بله ممنون می شم اگه جواب بدین :sq_22:نقل قول:
Printable View
بله ممنون می شم اگه جواب بدین :sq_22:نقل قول:
اثبات به روش برهان خلف :نقل قول:
فرض کنید عبارت داخل قدرمطلق ، بزرگ تر از 1 باشد . در این صورت داریم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عبارت سمت چپ فقط در صورتی بزرگتر از یک است که صورت کسر زیر رادیکال از مخرجش بزرگ تر باشد . لذا داریم :
که عبارت به دست آمده با فرض سوال در تناقض است . بنابراین فرض خلف باطل و حکم اثبات می شود.
سلام ميتوان مستقيما هم با استفاده از خود نامساوي داده شده مطلب را اثبات كرد چون ميدانيم يكي از راه هاي اثبات نامساويها شروع كردن از خود نامساوي و رسيدن به يك نتيجه همواره درست است كه چون اين مراحل همه برگشت پذير است نامساوي هم ثابت ميشودنقل قول:
هیچ کس نمی دونه؟
از هرکس پرسیدم نمی دونست
من متوجه نمی شم به زبان ریاضی منظورتون چی هست ؟ همینی که نوشتید مگر به زبان ریاضی نیست ؟نقل قول:
دنباله ای که فرمودید دنباله ی مشهور و البته جالب و جذابی هست که می تونید اینجا توضیحات مربوط بهش رو بخونید
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Look-and-say_sequence
میشه برام توضیح بدید که رابطه ی بین اعداد چه جوریه؟
منظورم از زبان ریاضی اینه که مجموعه رو که با عضوها نوشته شده با زبان ریاضی بنویسید،مثلا:
{ .... x l x}
با سلام خدمت اساتید محترم .
خدا خیرتون بده که همیشه به ما کمک میکنید .
می خواستم خواهش کنم که اگه کسی روش تستی ماتریس همسازه رو میدونه ماتریس زیر رو به همین روش برام حل کنه ممنون .
یه کوچولو اگه توضیح بدید ممنون میشم
سلام دوستان اگه امکانش هست جواب این انتگرال ساده که از راه جز به جز حل می شه رو برام بنویسید تو حل هایی که دیدم به یک تناقض با آن چه تا حالا خونده بودم رسیدم! ممنونم پیشاپیش..
تو کدوم بخشش به تناقض رسیدید ؟!نقل قول:
شما x رو تابع f فرض کن . بعد ae^-ax رو مشتق g
ویرایش : من به روش نامعین حلش کردم براتون حالا کافیه حدود انتگرال رو جاگذاری کنید ... !
بله درسته من به همین جواب رسیدم ولی توی حلش باز هم یک تابع شده بر حسب x و این این اصل رو که وقتی روی یک متغیر انتگرال معین می گیریم اون متغیر حذف می شه رو نقض کرده بود و فقظ قسمتیش رو حدود تاثیر داده بود که با توه به ضرب پینهایت در صفر منم دچار شک شدم...نقل قول:
این دنباله اینجوریه که هر چی دیدید باید بگید !نقل قول:
عدد اول رو یک می زاریم.
حالا چی می بینیم ؟ یک دونه یک : 11
حالا چی می بینیم ؟ دو تا یک : 21
حالا چی می بینیم ؟ یک دونه دو و یک دونه یک : 1211
حالا چی می بینیم ؟ یک دونه یک ، یک دونه دو ، دو تا یک : 111221
و ...
راه تستی نداره همین راه تشریحیش فوق العاده راحت و کوتاهه مثلا شما همسازه ی 2 و 1 رو می خواید به دست بیاریدنقل قول:
می یاین اول سطر 2 و ستون یک رو حذف می کنید . یک ماتریس دو در دو می شه :
دترمینان اینو بگیرین می شه 5.
حالا فرمولشو می نویسیم :
به جای i و j عدد 2 و 1 رو بزارید . دترمینانشم که به دست آوردیم . پس تمومه . می شه 5-
اخه استاد گیر داده گفته فقط باید ار طریق راه حل تستی بدستش بیارید. خواهش میکنم کمکم کنید:sq_3:نقل قول:
ببینید تست ماتریس همسازه از سه حالت که خارج نیست :نقل قول:
1. می گه مثلا درایه ی سطر دوم و ستون سوم فلان ماتریس رو به دست آورید . که اینو توضیح دادم
2. باید از نکته ی زیر استفاده کنید :
3. یا ازتون می خواد که کل ماتریس همسازه رو پیدا کنید که من شخصا تا حالا همچین سوالی رو به صورت تستی ندیدم. بر فرض که چنین سوالی وجود داشته باشه به سادگی دو فرم قبله . یعنی شما لازم نیست بیاین تک تک درایه های ماتریس همسازه رو محاسبه کنید . بگردید توی گزینه ها و یک درایه پیدا کنید که با درایه های متناظرش در گزینه های دیگه متفاوت باشه . حالا درایه ی همسازه ی همون سطر و ستون رو براش پیدا کنید به روشی که تو پست قبل توضیح دادم و مساله حل می شه.نقل قول:
ترانهاده ی ماتریس الحاقی A را ماتریس همسازه ی A می گویند.
به هر حال نمی شه که صورت سوال رو تشریحی بپرسن و گزینه ندن بعد بگن از روش تستی حل کنید ! می شه ؟!
دوستان نموداذ سکانت x چه شکلیه؟
برای مشاهده ی سایز بزرگ کلیک کنید :نقل قول:
سلام جناب hamedp30world در حالت كلي راه حل جناب kesel خوب و سر راست است من يكي دو تا كتاب كنكوري هم ديدم با همين روش بعضي تست ها را حل كرده بودند البته ماتريس سوال شما بنظرم يك ماتريس خاص است چون اگر دقت كنيد مجموع همه سطر ها و ستون ها 6 است مطمئن نيستم ولي مثل اينكه به اين نوع ماتريس جادويي گفته ميشود كه شايد براي اين نوع ماتريس راه تستي و كوتاه تري باشد اگر بتوانيم براي اين ماتريس حل كوتاه تري بنويسيم ارائه خواهيم داد از شما هم ميخواهم اگر استاد اين راه به قول خودشان تستي را ارائه دادند اينجا مطرح كنيد تا آموزنده باشد راستش خيلي كنجكاو هستم بدانم راه ايشان چيست؟ من كل ماتريس همسازه را اينجا بدست آوردم تا با مقايسه با اصل سوال شايد ارتباط و راه كوتاه تري بدست بيادنقل قول:
مثلا الان همه اعضاي قطر اصلي 1 است يا دوعضو نسبت به قطر اصلي قرينه هستند
اگه به کتاب آموزش هندسه تحلیلی کانون دسترسی دارید، اونجا یه سری راهحل تستی برای قسمت ماتریسها داره... فکر کنم برای این مورد هم داشت، ولی مطمئن نیستم :)نقل قول:
سلام به همه....
کوفاکتور یه ماتریس چه طوری بدست میاد؟
ممنون از شما . به نظر من ربطی به جادویی بودن این ماتریس نداره.به خاطر تعریف همسازه.یه مثال بزنم :نقل قول:
ماتریس همسازش می شه :
که بی ربط به نظر می رسه.
البته من یک کم توی اینترنت گشتم و چیزی پیدا نکردم راجع به ارتباط ماتریس جادویی با ماتریس همسازش.
کتاب های تستم رو هم گشتم و دیدم اصلا روش تستی نداره. کانون رو ندارم چون زمان ما اختصاصیاش به درد نمی خورد . اگه کسی پیدا کرد اینجا بزاره استفاده کنیم.
حالا مثلا می شه بگیم سطر اول رو به دست می یاریم بعد به همون ترتیب ماتریس اصلی ، درایه ها رو برای دو تا سطر دیگه جابه جا می کنیم یا چیزایی شبیه این . ولی اینا اسمش تستی نیست و مخصوصا بدتر این که روی همین ماتریس جواب می ده نه ماتریسای جادویی دیگه.
در ضمن فکر می کنم توی محاسبه ی ماتریس همسازه ، یک اشتباه کوچیک کردید . ماتریس همسازه این می شه :
ویرایش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نکته ی جالب که فک کنم خودم کشف کردم برای اولین بار در جهان ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم باید اضافه کنن به خواص ماتریس جادویی ؛ اونم اینه که ماتریس همسازه ی یک ماتریس جادویی یک ماتریس جادویی است. (دیگه اثباتش با شما !)
مثلا همینو یک کم ماتریسای همسازشو می نویسم :
.
.
.
یه ماتریس جادویی دیگه :
.
.
.
سلامنقل قول:
کوفاکتور همون همسازه هست که تو صفحه قبل راجع بهش بحث شد
حالا نمیشه این رو به زبان ریاضی نوشت؟
مثلا:x بطوریکه x عضو N و................
{.......................x l x}
اعداد زوج متوالی (.......,2,4,6,8,10)رو تا جایی در هم ضرب میکنیم که حاصل به دست امده بر 2125 بخش پذیر شود بزرگ ترین عدد زوج این حاصل ضرب کدام است؟
برگ الکترونیکیست تحفه پی سی
2125 دارای 3 عامل 5 و یک عامل 17 هست ... !نقل قول:
واسه اینکه به 3 عامل 5 برسیم باید حداقل تا عدد 30 به ضرب کردن ادامه بدیم و عامل 17 رو هم میتونیم از 34 بگیریم پس در کل تا 34 ... !
ممنون از جوابتون اما در پاسخ کتاب هم این نوشته گفته شده اما نمی فهمم 34 چگونه به دست می ایدنقل قول:
خب با توجه به 2125 ما نیاز به 17 داریم . تو مجموعه ی اعداد زوج که 17 نداریم پس نیاز به اولین عدد زوج مضرب 17 داریم که اونم 34 = 17 * 2 هستنقل قول:
من چه عددی هستم؟عددی دو رقمی که بر پنج بخش پذیرم اما بر 10 بخش پذیر نیستم اگر جای ارقام مرا عوض کنی کعب تفاضل من با عدد نخست 3 می شود.
ممنون از استادان که پاسخ می دن.
منظورتون مکعب هست ؟ فک کنم باید مینوشتین ریشه ی سوم !نقل قول:
جواب 25
اقا دددست مریزاد من دانشجو سوم راهنمایی هستم استاد.نقل قول:
من کتاب 2000 تست رو میخواهم حل کنم چون که پاسخ نامه اش زیاد تکمیل نیست ان هایی رو که بلد نیستم از شما می پرسم لطفا توضیحح بیدید جواب صحیح رو خودم دارم.:20:
خب یه عدد دو رقمی ab رو میشه به صورت 10a+b نشون داد . یعنی a تا بسته ی 10 تایی و b تا یکینقل قول:
عدد مضرب 10 نیس پس یکانش 5 ــه یعنی بصورت 10a + 5 هست یعنی b=5
که اگه جای ارفامش عوض شه میشه 5a یا 50 + a
پس عدد اول 25 هست
می دانیم که a بر 3و10و6 بخش پذیر است در این صورت کدام یک از موارد زیر صحیح است؟
aبر 18 بخش پذیر است
aبر9بخش پذیر است
aبر 60 بخش پذیر است
aبر 30 بخش پذیر است
سلام .لطفا مثال یک این فایلی که براتون فرستادم رو ,قسمت سیگماشو برام توضیح بدید.ممنون
سلامنقل قول:
در اينجااول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از عبارت جلو سيگما جدا ميكنيم و چون اين مقدار به حدود سيگما بستگي ندارد از سيگما بيرون مياد حالا عبارت باقيمانده براي سيگما يك تصاعد هندسي با بينهايت جمله است كه طبق رابطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدست مياد قدر نسبت اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است بقيه هم كه ساده كردن كسر است و جواب آخر بدست مياد
سلام بنظرم گزينه 4 درست است زيرا aكه بر 3 و 6 بخش پذير است پس حتما مضرب 3 و از طرفي a مضرب 10 هم هست پس بر 30 بخش پذير است اصلا شايد بشه گفت a بر ك م م 3و6و10 بخش پذير خواهد بودنقل قول:
سلام جذر رادیکای هشتو دو دهم چند میشه؟
من نمیفهمم چرا 60 نمی شه البته با سلام.نقل قول:
نمیشه؟؟؟؟؟؟
سلام 60 ميتونه بر 3و6و10 بخش پذير باشد ولي دقت كنيد بايد aرا در حالت كلي بدست آورد مثلا اگر a=150 كه هم بر 3و6 و10 بخش پذير است ولي بر 60 بخش پذير نيست جواب يك تست يا يك مسئله بايد در حالت كلي برقرار باشدنقل قول:
سلام اگر عبارت داده شده جلوي سيگما را به توانها تجزيه كنيم اين عبارت هم بدست مياد من اين كار را در همان پست و در دومين عبارت جلو سيگما تجزيه كردم اگر دقت كنيد متوجه ميشويدنقل قول:
سلام اگر با محاسبه تقريبي از راه مشتق آشنا باشيد بنظرم بتونيم تقريبي اين مقدار را بدست بياوريمنقل قول: