من سعادت آباد هستم شهرک بوعلی من زیاد مشکل ندارم فقط همین یه هفته پیش که اکثر شرکت ها مشکل داشتن ، الان خوبه فقط یکم نوسانش نسبت به قبل بیشتر شده یکم زیاد بالا پایین میشه و نسبت به قبل یکم افت داشته ولی نه زیادنقل قول:
Printable View
من سعادت آباد هستم شهرک بوعلی من زیاد مشکل ندارم فقط همین یه هفته پیش که اکثر شرکت ها مشکل داشتن ، الان خوبه فقط یکم نوسانش نسبت به قبل بیشتر شده یکم زیاد بالا پایین میشه و نسبت به قبل یکم افت داشته ولی نه زیادنقل قول:
منم سرویسم هیچ مشکلی نداره . قطعی ندارم و پینگ هم خوبه.
باورتون میشه؟ پینگم با سرور برلین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش نامحدود بود یا حداقل محدودیتش 8 گیگ بود:15:
یادمه تازه که سرویس گرفته بودم پینگم نزدیک 500 بود(متوسط 450)
منم الان تست کردم همه چی خوبه :
[QUOTE=mrmostafa;6430626]نقل قول:
سلام دوست عزیز در مورد سرعت منظورتو متوجه نشدم
2- قبض تلفن یا برق رو میگیرن تا کد پستی شما رو بدونن
3- شناسنامه و کارت ملی رو ببر و اونجا میگن از هر دوش کپی بگیر
بعد فرمی رو برای پر کردن به شما میدن که بعد از پز کردن یکی رو خودشون بر میدارن و کپیش رو به شما میدن بعد اون طرف زنگ میزنه به شرکت ایرانسل و شماره گوشی و ایمیلتو میگیره چند دقیقه بعد یوزر نیم و پسووردتو به گوشیت اس ام اس میکنن اگه اس ام اس نکردن بهشون بگو خودشون زنگ بزنن و خودشون از ایرانسل بگیرن بعد شما پول رو بهشون میدی و رسید رو حتما بگیر بعد هم 2 یا 3 روز زنگ میزنن و میگن خونه باشین کارشناس ما میاد واسه نصب از شانس من کارشناس ایرانسل که اومده بود واسه من هم مدرسه ای دراومد و شمارشم گرفتم ، فقط رفتی نمایندگی سمت خانم ها برو که کارتو راه بندازن چون خودت که میدونی خانم ها مهربونتر و دلسوزتر هستن
نقل قول:
دوست عزیز به ایرانسل توهین نکن که اگه همین ایرانسل نبود وایمکس از کی میگرفتیم دوست عزیز این تست سرعت منه من 512 دارم و اینم تست منه
هیچ مشکلی نداره و هر روز هم سرعت بهتر میشه
دوستان ایا نمونه ی نامه ی شرکت برای طرح های با سرعت بیشتر تو ی انجمن یا سایت دیگری هست؟:31: دقیقا تو نامه باید چی نوشته شده باشه؟:20:
دلیل قیمت بالای ترافیک در وایمکس چیه؟قیمت هر گیگ برابر با 6800 تومان یعنی تقریبا 7000 تومانه.
برای adsl حدوده 4500 تا حداکثر 5000 تومان.
اینجوری بی انصافیه شبانه رایگان که نداره حجمشم گرونه.
نامه شرکتی یا گواهی اشتغال به تحصیل که خودش دارای نمونه ثابت و تکراری است فقط باید در قسمت در خواست ذکر کنین جهت ارائه به ایرانسل به منظور طرح تعرفه 512 کیلوبیت(یه چیز تو این مایه ها)نقل قول:
نصاب اومد مودم رو نصب کرد رفت! :39:گفت چند ساعت دیگه شما به اینترنت وصل می شید! :41:چرا اینطوری؟:41: حالا چند ساعت باید صبر کنم؟ :44:
سلام .
