شما به اسم 660 lg ld سرچ كنيدنقل قول:
-امكانات پنل 660 خيلي بيشتر هست
واز نظر كيفيت اونقدرها متفاوت نيست
شما به اسم 660 lg ld سرچ كنيدنقل قول:
-امكانات پنل 660 خيلي بيشتر هست
واز نظر كيفيت اونقدرها متفاوت نيست
1 سوالی برام پیش اومده چرا تو فرمها معمولا کسی panasonic پبشنهاد نمیده؟
-اينطور نيست دوست عزيزنقل قول:
-در همين تاپيك وتاپيك v20 بارها توصيه شده به دوستان كه مدل هاي خوبي مثل v20 رو تهيه كنند كه البته پلاسماهست
دوستان اينجا اكثرا در مورد ال سي دي وال اي دي و امكانات پنل ها سوال دارند كه خوب توي پاني ها كمتر هست
ولي هميشه در رويو هاي و ريتينگ ها ي سايت هاي معتبر بهترين جايگاهها متعلق به پاني هست
40 تا 46 2 تومن هم پول دارم حوصله تعمیر گاه رفتن ندارم یک lg داشتم خیلی اذیتم کردنقل قول:
شته شده توسط shahab.77 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به او مدلهای که گفتم اینهاهم افزوده شد انتخاب کاره سخته ها
snoy ex500
sony ex700
sony ex710
sharp le700m full led
panasonic d25
نیمه عمر پنله اینا باهم فرق میکنه؟
هنوز تهيه نكردين فكر نيمه عمر هستين ؟
شما هزينه نيازها سليقه اينچ رو تعيين كنيد تا بشه صحبت كرد
من هرچی بیشتر میگردم بیشتر گیج میشم.
لطفا در مورد این مدلهایی که میگم نظر بدین و توی انتخاب بینشون کمکم کنین:
LCD lg ld660
LCD samsung c650
LCD sony ex500
LED LG 5600
LED samsung c5550
منتظرتون هستم.
سلام
من هم مثل دوست قبلی هر چی بیشتر میگردم بیشتر تو انتخابم سر در گم میشم
والا انتخاب اولم قبل از اینکه شروع به تحقیق جدی کنم samsung C695 بود که متاسفانه نایاب شده
یعد از کلی تحقیق به دو مدل LED رسیدم C5550 و C6960 که اولی حدود 400 تومن ارزونتر از دومی هست
میخواستم بدونم غیر از گیرنده دیجیتالی که روی C6960 هست و اختلاف کنتراست 1:3,000,000 در مقابل 1:7,000,000 مدل C6960 دیگه چه تفاوت عمده ای بین این دو مدل هست که مجاب بشم 400 تومن هزینه بیشتر کنم ؟
یه سئوال دیگه اینکه تو مدلهای SONY چیزی تو این رنج قیمتی هست که کیفیت بهتری داشته باشه ؟
ببخشید که تو این مدت این همه سئوال کردم
با تشکر
فكر ميكنم گزينه هاي ال اي دي رو حذف كنيد و سراغ ال سي دي ها برين بهتر هستنقل قول:
بين مدل هاي مورد نظر شما اگر امكانات پنل هم مهم هست دو مدل ال جي وسامي usb و تيونر ديجيتال هم دارند
-از نظر من چه كيفيت تصوير چه امكانات مدل c650 سامي بهترين گزينه ممكن هست
-گيج شدن نداره شما بايد اول با خودتون كنار بياين
خيلي از يوزرها با مدل هاي معمولي و رده پايين تر ال اي دي هاي حاشيه اي هم كنار ميان وبراشون اهميت نداره اصلا مشكلاتي كه اين پنل ها دارند وبراشون طراحي و ديزاين مهم تر هست
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
-سري هاي c5 با c6 يك جورايي زمين تا اسمون تفاوت دارند (از نظر من )نقل قول:
-نداشتن تيونر ديجيتال
-پنل هاي C6 ديجيتال 100 هرتز هستند
-طراحي فوق العاده و كيفيت عالي ساخت اين پنل ها
-داشتن precision dimming در c6900 كه كمك خوبي به يكنواختي نوردهي پنل ميكنه (البته نسبت به c5)
,...
