به جایه ضعیف کردن دروازبان قدش رو کوتاه کن چون کسی حواسش به قد دروازبان نیست کم بشه نمیفهمه ولی تاثیرش زیادهنقل قول:
Printable View
به جایه ضعیف کردن دروازبان قدش رو کوتاه کن چون کسی حواسش به قد دروازبان نیست کم بشه نمیفهمه ولی تاثیرش زیادهنقل قول:
این پست توسط کاربر بسیار عزیز 4039 همون حسین جان در انجمن pes 2010 نوشته شده.زیاد با 2011 فرقی نداره:نقل قول:
attack : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در حفظ توپ داره .
deffence : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در 'گرفتن توپ از حریف داره .
body balane : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از قدرت بدنی بیشتری برخورداره .
stamina : این توانایی مربوط میشه به نفس بازیکنان .
top speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانیکه پا به توپ نیست سرعت بیشتری داره .
acceleration :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن شتاب بیشتری در استارتها داره .
response :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن عکس العمل بهتری نسبت به اتفاقات اطرافش داره .
agility : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن چالاکی بیشتری در حرکاتش داره .
dribble .acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دریبل های دقیق تری هستش .
drrible speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانی که پا به توپه سرعت بیشتری داره .
short pass.acc:هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای کوتاه دقیق تری برخورداره .
short pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای کوتاه اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
long pass.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای بلنددقیق تری برخورداره .
long pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای بلند اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
shot.acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از شوتهای دقیق تری بهره میبره .
shot power :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت شوت بیشتریه .
shot technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن مهارت بیشتری در گل کردن توپ از زاویه بسته هستش .
team work :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کار توی کارهای گروهی بیشتری شرکت میکنه ..
fk.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در ضربات ایستگاهی دارای مهارت بیشتریه .
swere :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کات بیشتری میتونه به توپ بده .
heade :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت هد زنی بیشتریه .
jump :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای پرش بیشتریه .
technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از تکنیک و مهارت بیشتری در حرکات بهره میبره .
keeper skill :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای مهارتهای دروازه بانی بیشتریه .
tenacity :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن استفاده بهینه تری از نفسش میتونه داشته باشه ( در زمانیکه کمبود نفس داره ) .
aggression :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن حرکات مفیدتری در بازی انجام میده یعنی هر حرکت و دویدن بی فایده ای انجام نمیده .
week foot.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دقت پای غیر تخصصی بیشتریه .
week foot frequency :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت پای غیر تخصصی بیشتریه .
injury :هر چقدر این فاکتور در یک بازیکن بهتر باشه مسلما اون بازیکن کمتر دچار مصدومیت میشه .
در مورد aggression درستش اینه که این مورد تمایل بازیکن به حضور در هجوم ها رو نشون میده...هرچی aggression بالاتر باشه بازیکن بیشتر در هجوم ها شرکت می کنه.
سلام
منم از همون اولي كه اومد اين بازي،خريدمش!
واقعا عالي و طبيعيه!
حرف نداره!
ديگه نمي شه مفت مفت گل زد كه شبيه واقعيت!
پاس دادن هم كه اولش سخته،ولي عادت ، جالب ميشه!و اگه من نمي تونم يه موقع پاس بدم،مشكل از منه و نه از بازي!
فقط من تا الان تو تاپيك نديدم كه بحثي درباره به نفع گيري و سوتيهاي داوران شده باشه!
نكنه تو ماله من اين طوريه!؟
راستي من امشب تونستم براي اولين بار تو سخت ترين درجه بازي،يه تيم هم تراز خودم رو،دو بار پشت سر هم ببرم!
تو اون درجه اگه بزاري واقعا سخت ميشه بازي و بعضي جاها هم از قصد يه جوري تابلو گل ميخوري،يعني كونامي وقتي ميبينه كم اورده،دست به ضد فوتبال ميزنه!براي بازي تو اون درجه بايد استراتجي تيم رو هم هواش رو داشته،مثلا من با 4 نوع تركيب ذخيره شده بازي كردم كه تو زمانهاي مختلف استفاده كردم!
يه جوري حرف زدم كه انگار كاپ جهاني بردم!!
دوستانی که دو تا گیم پد دارن . اما موقعیتی پیش میاد که مهمونی دوستی چیزی میاد دوست دارین 3 نفره بازی کنین .روششو بلدین ؟ من همین الان کشف کردم واقعا ارزوم بود که بهش رسیدم:31: .2 نفر با دسته 1 نفرم با کیبورد . اگه بلد نبودید بگید تا نحوه ی تنظیمات رو توضیح بدم :11:
نقل قول:
بابا تورو خدا یکی بگه هر کدوم از این فایلها به درده چی میخورن؟؟؟:41::41::41::41:
یکی به ما هم یاد بده:11::37:
علیک سلام :31:نقل قول:
سلام
منم از همون اولي كه اومد اين بازي،خريدمش!
واقعا عالي و طبيعيه!
حرف نداره!
ديگه نمي شه مفت مفت گل زد كه شبيه واقعيت!
پاس دادن هم كه اولش سخته،ولي عادت ، جالب ميشه!و اگه من نمي تونم يه موقع پاس بدم،مشكل از منه و نه از بازي!
فقط من تا الان تو تاپيك نديدم كه بحثي درباره به نفع گيري و سوتيهاي داوران شده باشه!
نكنه تو ماله من اين طوريه!؟
راستي من امشب تونستم براي اولين بار تو سخت ترين درجه بازي،يه تيم هم تراز خودم رو،دو بار پشت سر هم ببرم!
تو اون درجه اگه بزاري واقعا سخت ميشه بازي و بعضي جاها هم از قصد يه جوري تابلو گل ميخوري،يعني كونامي وقتي ميبينه كم اورده،دست به ضد فوتبال ميزنه!براي بازي تو اون درجه بايد استراتجي تيم رو هم هواش رو داشته،مثلا من با 4 نوع تركيب ذخيره شده بازي كردم كه تو زمانهاي مختلف استفاده كردم!
يه جوري حرف زدم كه انگار كاپ جهاني بردم!!
بلاخره یکی پیدا شد با من هم نظر باشه :11:
اینجا همه دارن از غیر طبیعی بودن و افتضاح بودن این نسخه حرف میزنن ... کجا بودی تا الان ؟ :31:
اینو که از وقتی فوتبال 98 بازی میکردیم بلد بودیم :31:نقل قول:
دوستانی که دو تا گیم پد دارن . اما موقعیتی پیش میاد که مهمونی دوستی چیزی میاد دوست دارین 3 نفره بازی کنین .روششو بلدین ؟ من همین الان کشف کردم واقعا ارزوم بود که بهش رسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .2 نفر با دسته 1 نفرم با کیبورد . اگه بلد نبودید بگید تا نحوه ی تنظیمات رو توضیح بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
به نکته جالبی اشاره کردی:داوری!
فکر کنم برای این کسی به داوری گیر نداده چون دیگه عادت شده جزو باگهای اصلی باشه.در نسخه قبل داوری کاملا یکطرفه به ضرر گیمر بود.قبل تر از اون یه داوری اعصاب خوردکن بود که تا از کنار بازیکن رد میشدی خطا میگرفت.جریان بازی به یه دقیقه هم نمیرسید.الان هم که شده کشتی کج!نکته جالب اینکه اینبار اشتباهات به نفع هر دو تیم هست.آفسایدها مهمترین نکته هست که البته باگ گیم پلی تیمی هستش که مدام در آفساید هستن اما باگ داوریش اینجاست که کمک داور آخر از همه میفهمه که آفساید بوده.در حالیکه در فیفا به محض اینکه آفساید باشه اول پرچم کمک داور بالامیره بعد داور می سوته.
اوتها هم که قانونش عوض شده.در اینجا توپ به هرکی بخوره بره بیرون اوت برای اون تیمه!!در کنار زمین بارهاوبارها این اتفاق میفته.اوت عرضی هم همینه.توپ رو میزنی میخوره به دفاع میره بیرون بعد ضربه دروازه اعلام میشه.
خطاهای فیزیکی هم که کلکسیون اشتباهاته داوریه.مثل نسخه قبل بازیکن رو ترورش می کنن داور به روی خودش نمیاره.کارت دادنها هم مشکل داره.من پشت محوطه جریمه خودم از کنار با تکل خطا کردم اخراج شدم!
یه نکته خیلی مزخرف دیگه گرفتن خطاهای بیمورد از مهاجمه.مثلا بازیکنت که مهاجمه شیرجه میزنه با ضربه سر توپ رو گل میکنه آخرشیرجش دستش گیر میکنه به استوک مدافع حریف بعد میبینی که خطای مهاجم رو گرفته!!دقیقا چنین صحنه ای برام چندین بار اتفاق افتاده.
شما داوری این فوتبال رو کلا بردی زیر سوال :20:نقل قول:
سلام
به نکته جالبی اشاره کردی:داوری!
فکر کنم برای این کسی به داوری گیر نداده چون دیگه عادت شده جزو باگهای اصلی باشه.در نسخه قبل داوری کاملا یکطرفه به ضرر گیمر بود.قبل تر از اون یه داوری اعصاب خوردکن بود که تا از کنار بازیکن رد میشدی خطا میگرفت.جریان بازی به یه دقیقه هم نمیرسید.الان هم که شده کشتی کج!نکته جالب اینکه اینبار اشتباهات به نفع هر دو تیم هست.آفسایدها مهمترین نکته هست که البته باگ گیم پلی تیمی هستش که مدام در آفساید هستن اما باگ داوریش اینجاست که کمک داور آخر از همه میفهمه که آفساید بوده.در حالیکه در فیفا به محض اینکه آفساید باشه اول پرچم کمک داور بالامیره بعد داور می سوته.
اوتها هم که قانونش عوض شده.در اینجا توپ به هرکی بخوره بره بیرون اوت برای اون تیمه!!در کنار زمین بارهاوبارها این اتفاق میفته.اوت عرضی هم همینه.توپ رو میزنی میخوره به دفاع میره بیرون بعد ضربه دروازه اعلام میشه.
خطاهای فیزیکی هم که کلکسیون اشتباهاته داوریه.مثل نسخه قبل بازیکن رو ترورش می کنن داور به روی خودش نمیاره.کارت دادنها هم مشکل داره.من پشت محوطه جریمه خودم از کنار با تکل خطا کردم اخراج شدم!
یه نکته خیلی مزخرف دیگه گرفتن خطاهای بیمورد از مهاجمه.مثلا بازیکنت که مهاجمه شیرجه میزنه با ضربه سر توپ رو گل میکنه آخرشیرجش دستش گیر میکنه به استوک مدافع حریف بعد میبینی که خطای مهاجم رو گرفته!!دقیقا چنین صحنه ای برام چندین بار اتفاق افتاده.
بهتره بگیم تو برنامه 90 یه قسمتش رو به داوری این فوتبال اختصاص بدن :31:
دقيقا همون چيزهايي كه رو اعصابه منه!نقل قول:
كاش ميشد يه كاري كرد كه داور نقش هويج پيدا كنه!
سلام به همگی . دوستان من می خوام فقط نقل و انتقالات درست بشه به همین منظور می خوام DLC 15 October رو دان کنم درسته دیگه ؟ کاری به رنگ لباس و این جور چیزا ندارم . اما نمی تونم دان کنم یعنی رپیدباز میگه باید پرمیوم باشم و لینک بهم نمی ده می شه یه جای دیگه آپ کنید ؟نقل قول:
نقل قول:
واقعا ؟:18:یعنی تا این حد من عقبم ؟:41::13:والا من از فوتبال 2007 که از اون به بعد دیگه با pc بازی میکردم ارزوم بود که همچین چیزی عملی بشه و حتی از طریق تنظیمات هم نمیشد کاری کرد . اما تو این 2011 شانسکی کشفش کردم و الان خیلی خوشحالم:31:
مهم اینه که تونستی کشفش کنی :40:نقل قول:
واقعا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی تا این حد من عقبم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا من از فوتبال 2007 که از اون به بعد دیگه با pc بازی میکردم ارزوم بود که همچین چیزی عملی بشه و حتی از طریق تنظیمات هم نمیشد کاری کرد . اما تو این 2011 شانسکی کشفش کردم و الان خیلی خوشحالم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب یه بار میومدی تو این تاپیک سوال میکردی جواب بت میدادن :31:
سلام دوستــــــــــــان
یه سوال از همه Pes بازها
اگر هم فیفا 11 و هم Pes 11رو بازی کردید،
به نظرتون کدوم بهتره ؟؟
من فیفا 10 رو سال قبل بازی کردم و تو مقایسه واقعا Pes بهتر بود.
اما امسال فیفا 11 هنوز به دستم نرسیده...
از نظر شما که Pes بازید، به نظرتون Pes همچنان سرتر از فیفا هست و هنوز دلخواه شماست ؟
من هر دو شو بازی کردم.نقل قول:
واقعا با این نسخه ی PES خیلی حال کردم :10:
خیلیام هستن که این نسخه رو بدترین نسخه ی PES میدونن :18:
فیفا هم بازی کردم، گیم پلی خوبی داشت.
الان روی سیستمم دارم ولی چون با جوی استیک نمیشه بازی کرد (نسخه ای که من نصب کردم اینجوریه) خیلی زد تو ذوقم و الان فقط PES میزنم :40:
آقا یکی جواب مارو بده این پستمون اینجا نمونه جواب ندید صد بار تکرار میکنما:31:نه شوخی کردم
اول بگم مشکل من با ps2 هستا نه کامپیوتر و ps3
توی pes 2009 و 2008 قسمت گالری یه قسمتی بود به اسم cup gallery که میرفتی توش نشون میداد چندتا جام توی بازی هست و چندتاشو تا حالا گرفتی
اما توی pes 2010 و این جدیده pes2011 این قسمت اصلا وجود نداره:41:حالا نمیدونم خریدنی شده و باید توی pes shop خرید یا نه یکی میتونه کمکم کنه؟
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
داداش هیچ فوتبالی جای pes رو نمیتونه بگیره تک تک نسخه های pes رو با fifa مقایسه کنی pes بهتر از آب درومده:40:نقل قول:
من یه چیزی دیدم تو این فوتبال که کفم رو برید. حیف که این انگشت صاب مرده رفت رو استارت والا براتون صحنه آهسته اش رو میذاشتم.
قضیه این بود که من یه شوت زدم دروازه بان دفعش کرد، توپ عمودی رفت بالا و نزدیکهای خط اومد پایین. مسی هم برای توپ برگشتی که رو زمین بود شیرجه زد رو زمین :27: ولی سایه توپ رو زد و در حالی که همین جوری داشت سر میخورد من هم مربع رو میزدم که یه دفعه یه پا از غیب ظاهر شد و توپ رو زد تو گل :18: من اولش گفتم شاید یکی از دفاعها بوده ولی هم دفاعی نزدیک نبود و هم اینکه مسی بلند شد و خوشحالی کرد :31: واقعا حیف شد که save نکردمش. لعنت بر انگشتی که بی موقع فرو رود، نه ببخشید فشار دهد :31:
راستی اونایی که میگن گل زدن تو این فوتبال سختتره فکر میکنن چرا اینجوریه؟ به نظر من که تنها دلیلش شوتهای مزخرف بازیکنهاست. تا حالا شده یه شوت زمینی محکم بزنید تو این بازی؟ من که حسرت به دل موندم. تو این فوتبال راحت میتونم بگم هر پاس عمقی یه موقعیت تک به تکه من دیگه خودم هم گاهی خسته میشم از بس با ویا و مسی و پدرو تک به تک شدم. از اون طرف هم برام عادیه تک به تکهای حریف که اکثرا گل نیست. بازی شبیه ضربات پنالتیه. تنها چیزی که باعث میشه این بازی گلهاش دو رقمی نشه همون شوتهای مزخرفه که فکر میکنم واسه همین هم گذاشتنشون. اصلا هم به واقعیت نزدیک نیست. مگه همه واقعیت آرش برهانیه. در ضمن من هم هر چی میخوام بازی رو با کلاس کنم این کامپیوتر احمق نمیذاره. همش یه جور بازی میکنه میبره گوشه هی دور خودش میچرخه من هم که اعصابم خورد میشه میذارم هر کاری میخواد بکنه یا اینکه میزنمش.
چند تا چیز تو این PES و همین طور PESهای قبلی هست که این کونامی هنوز هم برطرفشون نکرده:
1) گاگول بودن دروازه بانها تو صحنه های عادی و برعکسش بعضی اوقات عکس العملهای تخیلی
2) وقتی پا به توپ گوشه محوطه جریمه حرکت میکنی به موازات خط طولی و میخوای پاس عرضی بدی همه بازیکنهات هر چی تو جلوتر بری بیشتر میرن پشت جریمه در صورتی که تو واقعیت حداقل یک نفر پا به پا میاد و بقیه میرن عقبتر
3) دروازه بان توپ پشت دروازه رو هر طرف شش قدم که بکاره فقط به بازیکن همون طرف پاس میده
4) از PES 6 به بعد دیگه داورها آوانتاژ و بعد کارت رو نمیدن. اگر آوانتاژ دادن کارت بی کارت
5) اگر یه بازیکن رو که همون لحظه توپ رو پاس داده با شدیدترین تکل هم بزنی نه خطا میگیره و نه اون بازیکن چیزیش میشه
6) خط آفساید رو خیلی بد میذاره و به نظر میاد فقط پای مدافع رو ملاک میگیره و اگر یکی از پاهای مدافع عقبتر از اون یکی باشه گاهی خط آفساید رو بین دو پا قرار میده
7) اگر 1-2 کنی و بخوای واسه بازیکن دیگه ای پاس بندازی و بازیکنی که یک رو داده در همون مسیر باشه هر چقدر هم که پاس رو محکم بگیری میندازه واسه همون که یک رو داده
گقتی پنالتی :31:
پنالتی زدن تو این بازی چه جوریه ؟ ما که هر چی میزنیم میره وسط :10:
دکمه شوت رو بزن بعد هم جهت رو
من اول جهت میگرفتم بعدش شوت :20:نقل قول:
دکمه شوت رو بزن بعد هم جهت رو
این توانایی ربطی به قدرت پای مخالف نداره.نقل قول:
week foot frequency :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت پای غیر تخصصی بیشتریه .
هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بیشتر باشه اون بازیکن بیشتر از پای مخالفش استفاده میکنه.
هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بیشتر باشه بازیکن برای بازی بعد آماده تر هست (یعنی بیشتر میتونه با استراحت استامیناش رو پر کنه)نقل قول:
tenacity :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن استفاده بهینه تری از نفسش میتونه داشته باشه ( در زمانیکه کمبود نفس داره ) .
اگه توجه کرده باشید یه سری از بازیکنا بعد از چند هفته بازی کردن استامیناشون کمی خالی میشه.
هر چقدر این دو تا توانایی بالا تر باشه بازیکن بیشتر تو دفاع و حمله شرکت میکنه و اصلا ربطی به حفظ توپ یا گرفتن توپ نداره.نقل قول:
attack : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در حفظ توپ داره .
deffence : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در 'گرفتن توپ از حریف داره .
آره خیلی سخته !نقل قول:
من پایین + چپ یا راست رو می گیرم
بعد یه دونه آروم رو دکمه شوت میزنم
کلا باید حدود یک ثانیه جهت رو نگه داری
و الا همچین محکم میزنه که با اختلاف 20 متر از کنار دروازه میره تو اوت !
من جدیدا پنالتی زدن یاد گرفتم !
قبلا همش وسط میزدم !
الان خیلی بیشترم دارم با بازی حال می کنم !
:27::27:
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
آقا شما درست می گی ...نقل قول:
راستی اونایی که میگن گل زدن تو این فوتبال سختتره فکر میکنن چرا اینجوریه؟ به نظر من که تنها دلیلش شوتهای مزخرف بازیکنهاست. تا حالا شده یه شوت زمینی محکم بزنید تو این بازی؟
با 90 درصد حرفات موافقم
اما در مورد شوت ...
من با جرارد فکر کنم بالای 50 تا گل با لیورپول و انگلیس از وسط زمین گل زدم !
وقتی دروازه حریف سمت چپ هست
از پایین زمین آروم حرکت می کنم و وقتی رو به دروازه شد ، یه بار خیلی آروم روی دکمه شوت میزنم
انقد قشنگ گل می زنه ... !
یه بارم با لمپارد از 40 متری یه شوت زدم خورد به تیرک.. حیف شد !
:5::31::41::31:
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
کلا این ورژن بزرگترین فرقش اینه که خیلی دکمه ها حساس شدن
آروم که پاس رو میزنی، پاسش خیلی ضعیف می شه، اما تو ورژن قبلی توپ قشنگ به نزدیکترین یار میرسید
و وقتی هم که قدرت شوت رو زیاد می گیری تا یه گل قشنگ بزنی، انقد افتضاح میزنه که کلافه میشی...
باید باهاش کنار اومد ...
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
8)تو pes6 بازیه جوان مردانه هم بود. یعنی اگه بازیکنه حریف می خورد زمین، وسط بازی مصدوم می شد بعد توپو می زدیم بیرون..بعد شروع مجدد بازی، حریف توپو شوت می کرد طرف دروازه:18:یا اگر بازیکن ما می خورد زمین حریف توپو شوت می کرد بیروننقل قول:
به نظر من کونامی بعد ساختن pes6 کدهای بازی رو گم کرده، دیگه خودش نتونسه سالای بعد مثله بازیه سال قبلش درست کنه، ادعا کرده انجینو عوض کردیم:31:
من به این نتیجه رسیدم که تو فوتبال هیچ چی مشخص نیست :31:
البته قبلا به این نتیجه رسیده بودم ولی الان مطمئن تر شدم :41:
با داداشم بازی کردم تو وقت اضافه یه گل زدم ازش بردم بعد اون دقیقا آخرین ثانیه بهم گل زد ... یک یک شدیم بعد نمیدونم چی شد تیم اون رفت بالا :31:
راستی قضیه این قانون چیه ؟!!
مثلا بازی رفت همین بازی منو داداشم صفر صفر شدیم تو این بازی یک یک شدیم ولی تیم داداشم رفت بالا :21:
آقا یکی جواب مارو بده این پستمون اینجا نمونه جواب ندید صد بار تکرار میکنما:31:نه شوخی کردم
توی pes 2009 و 2008 قسمت گالری یه قسمتی بود به اسم cup gallery که میرفتی توش نشون میداد چندتا جام توی بازی هست و چندتاشو تا حالا گرفتی
اما توی pes 2010 و این جدیده pes2011 این قسمت اصلا وجود نداره:41:حالا نمیدونم خریدنی شده و باید توی pes shop خرید یا نه یکی میتونه کمکم کنه؟
خوب اینجور که معلومه بازی اول برادرت میزبان بود و بازی دوم خودت. چون بازیتون 0-0 شد و شد همون نتیجه بازی رفت، بازی کشیده شد به وقت اضافه که برادرت به خاطر گل زده در خانه حریف برد.نقل قول:
در مورد پنالتی هم من تو این پست کامل روش خودم رو گفتم. با این روش اکثر توپهات گله
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5559318&postcount=4444
نقل قول:
:16::16::16::16::16::16::16::16:
این فوتبال خیلی مشکل داره،البته فیفا هم یه مشکل داره و اونم عدم سازگاری با 80% pc ها هستش(یعنی هر چه قدر هم که سیستمت قوی باشه بازی لگ میزنه )که تو فیفا های قبلی هم اینطور بود که این خیلی بده، ولی دیگه pes فاجعه هستش،مخصوصآ دفع شوتها توسط دروازبان...خیلی خیلی مصنوعی و فاجعه هستش این حرکت....
نقل قول:
سلام
امروز اتفاقی یک سر به این تاپیک زدم چشم به نوشته های بالا در مورد استتها افتاد به چشمم آشنا اومد بعد متوجه شدم نوشتهای خودمه .
دوست من اینطور که شما میگید نیست من این مواردو از یک راهنما ترجمه کردم بطور نمونه دو موردو انتخاب کردم که میتونید ببینید در مورد فرکنسی یا همون فراوانی بکارگیری به علت قدرت کمتر بازیکن کمتر از پای غیر تخصصیش استفاده میکنه در مورد tenacity هم اینطور نیست که شما نوشتی :
مطالب زیر هم مکمل موارد بالاست که توی ویژگیهای مخفی بازیکنان قرار داره پارسال من اینارو به wild سازنده pes editor دادم تا توی ویرایشهای بعدیش استفاده کنه . فکر میکنم از نسخه 1.2 به بعد بود که این توضیحات به این برنامه اضافه شد . روی هر ویژگی چند لحظه دکمه موس نگه داشته بشه توضیحات نمایان میشه .
چرا رم يك گيگ مي خواد؟:37:
مال من 512 هستش...
ساكر 10 هم يك گيگ مي خواست؟
نقل قول:
تاید نمیکنم - اونم واسه اینکه من تو 2010 وقتی رزولیشن بازیو در بالاترین حالت میزاشتم افت فریم میگرفتم شدید - اما تو 2011 با اینکه بازی از لحاظ جزئیات و گرافیک بالاتر رفته اما انگار بهینه شده و من با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازیو با 60 فریم بر ثانیه اجرا میکنم - با اینکه سیستمم هم سیستم انچنان قوی و شاخی نیست :20: رم هم 2 گیگه که برای بازی کمه اما با نرم افزار های مدیریت رم جابجاش میکنم:31:
سلام حسین جان اشکال از شما نیست به نظر من شما درست ترجمه کردی ولی متن منبع اشتباه هست... در مورد پای بازیکن ما دوتا فاکتور داشتیم توی PES2010 یکی فرکانسی بود یکی توانایی وقتی فرکانسی بالا باشه برای پای غیر تخصصی میزان استفاده از پای غیر تخصصی میاد پائین ربطی به توانا بودنش نداره فاکتور قدرت پای غیر تخصصی جدای این هست. برای مسی این فاکتور کمتر از عدد 4 هست یعنی من به این کاری ندارم که مسی پای راستش ضعیف هست یا قوی و واسه همین ازش استفاده نمی کنه... چیزی که توی بازی اهمیت داره مد نظر هست من این رو قبول دارم ارتباط مستقیم وجود داره مسلما اگه بازیکنی علاقه نداره از پای غیر تخصصی استفاده کنه یعنی اعتماد نداره به پای غیر تخصصیش و این عدم اعتماد برمیگرده به کمبود توانایی پای غیر تخصصی... ولی چه کنیم که کونامی اومده اینها رو جدا کرده یعنی شما می تونی بازیکنی بسازی که پای غیر تخصصی یه بازیکن فرکانسی 8 داشته باشه و تواناییش 1 یا برعکس البته پر واضح هست که چی میشه در هرکدوم از اینها:
1- فرکانسی بالا و توانایی پائین یعنی اینکه توپ روی پای غیر تخصصی باشه خیلی بد و ضعیف ضربه می زنه
2- فرکانسی پائین و توانایی بالا یعنی اینکه اگه اگه توپ روی پای غیر تخصصی باشه رابونا (Rabona) می زنه
3- فرکانسی بالا و توانایی بالا میشه نتیجه اش شوت زدنی مثل تکنیکی که من یکبار ازش استفاده کردم و در یک لحظه شوت با پای اصلی رو کنسل و بدون هیچ حرکت بدن توپ رو با پای غیر تخصصی شوت کردم که واقعا نتونستم زیاد اجرا کنم چون سخته حتی ویدیوی مربوطه رو هم آپلود کرده بودم و توی تاپیک 2010 گذاشتم
4- فرکانسی پائین و توانایی پائین که دیگه یه افتضاح هست که به هیچ دردی نمی خوره فقط اگه چنین بازیکنی تکنیک شوت بالایی داشته باشه می تونه یه رابونای کم جون بزنه به دلیل پایین بودن Shoot Ferequency
سلام دوستان
این چه اروییییهه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pesم بالا نمیاد ...
:41:
رفتم پچ PES_2011_SUPER_PATCH_0.3.1 رو نصب کردم
بعد اشتباهیpes2011.exe رو دیلیت کردم
بعد این ارور رو داد
کلا پاکش کردم و 5 بار بعد از اون نصبش کردم
اما دیگه بالاا نمیاد و این ارور رو میده
کمک کنید !
بی pes شــــــــــــــــــــــــ ـدمــــــــــــمممممـــــ ــــــــــم !
:41:
داداش شما از چند تا صفحه قبل به این ور فکر کنم 10باری این پستتو زدی :31:نقل قول:
اسپم کده گیر اوردی مگه :27:
یه بار پرسیدی بچه ها اینجا هر روز میان پستارو میبینن، اگه میدونستن که تا حالا جوابتو داده بودن :11:
حالا بازم بگو آقا یکی جواب مارو بده این پستمون اینجا نمونه جواب ندید صد بار تکرار میکنما :38:
نمیدونم این جدولو قبلا توی تاپیک گذاشتم یا نه .
شاید خیلیها از این مساله اطلاع نداشته باشن که زمانیکه فلش روبروی اسم بازیکنان به رنگهای مختلفه معنیش چیه و چه تاثیری رو عملکرد بازیکنان میذاره .
این فلشها میزان آمادگی بازیکن رو مشخص میکنن . کونامی از طریق کم یا زیاد کردن قدرت و تواناییهای مختلف بازیکنان میخواسته فاکتور میزان آمادگی یک بازیکن رو هم به این بازی اضافه کنه اما به نظر من یک مقدار در اینکار افراط شده . همونطوریکه توی جدول زیر میبینید میزان افزایش یا کاهش تواناییها در حالات مختلف نشون داده شده که در بعضی از تواناییها این اختلاف به حدود 30 درصد هم میرسه . مثلا شتاب یک بازیکنی که در حالت عادی حدود 75 هست در زمانیکه فلش آمادگی بازیکن بالا ( قرمز رنگ ) باشه به حدود 90 میرسه و در حالتی که فلش رو به پایین باشه به زیر 70 نزول پیدا میکنه که به نظر میرسه این میزان اختلاف خیلی زیاد باشه .
در جدول زیر میتونید میزان کاهش یا افزایش توانییهای مختلف یک بازیکن رو در حالات مختلف این فلشها ببینید :
سلام
دوستان يكي ميتونه اخرين پچ كه فكر كنم شماره 4 باشه با لينك مستقيم بزاره
دوست عزیز من فیفا رو گفتم که مشکلش عدم سازگاری با بیشتر PC ها هستش،پس با تمام PC ها سازگاره ولی ایرادهای بزرگ زیادی داره....نقل قول: