مشکل سینمای من اینجاست که قطع و وصل میشه . مثلا دیشب تونستم باهاش یک ساعت کار کنم ولی امروز دیگه روشن نمیشه .نقل قول:
زنگ زدم به فروشگاه مرکزی که خرید کرده بودم گفت پلیر را بیارید عوض کنم .
Printable View
مشکل سینمای من اینجاست که قطع و وصل میشه . مثلا دیشب تونستم باهاش یک ساعت کار کنم ولی امروز دیگه روشن نمیشه .نقل قول:
زنگ زدم به فروشگاه مرکزی که خرید کرده بودم گفت پلیر را بیارید عوض کنم .
جناب پونل مبارک باشه راستش منم بزودی میخوام این مدل بخرم ایا از فروشگاه اکوستیک گرفتید و چه قیمتی؟ کابلهایی که گرفتی براش چی هستند و چند درومد؟ ایا تفکیک صدای خوبی داره در موزیک وفیلم؟ ایا ----- بهش وصل کردی ؟ کلا برای یه اپارتمان 86 متر خوبه بنظرت؟ ممنون میشم سریع تر پاسخ فرمایید راستی شما دنبال پکیج سینما خانواده اونکیو یا یاماها یا jbl هم بودی یا مستقیم رفتی این مدل را گرفتی؟
تاريخ عضويت: Oct 2011
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به اساتید عزیز، من تلویزیون DLP سامسونگ 50 اینچ HD ready و ----- دریم 800se دارم برای تماشای فیلم و گوش کردن آهنگ کدامیک از سینماهای خانگی sony IZ 1000 , pioneer BCS-717 هماهنگی بهتری با تلویزیون و ----- من داره و امکانات بیشتری داره؟ مرسی
ما يه سينماي خانگي lg داريم يه مدته صداش قاطي كرده.يعني صداي يه اسپيكر از اون يكي زودتر مياد.ميشه كاري كرد به تنظيمات كارخونه برگرده؟
خیلی ممنون.نقل قول:
1-از آکوستیک گرفتم 820 تومن
2-والا کابل براش نگرفتم. تو جعبش هم هیچ کابلی نبود. چون Tv و رسیورم HDMI نداره، یه فیش سه تایی داشتم که از ----- به تلویزیون وصل کرده بودم. فیش Video رو زدم به tv و دو تا فیش Audio و زدم به سینما.
3- تفکیکش واقعا خیلی خوبه. صدای شفاف و واضحی داره. تو موزیک و فیلم خیلی خوبه. من باهاش فیلم سه بعدی با صدای دالبی گوش ندادم. MP3 استفاده کردم خیلی با کیفیت بود.
4- بله.----- وصل کردم.
5-برای آپارتمان 85 متری از سرتونم زیاده. به نظر من قدرت صداش خیلیه. تو متراژهای بالا هم راحت جواب میده.
6-اونها رو هم کمی بررسی کردم اما تو قیمت یه تومن Denon 1311xp بهتر از مدلهای دیگست. با خیال راحت بخرید. اینقدر وسواس لازم نیست. انصافاً چیز خوبه.
لطفا راهنمایی کنید که من چطوری باید ----- و Tv رو به سینمای دنون 1311 وصل کنم که صدا هم از سینما بیاد هم از Tv ؟
تلویزیون و رسیورم هر دو بدون HDMI هستند و فیش سه تایی قرمز و سفید و زرد میخورن.
الآن از این فیش سه تایی دو تا Audio رو دادم به قسمت Audio-IN-SAT/CBL سینما و Video رو دادم به Tv. صدا رو فقط از سینما دارم.
این پشت Denon 1311:
من امروز رفتم نمایندگی گلدیران که سینما را از اونجا خریده بودم و بعد از تست سینما توسط اونها برام پلیرش را عوض کردند و الان که اومدم خونه و نصبش کردم خیلی ازش راضی هستم .
ممنون از آقای رایان و بقیه دوستانی که راهنمایی کردند .