توي سوني ها هم ex700/710 همرده C6900 هست
sony ex500
رو میشه با دانگل به اینترنت وصل کرد؟
video chat هم میشه با این مدل انجام داد؟
(این سوال یکی از دوستان بود ای دی نداشت من بجاش پرسیدم)
بین سامسونگ 6960 , ال جی 5600 کدوم رو بگیرم؟
lمعمولا به امکاناتی میگن امکانات پنل؟ تعداد پورت وردوی تیونر و...؟نقل قول:
امكانات پنل
از کجا میشه این مشخاصت را برای برندهای مختلف دید؟
در مورد قیمت جایی هست بشه تا حدودی قیمت رو زده باشه؟
نقل قول:
خواهشا سریع جواب بدید بعد از ظهر باید برم تحویل بگیرم؟
جناب t_tanhayam يكي از دوستان (ali_sh_78) بين چند تا مدل lcd و led مونده بود شما كلا led ها را حذف كرديد يكيش هم lg 5600 بود چرا اين مدل را حذف ميكنيد ؟ به نظر شما اين مدل در حد lcd ها هم نيست ؟
كشور توليد كننده اين مدل (موجود در نمايندگي ها ) كجاست ؟
با تشكر
من 2 تومن پول دارم سامی c6900 روهم تعریف میکنن ولی من از خرابی و نمیه عمره پنلش مطمعن نیستم؟نقل قول:
من lg داشتم هروز تعمییر گاه بودم
با اجازه استاد ابی عزیزنقل قول:
در تمام
Edge-LEDها به غیر از اونهایی که از تاریکی موضعی استفاده میکنند
عدم نوردهی یکنواخت در تمام پنل
مشکل ابری شدن
باعث میشه که یه ال سی دی مثل c695/650 نسبت به اینگونه از ال ای دی ها برتری داشته باشه دوست عزیز
به طور کلی:
برخلاف Full-LED ها در Edge-LED تمام LED ها در در لبه های پنل قرار دارند و در سرتاسر پشت پنل گسترده نشده اند اما LED ها قادرند نور را به مرکز و سطوح دیگر صفحه بتابند این عمل را Light Guide می نامند.کیفیت تصویر: برتری زیادی نسبت به LCD های معمولی ندارند و برخی از این مدل ها مشکلاتی نظیر عدم تابش یکسان به نقاط مختلف صفحه را دارند یعنی روشنایی تصویر درلبه ها بیشتر و در وسط صفحه کمتر است.
فقط LED 428600 ال جی
جواب ما چی شد؟نقل قول:
-در صورتيكه دانگل تهيه بشه بله ميشه متصل كردنقل قول:
منتها اينترنت tv به اون معنايي كه در ذهنتون هست نيست
يك سري اپليكيشن هاي محدود مثل اب و هوا اخبار احيانا در صورت عبور از سدود اينترنت ..:46:
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
-از نظر من c6900 گزينه بهتري هستنقل قول:
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
امكانات ي مثل:نقل قول:
- usb واجراي انواع فرمتها و كانتينر هاي معروف مثل mkv تا رزولوشن 1080p
-ساپورت زير نويس srt فارسي
-داشتن تيونر ديجيتال (----t)
-داشتن internet tv/app
-داشتن lan و قابليت شبكه كردن
-خروجي هاي صداي اپتيكال
-تعداد ورودي ها وخروجي ها
....
رجوع كنيد به سايت هاي مختلف مربوط به برندهاي مختلف و مشخصات هر مدل رو بخونيد
t_tanhayam داری تنهایی بار تاپیک رو به دوش میکشی ها:40:
این مدلهایی که به من معرفی کردید این امکانات رو دارن؟ بخصوص سامسونگ سری 6نقل قول:
usb واجراي انواع فرمتها و كانتينر هاي معروف مثل mkv تا رزولوشن 1080p
-ساپورت زير نويس srt فارسي
-داشتن تيونر ديجيتال (----t)
نقل قول:
samsung c650
sony ex500
lg ld650
_
sony ex700
samsung c6900
lg ld7600
-خواهش ميكنم
بله ال جي و سامي اين قابليت ها رو دارند
ex500 تيونر ديجيتال و usb نداره
-بله سري 6 تمام اين امكانات مورد نظر شما رو دارند
تنها جان داداش مرسی اکه کتبا تشکر نمی کنم صرفا برای نظمه اینجاست که به همون گزینه تشکر بسنده میکنم:40:
یه سوال دیگه
یعنی با خرید سری 6 ساسونگ (c650 و یا c6900) دیگه نیازی به خریدن اچدی پلیر نیست؟ ای قدرت پخش این ها ضعیفه و فایلهای با بیتریت پایین رو نمایش میدن؟نقل قول:
usb واجراي انواع فرمتها و كانتينر هاي معروف مثل mkv تا رزولوشن 1080p
من 1 پست اینجا دارم لطفا جواب میدین؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=312995&page=479
-همينطوره usb فوق العاده اي دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز به سوال ما تو این پستم جواب بده دمت گرم من پیغامام دیر میاد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=312995&page=479
سلام
اختلاف قیمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 100 تومان میشه.
اختلاف این دو مدل ارزش داره تا 00 چوب بیشتر بدم؟
-اره ارزش داره سري هاي 660 بهترين گزينه هاي ال جي هستندنقل قول:
-كنتراست بهتر
-امكانات بيشتر
چرا اینجا کسی به من جواب نمیده؟
سلام
من سامسونگ 6960 گرفتم اگر ممکن توضیح به من بدید تا بتونم كاليبره کنم وکیفیت تصویر رو بالا ببرم؟
سلام tanhayam جون:40:
کد مخفی sony 32ex500 چیه؟
-توي تاپيكش عنوان كنيد :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=422341&page=134
-سلام عزيز خدمت شما :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-.سوالاتتون رو ميتونيد توي تاپيك هاي مربوطه بپرسين :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=433774&page=10[/HTML]
---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------
-من هم اين پنل رو دارم كيفيت ساخت بالايي دارهنقل قول:
-در مورد عمر پنل ها هم باور كنيد تا اون موقع شما به hdtv تون بعنوان يك اتيغه نگاه ميكنيد
-خودتون رو درگير اين مسائل نكنيد
دوستان تورو جون جدتون قسم میدم هر چه سریعتر به من یک مدل عالی در رنج 900 بدون گارانتی عنوان کنید.... میخوام اکثر فرمتها از جمله فول hd رو نشون بده. کیفیتشم در حد خودش عالی باشه! فکر کنم مجبورم lcd بگیرم نه؟؟؟؟؟؟ سامسونگ led نیست؟ هلپ می پلیز! راستی زیر 40 اینچ کارم نمیشه!
آقا من هرچی گشتم Samsung C650 گیر نیاوردم ... البته 40 اینچش رو ...
حالا بین اینا موندم ... لطفا اگه میشه راهنمایی کنید که کدومشون بهتره و تفاوتشون با C650 چیه ؟
Samsung C6260
Samsung C6900
لطفا فرقشون ، و معایب و مزیتشون رو نسبت به C650 بگید ... تشکر :11:
-ميتونيد به samsung c5000 هم نگاهي بكنيد توي همين رنج هست (قيمت اونجا) با امكانات usbنقل قول:
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
c685 هم مدل تقريبا مشابهي هست با c695نقل قول:
-در مورد تفاوت همون بحث ال سي دي هاي خوب و مشكلات ال اي دي هاي حاشيه اي هست كه عموميه و بارها صحبت شده عزيز
با سلام بین
LED Samsung 40C5550
و سونی 40 ex500 کدوم یکی رو پیشنها می کنید
و در ضمن lcd c650 سامسونگ کارائی بیشتری داره یا LED Samsung 40C5550
??????????????????????
دوستان من حدود 1 ماه هست که دارم دنبال c695 میگردم ولی پیدا نکردم!
یه سری از فروشنده ها میگفتن 6 ماهه که 40 و 46 اینچش دیگه تولید نمیشه. فقط 37 داشتن.
لطف کنید یه مدل دیگه معرفی کنید که امکاناتش (خصوصا" USB با پلیر قوی) مثه c695 باشه (به غیر lg lcd660). برند هم سامسونگ یا الجی باشه.
Full LED های سامسونگ الان چه مدلهایی هستن که تو بازار موجود باشه ؟
ممنون.
-از نظر من sony ex500 وكلا ال سي دي ها در اين رنج قيمتي گزينه هاي بهتري هستندنقل قول:
در مورد كارايي c650 و c5000 هم كاملا يكسان هستند يكسري امكاناتي مثل ----t در سري هاي وجود نداره
-البته دقت داشته باشين رفرش ريت سري هاي 6 سامي 100 هرتز ديجيتال هست ولي سري هاي 5 همه 50 هرتز هستند
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
-همينطوره كمياب شده يا ديگه توليد نميشه (هنوز معلوم نيست چون در سري هاي 2011 هم هنوز ال سي دي وجود نداره)نقل قول:
-تمامي مدل هاي c سامي قابليت اجراي فرمت ها رو دارند در همه سري ها
-سامي full led نداره حتي در مدل هاي 2011
سلام دوستان میگم مدلهای LCD panasonic که موجودن تو ایران هست رو از تو کدوم سایت میشه پیدا کرد؟
نقل قول:کد:www.panasonic.ae