150 کیلو AP هم بهم بدی نمیام طرفی که تو هستی p:نقل قول:
Printable View
150 کیلو AP هم بهم بدی نمیام طرفی که تو هستی p:نقل قول:
حیف که فقط از لایت به Fury میشه رفت و نه برعکس وگرنه خودم میومدم طرف تو !نقل قول:
buhahahahahhaنقل قول:
با حال گفتی ...
-----------
این گیلد ما TE فکر کنم ضایع ترین گیلد پر جمعیت در کل شایاست . هر کس هم به این آفیسرها (واقعا نمی دونم چه صفتی بگم!) یه چیزی می گه کیکش می کنن .
دیگه شما فکر کن این آفیسر و پی وی پیر ماست :دی
my stats right now are 700luc 300 Dex 200Str
Hunter درست کردی ؟! دیگه fighter های Pro هم با 500 Luck سرش رو هم میارن!نقل قول:
my stats right now are 700luc 300 Dex 200Str
400luck/300dex/500str واسه گریند خیلی بهتره.
کپی پیست کردم درست توضیح ندادم آفیسر گیلد TE بیلدش رو توی فروم گیلد اعلام کرده (آرچره) : 700luc 300 Dex 200Str
شما نگاه کن دیگه کسی که 300 Dex پی وی پی می کنه و کلا 1200 پوینت داره !
بعد blade اومده بود می گفت چرا شما همش QQ می کنین و "بالز" :دی ندارین و نمیاین پی وی پی ...
اینا مشکل Gear هست . دیگه به گریند کردن و کمپ بودن ربطی نداره . ظاهرا اعضای اصلی گیلدتون فقیر هستن !نقل قول:
البته بگذریم که وار من که لول 57 هست 800 تا point بیشتر نداره lol
گیلد ما هم تا لول 60 نشی Blade بهت Red apple هم نمیده !
کلا pvp60 این سرور خفن Nubie هست و اصلا کار گروهی معنی نداره . مخصوصا سمت شما. 1 بار ندیدم همه با هم push کنن .
60 اسکیل ها رو هم که بدترین موقع میزنن. مشخصه لیدر های سمت شما اوضاشون داغونه.
امروز سیستم pvp ep5 رو دیدم ! مثل اینکه Fury همه سرور ها غیر گایا و لایت های گایا باید با بازی خداحافظی کنن !!
مپ های pvp که مثل قبل هست ولی اون مپی که شبیه lanhar/pando هست که قرار بود امن باشه در صورت گرفتن relic های خاص تو مپ pvp برای یه مدت باز میشن ! و میشه همه رو clean کرد lol ! به عبارت دیگه مپ امن وجود نداره برای لول +66
Level Req'ed EXP Total EXP
59 - 60 295M
60 - 61 345M 345M
61 - 62 395M 740M
62 - 63 445M 1,185M
63 - 64 495M 1,680M
64 - 65 545M 2,225M
65 - 66 595M 2,820M
66 - 67 645M 3,465M
67 - 68 695M 4,160M
68 - 69 745M 4,905M
69 - 70 795M 5,700M
سیستم pvp جدید :
کد:http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=918307#7243977
اتفاقا خیلی بهتره این شکلی ! وقتی که گیت باز می شه و اون relicرو می گیرن یه علامت گوشه مپ زده می شه در نتیجه مشخصه یه فکشن می خواد بیاد برای حمله ! 1. می شه tp زد و رفت به جای امن و گریند رو بی خیال شد یا آماده شد برای پی وی پی ... دیگه این شانسو ندارین که از پشت به ملتی که موب تانک کردن حمله کنید :دینقل قول:
ولی اون مپی که شبیه lanhar/pando هست که قرار بود امن باشه در صورت گرفتن relic های خاص تو مپ pvp برای یه مدت باز میشن ! و میشه همه رو clean کرد lol ! به عبارت دیگه مپ امن وجود نداره برای لول +66
بستگی داره .. یه تعداد زیادی um 60 هست که شما ازشون بی خبرین :دی اونایی هستن که الان دیگه بازی نمی کنن و مشغول بازیهای آنلاینی غیر شایا هستن اگه ep5 جذاب باشه ممکنه بر گردننقل قول:
لایت های گایا باید با بازی خداحافظی کنن !!
این SS سرور کره ای رو ببینید ! بعضی از لباس های لول +60 مشخص هستن. عجیبه که وار ها از Spear دارن استفاده می کنن . فکر کنم Spear های خفنی بیرون بیاد.
رنک ها هم که ماشاالله !! اون زرد ها +19 هستن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
این مپ مال شماست که ما واردش میشیم نه مپ pvp . مپ pvp که مثل قبله همونجوری میریزیم سرتون. یجورایی Pando شما هم مال ما شد lolنقل قول:
اتفاقا خیلی بهتره این شکلی ! وقتی که گیت باز می شه و اون relicرو می گیرن یه علامت گوشه مپ زده می شه در نتیجه مشخصه یه فکشن می خواد بیاد برای حمله ! 1. می شه tp زد و رفت به جای امن و گریند رو بی خیال شد یا آماده شد برای پی وی پی ... دیگه این شانسو ندارین که از پشت به ملتی که موب تانک کردن حمله کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس ها رو هم ببینید حالش رو ببرید ! لباس Orc خیلی Cool شده :
و لایت ها همچنان ضایع هستن lol
آقایون هر چی دارین و ندارین بفروشین که در ep5 دو زار نمیارزه !
لباس Set 65-68 فقط 90 تا yellow stat داره دیگه Orange بماند ! با 6 تا slot .
سثف61-63 هم 60 تا yellow !
هانترها مثل همیشه خوش تیپ هستن.بنازم به این کلاس که تو cool بودن دومی نداره.
و بالاخره EP5 اومد ! نزدیک 500 مگابایت آپدیت . شانس گند ما فردا باید برم سفر و 3 تا 4 روز اول که مهمترین روزهاست و exp bonus خفن داره و pvp نیست رو از دست میدم QQ
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
احمق ها باز 9 تا فایل درست کردن که یکیش 428 مگ هست و آپدیتش واقعا سخت. یه DC کوچیک تموم ! یادمه سر اون فایل 232 مگی هر کی اولین بار تلاش می کرد به مشکل برمیخورد . حالا یه 428 مگی هم اضافه شد !
علاوه بر اسکیل ، Stat ها هم ریست میشه ! Woot
البته من خودم نمی دونم چی بیلد کنم دوباره ! چون Gear کامل نیست Restat بکار ما نمیاد QQ
ای به تو اون روح پدرشون.
430 مگ اپدیت گذاشتن.اولین بار تا 200 مگ رفتم نت ترکید.
باز دارم دان می کنم.خدا کنه ایندفه چیزی نشه.
در کمال ناباوری 428 مگیه اولین تلاش دانلود شد !lolنقل قول:
من نمی دونم مثلا چرا 2 تا 200 مگ نکردن یا تیکه کوچیکتر!
هنوز هیچی نشده تو سایت بازی گفتن کوئست ها رو انجام ندین bug دارن.
6 اسلات Gear رو با کوئست میشه گرفت حتی HM ها هم می تونن 6 اسلات کوئست رو بپوشن ولی ظاهرا Orange stat ندارن.
فقط امیدوارم قضیه 60 و 90 stat اضافه برای هر پارت Gear الکی باشه وگرنه لباس Blade هم 2 زار نمیارزه دیگه.
اولین goddess برای لول 62 گرفتم o.0
امید وارم خوب بخرن بتونم cont بگیرم
به اونا Goddess نمی گن . 6Slot میگن. هارد مود هم فکر کنم بتونه استفاده کنه. هرچی زودتر بفروش چون اینور هم داره دراپ میشه. ظاهرا خیلی دراپش بالاست قیمتش سریع میاد پایین.نقل قول:
این موب ها چقدر قوی هستن ! کفم برید ! EXP Bonus هم نذاشتن !! معلوم نیست چرا ! تو لول 57 رفتم EXP جالب نبود ظاهرا پیر میشیم تا 60 شیم.
من که 1.1 گیگ دانلود کردم هنوز اپدیت نشده ! دو بار >> شکست . دم ایت :دی
خوش بگزه تو این خراب شده بهتون
طبق یکسری از اخبار رسیده گایلد Devil Disciples ترکید و داره تعطیل میشه و دارن یه گایلد جدید درست میکنن که فکر کنم lead همون کسی باشه که او کار زشت رو انجام داد برای آقا مجتبی :41:
برای من که لول 57 هستم بدتر شده ! مپ جدید که فقط +60 ها رو پارتی می گیرن . DD2 هم که پر لایت شده و دیگه کسی Clean نمی کنه.نقل قول:
الانم که یه سفر 3 روزه میرم و 3 روزی وارد بازی نمیشم !
GMTactic تو فروم شایا گفت ، تعداد لایت های سرور Gaia خیلی بیشتر از Fury هست . مشکل فقط PvP بازی نکردن اوناست.
اکانت منو که REMOVE کردن.شماها حالتون رو کنید ولی از من میشنوید ول کنید برید یه بازی دیگه.به من ایمیل دادن برو ap بخر ما هم همه چیز های که تو اکانت داری از charater & item داری رو پاک میکنیم اکانت که بدرد ass مادرشون میخوره رو به من پس میدن.من که دیگه بر نمیگردم چون هم blade قول داد و عمل نکرد هم اونی که باید میشد نشد.نقل قول:
من نصیحتمو به شما کردم چون اراهی که شما میرید رو من جاده خاکیشو رفتم میدونم چه بلایی سرتون میاد
نقل قول:
میدونستم میگن AP بخر یه reveval میخوای اون کراکترتو برگردونی .. اکانت من هم که برگشت کل item پاک شد ولی کاراکترام نه به من هم همینو گفتن ولی من رفتم پیش یه GS که تو سرور 2 بود گفت صحبت میکنم ببینم چی میشه ( دمش گرم ) ... فکر نکنم کراکتراتو پاک کنن فقط item پاک میکنن از یه کسی سوال کن البته اگه بگی من اونقدر پول ندارم شاید نگیرن یا کمتر بگیرن .... ولی اون اکانت ول نکن
یقرون بهشون نمیدم.دیگه از همشون متنفرم
اگه اینطوریه که احسان می گه صد در صد برگرد مجتبی . چون اون لباسات الان دوزار هم نمی ارزه :دی راحت می تونی لول بشی و gear جدید بپوشی که clean بهت +70 پوینت می ده با 6 slot خالی .نقل قول:
فکر نکنم کراکتراتو پاک کنن فقط item پاک میکنن
اون موب های اول مپ کشتنشون سخت نیست exp هم خوب می ده ( بیشتر از dd2 ). یه پارتی معمولی بدون +59 هم درست کنی راحت می کشیننقل قول:
برای من که لول 57 هستم بدتر شده ! مپ جدید که فقط +60 ها رو پارتی می گیرن
اگر هم بخوام برگردم پول ap ندارم بخرم
من هم حودم رو آماده کردم که یه روزی چنین اتفاق هایی برام بیفته ! بازی آنلاین دیگه. ما هم که بدبخت بیچاره های ایرانی هستیم کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
و نکته دیگه اینکه بازی بهتر از این و Free نیست. مگه اینکه اینترنت خفن داشته باشی بتونی LOTR بازی کنی.
لعنتی مثل سرور کره ای شدیم که !!
+60 stat واسه لباس 60-63 فقط yellow ! ,و +90 تا واسه 65-68 ! Goddess ها رسما دو زار نمیارزن دیگه !
mili cap دارین هم رد کنین ! چون non slot lvl61 تو سرور کره دیدم فکر کنم 40 تا 60 تا Stat داشت.
Weapon ها که بماند ! از [15] ٍEnchant هم Base Attack power بیشتر دارن و Yellow stat خفن ! زیره 6 اسلات هم پیدا نمیشه !!
Aria خفن کرد تو پاچه ملت و به اسم EP5 میلیون دلار به جیب خواهد زد.
دقیقا.نقل قول:
دیروز hester یه سلاح لول 63 بهم نشون داد که وقتی فقط تا 5 تا enchant شده بود
attack power اش از سلاح لول 59 که 15 تا enchant شده بود بیشتر بود.
Lunatic هم دیروز top لول 68 واسه وار گرفت.چیز ردیفیه.
لول باس ها رو تغییر دادن یا نه ؟!نقل قول:
اگه بخوان ایرانی بازی در بیارن و لول باس ها رو تغییر ندن چیز با ارزشی واسه فارم نمی مونه و همه لاپیس ها و ... ارزون میشه و اونایی که Free بازی می کنن مثل ما فاتحشون خوندست ! همه می تونن لاپیس فارم کنن و ارزشی دیگه نداره باس خاصی رو هم که Add نکردن !
کلا EP5 یه مپ که اسمش رو بهتر بود میذاشتن Lanharr2 یا Pando2 اضافه شد به بازی و یه سری سلاح و چند تا اسکیل ! بالانس بازی تا حدودی بهم خورده.
بد نیست دیگه آدم زیاد اذیت نمی شه برای گرفتن 4 یا 5 % ...
+68 شدی می فهمی !نقل قول:
خبر رسیده سمت لایت ها Circuit موب ها اوضاش بهتره و گریند راحت تره ! مثل اینکه این GM ها اساسا با Fury ها مشکل دارن.
سمت ما که اوضاش دراماتیک هست ! بوی از بین رفتن CT داره میاد ! جالبه تو گیلد ما یه عده هستن که همین طوری هر نوع شوخی می کنن و +50% گیلد ما ظرفیت 1 شوخی کوچیک رو هم ندارن و وحشتناک احساسین ! در کمال ناباوری تفاوت فرهنگی داره به گیلد ما ضربه میزنه !
ارشام جان هم که ترکیدن ! با 200 بیل لباس و 200 بیل دیگه تو WH بدونه Rez rune بازی کردن هم از اون حرکت ها بود !
یکمی زود 'گفتی ... کسی که الان داره 4-5 % می گیره چند ماه دیگه ممکنه به 68 برسه lol ...نقل قول:
+68 شدی می فهمی !
پارتی خوب گیرت بیاد و روزی 10 ساعت بازی کنی تا لول 64 روزی 1 لول می تونی بگیری.نقل قول:
فعلا که اینا دیگه لول پایین رو بازی نمیدن الان هم لول 66 هم اومد به بازار o.0
این سمت که 10 تا 67 و 68 فکر کنم داریم.نقل قول:
منم با لول 59 پارتی گیر نمیارم شما رو دیگه نمی دونم !
پ . ن : این راهپیمایی میلیونی ساندیسی امروز چه حالی داد !
فکر کنم Blade لول 69 شد.همه کف کرده بودن.من لولش رو ندیدم ولی قبلا 68 بود.
فکر کنم 2-3 روز دیگه 70 شه بیاد همه رو sweep کنه.