وایمکس دانلود شبانه رایگان نداره ؟
خیر دانلود شبانه نداره حجمش هم تقریبا 2000 تومان گرونتره.نقل قول:
جالبه الان سایت مبین نتو دیدم قیمت هر گیگو زده 4000 تومان ولی واسه ایرانسل تقریبا 7000.
مبین نت شبانه 2تا 8 رایگانه و قیمتاش هم منصفانه تره.در مورد کیفیتش اطلاعی ندارم.
مثلا 128 با حجم 5گیگ در ماه از مبین نت میشه 15 تومان ولی ایرانسل3گیگ در ماه میشه 12400.
نقل قول:
دوست عزیز معمولا 14 ساعت یا 1 روز طول میکشه ولی خودت هر 4 ساعت یکبار مودم رو وصل کن چک کن ببین میره تو اینترنت چون کارشناساش حرف زیاد میزنن
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
نقل قول:
خدا رو باید شکر کنیم پول زیاد میدیم ولی قطعی و کمبود سرعت نداریم مبین نتو میخوایم چیکار خداییش یه سری به تاپیکش بزنین جمعا میخوان یه انجمن بشن و از مبین نت شکایت کنن عزیزان پول بیشتر میدین ولی کیفیت و سرعت دارین آدم پولو فدای کیفیت نمیکنه یادتون باشه:46:
زورشون میرسه دیگه!!نقل قول:
درکل قیمت سرویس های محدودشون خیلی غیرمنصفانه هست چون دانلود شبانه ندارن میتونن ضریب شیرینگ رو بالا ببرن بدون اینکه کیفت سرویس افت کنه(شیرینگ در حد 1 به 20 و حتی بیشتر) و قطعا اینکار رو هم کردن و قیمت این سرویسا باید کمترین ازاینا باشه
دلیل عدم افت گیفیت هم اینه که کسی با این سرویس ها نمیتونه بشینه دانلود با حجم بالا انجام بده و بیشتر مصرف کاربران وب گردی و اینجور چیزاست در نتیجه استفاده کامل کاربران ازکل پهنای باندشون به ندرت ممکنه همزمان بشه
قیمت حجم هم میشه حساب کرد و حتی 3000 تومن برای هر گیگ هم حاشیه سود خوبی براشون داره ولی گرون میدن دیگه!!
مثلا من که به 10 تا12 گیگ در ماه نیاز دارم باید هزینه ای در حد نامحدود و یا بیتشتر از اون هم بپردازم که اصلا منطقی نیست
البته در موردسرویسهای نامحدود هم باید بگم قیمتشون با توجه به کیفیتشون خوبه مخصوصا سرویسهای 1مگ و 2 مگ ولی من که توانای پرداخت هزینه هاشو ندارم
منم اول میخواستم ایرانسل بگیرم ولی بعد منصرف شدم اخه 20 هزار تومن برای یک ماه وبگردی با سرعت 512 خیلی گرونه :41: من الان با مبین نت کلی فیلم و کلیپ گرفتم ( گاهی اوقات توی روز:31:) سرعتشم تا حالا افت نداشته
اونم یه جور دیگه پولشو در میاره:نقل قول:
مودمی که من خریدم 40 تومن رو 110 میفروشه (چون سفیده فکر کنم)
من یه مودم موتورولا پیدا کردم توی آمازون قیمت بین 25 تا 30 دلار داشت فکرکنم! تازه خوش ساحت تر هم بود حداقل دکمه خاموش و روشن داشت:31:
میلاد جون برای من ردیف شد. راستی کیفیت سیگنال چه طوره: RSSI -69
انتن 85 CINR 27 :27:
نقل قول:
عزیز خوشحالم به سلامتی لذت ببر
cinr 31
rssi63
آنتن
100 درصد
من از طرح تابستون گرفتم همین مودم 110 تومنی رو با سه ماه اینترنت 512 و15 گیگ حجم کلا 104 تومن ...:31::27:نقل قول:
حتی میشد با طرف یکم صحبت کرد ارزون تر گرفت:20: اینکه کیفیت اینترنت ایرانسل بهتره خوبه ولی وقتی که یه فیلم نتونید دانلود کنید اخه:13:
نقل قول:
سلام ، دوست عزیز کسی که مییخواد فیلم دانلود کنه میاد 60 تومن میده نامحدود 512 میگیره نه اینکه با افت سرعت مبین نت دانلود کنه ، و تازه اینکه بیاد افتخار کنه به مبین نت که مشالله هر روز خدا افت سرعت و قطعی داره من پول رو فدای کیفیت و سرعت نمیکنم همه میدونن ایرانسل از مبین نت بهتره چه از نظره مناطق تحت پوشش و چه از نظر سرعت مبین نت خیلی مونده به پای ایرانسل برسه عزیز تورو خدا نقشه ایرانسل و مبین نت در تهران رو ببینید خودتون متوجه حرف من میشین :46:
من هم با میلاد موافقم . اگر کسی دنبال سرویس نامحدود هست ایرانسل خیلی عالی جواب داده تا الان و کیفیتش پایدار بوده ولی از طرف دیگر سرویس محدودش اصلا توجیه اقتصادی نداره ! هر کی بسته به نیازش خودش بهتر میدونه دنبال کدوم سرویس بره.
در ضمن برای مودم هم فقط کافیه تو یکی از این طرح های موقتیشون مثل روز پدر و خیلی روزهای دیگر بری مودم بگیری که 50% هم سر اون تخفیف میخوری و مودم wi-fiدر میاد 40 تومان
[QUOTE=milad.vista;6431376]ممنونم. منظورم اين بود كه سرعت هاش فرق نداره مثل adsl كه به خانگي و اداري ميده فرق داره و سرويس هاي اداري بين 2 نفر شير ميشه سرعت بالاتري داره ولي خانگي بين 8 نفر. گفتم ببينم وايمكس به چه صورت هست؟! شما خودت در چه منطقه اي هستي؟نقل قول:
[QUOTE=mrmostafa;6433890]نقل قول:
ذوست عزیز شما میتونید با داشتن مدارک اتغال به تحصیل از دانشگاه میتونید سرعت های 512 ، 1 مگابایت و 2 مگابایت رو بگیرین فرقی نداره بسته به پولی که میخواین هزینه کنین ، من در منطقه تهرانسر هستم سوال دیگه ای داشتی بپرس جواب میدم ولی بین اداری و خانگی فرقی نیست :46:
[QUOTE=milad.vista;6434069]ببخشيد زيياد سوال كردم ولي با همين سوال ها خيلي چيزها روشن ميشه وادم اطلاعاتش ميره بالا.نقل قول:
سرويس 1 مگابايت رو چرا حجمي نداره؟؟؟؟
بين اعتباري و دائمي اعتباري رو بايد بگيرم درسته؟ كه ماهيانه پولش رو بدم دائمي ديگه چه صيغه ايه. تو سايتش ميتونه بزاره فاكتور ايجاد كني پرداخت اينترنتي كني ماند شركتهاي pap
سوال آخر اينكه برم مخابرات سرعت 512 بگيرم بهتره يا وايمكس ايرانسل ؟؟؟ چون مخابرات سرويس 512 ميگن روي 60 الي 68 هستش. قيمتش ارزون تره انگاري.
ممنون
[QUOTE=mrmostafa;6434090]نقل قول:
خواهش میکنم عزیز این حرفا چیه اگه شما 1000000 سوال هم بپرسید من جواب میدم بالاخره این فضا ها باعث دوستی میشه دیگه
سرویس 1 واسه این حجمی نداره که کسی که 1 مگابایت میگیره که محدود نمییخواد البته این سیاست پولی شرکت های پول دوست ایرانه
شما باید اعتباری بگیری عزیز چون هر ماه باید حسابت رو پر کنی ، دائمی ای هستش که شما پولی رو در اختیار ایرانسل قرار میدید و بسته به کارکرد شما از حسابتون کم میشه و در پایان دوره باید بازم پول به حساب ایرانسل قرار بدی دوست عزیز اگه لپ تاپ داری و دوست داری خونه اقوام و همه جا ببری نظر من وایمکس ایرانسل بگیر ببین من خودم تا حالا از شرکت های مختلف ای دی اس ال گرفتم که اسمشون رو نمیگم ولی هر بار گند زدن به سرعت ، نظر منو میخوای به نظر من وایمکس ایرانسل بگیر نامحدود 512 بگیر قیمتش فکر کنم 61360 باشه و نیاز به کابل و خط تلفن و دردسرهای اون نداره خودت میدونی مخابرات قدرتمند ایران هر روز یه گندی میزنه ولی اینم سیاست خودشونه ، وایمکس ایرانسل خوبیش خیلی بهتر از ای دی اس ال هستش ای دی اس ال جای ثابته و نمیتونی خونه کسی و مسافرت ببری ولی وایمکسو میتونی اگه نظر منو میخوای وایمکس ای دی اس ال بگیر و ازش لذت ببر این نظر منه :46:
بابت تشکر شما هم ممنونم
[QUOTE=milad.vista;6434375]بسيار ممنونم بابت راهنمايينقل قول:
اخبار در مورد بهترين شركتهاي اينترنت اي دي اس ال و وايمكس رو ديدي؟ البته ايرانسل بيشتر جاها خوبه ولي مبين نت هم بعضي جاها زده خوبه.
اينم اخبار اختلالات اينترنت كه تا امروز ادامه دارد:کد:http://www.barsam.ir/archive/%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d9%85%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%af-%d9%85%d8%a7%d9%87%d8%9b-%d8%b3%d8%b1%d9%88/
اينترنت رايگاه كره زده 500 برابر اينترنت پولي ايران. تازه پول اينترنت ما نسبت به سروي هاي پايين از همه جاي دنيا گرون تر هست چند برابر.کد:http://linkdoni. s o f t98.ir/link-500.html
3 روز میشه که اکانتم فعال شده سرویسم 1 مگ هست.سرعت دانلود با پینگ نبتا خوبه ولی نیاز اصلی من سرعت آپلوده ولی متاسفانه نوسان آپلود ناامید کننده بوده بخصوص ساعتهای ترافیک.پشتیبانی هم جواب درستی نمیدن.امیدوارم زودتر بهتر بشه...
[QUOTE=milad.vista;6434375]نقل قول:
این آخرو من اشتباه نوشتم میخواستم بگم وایمکس بگیر که خط یه دونه به آخر اشتباه گفتم وایمکس ای دی اس ال بگیر
سسلام وخسته نباشید خدمت شما دوستان میخواستم ببینم وامکس ایرانسل ساعات مجانی داره اگر داره از چه ساعتی تا چه ساعتی؟؟منظورم از ساعات مجانی اینه که adsl صبانت از ساعت 2 تا 7 صبح هر چقدر دانلود کنی یک kb هم برات نمی افته میخواستم بیینم که وایمکس ایرانسل هم همین جوریه یا نه مرسی ممنونم.:5:
سلام دوستان
میدونم سوالم تکراریه اما 480 صفحه رو وقت ندارم بگردم....
البته رندوم 10-15 صفحه رو چک کردم اما جوابی برای سوالم پیدا نکردم...
من وابمکس 128 دارم ...
مشکلم اینه که وقتی از اینترنت استفاده نمیکنم (یعنی نه دانلود میکنم نه صفحه ی وب مرور میکنم نه چیزی آپدیت میکنم ) ترافیکم مصرف میشه...
وقتی میرم تو تنظیمات مودم تو قسمت wimax status در قسمت download همینطوری حجم مصرف میشه در حالی که من هیچ استفاده ای ندارم....اوتو ماتیک آپدیت نرم افزارا و ویندوز و ... رو قطع کردم اما همینجوری ترافیک میحوره....
مثلا با نیم ساعت چک کردن سایت حدود 50 مگ ترافیک مصرف میکنه...
چیکار باید بکنم؟
ممنونم!
ميلاد جان بين وايمكس لايزر و داتك و ايرانسل كدوم بهتر هستن؟؟؟ البته شاتل و پارس آنلاين نميدونم دارن يا نه؟! ولي دوست من adsl لايزر داره خيلي سرعتش بالاست و فوق العاده قيمتشم پائين هست يه سرويس 256 داره با 2 تا كامپيوتر كار ميكرديم سرعت بالايي داشت خودشم طراح و گرافيست هست كارش با اينترنت هست. حالا ديدم لايزر وايمكس هم داره. اگر اطلاعاتي دارين ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
نقل قول:
ما هم شیان هستیم و نزیک این مکان.خیلی تو شک بودم که وایرلس یا وایمکس بگیرم، ولی چند روز پیش بعد از ثبت نام وایمکس، اول اوپراتور فنی خانم ۷۰۷ گفت شما پوشش منطقه بسیار ضعیفی دارینپول را به حساب نریزین و یا با مودم خارجی ثبت نام کنید! ( نمیدونم با اینکه با شک بین این دو ثبت نام کرده بودم اما وقتی گفت نمیشه چرا افسرده شدم :19:) ولی ۵ دقیقهبعد از ایرانسل زنگ زدن و گفتن پوشش با همان مودم BM632W خوبه. من به شما اطمینان میدم.:18: چه جالب که شما میگی اونجا هم آنتن داد!!! چون خانم مهندس بعد از کلی بررسی گفتند اونجا که ابداٌ... :27:
از دیروز تو سایت نوشته "وضعيت در انتظار تاييد نصب مودم" مک آدرسم هم تو پنل کاربریم اومده ، نمی دونم کی میان؟؟!!!:40:
نقل قول:راستش دوستان من منظور شما را متوجه نشدم از آنتن CINR !!!! ببخید میپرسم برا وایمکسه دیگه ؟ چقدر جواب داد؟ آز کجا می تونم تهیه کنم؟ :11:نقل قول:
راستش من گشتم برای خرید آنتن خوب برا BM632W ولی حتی تو نت هم به نتایج خوبی نرسیدم :2: به جز چند مورد که همه با سیم هم وصل می شدند نه مستقیم!!! ( البته چاره ای نیست ) مثل این عکس از مدل TP-Link که نمی دونم تو بازار هست یا خیر؟ کسی میدونه؟
همان طور که میدونین فیش این آنتن ها برعکس آنتن روتر هاست. میشه آنتن روتر (مثل عکس زیر ) که انواع آن در بازار است را با تبدلی به BM632W مودم وصل کرد؟ یا ساختار و جنس این آنتن ها متفاوتند؟ چون به طور مثال این آنتن 10db در سیستم وای فای گفته میشه تا ۴۰٪ تقویت میکنه!!!! :46:
- Antenna Type : 2.4GHz 10 dBi Indoor Omni Antenna
- Frequency Range : 2.412 ~ 2.483GHz
- Network Specification : IEEE 802.11b , IEEE 802.11g , Wireless 2.4Ghz Network
- Gain : 10 dBi
- V.S.W.R : < 2
- Beam Width-H Plane : 360˚
- Beam Width-E Plane : 30˚
- Polarization : Vertical (Linear)
- Input Impedance : 50 Ohms
- Connector : Reverse SMA Male Plug
- Operation Temperature : -20˚C - + 70˚C
- Storage Temperature : -30˚C - +85˚C
- Humidity : 95% maximum (non-condensing)
chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=33883
نقل قول:
نمی دونم تو بازار هست یا خیر؟ کسی میدونه؟
نقل قول:
برادر عزیزم اول یه چیزی بگم بعد میرم سراغ جوابت همیشه چیزی رو استفاده کن که دیگران استفاده کردن و تجربه استفاده کردنشو دارن چون همه استفاده میکنن شما هم متوجه میشی چیو میخوای با چه حد کیفیت بگیری آدم زرنگ هیچ وقت بخاطر پول خودشو از کیفیت دور نمیکنه و پول رو فدای کیفیت خوب نمیکنه
در مورد بحثم عزیز ایرانسل امتحان خودشو پس داده و جای هیچ شکی نیست که بهترین کیفیت وایمکس تو ایران واسه ایرانسله درسته قیمتاش بالاست مثلا هر گیگش برابر با 6500 تومنه ولی خداییش تو این تاپیک ایرانسل کسانی رو دیدی که بیان بگن کیفیت ما و سرعت ما افت کرده حقیقتا ندیدی و اینکه 7 شهر رو پشتیبانی میکنه ولی لایزر و داتک فکر کنم کل تهران رو پشتیبانی میکنن مثلا شما میخوای بری مشهد شما وایمکس میگیری و هزینه میکنی که به اصطلاح اینترنت بی سیم داری و هر جا رفتی بتونی استفاده کنی حتی در مسافرت اینجاست که وایمکس ایرانسل بدردت میخوره و مودم رو میبری به این شهر مشهد و استفاده میکنی از اینترنت کلا به نظر و تجربه من ایرانسل بگیر گرون هست ولی به جان خودم ارزش داره راستی نگفتی لپ تاپ داری یا نه ؟
ممنونم. بحث پولش نيست بهتر بودن هست آخه هر كي يه چيزي ميگه يه سري ميگن شاتل يه سري ميگن مبين نت. تست سرعت مردادماه فناوري رو ديدم مبين نت هم خوب بود. الان داخل خود تاپيكش هم يه سري راضي هستن و ميگن پوشش بيشتري از ايرنسل داره وگرنه ايرانسل عالي باشه كه همين رو ميگيرم.نقل قول:
من لپ تاپ ندارم خواهرم داره كه جايي بريم از اون استفاده ميكنم خودم ميخوام بخرم ولي صبر كردم تا ويندوز 8 رسما اعلام بشه و روي لپ تاپ ها بيادش و يه لپ تاپ بخرم. لپ تاپ هم كه سوني و دل و ايسوس نميدونم كدوم رو بخرم چون ايسوس خوب پيشرفت كردهو خوبه ولي پسرخاله ام برنامه نويس هست تو شركت پرورش داده ها هست ميگه الان همه دل دارن قيافه نداره ولي كارايي داره داغ نميكنه ولي سوني زود داغ ميكنه ولي كيفيت ال سي ديش عاليه. دوست خودم كه لپ تاپ فروش هست تو علاء الدين ميگه ايسوس هم خوبه خود من باشم ايسوس بر ميدارم كه يدونه براي دوستم خريدم. در كل براي خريدن هر چيزي مصيبتي داريم.
از طرفي هم ميخوام يه كتاب خوان الكترونيكي بخرم كتابهايي كه ميخوام دانلود كنم داخلش بريزم از طرفي هم ميگم برم كتاب بخرم نميدونم ئولي كتابخوان كه موزيلا زده از 190 هزار هست تا 500 هزار نميدونم بخرم خوبه يا نه چون اينها هم شبكه واي فاي يا 3 جي داره ميشه با وايمكس ايرانسل استفاده كرد.
نقل قول:
اگه به پول لپ تاپ خیلی اهمین میدی acer بگیر هم جذابه هم نسبت به سیتسمش خیلی ارزونه سیستمی که شما میتونی با ایسر بخری 820 هزار تومن ، در دل 120000 تومنه و در سونی 1600،000 و در ایسوز 950000 حالا من سیستم لپ تاپمو میدم ببین اگه اینو از برند و کارک های بالا میرگفتم باید با قیمت های بالا که نوشتم میگرفتم ولی 820000 تومن گرفتم خودت مقایسه کن
cpu: corei5
led 15.6
graphic : gt 560 nvidia 2gig
ram :4 4gig
hard : 640
dvd writer battery : 6 cell
خیلی هم راضیم ازش سوالی در مورد لپ تاپ داشتی بپرس راهنماییت کنم اصلا هر سوالی داشتی در مورد هر چی بپرس جواب بدم
ممنونم ميلاد جان. مطمئن باش كار مثبت انجام ميدهي كارماي مثبتش هم وارد زندگيت ميشه.نقل قول:
راستي تو خودت تو چه زمينه اي فعاليت داري؟
آقا چند تا سوال ديگه دارم:
1- اينكه من الان در منزل پي سي دارم و كارت وايرلس نداره الان هم مودم وايرلس دارم كه با كابل به پي سي وصل هست و با ويارلس به لپ تاپ و گوشي. حالا وايمكس بگيرم چه مودمي بخرم؟؟ اگه يو اس بي بگيرم ميتونم بين 2 تا پي سي و لپ تاپ و گوشي شير كنم؟؟؟ يا بيرون برم يو اس بي راحت تره ميتونم همزمان با 2 تا لپ تاپ استفاده كنم يا بايد واي فاي بگيرم؟؟؟ اگر واي فاي بگيرم بايد براي پي سي خودم كارت وايرلس بگيرم؟؟؟ آخه همسايه پائيني ما گرفته با كابل به پي سي وصل كردن با لپ تاپ به وايرلس وصل ميشه خودش گفت من نديدم.
الان دوستمم وايمكس ميخواد از طريق سايت يا 707 درخواست بدم سريع رسيدگي ميكنن ديگه؟ بعد از اين طريق نامه رو بايد ايميل كنيم يا فكس كنيم كه سرويس بالا رو بدن؟ بيان تحويل بدن نامه اصل رو باز ميگيرن؟؟؟ ميخواستم نامه رو نگه دارم:46:
البته دوستم با يه نامه بدون سربرگ مهر مشاور املاكي وايمكس ايارنسل گرفته اونم تو شهرك انديشه سرعتشم خوبه. بدون سربرگ ميدن؟ البته فورماليته هستش ولي شركتهاي ديگه خيلي فرماليته از ايرانسل هست كه با يه كارت دانشجوئي هم ميده.
سلام
اگه یکی اولش مشتری حقیقی باشه و بعدش بخواد بکندش حقوقی که سرعت بالاتر از 128 بگیره باید چی کار کنه؟
الان تو تغییر طرح تعرفه فقط 128 هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول:
عزیز مودم های یو اس بی امکان شیر کردن نداره فقط تک کاربره فقط مودی های وای فای خاصیت شیر کردن رو دارن ببین وایر لس رو فراموش کنی بهتره چون محدوده پوشش اون خیلی کمه
بهترین راه ثبت نام وایمکس رفتن به نمایندگییه چون خیلی خیلی رسیدگی میکنن نامه اصل رو ازت میگیرن موقع ثبت نام در نمایندگی نامه رو ببر و بهشون بگو لازم داری شاید از نامت کپی بگیرن و اون موقع بهت نامتو پس میدن بهترین و آسونترین راه اشتغال به تحصیله تورو خدا وایمکسو با وایرلس مقایسه نکن وایرلس محدوده پوششش خیلی پایینه ولی وایمکس کارش درسته عزیز من کلا در زمینه کامپیوتر و اینرنت و -- و امنیت مشغولم سوالی بود از هر چیزی بگو بهت میگم :46:
نقل قول:
سلام دوست عزیز شما باید به پنل کاربری ایرانسلوارد بشین ، بعد وارد طرح تعرفه بشین بعد در قسمت پهنای باند سرعت مورد نظر خود رو انتخاب کنید مثلا 1 مگابایت رو انتخاب کنید و بعد در قسمت طرح تعرفه خود را انتخاب کنبد حجم خود رو که میخوایت انتخاب کنید و دلیل رو هم در قسمت دلیل هم دلیل خود رو انتخاب کنید بعد هم ارسال رو بزنید اگه متوجه نمیشید تصویری آموزش بدم سوالی داشتی بپرس در خدمت هستم:46: