا بهش زنگ بزنيم قيمتو برده بالا اونمنقل قول:
درباره ماندگاري بابري بايد بگم از نظر ماندگاري خيلي تاپ نيست...معموليه همون در حد 7 8 ساعت پخش بو داره اما از نظر بو كه حرف نداره
?doostan emrooz ye (odkolon bvlogari aqva pour homme ) kharidam 90 hezar toman
saram kola rafte ya na ?
حالا خیلی جالبه دقیقا 3 ماه پیش من 55 قیمت داشتم 75 میلش رو.میخواستم بگیرمش ولی نشد دیگه.نقل قول:
چاره قیمتاش آپدیت بوده تا حالا:11:
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
داداش فارسی بنویس.نقل قول:
نه قیمتش همین شده.
فرید جان اون رومانس رو نداشت پرفیوم شاپینگ اگه جایی دیدی قیمت بپرس واسم مرسی
امشب اون کاپتان بلک هم یافتم.دقیقا بویه همون ماله خودم رو میده.قیمتش هم 12 تومن.حتی از اونم ارزونتر:31:
Blue Seduction آنتونیو باندراس هم تست کردم.نمیدونم بوش رو کجا شنیدم ولی خیلی آشنایه:13:خوشبو و خوش مزه ست:31:
امروز مونت بلان هم قیمت کردم.هنوز 75 میلش 70 تومنه.فکر کنم خیلی گرون خریدید اون موقع:13:نقل قول:
خیلی کم گیر میاد. چشم اگر گیر آوردم بتون خبر میدمنقل قول:
جالب بود امروز یک مغازه رفتم دنبال polo نداشت ولی بیژن بلک رو داشت 50 میل 33:31:
قیمتاش خیلی خوب بود
کاش polo داشت
دیگه چی داشت؟:31:نقل قول:
علی جان یادمه گفتی سیداکشن این بلک رو هم تست کردی از باندراس بوش چطوری بود منودگاری به نظرت داشت قیمت 68 تومن شده
بچه ها یه ادکلن میخوام که واقعا ارزش خرید داشته باشه با پخش بوی خوب تو گروه وودی اسپایسی راهنمایی کنین
آقا شما به ما بگو با تجربه و تست چطور فهمدی زن ها چه نوع عطری دوست دارن؟نقل قول:
شریف عطّار
راستی فرید جان یه پیشنهاد دارم من سایت خانم فرزین نیا رو دیدم اونجا هم عده زیادی هستن که اطلاعات درمورد ادکلن دارن اونجا نمیشه اینجور با هم اطلاعات رو رد وبدل کرد کاش میشد بیان اینجا هم تایپیک پربارتر میشه هم اطلاعاتمون بیشتر
گروه چوبی-ادویه ایی با موندگاری خوب و پخش خوب:نقل قول:
blv
کنزو جانگل
جی اف فور هیم
اگویست چنل
سولو از لوو
ادونچر از دیویدوف
آرتیزان بلک از جان وارواتوس
وتیور چوپراد
از اونجایی که یبار سرنزدن این اکوا بولگاری با خانم:31: دعوام شد ناراحت شد چرا نزدم:31: خب اینا شوخی هست ببینید من موقع خرید معمولا تنها نیستم ضمن اینکه هر خانومی توی مغازه باشه هم باید نظرشو بگه:27: به طوری که در مورد واندروود 12 نفر نظر دادن همگی هم مثبت طبق تجربه ای که من داشتم خانوما بیشت به رایحه هایی تو گروه وودی جواب میدن که گرم باشه نه زیاد البته بوی زیادی تند هم دوست ندارن البته این در مورد خانومایی با روحیه مهربون و درسخون :31: بود (نظر منه) وقتی این رایحه چوبی که استوار بودن مرد رو واسشون میرسونه مثل یه درخت و مثل جنگل با شکوه و طراوت اگه این رایحه یکم حالت مرطوب داشته باشه و نت AMBER یا لاوندر کمی هم مشک قاطیش باشه غوغا میکنه عود اگه قرار باشه بیشتر با بوهای یکم خنکتر حال کنن نت برگاموت فکر کنم خوششون میاد خیلی با چرم حال نمیکنن با اینکه شیکه . این نظر شخص خودم هست مطمعنا اشتباه هم داره
پیشنهاد خوبیه ولی نمیشه تبلیغ اینجا رو توی وبلاگ دیگران کرد چون دور از انصاف هست:31:نقل قول:
وتیور شوپارد رو دارم از ادونچر خوشم نیومد اگویست رو باید بتستم اون سولو هم باید چیز خوبی باشه اگه ادویه ای نباشه چی پیشنهاد میکنی فرید جان؟نقل قول:
حامد جان والا من خودم نداشتمش.ولی دوستم داشت خیلی پخش بو داشت.نقل قول:
یه بویه شیرینه با حالی داره.باید تست کنی
بحث تبلیغ نیست ما که فروشنده نیستیم بیشتر دوست دارم همین بحثا و شناخت ادکلن ها باشه مثلا چنتا تو تست کردی چنتا من یا علی و بقیه که تجربه هست که به هم منتقل میکنیم کاش خودش یه انجمن گفتگو راه میانداختنقل قول:
شریف عزیز این سوال شما مربوط به من نمیشه ولی میتونم تا حدودی پاسخ گو باشمنقل قول:
به نظر من دلیل اصلی این که به وضوح میشه فهمید که زنها از چه ادکلنهایی خوششون میاد بحث تعریف و تمجید هست.
اوصولا باید دید چرا صلایق در نقات متفاوت مختلف هست؟
به نظر بنده مهمترین عامل شرایط اقلیمی هست و محدودیتها. شرایط اقلیمی شامل آب و هوا و از همه مهمتر خاک میباشد
برای همین بود که گروه بویایی به نام شرقی نامگذاری شد. چون تاثیر بسیار جالبی رو به همراه داشت.
طبع زنان شرقی بسیار پر حرارت هست
شاید هم این گفته من نادرست باشه ولی محدودیت رو یکی از عامل ترویج این گروه بویایی در این سرزمین میدونم.
برای همین ادکلنی مثل 212 س.ک.س.ی و لایک اینقدر تو ایران پر طرفدار میشه ولی در آنسوی مرزها ادکلنی مثل پولو اسپرت که بسیار خنک و فرش هست یک استوره امریکایی میشه.