سلام دوست عزيز مبارک باشه ، ميشه بپرسم اين محصول ساخت کجاست ؟ و چقدر زمانت داره؟نقل قول:
علیکم السلام. ممنونم.نقل قول:
- Made In China
- از زمان خرید به مدت یکسال توسط شرکت جم اینترنشنال
سلام
میخوام یک سینما خانگی بگیرم که یک پلیر قوی داشته باشه .همچنین یک صدای شفاف و قوی . لطفا رتبه بندی کنید
سونی
DAV-DZ940K
DAV-SZ1000W
PT- 980پاناسونیک
فیلیپس
HTS5550
پاییونیر
BCS-707
با تشکر
خب صدارو از آمپ هم بدید به تلویزیوننقل قول:
شما هر سینمایی رو با کابل HDMI به تلویزیونتون وصل کنید هماهنگ میشه.نقل قول:
این دو مدل سینمایی که نام بردید توی ایران وارد شده؟
بله میشه .تو تنظیمات بگردید و گزینه مورد نظر رو پیدا کنید.نقل قول:
مرسی رایان جان . حیف شد . مشخصاتشون رو که مقایسه میکردم تقریبا مثل هم بودن .با این فرق که 5550 فقط ورودی کواکسیال داره اما 3578 به جز ورودی کواکسیال ورودی اپتیکال هم داشت که به نظر من کاربردی تره . ضمن اینکه کیت وایرلسش هم رو خودش بود و لازم نبود جدا تهیه کنم . حالا احتمال زیاد همون 5550 رو براشون میگیرم . اما این نداشتن ورودی اپتیکال هم روی این فیلیپس 5550 خودش معضلیه ! چون tv رو سونی میخوام بگیرم و میخواستم از خروجی اپتیکال تلویزیون بدم به سینما . پایونیر 787 ورودی اپتیکال داره اما هرچی سرچ کردم نفهمیدم که کیتی برای وایرلس کردن اسپیکر های عقبش هست یا نه . حالا شما حول و حوش 600 تومن سینمایی میشناسی که هم ورودی اپتیکال داشته باشه هم بشه اسپیکر های عقبشو وایرلس کرد و 4 تا اسپیکر هاشم پایه داشته باشه ؟نقل قول:
چطوری؟نقل قول:
من هیچ خروجی صدا روش نمی بینم.
اگه ممکنه با توجه به شکل بفرمایید چطور از آمپ صدا بگیرم.
ما نیز چشمانمان به جمال 1311 باز شد!:دی
ولی چه جماله پت و پهن و گنده ای داره!:blink:من این رو کجا جا کنم!:sad: من فکر می کردم خیلی کوچیکتر از این باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:
دیشب هر کاری کردم فکری به ذهنم نرسید که چطور باید این رو توی میز تی ویم بچینم.فکر کنم آخر مجبور بشم که یه میز جدا گانه بخرم. اصلا نشد که امتحانش کنم
به نظرتون چکار کنم؟
محتوای مخفی: 1
کمد سمت راستی برداشته شده. آمپ توی هیچ طبقه ای از میز TV قرار نمی گیره. میشه مثلا آمپ و ساب رو کنار هم بزارم جای همون کمد سمت راستی؟( یعنی ضرری نداره؟) البته سمت چپ هم اگه اون سیم ها رو جم و جور کنم جا هست .یا باید برم یه میزی چیزی واسش سفارش بدم
شرمنده چون هیچ کجای دیگه فکر نمی کنم بشه این سوال رو پرسید
جناب پونل نمیدونی این اکوستیک پکیج سینما خانواده اونکیو یا یاماها هم داشت یا نه؟
مبارک باشه.نقل قول:
منم مثل شما تو عکسها فکر کرم کوچیک باشه. وقتی گرفتمش از بزرگیش جا خوردم! ولی ابهت و زیباییش بخاطر همین بزرگیشه.
مدل 1312xp که جدید تر از اینه اسپیکرهاش رو خیلی کوچیکتر کردن و دیگه مثل این ابهت نداره.
اگه میخوای صدای 5.1 درستی داشته باشی باید درست اینا رو بچینی. به نظر من یه میز جدید سفرش بدی خیلی بهتره. شما دنون 1311 تو دکور Flasher_for_nokia که از کاربرهای همین سایت هستن ببین :
TV: LX9500 55
Cinema : Denon 1311
Bluray player: PS3
Receiver: Cube Cafe 250
HD player: Western Digital Live
کد:http://up98.org/upload/server1/01/s/ei12kunekmz2g3nbtp.jpg
کد:http://up98.org/upload/server1/01/s/gt3qyzran98sm3oc0l.jpg
کد:http://up98.org/upload/server1/01/s/epven6f381krs7b2ejgj.jpg
کد:http://up98.org/upload/server1/01/s/zofc936qw0c1oemhj4d.jpg
ایشون 4 تا پایه برا اسپیکرها گرفتن به قیمت 95 تومن.مییزشون جلیس است که قیمتش تو تهران حدود 360 هست.
این سه تا مدل میز 120 سانت هم هست ساخت ترکیه هستن و بین 330 تا 390 هستن. تو سایت چاره میشه پیداشون کرد. تو جمهوری هم نمایندگی فروش داره.
اندازه گرفتم دیدم مناسبن. البته سایت چاره اندازه هاش کامل نبودن. مثلا فاصله طبقه رو نزده بود. ولی میشه آمپ رو بزاری بالای شیشه.
اگه خوشت اومده بهتره از نزدیک بری اندازشون بگیری.
این میزها نسبت به میز جلیس خوشگل ترن و برعکس جلیس ، بخاطر باز بودن طبقه ها گرمای آمپ بهتر خارج میشه .
من الآن منتظر تلویزیون VT30 پاناسونیکم که اگه اومد ایران، این میز آخریه رو بندازم تنگش. فکر کنم فضای طبقش نسبت به اون دو تای دیگه بزرگتره و آمپ رو میزارم تو طبقش و اسپیکر Center روی میزش قرار میدم.
باید داشته باشه.نقل قول:
زنگ بزن بپرس:
تلفن فروشگاه آکوستیک : 66717362-66734936
این شماره موبایل آقای محمد پور مدیر فروشگاهه 09121578709
اینم ایمیل آقای محمد پور که می تونی ازشون سوال کنی:
کد:thorensshop@yahoo.com
جناب poonel اول ممنون بعد مشکل اینجاست که این میز رو یه ماه هم نیست که گرفتم
میز قبلی من این بود
محتوای مخفی: 1
بعد این میز طبقه زیریش شکست و یه 150تومنی خرج رو دستمون گذاشت. بعد این میزی که الان عکسش رو گذاشتم گرفتم که اینم 250 بود
من کل قم رو واسه میز زیر رو رو کردم میز جناب Flasher_for_nokia هم بود ولی همون جور که می بینی من کلی کنسول دارم و فقط همین ست سینما نیست و باید اونا رو هم روی میز می چیدم برای همین گشتم و گشتم تا اینکه این رو پیدا کردم
البته همون روز اولم تصمیم داشتم پسش بدم و یه دفه یه میز بزرگ خودم سفارش بدم و طراحیش رو هم خودم بکنم که به دلیل کمبود فضا و دردسر های پس دادن میز و منتظر موندن ساختش و بقیه بند و بساطش بیخیال شدم
البته از میز راضیم و برای من همه جوره خوبه و جواب داده . توی فکرش بودم که اگه بعدا جا کم آوردم یه تیکه دیگه بدم برام بسازن
حالا من یه فکری به سرم زده ببینید عملی میشه یا نه
من این جوری میخوام این سینما رو بچینم
محتوای مخفی: 2
شماره 1 که همون آمپ هست و شماره دو ساب.
شماره 3 همون سنتر هست و شماره های 4 و5 هم که مشخصه و دو تا تیکه دیگه رو میزارم روی دو تا میزکاممپیوتری که دو طرف اتاق قرار گرفته
فقط کنار هم قرار گرفتن ساب و آمپ مشکلی از لحاظ فنی نداره؟ دو تا تیکه کنار TV میزارم نقضی توی تی وی بوجود نمیاره؟
درباره اون دو تا تیکه که کنار تلویزیون میزارید قبلاً تو سایتمون پرسیدم، گفتن اسپیکرهای جلو و وسط مشکلی برای تلویزیون نداره.
در مورد ساب و آمپ کنار هم، اطلاعی ندارم.
مرسی خودم یه راهی پیدا میکنم
دوست عزیز کنسول ها رو اینقدر نزدیک نزارین حرارت زیادی ایجاد می کنه و بهشون صدمه میزنه میز رو بگردین ببینی چه میزی مناسب هست من هم کنسول و وسیله زیاد دارم اما با توجه به اندازه 55 تی وی و سیستم صوتی اون میز رو انتخاب کردم همه چیز قشنگ سر جاش هست تنها کنسول ایکس باکس رو در سمت راست در کنار ساب و بیرون میز قرار دادم و نمای میز به خوبی حفظ شد اینجوری کنار هم و فشارده بخوای بزاری جالب در نمی یاد و نمای قشنگی نداره
با سلام
یک سینمای خانگی با تفکیک صدای خوب می خواستم. مدل های DAV-DZ940K و DAV-DZ640K و DAV-DZ840K سونی را در اینترنت دیدم و از اونجایی که ال سی دی سونی است ترجیح میدم سونی باشه سینمای خانگی اما هرچی گشتم فرقی تو این مدل ها پیدا نکردم آیا کیفیت صدای این مدل ها با هم تفاوت زیادی دارد؟
ممنون
کنسولا که قرار نیست همه با هم روشن بشن بلکه هر دفه یدونه روشن میشه و بقیه خاموش هستن. در مورده قیافش هم قبول دارم ولی من همه چیزم کنسرو شده است! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنها چیزی که برام چندان مهم نیست همین قیافه هست چون فضا ندارم . اگه داشتم می تونستم یه میز 1 ونیم سفارش بدم برام بسازن که پوز تمام میزها رو هم بزنه و کاملا همون چیزی باشه که من لازم دارم ولی جا نیست. یعنی نبود ( زمانی که من میز گرفتم که میز 130 هم نمی شد بگیری بقدری اتاقم توش وسیله بود) و بزور یه سری وسایل رو از اتاقم ریختم بیروننقل قول:
الانم که نمی تونم دیگه این میز رو رد کنم بره
تنها راهش اینه که به نظرم یه تیکه بدم برام بسازن ولی خوب فعلا تا اون آماده بشه می خوام این ساب رو کنار آمپ بزارم. کسی می دونه مشکلی ایجاد می کنه یا نه؟
ميخواستم بدونم دنون 1311 بهتره يا اينكه يه جامو 606 بگيرم با يه آمپ دنون يا ياماها يا پايونير؟ هم براي موزيك هم فيلم البته موزيك بيشتر ممنون.
خواهشاً جواب این سوال بنده رو هم بدید.نقل قول:
بزار من امشب نصب می کنم بهت می گمنقل قول:
خواهشاً جواب این سوال بنده رو هم بدید.
سونی مدل iz1000 از بانه میاد .پایونیر 717 وارد شده و نمایندگی داره .ولی با توجه به اینکه سیستمی میخوام که بتونم هم فیلم ببینم هم آهنگ گوش کنم مثل اینکه سیستم سینمای خانگی مناسب اینکار نیست. اگر بخوام سیستم پایونیر بگیرم چه مارک و مدلی اسپیکر بخرم؟ تا حدود 1.5 حاضرم برای اسپیکر هزینه کنمنقل قول:
poonel جان من هنوز فرصت نکردم سینما رو متاسفانه رو براه کنم چون هر دفه یه مشکلی پیش میاد ولی گفتم مشکل شما رو لااقل حل کنم
شما نباید سه تا فیشت رو از هم تفکیک کنی و ویدیو رو بدی تی وی و صدا رو به سینما بلکه همه رو بده به سینما و بعد دوباره از قسمت out همه رو با یه فیش که باید از بیرون بخری بده به tv
این رو توی دفترچه هم احتمالا توضیح داده
====================================
یه سوال
من تو ذهنم این بود که مثلا برای گرفتن صدای 5 کاناله به غیر از 4 تا HDMI یه روش دیگه هم هست که میشه انجام داد.
من فکر می کردم که اگه مثلا همه سیستم هات رو بزنی به TV توسط HDMI و سیستم هات همه صدای 5 کاناله داشته باشن بعد توسط پورت اپتیکال خروجی tv یه سیم بکشی به پورت اپتیکال داخلی آمپ میشه صدای رو از سینما به شکل 5 کاناله گرفت. بعد اگه مثلا خواستی از یه سیستم دیگت استفاده کنی کافیه که سورس رو از طریق tv تعویض کنی و بعد خود به خود صدا سورس جدید از سینما پخش میشه. دقیقا همون کاری که قبلش با این فیش های معمولی استریو 3.5 انجام میدادم و فیش اسپیکر رو میزدم به پورت هدفون tv و هر موقع که سورس رو از tv تعویض می کردم صدا هم مثل تصویر سویچ میشد روی اون یکی سیستم. ولی امشب هر چی تست کردم نشد. این کار اصلا شدنی هست یا نه؟ اصلا این پورت خروجی اپتیک که روی تی وی ها هست مربوط به فقط سورس tv هست یا نه سورس های دیگه ای مثل HDMI ها و کامپوننت و کامپوزیت رو هم ساپورت می کنه و صدای اون سورس ها رو هم منتقل می کنه؟
برام خیلی اهمیت داره این موضوع خواهشا اگر آشنایی دارید جواب بدید
متاسفانه خروجی آنالوگ نداره.تنها از طریق HDMI هستش که فعلا TV شما ورودیش رو نداره.نقل قول:
خب مطمئنا شما اگر جامو 606 با یک آمپ خوب تهیه کنید بهتره ولی اینطوری باید 2 تومن هزینه کنید.نقل قول:
درسته من حواسم نبودنقل قول:
متاسفانه خروجی آنالوگ نداره.تنها از طریق HDMI هستش که فعلا TV شما ورودیش رو نداره.
خروجی کامپوننت ولی داره. اگه سیستمت کامپوننت داره ازون استفاده کن
اگه میشه این سوال رو هم پاسخ بدیدنقل قول:
یه سوال
من تو ذهنم این بود که مثلا برای گرفتن صدای 5 کاناله به غیر از 4 تا HDMI یه روش دیگه هم هست که میشه انجام داد.
من فکر می کردم که اگه مثلا همه سیستم هات رو بزنی به TV توسط HDMI و سیستم هات همه صدای 5 کاناله داشته باشن بعد توسط پورت اپتیکال خروجی tv یه سیم بکشی به پورت اپتیکال داخلی آمپ میشه صدای رو از سینما به شکل 5 کاناله گرفت. بعد اگه مثلا خواستی از یه سیستم دیگت استفاده کنی کافیه که سورس رو از طریق tv تعویض کنی و بعد خود به خود صدا سورس جدید از سینما پخش میشه. دقیقا همون کاری که قبلش با این فیش های معمولی استریو 3.5 انجام میدادم و فیش اسپیکر رو میزدم به پورت هدفون tv و هر موقع که سورس رو از tv تعویض می کردم صدا هم مثل تصویر سویچ میشد روی اون یکی سیستم. ولی امشب هر چی تست کردم نشد. این کار اصلا شدنی هست یا نه؟ اصلا این پورت خروجی اپتیک که روی تی وی ها هست مربوط به فقط سورس tv هست یا نه سورس های دیگه ای مثل HDMI ها و کامپوننت و کامپوزیت رو هم ساپورت می کنه و صدای اون سورس ها رو هم منتقل می کنه؟
برام خیلی اهمیت داره این موضوع خواهشا اگر آشنایی دارید جواب بدید
اونکیو در حال حاضر چیزی تو بازار نیست.یاماها هست ولی مدل یاماها تو این سبک پکیج خوبی نداره.اگر هدفت این باشه که جمع و جور باشه و خوب فعلا فقط 1311 هست.نقل قول:
مدل های دیگه هم هست که هم بهتر هستند و صد البته هم گرونتر.
---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
من منظورم خروجی آنالوگ صدا بود چون پونل با صدا مشکل داره.نقل قول:
در مورد مشکلت متاسفانه من تجربه ای ندارم و نمی دونم و تلویزیونم هم خروجی اپتیکال نداره که امتحان کنم.
جناب رایان پکیج مثل همین 1311 دنون گرونتر وبهتر میشه معرفی کنید؟ تا حد 2 میلیون تومان پکیج باشه نه اینکه خودم بخوام ست کنم ممنون میشم بفرمایید کجا دارن؟
بين اسپيكر هاي لاجيتك 5500 و دنون 1311 كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد.از نظر بلندي صدا و كيفيت تفكيك و ...
نقل قول:
سلام
اگر آمپتون منوی تنظیمات ورودی داره (Input Setup) تنظیمات ورودی TV رو چک کنید که گزینه صدا بر روی فایبر(OPT) باشه.
من هم از خروجی فایبر TV استفاده میکنم و هرچه به TV متصل باشه میتونم صداشو از آمپ بشنوم.
سلامنقل قول:
اگر از پشت ----- و تلویزیون عکس بزارین که اتصالاتشون مشخص باشه شاید راهی پیدا بشه.
شاید جواب سؤالتون رو بتونین در صفحات ۱۳ و ۱۴ راهنمای دستگاهتون پیدا کنید.
نقل قول:
از هر نظر حساب کنی دنون سرتره . شماا آمپ دنون با اون امکانات و ورودی خروجی های بسیار و ساپورت صداهای HD رو اصلا نمیتونی با این لاجیتک با امکانات محدودش مقایسه کنید
همون جور که دوستمون گفت اصلا قابل مقایسه نیستن!نقل قول:
بين اسپيكر هاي لاجيتك 5500 و دنون 1311 كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد.از نظر بلندي صدا و كيفيت تفكيك و ...
البته از نظر کیفیت صدا من تست نکردم ولی از لحاظ پورت های اون فقط می تونه یه اسپیکر برات باشه و بزور میشه اسمش رو یه مینی سینما گذاشت
یه مثال ساده اینکه روی دنون شما می تونید 5 تا سیستم 5.1 استفاده کنی ولی روی اون اسپیکر فقط یدونه
5500 برای PC به نظرم بهترین انتخاب ممکن هست ولی به عنوان یه سینما اصلا انتخاب خوبی نیست
خدا رو شکر من این اشتباه رو نکردم و دنون گرفتم چون من سیستم هام زیاده و نیاز هم داشتم به یه سینما مثل دنون و اگه 5500 می گرفتم هیچ کاری نمی تونستم بکنم و مجبور بودم همون موقع زیر قیمت ردش کنم چون اون روشی که من توی ذهنم بود و صفحه قبل ازش سوال کردم اصلا شدنی نیست
دیشب تا ساعت 5 صبح داشتم با این سیستم ور می رفتم که کامل با همه قابلیت هاش آشنا بشم.یکی کشفیاتم در مورد این موضوع بود :دی
خروجی اپتیک تی وی صدای 2.1 بیرون میده و اصلا صدای 5.1 نداره. تنها روش گرفتن صدای 5.1 استفاده از HDMI هست که باید از سینما رد بشه و بعد به تی وی برسه. تنها با این روش می شه صدای 5 کاناله از این سیستم گرفت. از ورودی اپتیکش هم میشه برای یه سیستم 5.1 استفاده کرد که با 4 تا HDMI میشه 5 تا ورودی مخصوص این کار.
زیاد نشد امتحانش کنم چون دمه صبح بود و سکوت مرگ آوری توی خونه حاکم بود!:دی
فقط یه زره باهاش آنچارتد رفتم ولی خیلی عالی بود. کاملا با این سیستم می شد حدس زد که کی داره از کجا بهت شلیک می کنه
از دوستانی که اینجا کمک کردن به من واقعا ممنون و متشکرم بخصوص mr_rayan عزیز
در ضمن من خیلی از خریدم از فروشگاه آکوستیک راضی هستم و با اینکه حضوری خرید نکردم ولی ایشون هیچی کم نزاشته بودن و به بهترین شکل ممکن بسته بندی کرده و برای من ارسال کرده بودن