اکی میام منتظر باش...نقل قول:
Printable View
اکی میام منتظر باش...نقل قول:
استخدامی شرکت مخابرات نیستنقل قول:
واسه شرکت خودمونه
آزمون داره
تخصص چی لازم داره؟؟نقل قول:
کدوم کشور؟نقل قول:
از کجا بفهیم که اون آی پی ترافیکش از هلند رد میشه؟نقل قول:
من هرچی کانکت مجدد کردم آی پی خارجش یا لندن بود یا روس تلکام
دقیقا هلندش کدومه؟
آقا سرعت دانلود 1 مگ حجمی مخابرات الان چنده ؟ تو روز و شب
تعرفه های حجمی مخابرات رو ندارین بزارین اینجا ؟
سرعت با گیتوی لندن چطور بود؟نقل قول:
آشنایی با شبکه، ویندوز، excell
بقیشو آموزش میدیم
یه نفر آقا واسه پشتیبانی، چندتا خانم
چندتا هم خانم واسه بخش فروش و بازاریابی
منظور مخابرات مازندرانه که نشسته روی فیبر نوری ورودی به کشور!!!! فلکه اش رو برا خودشون زیاد باز کردن تهش چیزی به اینجا نمی رسهنقل قول:
يه سوال! الان صبانت مگه پيمانكار مخابرات يا يه همچين چيزي نيست؟ يعني كارمنداش حداقل از كنار هم رد ميشن ديگه؟! امروز كه زياد اميدي به مخابرات نبود، با WIFI به روتر يكي از آشنايان وصل شدم كه صبانت بود و حجم رو دستش مونده بود! (پينگ درخشان! و اما سرعت دانلود 122 رو تو چند صفحه قبل گذاشتم!) به خاطر اين پينگ عالي زنگ زدم ، ميپرسم قضيه چيه؟ طرف ميشينه داستان ميگه كه اشكال از روسيه س! اولا همين جا ميپرسم كه چطوريه كه كاربراي مازندران اينقدر شادن؟ و سرعت بالا دارن؟دوما ساپورت صبانت چطوري مياد ميگه لينك ما حالت عادي مستقيم به روسيه ميره(يعني همدان-تهران) اما كاربر Scary ميگن كه حالت عادي ميره خوزستان ؟(ديداري از شلمچه!)
1 نفر؟:sq_19:نقل قول:
برای 1 نفر آزمون میگیرین؟
لابد پول هم میگیرین برای آزمون...خدا بده برکت:sq_13:
اینم شد آزمون استخدامی مخابرات که چند وقت پیش برگزار شد...نفری 25 تومن گرفتن! آخرشم معلوم نشد کیا قبول شدن:sq_8:
کدوم کشور؟
البته به جز مخابرات مازندران،شرکتای خصوصی مازندران هم سرعتاشون خوبه،من از شرکت رایان نواز چالوس و نوشهر سرویس دارم،این تست من:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست یکی از بچه های تاپیک ما که سرویس مخابرات مازندران و داره:
اگه از دوستان کسی خواست tracert کنه میتونه از این نرم افزار استفاده کنه که هم فوق العاده سریع تر از ویندوزه و هم کشور هر آیپی که در مسیر قرار داره رو نشون میده.
اگه مشکل از روسیه بود مازندرانی ها واسه خودشون با بهترین پینگ و سرعت، صفا نمیکردن ...نقل قول:
بله مشکل از داخل کشوره چون من با آیپی هایی که از چهار کشور مختلف (انگلستان، آمریکا، روسیه، اتحادیه اروپا (کشورش معلوم نیست)) عبور میکنند امتحان کردم ولی سرعتشون با هم کوچکتریم تفاوتی نداشته.نقل قول:
واقعا باعث تاسفه که بعضیا به خاطر توجیه کردن خودشون حتی حاضرن تقصیر رو گردن کشور های دیگه هم بندازن(البته با این کار میخوان صورت مسئله رو پاک کنن). اون هم کشورهایی که خودشون از نظر سرعت دسترسی به اینترنت هیچ مشکلی ندارن.
lمگ مگ روسیهنقل قول:
همش تقصیر روسیه اس !!
مسئولین محترم حوزه اینترنت هیچ تقصیری ندارن
کار استکبار جهانیه
همه چیز به افزایش کاربران و محدود بودن شبکه مخابرات برمیگرده، چرا که در ساعات اولیه صبح سرعت به حد چشمگیری افزایش پیدا میکنه
یک بار دیگه تعرفه های مخابرات رو میزارم همشهری ها از سردرگمی دربیان
بعضی ها سریال دائی جان ناپلئون رو زیاد میبینن و همه چی رو میندازن گردن کشورهای دیگه.مثل اینکه هر روز تاس میندازن رو نقشه کره زمین و بره رو هر کشوری میگن تقصیر اونه :sq_11:نقل قول:
سلام پیشاپیش حلال کنید 21 دسامبر اخره زمانه
مخابرات هم حلال کنید
کسی از دوستان از پارس آنلاین سرویس نداشته ؟ امروز بهم زنگ زدن گفتن پورت برات خالی شده حالا موندم چی بگم ...
دوستان من اگه بخوام بدانم چند روز تا پایان این سرویس یک ماهم مانده باید چکار کنم؟
اینترنت مخابرات tcnet.ir که چیزی نداشت !
معلوم دیگه خیلی از مشترکاشون پاشدن اومدن مخابرات! بایدم پورت خالی بشه!!نقل قول:
فکر میکنید چرا سرعت مخابرات روز به روز میترکه!
از لینک زیر اقدام کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان من برای وبگردی مجبور شدم از خاله سوسکه استفاده کنم تا صفحات بالا بیان بدون سوسک خیلی کند لود میشه صفحات !
دیگه چه مرگشه مخابرات؟!
:sq_11:
جواب ما رو ندادین دوستاننقل قول:
من هم حدس میزدم مشکل از خود ناکسشونه و به کمبود پهنای باند و اضافه شدن کاربران مربوط میشه، اما چون این افت سرعت شدید (1/3 سرعت عادی) به طور ناگهانی شروع شد گفتم شاید به خاطر مشکلات فیزیکی مثل خرابی کابل و غیره مربوط باشه که با استفاده از یک مسیر دیگه سرعتش بهتر شه. به همین خاطر گفتم بذار به چوپان درغگو یه شانس بدم شاید این یه بار رو راست بگه که اون هم دروغ از آب درومد.نقل قول:
روز اول 260 بود بعد کردنش 190 حالا هم شبا معمولا 100 تا 150 ــست روزا هم همین حدوداست اما بیشتر وقتا روزا سرعت پایینه ! مثلاً زیره 100 ــه.نقل قول:
5 گیگ داره 19 تومان و 10 گیگشم 26 تومانه.20 گیگ هم به همین تناسب بالا میره ...
یعنی وضعیت ماله خودشون اینقدر فجیه شده بوده که اومدن مخابرات ... اگه اینطوره تا جواب منفی بدم بهشون.نقل قول:
معلوم دیگه خیلی از مشترکاشون پاشدن اومدن مخابرات! بایدم پورت خالی بشه!!
فکر میکنید چرا سرعت مخابرات روز به روز میترکه!
من 1سال پیش پارس داشتم دانلود شبانه رایگان در حد دیال آپ بود زیر 20 کیلو
=================
مخابرات رو هنوز نمیشه نتی شارژ کرد ؟
وضعیتش رو نمیدونم ولی قیمتاش و محدودیت دانلودش نسبت به مخابرات داغون تره...نقل قول:
فکر کنم برای دانلود شبانه هم محدودیت داره و از یه مقدرای بیشتر دانلود بشه سرعت محدود میشه
سرعت روزا رو بالا می بندننقل قول:
شبانه میاد سرعت قرار داد بلکه بسیار کمتر !!
یه نامحدود هم داره یکی از اقوام گرفته 128 ماهی 27 تومن
که روی 1 مگ بسته شده ولی اگه زیاد استفاده بشه سرعت رو کم می کنن
پارس آنلاین پشتیبانی درست و حسابی نداره یعنی اگه یک هفته هم اینترنتت قطع بشه هیچکس نیست رسیدگی کنه ... در یک کلام بی صاحاب ترین شرکت پارس آنلاینه (تجربه یکی از دوستان من که یک هفته کامل اینترنتش قطع بود)نقل قول:
مخابرات قابل حلال شدن نیستنقل قول:
سرعت به یک سوم کاهش پیدا کرده !!
نقل قول:
پس یک از یک بدترن این شرکتا ...
آره میشه نتی شارژ کرد اما اگه بخوای برای اولین بار درخواست بدی باید حضوری بری.
قیمتاش هم خیلی بالاست متاسفانه !نقل قول:
وضعیتش رو نمیدونم ولی قیمتاش و محدودیت دانلودش نسبت به مخابرات داغون تره...
فکر کنم برای دانلود شبانه هم محدودیت داره و از یه مقدرای بیشتر دانلود بشه سرعت محدود میشه
نقل قول:
سرعت روزا رو بالا می بندن
شبانه میاد سرعت قرار داد بلکه بسیار کمتر !!
یه نامحدود هم داره یکی از اقوام گرفته 128 ماهی 27 تومن
که روی 1 مگ بسته شده ولی اگه زیاد استفاده بشه سرعت رو کم می کنن
یعنی مثلاً چقدر ؟ در طور غیر مستقیم میشه همون محدود دیگه !
این آسیاتک پدر ما هم در آورده به خدا، قول 3 الی 5 روزه دادن اما 10 روزه وصل نشده ... یک گیری کردیم که حرف نرنم بهترهمیگن ما نامه اش را فرستادیم اما امروز که mdf بودم دیدم روی شماره تلفنم همه چیز بود غیر از نامه آسیاتک ( مثلا نامه های رانژه و جمع آوری حسابگرم مال سالهای قبل و همین رانژه و جمع آوری مخابرات چند روز پیشم)
256 3 گیگ داشتنقل قول:
روزا تا 120 سرعت می رفت
شبا به زور 10 15 تا می داد
..............................
یادش بخیر آسیا تک ساعت 5 بعد از ظهر در خواست دادم فردا صبح ساعت 9 وصل بود :n19:نقل قول:
شما برو خودت دستی نامه رو بگیر ببر (البته اگه بهت نامه بدن)
از نظر قطعی و تایم اوت نمیدونی چطور بود ؟نقل قول:
البته شهر دیگه بود توی کرمانشاه وضعیتش رو نمی دونمنقل قول:
-----------------------------------
اینم یه اثر هنری که مخابرات کرمانشاه خلق می کنه