دوستان محض رضای پروردگار یکی جواب بده :31:نقل قول:
Printable View
دوستان محض رضای پروردگار یکی جواب بده :31:نقل قول:
تو این لینک بصورت تصویری برای ویندوز 7 آموزش داده شده:نقل قول:
تو این لینک هم بصورت نوشتاری برای xp توضیح داده شده:کد:http://www.w7forums.com/automatic-login-t420.html
البته فکر کنم متد ویندوز 7 تو xp هم جواب بده شما یه امتحان کن جواب داد ما رو هم مطلع کن.
کد:http://support.microsoft.com/kb/315231
تو این پوش گجت های خود ویندوز:نقل قول:
x:\Program Files\Windows Sidebar
و تو این مسیر هم گجت هایی که شما اضافه کردید ذخیره میشه:
لازم نیست که گدجت ها رو پاک کنی، می تونی بجاش فایل Settings.ini رو ویرایش کنی.
X:\Users\account\AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar
دوست عزیز شما میتونی از نرم افزار tune up استفاده کنی . راه رجیستری یا ... دیگه شو بلد نیستم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه مشکل دارم
از وقتی این ویندوز رو نصب کردم
وقتی میخام سیستم رو خاموش کنم یه صفحه آبی میاد که بعد از چند ثانیه خودش ریست میشه
مشکل از چیه ؟
ممنون
صفحه ي آبي كه توش يه عالمه چيزي نوشته؟؟؟نقل قول:
اگه منظورتون همين صفحه هست، اين صفحه موسوم به صفحه ي مرگ هست و علل مختلفي داره!
از جمله اينكه ويروس داشته باشه سيستم، هاردتون دچار مشكل بشه، يكي از سخت افزارهاتون دچار اختلال شه و ... .
كه بايد تك تك اين موارد رو چك كنيد
موفق باشيد.
آخه من Xp هم دارم اون اینجوری نیستنقل قول:
شاید چون بعضی قطعات قدیمیه و 7 رو ساپورت نمیکنه ایجوری میشه؟
آره - اين هم ميشه، سعي كن كه د رايورات رو آپديت كني.نقل قول:
سلام
میشه یه کاری کرد به جای اینکه حرف "پ" روی کلید \ | باشه, کلید `~ برای حرف "پ" عمل کنه
من تازگیا شدیدا دچار اشکال Stop work اگه دست گفته باشم میشم. که وقتی بازی یا برنامه ای باز هست یهو میاد بیرون و میگه برنامه دچار اشکال شد و یذره لود میکنه و میگه برنامه رو ببند.
تازگیا خیلی اینطوری میشه.آیا از ویندوز هست یا برنامه.
کسی این مشکل رو داشته؟ من تو ویستا اصلا همچین مشکلی نداشتم. البته بگم تازه این مشکل بوجود آمده.
تو بازی که به جرات میگم بیشتر از نیم ساعت توبازی باشی با این ارور میاد بیرون.
البته من فکر میکنم از رمم باشه.
رم سیستم 2 هست!
سلام کی میدونه سرویس پک یک ویندوز هفت کی به بازار میاد؟ آخه من منتظرم اون بیاد بهد نصب کنم
این مشکلش چیه....
من با کرک swat ویندوز را اکتیو کردم...و در قسمت properties هم 30days یا چیزی نوشته نشده....update هم میشه...اما هر چند وقت یه بار این پیغام میاد....
اون پایین هم یه دکمه داره که به سایت مایکروسافت راهنمایی میکنه و نرم افزارش که WindowsActivationUpdate هست را هم دانلود کردم....این نرم افزار چیکار میکنه...نصبش توصیه میشه یا بدترش میکنه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی xp وقتی بازی میکردم اینطوری میشد....نقل قول:
از اپدیت کارت گرافیکم بود....
اپدیت کارت گرافیک را پاک کردم درست شد...
البته 8 تا سیستمم اینطوری شده بود و همه درست شدن...
نقل قول:
اقا من تيك اينو زدم حالا موقع ورود به ويندوز ازم پسوورد ميخواد!...چيكار كنم حالا هيچي جواب نميده !
مشکل حل شد هکش کردم !:31:
من ویندوز سون و xp رو روی لپ تاپ Dell نصب کردم حالا می خوام سون رو پاک کنم ....چه کار باید بکنم؟؟؟
دوستان میشه لطف کنین بگین این ارور که وقتی وارد ویندوز میشم ظاهر میشه مربوط به چیه ؟
به احتمال زیاد نرم افزار در سیستم نصب کردی که بصورت خودکار در startup قرار گرفته و اجرا میشه و برای اجرا نیاز به اون dll که در پیام درخواست کرده هستنقل قول:
باید بری تو قسمت stsrtup ویندوز با دستور msconfig و برنامه های که بصورت خود کار اجرامی شوند رو غیر فعال کنی احتمالا مشکلت رفع خواهد شد
نیازی به انتظار نیست دوست عزیزنقل قول:
این مشکل در ویندوزهای قبلی بود . اما سرویس پک ویندوز 7 فقط شامل یک سری بروز رسانی ساده است که شامل آپدیت های تا امروز این ویندوزه و باگ یا اشکال خاصی رو بر طرف نمیکنه. باید بگم واقعا ویندوز بی عیب و نقصی شده. احتمالا مایکروسافت برای کندن یوزرهای این ویندوز به محصولات جدیدش کاری سخت تر از مهاجرت کاربران از ویندوز XP خواهد داشت.
بازم میگم هر روز که از این ویندوز استفاده نکنید رو از دست دادید:11:
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
خدا رو شکرنقل قول:
اما چی چی رو -- کردی؟؟؟
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
اینکه اشکال سخت افزاری باشه محتمله.نقل قول:
مراحل زیر رو طی کن شاید درست شد
توی منوی استارت تایپ کن reliability
صفحه که باز شد ببین این مشکل از چه تاریخی روی سیستمت ایجاد شده. بعد از sysetem restore
ویندوزت رو به قبل از اولین تاریخی که این مشکل ظاهر شده برگردون . البته این راه حل واسه مشکل نرم افزاریه.
اگه سخت افزاری باشه من احتمال میدم کارت گرافیک باشه. حالا یا درایور یا تنظیمات نرم افزاری کش و مموری و ....
نقل قول:
توجه :سرویس پک 1 برای ویندوز7 غیرقانونی است به سایت مایکروسافت مراجعه کنیدمن خودم این مطلب روتوی کلیک جام جم
خوندم
دوستان چند وقتی هست که این ارور کلافه ام کرده کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم بگید علتش چیه وچطوری میشه از شرش راحت شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید دات نت فریمورک رو دوباره نصب کنید.
این یک exception هست که میگه توی تبدیل مقدار یک رشته به مقدار دلخواه برنامه به مشکل برخورده. اگر برنامه که احتمالا تحت وب هم هست رو خودتون نوشتین باید در قسمت کامپایل این exception رو handle کنید. اگر نه باید بدونین توی کدوم قسمت اجرای برنامه هست و با سازندش تماس بگیرید و مشکل رو رفع کنید
بله غیر قانونی هست و هنوز هم ارائه نشده. ولی طبق گفته مایکروسافت در چند ماه آینده ارائه خواهد شدنقل قول:
دوست عزیز من نت فریم ورک 2 رو نصب کردم ولی حل نشد امکانش هست ورژن بالا نصب کنم حل بشه ؟نقل قول:
این خطا مربوط به اجرای کد اشتباهیه که سعی در تبدیل یک رشته به نوع عددی داره.
احتمال داره که شما ورودی درستی به برنامه نمی دید که باعث بوجود آومدن این خطا شده.
بعد از اجرای چه برنامه ای این اشکال بوجود میاد؟
آقا یه سوال:
موقع نصب ویندوز برای delete پارتیشن با این ارور مواجه شدم :
failed to delete the selected partition (erorr 0x8007048f)
بعد از چند بار امتحان ،بالاخره جواب داد؛ولی بعد از ایجاد درایو برای فرمت دوباره ارور داد:
failed to format the selected partition (erorr 0x80070057)
علت چی می تونه باشه؟:46:
توی 7 گاهی اینطوری میشه. حالا اگه توی یه درایو دیگه هم نصب کنی بعد از بالا اومدن ویندوز میبینی نصف هاردت نیست !نقل قول:
نقل قول:یه نفر لطفا راهنمایی بکنه.......
باعرض سلام؛مشكلي كه من با ويندوز 7دارم در اتباط با برقراري ارتباط با اينترنته با xpسيستمم مشكلي نداره ولي با 7 اصلا مودم رو نميشناسه و ارور 777 رو ميده ؛ درضما از اينترنت پر سرعت هم استفاده نميكنم ؛ حال از شما تقاضاي كمك دارم ، ممنون
اگه ویندوزت اصله این کار رو نکن! 200 هزار پول بالاش دادی...نقل قول:
نقل قول:نه اصل نیست...هارد لپ تاپ داره میپکه باید پاکش کنم....:41:
سلام
دوستان من بعد از مدت ها از ویستا کوچ کردیم رفتیم سون نصب کردیم فعلا که حال گیری کرده این سون
مشکل اینه که من 4تا پرتیشن دارم ولی وقتی داخل مای کامپیوتر می رم 3تا درایو بیشتر نیست :41: من سون رو توی درایو Dصب کردم چون درایو C کوچیک بود حالا اون درایو c که فایل داشتم رو نشناخته
ولی وقتی تو Manage میرم درایوم رو میبینم ولی اسم نداشت که من اسم هم بهش دادم ولی بازم نیومد:41:
چیکار کنم فایل هام ضروریه که تو C هست :19:
ببیبین خوب بایدباcd ویندوزی که می خوای نصبش کنی درایوکه ویندوز 7 توش نصبه راپاک کنی درضمن ویندوز xp هم می پره دوباره باید نصبش کنی (فایل های ضروری توی درایو های xp و7 راجای دیگه ذخیره کن که پاکش نکنی حالت گرفته شه .):19:نقل قول:
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
ببین فرمت درایوت چیه شاید بش باشه وبخاطراین باشه :8:نقل قول:
فرمت همه درایو ها NTFS هست
اين مشكل هست اكثر اوقات در ويندوزهاي جديد، شما بايد درايور مودمتون رو آپديتش و از سايت مودمتون گير بياريد و نصب كنيدنقل قول:
موفق باشيد.
نقل قول:نه... این لپ تاپ فقط 2 تا درایو داره یکیش xp روش نصبه یکی هم سون با کلی اطلاعات ارزشمند .... هیچ راهی نداره که نخوام هر دو ویندوز رو پاک کنم؟.... :19:
خودم مشکلمو حل کردم ممنون
با سلام
چند روزی شده که من وقتی میخواهم هارد اکسترنال رو از سیستم جدا کنم وقتی روی گزینه Eject کلیک میکنم پیغام میاید
this device ic currently in use من هم تا لوگ اف نکنم نمیشه هارد را ریمو کنم نمیدونم مشکل از کجاست
با تشکر
سلام
من درایور تبدیلusbبه rs232 برای ویندوز7رامیخواستم هرچه میگردم پیدانمیکنم لطفاکمک کنید
ویندوز 7 پاک کنی احتمالا ویندوزxp می مونه من این ومطمئن نیستم پرسیدم بهم گفتند!نقل قول:
اگر7 پاک کردی Xp نپرید بنویس تامنم اطمینان پیداکنم .
سلامنقل قول:
می شه بگی چجوری؟