پینگ من هم بالاس/اسیاتک/ پینگ4.2.2.4 الان 500 تا700
Printable View
پینگ من هم بالاس/اسیاتک/ پینگ4.2.2.4 الان 500 تا700
کسی دلیل افت شدید سرعتو نمیدونه؟
بزنم به تخته امروز شاتل پینگش خوب هست :
277
سلام
دوستانی که از ارم نت(اسیاتک) دارند برید به این لینک و از اینکه برای همه سرویسهای 128 تا 2مگ سرعت شبانه را روی 45 کیلو بایت میبندن شکایت نامه پر کنید! مطمئنا هر چی تعداد شکایات بیشتر باشه بهتره
من دیشب فرم شکایت را پر کردم! الان پیگیری کردم دیدم نوشتن: وضعيت شكايت: در متن شكايت شماره خط ارتباطي را ذكر كنيد تا پيگيريهاي لازم انجام گردد.
کد:http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
دوستان ارم نتی کسی خبر نداره ارم نت سرعت سرویس ها را روی خط میبنده یا اکانت؟
شاشتل(:2:) که روی خط میبست! که میشد با اکانت ارت هموم که 40 گیگ بود روی خط دیگه با سرعت اون خط مثلا 512 بود با سرعت64 دانلود کنی!
دوستان کسی از ادرس زیر اینترنت گرفته ؟وضعیتش چجوره؟
کد:http://nikannetwork.net/price%20list.php
شرکته مگه توی شیرازه؟ نوشته یاسوج که!نقل قول:
لر بازی در آوردیاااا.:31::31:نقل قول:
دوستان ارم نتی امشب سرعت دانلود شبانه شما هم تغییر کرده؟
اره، احساس میکنم اصلا این شبانه نیست و داره از حجمم کم میکنه. اخه از ساعت 9_10 شب هم که با اکانت شبانه وصل میشدم دانلود می کرد.نقل قول:
قبلا اگه قبل از ساعت 2 وصل میشدی میزد اکانت اشتباس.
اگه شبانه رو برداشته باشن یا بازم بدتر شده باشه شارژ نمیکنم، همین فردا جمعه هم قراردادم تموم میشه:13:
نه داداش توشیرازه...تویاسوج هم شعبه دارهنقل قول:
نقل قول:
کد:http://nikannetwork.net/aboutus.php
نه سیستمشون بعضی مواقه قاط میزنهنقل قول:
قبلا هم همچین وضعیتی مشاهده شده.
حذف شود.............
وای پس شانس آوردم که سیم مسی هستم.خدایی این ماتریکس با این کاراش شاخ آدمو در میاره.ماهیانه 30 تمن:18::18::18: چه خبره؟؟؟ این فیبر نوری هم توی ایران درده سر هستااا.نقل قول:
حذف شود.............
البته ارم نت هم روو فیبر میده.این قانونای مسخره هم نداره.نقل قول:
سلام دوستان
کسی اطلاعاتی در باره شرکت دیتا نت داره ؟چطوریه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
یادم هست توی چند صفحه قبل دوستان در مورد این شرکت توضیح داده بودن.میتونید از طریق سرچ کلمه دیتانت توی این تاپیک پستها را پیدا کنی!
اگه هم دوستان دیتانتی پستتون را ببیند جواب میدن
بسلامتی میخوای از دست شاتل خلاص بشی؟!
مدیران عزیز لطفا تاپیک را پاک کنند.
میخواستم نظر سنجی بگذارم و در حال کامل کردن اسم شرکت ها بودم که بیشتر از 10 دقیقه طول کشید و مجبور شدم تاپیک جدید باز کنم!
شر منده.
You can only add a poll to a thread within 10 minutes of posting the thread.
سلام دوستان.یه کمک فوری میخوام.آیا میشه کاری کرد که down stream خط که روی مودم نشون میده یه کاری کرد از یه مقداری بیشتر نشه.مثلا برای مودم من هر وقت مودم روشن میکنم 2400 نشون میده و دانلودم 250 هست.میخوام یه کاری کنم از 1500 بیشتر نشه. مودمم هم یه zyxel دارم.یه D-link . دمتون گرم دوستان.اگر با هر کدومشون بلدین کمکم کنید چی کار کنم.حیاتی هست.با تشکر:40::40:
حذف شود.............
امتحان کردم هر چی دانلودم کمتر باشه پینگم بهتره.نمیدونم چرا ؟؟؟ اینم از اتفاقات عجیبه. حالا فردا زنگ میزنم پشتیبانی میگم اگر بتونن down stream کمتر ببندن. البته به قول شما با نویز هم میشه ولی به درده سرش نمی ارزه:31::31:نقل قول:
عجب!
دوستان شیرازی بیان تو تاپیک زیر در ساعات شبانه رایگان تست سرعت و بقیه مشخصات را بگذارن!
تست سرعت شبانه Adsl/ شهر شيراز
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=531540
نه ربطي به اون ندارهنقل قول:
شما سعي كن با برنامه TCP Optimizer كانكشنت رو بهينه كني !
اقا این نظرسنجی نمیخواد عوض بشه
الان ارم نت شارژ کردم 128 سرعت دانلود 300 :18:
512 تا هفته ی پیش داشتم 450 بود :18:
(تست های 512 صفحات قبل هست)
:21:
منم چندین بار گفتم ولی ....نقل قول:
شما هم لطفا توی تاپیک ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید تاپیک بزنید موضوع را مطرح کنید!
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=275
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
دوست عزیز ارم نت چه 128 بگیری چه 2مگ همش روزانه 2مگ میبندن! شبانه همه سرویسها هم سرعتش 45 هستنقل قول:
با دروود
دوستان من همیاری هستم،از امروز صبح با پروتوکل های httpS دشواری دارم و حتا یک رایانامه هم نمی توانم چک کنم!!سایت های دیگه هم کند شدن!!
کسی مشکلی نداره اینجا؟
شرکت ماتریکس و ارم نت هستم.مشکلی ندارم.نقل قول:
بچه ها من بالاخره خطم اومد. الان خط ارم نت رو به یه مودم وصل کردم ZYXEL و خط ماتریکس رو به یه مودم دیگم.D LINK . مودم zyxel رو با USB به سیستم وصل کردم.CD اش هم گذاشتم و نصب کردم.مودم D link هم با کارت شبکه متصل کردم.جفت مودم ها هم کانفیگ هستند. 2 تا کانکشن ساختم. الان ماتریکسم متصل میشه اما وقتی ماتریکسم رو دیسکانکت میکنم ارم نت متصل نمیشه. اما وقتی مودم ماتریکس رو خاموش میکنم یه بار از نو مودم ZYXEL رو کانفیگ میکنم ارم نت هم متصل میشه. بچه ها کسی میدونه چی کار کنم بدون اینکه مودمی رو خاموش کنم بتونم با دیسکانکت کردن یکی از شرکتام بلافاصله با شرکت دیگه کانکت شم.امدوارم منظورمو درست بیان کرده باشم.با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت های پارس آفلاین و داتک تلکام و مبین نت و شا*ش تل هم به این درد دچار هستند
حذف شود.............
میخواستم 2 تا مودم همزمان روو سیستمم کانفیگ باشه و بتونم از جفتش زمانی که هر کدوم دیسکانکت میکنم استفاده کنم.البته همین الان فهمیدم باید چی کار کنم.با disable کردن هر Local Area Connection مربوط به هر کدوم از مودمام میتونم بدون خاموش کردن مودمم از مودم اون یکی استفاده کنم.:40::40:نقل قول:
سلام
برای شهرک گلستان کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید؟
فکر کنم شهرک گلستان روو فیبر نوری هست.پس شما گزینه هاتون محدود میشه.اگه بخوای بری ماتریکس باید حتما حداقل سرویس ماهی 30 تمن بگیری.صبانت هم روو فیبر 50 50 هست.یعنی ممکنه جواب نده.شاتل هم که باید حتما سرویس 2 مگ رو بگیری.میمونه ارم نت (مخابرات) که فکر کنم گزینه مناسبی باشه.نقل قول:
با سلام ....نقل قول:
من هم همین سوال رو دارم . :20:
نقل قول:
دوستان نظر دیگری ندارند ؟ :20:
البته شاتل که افتضاح هست! فقط بلده تبلیغ کنه رو درو دیوار و اتوبوس و....یکی نیست بگه اخه به جای این همه پول تبلیغ پهنای باندتون را افزایش بدید! بجای اینکه پشتیبانی شبانه بگذارین که فقط ادم را میپیچونن همون پولو صرف پهنای باند کنین!نقل قول:
اون دوستمون هم که از مرکز گلستان هستن شاتل دارن و میخوان قطع رانژه کنن.
دوستان گلستانی هرجا میرید سمت شاتل نرید.در مورد محدود کردن سرعت شبانه که دیگه همه میدونن و گفتن نداره.هر موقع هم قطعی یا افت سرعت داره میگن شما چون فیبر نوری هستید ما دسترسی ندارم که بررسی کنیم باید صبر کنید
این پارس انلاین چقدر طول میده تا خط رو رانژه کنه؟؟
الان یه هفته هست من درخواست دادم هنوز خبری نشده
این هفته هم بد شانسی 2 روز میخوره به تعطیلی.اگه شانس بیاری فردا و پس فردا برات رانژه کنن.اینا میزارن توو نوبت.ولی خود شرکت مخابرات زود رانژه میکنه.واسه دوستم سه روزه رانژه کردن.نقل قول: