بله درست است کاملا . اطلاعات بیشتر رو میتونی اینجا دنبال کنی :
کد:http://www.gamespot.com/pages/news/story.php?sid=6287052&tag=hotslot%3Bimg%3B2
بله درست است کاملا . اطلاعات بیشتر رو میتونی اینجا دنبال کنی :
کد:http://www.gamespot.com/pages/news/story.php?sid=6287052&tag=hotslot%3Bimg%3B2
البته اينجا تاپيك سوني اريكسون هست نه تاپيك سوني !:31:
ولي خداييش ، PSP2 يا همون NGP چه مشخصات وحشتناكي داره. سي پي يو جها رهسته اي + كارت گرافيك 4 هسته اي
ميگن به راحتي ميتونه بازي هاي PS3 رو اجرا كنه. مثلا يه جا خوندم كه شما ميتوني بازي رو در PS3 انجام بدي و بعد ادامه بازي رو روي NGP انجام بدي !
نقل قول:اینجاست که دلیل اینکه چرا صفحه نمایش آرک و احتمالا پلی 32 نقطه رو به صورت همزمان ساپورت میکنه ، معلوم میشه ...نقل قول:
گفتن كه ميخوان گوشيهاي ساده رو توي هند توليد كنن و همونجا هم به فروش برسن. يعني اون گوشيهاي كه توي هند توليد شده براي بازار جهاني ارسال نميشه.نقل قول:.نقل قول:
Initially the focus will be to manufacture basic colour phones and mid-level music enabled phones, for local distribution
شایدم منظورش آسیا و خاورمیانه باشه :دی
سوني اريكسون از شركت Clearwire شكايت كرد.
از قرار معلوم اين شركت يه لوگو طراحي كرده كه خيلي شبيه لوگوي سوني اريكسون هستش. سوني اريكسون ازش شكايت كرده و حدود 150.000 دلار غرامت درخواست كرده .:31:
لوگوي شركت Clearwire
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوگوي سوني اريكسون
کد:http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2375979,00.asp
شايعه شده كه Xperia Arc داره توي انگليس و بعضي از كشورهاي ديگه با قيمت 460 يورو پيش فروش ميشه.
خب اينم مثل اينكه لوگويي هستش كه سوني براي گواهينامه PS به شركتهاي ديگه ميده.
همونطور كه دوستان گفتن دستگاهها حتما بايد آندروييد 2.3 به بالا باشن. دستگاهها از برندهاي مختلف به سوني فرستاده ميشن ، در صورتي كه شرايط سخت افزاري و نرم افزاري اونها براي پخش بازي هاي PS one تاييد بشه ، ميتونن از سوني گواهينامه PlayStation رو بگيرن.
=========
يه مساله اي برام پيش اومده ، به غير از سوني اريكسون شركتهاي ديگه فناوري صفحات تاچ اسكرين 32 نقطه اي رو ندارن ، پس احتمالا در گرفتن اين گواهينامه به مشكل بر ميخورن....
شاید لازم نباشه 32 نقطه ای باشه!یا شاید هم مجبورن برای گرفتن سرتیفیکیت این قابلیت رو اضاف کنن.
باید بدن پدر پدر پدر پدر سوختش رو در بیارن....این شرکت پدر سوخته رو از در اویزون کنید تا خودم بیام پدر پدر سوختش رو در بیارمنقل قول:
در مورد این بحث جدیدی که سونی هم راه انداخته....من بعید نمیدونم کارهایی کنه تا فقط گوشی های اس ای بتونن ازش بهره مند شن.....خوب این میشه یه برتری واسه برند اس ای دیگه....جیب سونی و جیبن اس ای نداره که....:10:
اصلا نباید باشه. اصلا کل بدن انسان 32تا نقطه داره؟:دینقل قول:
شاید لازم نباشه 32 نقطه ای باشه
آقا ولی سونی انگار داره عصبی میشه من کم کم دارم میترسم:دی
نه من قکر میکنم اگه بخواد انحصاری کنه(بازی های ps1رو میگم) خوب چه مرضیه از همون اول خودش این کارو میکرد نه اینکه برا همه شیرش کنه
فکر کنم این داستان رو با توجه به رشد سریع اندرویید و برای زنده کردن و کسب سود از بازی های جالب و قوی ps1 که الان به علت قدیمی شدن دیگه چندان رو بورس نیستن و سود آوری چندانی ندارن انجام داده
این جوری هم دوباره شروع میکنه به فروختن اون بازی ها وکسب سود و هم نفوذ خودشو تو اندرویید افزایش بده
Xperia arc low light sample video
Xperia arc sample photosکد:http://www.youtube.com/watch?v=_6ILG7Qg-J4&feature=player_embedded
کد:http://www.se-first.com/Xperia-arc-sample-photos.html
سوني كه بدجور جدي شده ، جديدا با ماموراي FBI ريختن تو خونه اون پسره كه PS3 ر هك كرده و كلي بزن بتركون شده اونجا :31:نقل قول:
=====
خب سوني اريكسون صورتهاي ماليشو بيرون داده.
سال گذشته سوني اريكسون 836 مليون يورو زيان داه بود ولي امسال تونسته به 90 مليون يورو سود برسه.
ميانگين قيمت فروش هر واحد هم از 119 به 146 يورو رسيده .( به عبارتي يعني اينكه گوشيهاي گرون قيمت سوني اريكسون داره زياد ميشه ، البته تعجبي نداره چون سوني اريكسون بيشتر رفته دنبال ساخت گوشي هاي پيشرفته تر و هوشمند)
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/q4financialreport-20110120
======
دوستان اگه دوست دارن در مورد PSP 2 يا NGP اطلاعات بيشتري داشته باشن ، ميتونن برن به تاپيك زير.
تمامي اطلاعات در مورد PSP 2 يا NGP
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=468220
يه ياروئي كه گوشي هالون دستشه گفته اولين چيزي كه منو تحت تاثير قرار داد سرعت بالاي گوشي بود و اين كه اگه گوشي رو سوني اريكسون با قيمت 300 يورو وارد بازار كنه ميتونه عالي باشه
حداقل ميتونيم دلمون رو خوش كنيم سوني اريكسون بازار گوشي هاي ميد-اند رو خوب دست خواهد گرفت
البته به نظر من گوشي هالون ، جزو گوشي هاي High-End محسوب ميشه.:20:نقل قول:
آره کشوندنش دادگاه و رای هم به نفع سونی دادن. ثل اینکه دیگه حق نداره کار کنه روی محصولات سونی. حالا آیفون فن ها لرزه به تنشون افتاده که مبادا اپل هم همین کارو بکنه:دینقل قول:
سوني كه بدجور جدي شده ، جديدا با ماموراي FBI ريختن تو خونه اون پسره كه PS3 ر هك كرده و كلي بزن بتركون شده اونجا
گوشی که قیمتش 300یورو باشه جز میداند حساب میشه تقریبا البته میداند رو به بالا:دی این همه بندوبساط همش300یورو؟ ایولنقل قول:
البته به نظر من گوشي هالون ، جزو گوشي هاي High-End محسوب ميشه
قيمتش كه به ميد اند ميخوره:31:نقل قول:
البته به نظر من گوشي هالون ، جزو گوشي هاي High-End محسوب ميشه.
گبول داري؟ :31:
ويرايش :
سعيد هم حرف منو زده بود گويا :31:نقل قول:
گوشی که قیمتش 300یورو باشه جز میداند حساب میشه تقریبا البته میداند رو به بالا این همه بندوبساط همش300یورو؟ ایول
نقل قول:
Sony Ericsson Neo set to launch at MWC 2011
Exclusive: We finally find out the real name of the Hallon
اسم واقعيه گوشيه هالون سوني اريكسون نئو Neo هستش
مقايسه سوني اريسكون آرك با سوني اريكسون نئوکد:http://mobile-review.com/articles/2011/birulki-104.shtml
از صفحه نمایشش خوشم نمیاد به چند دلیل :
رفلکتش تقریبا دو برابر آرک هست . عین آینه میمونه :دی
صفحه نمایشش خاکستریه !
زاویه دید از بقلش از آرک بدتره !
رنگها رو هم گرم تر نشون میده البته نمیدونم شاید اینش سلیقه ای باشه !
الان کم کم میشه فهمید چرا این گوشی ارزون تره !
پس ظاهرا یا 3.5 هست یا 3.7 سایز ال سی دیس.
شاید انجین خاموش اینطورن!
برایتنس آرک بیشتره به خاطر همین اون گرمتر نشون میده یا بهتر بگیم آرک روشن تره!نقل قول:
رنگها رو هم گرم تر نشون میده البته نمیدونم شاید اینش سلیقه ای باشه !
حامد توربوشارژر که ندارن هش یه انیجینه:دینقل قول:
شاید انجین خاموش اینطورن!
تازه قرار motion flow هم بزارن براش. گویا کنتراست آرک هم plasma like هست:دی
هااا ال سی دی خوبی داره این آرک !
طراحی آرک هم واقعاً شاهکاره !
چرا با اینکه یه پلتفرم سخت افزاری دارن و رو جفتشون یه ورژن آندو (دقیقاً بیس باند و .... یکی هست) ولی آرک 52 ف پ س هست و نئو لامصب 65 ؟
بهراد دیگه برا دونستن اینا باید تا mwc دندون رو جیگر بزاریم.
بهراد رزولوشني كه آرك ميگيره بالاتره به خاطر همينه...اين تنها دليلش ميتونه باشهنقل قول:
چرا با اینکه یه پلتفرم سخت افزاری دارن و رو جفتشون یه ورژن آندو (دقیقاً بیس باند و .... یکی هست) ولی آرک 52 ف پ س هست و نئو لامصب 65 ؟
عزیزم منم ت همین فکر بودم ! ولی جفتشون 850*480 هستن (مثه ایکس10)
يا ممكه به خاطر براويا انجين باشه
یا شایدمم به خاطر سایز صفحه باشه:دی
و هزارن شاید دیگر.
نه جدی شاید آرک توی شرایط مساعد و آرمانی به سر نمیبرده که کمتر شده
با آخری موافقم :دی
ایول با با ایول امسال انگار سونی اریکسون می خواد بترکونه ها :دی امیدوارم تا اخر امسال چنتا گوشی دیگه معرفی کنه
عكس قوطي گوشي اكسپريا پلي
ديگه قوطيش هم رونمايي شده /// خدا وكيلي تو بارسلون سورپرايز اين نباشه :31: سورپرايزي كه همه ديدنش :31:
علی عمرا اگه این سورپرایز باشه. اینو دیگه کیفیت عکساشم بد نمیکنن که بگن یواشکی عکس گرفتن:دی
من که میگم satio with android OS سولپیریزه:دی
هنوز خبری از از کابل و شارژرش نیست.باید دید اونا چطوره:دی.هندزه فریشم مهمه:دی
به احتمال زیاد اس ای برای اروپا از این شارژرهای جدید میزاره که به همه می خوره :دی
تیزر تبلیغاتی رسمیش هم که لیک شد :دی
حساب کنید موقع معرفی یارو داره با شوق و ذوق مشخصاتش رو میگه بعد یکی ازش سوتی بگیره بگه نه اینجوری نیست اونجوریه :دی
این نئو هم که پرویوو شد
تا کنگره رویووی کامل هم ازش میاد فکر کنم :دی
فقط مونده Duo که اونم احتمالا همون جانشین X10 mini هستش که البته فقط چند تا عکس ازش اومده و نگه داشتن مشخصات بیشترش رو میشه تو کلکسیون حفظ اسرار سونی اریکسون گذاشت :دی
duo شاید دو هسته ای باشه :دی
core 2 dou :دی
لول :دی
واقعا سونی و سونی اریکسون کارمنداشون یه مشت آدم خاله زنک هستن که حرف تو دهنشون جا نمیگیره:دی
سعید جان خاله زن نیستن ادم ریپورتر اون اطراف زیاده که شایعه درست می کنن :دی
مخصوصا اونایی که برای شرکت های رقیب هم کار میکنن :دینقل قول: