من شبانم ترکونده!
شبی 3گیگ! :21:
Printable View
من شبانم ترکونده!
شبی 3گیگ! :21:
برا منم خوبه آره، ولی دو گیگ اینا بیشتر نمیشه.
سرعت شبانه تهران (نبوت) خیلی افتضاح
مسئولین امیدوارم رسیدگی کنن
سلام دوستان
آقا من همین الان نتم رو شارژ کردم بعد بلافاصله رفتم تو ریز مصرف دیم کلیوبابت مصرفی در این بازه رو زده 50960ینی 50 مگ رو هوا رفته.. در صورتی که به 1 دیقه هم نکیشده بود که نت رو شارژ کرم .. جریانش چیه؟؟
دزدی دیگه شاخ دم نداره .... اون از کم کردن شارژشون ، اون از سرعتشون ، اون از فی ل ت ر شون ، اون از isp ، اون .... اون .... اون .... کلا :2:نقل قول:
ديشب كه گند زدن :21:
من تهران هستم. چند شب بود که سرعت شبانه م نوسان داشت. نسبت به شب های قبل خیلی افت سرعت پیدا کرده بود.
ولی امروز سرعتم خیلی عالی بود.:20:
کلک سریع ادیت کردی!!!نقل قول:
ماله منم هنوز وصله
دیشب تهران (نبوت) 5 دقیقه کانکت شد شبانه بعد دیگه چیزی دانلود نمی کرد سرعت نمی داد dc کردم که دوباره وصل بشم ولی دیگه کانکت نشد
کسی دیشب قعطی داشته؟
از منم اولش یکم دان کرد بعد دیگه کانکت نشد . مشکلی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اصفهانی سرعت شبانه شون چطوریاس ؟! مال منکه تعریفی نداره ! همش شبی 1.4 گیگ می گیره !
امکانش هست مال سروری باشه که ازش دانلود می کنم ؟ دیشب تا سه بیدار بودم ببینم چطوریه، چند دقیقه اول با 220 دانلود می کرد
ولی بعد یهو سرعت کشید پایین ! چرا ؟!
راستی من دنبال یه چیز پی ان میگردم، اگه کسی می تونه کمک کنه بیاد توی پروفایلم یه نگاهی بندازه ...
شبانه دیگه داره اذیت میکنه
چند شبه شبانه مشکل داره هی قطع میشد بعد کلنجار رفتن وصل میشد ولی از ساعت 5 به بعد دیگه وصل نمیشد
ولی دیشب برا من شبانه اصلا وصل نشد
جالب بود دیشب بعد از ساعت 3 واسه من نه شبانه وصل میشد نه روزانه همش ارور یوزر پس میداد!
تو روحشون!
برای دومین شب متوالی شبانه صبانت در تهران قطع بود !
دوستان زنگ بزنید به شرکت صبا و با مدیر عامل صحبت کنید و بهش بگید که این شب هایی که قطع بوده رو جبران کنه و ساعت شبانه رو افزایش بده ! 83852
حتما حتما زنگ بزنید به نفع خودتونه
اگه افراد زیادی زنگ بزنن شاید یک کاری بکنن
کاملا با این دوستمون موافقمنقل قول:
من صبح زنگ زدم گفتم آق 2 شبه الان قطع چرا اینجوره
الان همه شرکت ها دارن از ساعت 12-1 رایگان میدن صبا واسه کاربراش چی کار کرده
یارو مونده بود چی بگه
دوستان خواهشا همکاری کنید :10:
-------------
اینم تلفن مرکز فروش و...
88554173 - 88554123
برای منم الان 3شبه که شبانه قطعه.پریروز روزانه هم قطع بود!
دوستان کلا صبانت ارزش داره بگیرم؟؟سرعتش...قعطیش...؟؟؟؟
صبا نت بخطر ساعت و سرعت پایین شبانش ادیگه ارزش نداره بگیری الان اکثر شرکتها شبانشون از ساعت 1 بامداد هست نه 3 بامداد تازه اونم اگر داره
در ضمن قطعی هم زیاد داره
صبانت یک جا خوبه یک جا بد.کلا متغیره.برای من که فعلا عالی هست.ولی خدا میدونه تا کی.:27:
دوست عزیز خبر نداری تو کرمان این صبانت خوبه یا نه؟؟نقل قول:
متاسفانه خیر.منطقه به منطقه فرق میکنه.:27:نقل قول:
نقل قول:
در ضمن قطعی هم زیاد داره
صد در صد موافقم
از نظر من دیگه صبانت تموم شد
آیا صبانت برای شما از ساعت 4 بعدازظهر تا 1 نصفه شب همش قطع و وصل میشه؟
من که حسابی کلافه شدم و میخوام برم قراردادمو فسخ کنم .
من الان حدود بیست روزه که از صبانت سرویس دارم کاملا راضی هستم !
توی این مدت یکبار هم سرویسم قطع نشده و هیچ اختلالی نداشته ...
فقط یه کم با شبانه و سرعت ش مشکل دارم که اونم مقطعی هستش و درست میشه .
کدوم شهری؟
اين از ساعت شبانه اش اينم از خودش كه شبا كار نمي كنه :21:
شبانه .... :2:
جالبه ابن اقای صبا نت اصلا پیداش نمیشه, واقعا که:13:
نقل قول:
دوست عزیز بنده منظورم همینه که شما Pdfش رو گذاشتی ، اینو از فروردین گذاشتن ولی خبری از فروش اینترنت نامحدودشون نیستنقل قول:
نامحدود رو چطوری گرفتین از صبانت؟؟نقل قول:
حدود 20 روز دیگه 3ماه صبانتم تموم میشه ، دوستان اگر کسی اطلاعی در مورد سرویس نامحدود صبانت داره ممنون میشم راهنمایی کنه
چون کارم طوریه که سرویس های حجمی دیگه به کارم نمیاد
همون طوری که قبلا گفتم الان برای 1 ماه صبانت با 5گیگ ترافیک 18500 پول میدم در صورتی که پارس آنلاین نامحدود 1 ماه با سرعت 512 رو داره 24 تومن میده
صبانت سرعت نامحدودش (سرعت دانلود ) رو 8 ثابت هست تقریباً و سرعت صفحه باز کردن هم افتضاحه (256 دارم) اگه بتونی 1 مگ یا 2 مگشو بگیری فکر کنم سرعتشون خوب باشه !
اگه قرار باشه آدم نزدیک 50 تومن بده 1 مگ بگیره میتونه با حدود 45 تومن 256 واقعی (نامحدود) 1 به 8 بگیرهنقل قول:
به هیچ عنوان سراغ سرویس های نامحدود ندا نرید افتضاحه صفحات قبل همه شاکی بودندنقل قول:
سرعت دان از 12 تا 15 دیگه به هیچ عنوان بیشتر نمیشه
به شدت تایید میشهنقل قول:
سلام دوستان
ببخشید برای سرویس 128 سرعت دانلود شبانه و روزانه چقدر هست؟؟؟
در ساعات شبانه رایگان چقدر میشه دانلود کرد؟؟
اگر دوستی از شیراز باشه این سوالات رو ج بده بهتره
ممنون میشم ج بدید
چه قدر ping افتضاح شده . 2 هفته هست که ping من از 400 پایین تر نمیاد گاهی وقتها هم به 800 میرسه.
من نت 1 مگ حجمی دارم . 1 ما ه پیش همش بین 200-250 بود .
بقیه هم اگه لطف کنند ping yahoo شون رو نشون بدن ممنون میشم ( مخصوصاً مشهدی ها) .
اگه ترفندی هم بلدین که میشه ping رو اورد پایین ممنون میشم بگید.
با این پینگ نمیشه بازی کرد (wow)
سرعت خیلی افتضاح شده. پینگ هم که ................... :19::grrr:
دوستان زیاد ناراحت نباشد
معمولا صبا یه مدتی تو بازی میره بعد دوباره خوب میشه
اون از شباتنش الانم پينگش :21:
متاسفانه باید بگم افتضاحه الان
سلام الان من کامپیوترمو روشن میکنم خود به خود به اینترنت وصله یعنی تا میاد بالا وصله در حالیکه کانکشن روزانم اصلا کانکت نیست که من بتونم dc کنم از شبانه استفاده کنم این مدل جدید صبانته؟
مودم شما رو حالت PPPoE هست که باید شما رو حالت Bridge (کانکشنی) قرارش بدینقل قول: