سرور معرفی کنید بزارم.نقل قول:
من نمیگم خیلی سرویس شاخی هست.نه اینجا هم مشکلات داره اما هرچی باشه از داتک خیلی بهتره. لااقل تو عید اذیت نمیکنه و میشه راحت دانلود کرد
Printable View
سرور معرفی کنید بزارم.نقل قول:
من نمیگم خیلی سرویس شاخی هست.نه اینجا هم مشکلات داره اما هرچی باشه از داتک خیلی بهتره. لااقل تو عید اذیت نمیکنه و میشه راحت دانلود کرد
داتک کی حجم اش رو کم کرد؟ ۱۶ مگ ،ماهی ۱۰۰ گیگ!
مار رو بگو میخواستیم به خاطر حجم بالا بیاییم داتک.
آره مفتی هم به من بدن نمیگیرم دیگه، کلا همه isp ها باید انگار طرح نقره ای بزارن مثل دیده بان که اونم اینجوری گرون کردنقل قول:
داتک که اصلا نباید دیگه هیچکس بگیره باید محو بشن مشتری مداری پشتیبانی سرعت همه چیز 0
من فقط تجربه خودم از این شرکت را که برای چندین ماه پیش است بازگو کردم.نقل قول:
من خوب بیاد می آرم که پیشگامان از متولیان محدود کردن سرعت روی 4 م.بیت بود. اینکه الان چطور عمل می کنه رو نمی دونم.
اگر برات امکانش هست در زمان میانه ی روز و در زمان انتهای روز با سرورهای غرب اروپا مثل آمستردام، فرانکفورت و ... و همچنین با سرورهای ساحل شرقی و غربی آمریکا آزمایش سرعت انجام بده ( فقط اتصال تک وگرنه اتصال چندتایی حتی اررزش مطرح شدن را هم نداره ) و نتیجه ها رو اینجا قرار بده.
پیشاپیش سپاس
وضعیت زمان تأخیر بسته های اطلاعاتی این شرکت اکنون چطور هست؟ (اون موقع ها این مورد بد نبود)
نقل قول:
دقیقا یادمه من هم، پیشگامان شروع کرد سرعت 16 مگ رو روی 4 مگابیت محدود کرد حتی سرویس 125 هزارتومنی رو من برای یه ماه تست کردم باز همین وضع بود!!
الان هم سرویس 6 ماهه رو کرده 4 تا 16 مگ، اینطوری هر وقت دلشون بخواد روی 4 قفل میکنن و طرف هم هیچ چیزی نمیتونه بگه چون قرارداد همینه، 80 درصد مواقع هم روی 4 مگابیت قفل باشه دست طرف به جایی بند نیست
پیشگامان و داتک برای من رفتن تو لیست سیاه
منتظر اون روزی هستم که اوضاع مملکت زیر و رو بشه چهارتا شرکت خارجی بیان، در همه این شرکتهای غارتگر که این همه سال پول مردم رو بالا کشیدن و خونشون رو تو شیشه کردن تخته بشه
نتیجه آزمایش سرعت اتصال تک در میانه ی روز برای شرکت داتک: ( سرعت 8 م.بیت )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اغلب ساعت های روز، نتیجه های آزمایش سرعت، یکسان با این نتیجه است.
در سامانه ی 195 هم شکایت کرده ام اما هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده است.
همچنین اتصال اینترنت بدلیل timed out های زیاد، پایدار نیست.
اینم نتیجه تست:
داتک:
سپنتا:
هر دو اشتراک، 16 مگابیتی هستن. فک کنم همه چی واضحه. بازم میگم من نمیگم سپنتا خیلی شرکت شاخیه.لااقل از این آشغالی که داتک به اسم اینترنت پرسرعت میده خیلی بهتره
یه نکته ای که امروز با کارشناس شاتل صحبت میکردم گفت این بود که میگفت مرکز مخابراتی شما (عاطف) دوسالی هست که به هیچ شرکت خصوصی دیگه اجازه نمیده بخوان توی مخابرات منطقه شما ارائه سرویس بدن و به صورت انحصاری فقط داره سرویس های خودشو ارائه میده و علیرغم تلاش های ما، نتونستیم هیچ مشترکی اون طرف نداریم. میگفت بهت پیشنهاد میکنم با همون شرکتی که هستی ادامه بدی چون اگه خطت از رانژه دربیاد سریع خطتتو فیبر نوری میکنن و در این صورت فقط باید از مخابرات سرویس بگیری:angry::angry:
چرا از مخابرات نمیگیری؟
کدوم مرکز مخابراتینقل قول:
مرکز مخابرات پاسداران
اتصال تک یا چندتایی؟نقل قول:
همه از مخابرات بد می گن و از کیفیتش مینالن. تو نخستین کسی هستی که چنین نتیجه ای را رو می کنه. داستان این نتیجه چیه؟ من برم تنقلات بیارم که داستان جالب و طولانی برای شنیدن خواهیم داشت.
همین الان ساعت دو نصفه شب داره به جای 16 مگابیت با دانلود منیجر به من سرعت 2 مگابیت میده!
عجب گرفتاری شدیم تو این خراب شده، لعنت به باعث و بانی این وضعیت
دقیقا سرعت منم محدود شده به 2 مگابیت.ساعت 3 صبح هم امتحان کردم همین بوده.نقل قول:
پس ظاهرا همون طور که حدس میزدم ایجاد محدودیت عمدی هست که احتمالا به دلیل کمبود پهنای باند و همین طور اون بسته 100 گیگی اعمال شده.
من فکر می کنم در بدترین حالت دیگه باید تا بعد از 15 فروردین این محدودیت مسخره برداشته بشه.
بسته 100 گیگی که تموم شد داتک تمدید نکردهنقل قول:
حداکثر سرعت دانلودی که نصفه شب یا صبح زود که خلوت ترین موقع هست و کیفیت سرویس در بهترین حالت خودش هست، برای من 8 مگابیته یعنی نصف سرعت سرویسی که ازشون خریدم
بعد از اون هم بیام 80 هزار تومن بهشون بدم برای 100 گیگ؟
تو ایران دیگه کار از کم فروشی و دزدی و این حرفها گذشته رسما دارن کاربرا رو غارت میکنن!
سرویسی که من خریداری کردم هم 4 مگ هست که من هم در بهترین حالت 2 مگابیت دریافتی دارم.البته من خطم بیشتر از 6 مگ کشش نداره و از طرفی حجم 200 گیگ سرویس 8 مگ برام زیاد بود برای همین سرویس 4 مگ رو خریداری کردم.نقل قول:
با این حساب که شما گفتی احتمالا سرعت سرویس هر کسی رو نصف کردن یعنی شما 16 خریدی بهت 8 میدن و من 4 خریدم بهم 2 دادن.
واقعا نمیدونم چی بگم.:sad::sad:
داتک همون بسته های حجمی که قیمتش مناسب بود همونا رو هم روی سایتش برداشت
منم ده ساله داتک دارم، توی این مدت خیلی اذیت شدم. این یک ماه پیش کلکسیون این چند سال بود. قطعی و پینگ بالا و سرعت کم (سرعت 16 که خریدم رو گذاشتن روی 10).
تنها خوبیش اون 1000 گیگ در ماه بود که حالا با همون قیمت قبل (به زور و نصفه شبی) کردنش 100 گیگ :n08:
دیگه هیچی اینا هم رد دادن. پیش به سوی جمع آوری
شرکت داتک واقعا بدترین شرکت اینترنت ایران است. یک بخش به نام حامی مشتری داره که همه بخش های دیگه همواره شما رو به اونجا ارجاع می دن ( بخش فنی و فروش بی مصرف هستند ). بخش حامی ( یه بخش نمایشی ) که همیشه چندین نفر در صف انتظارش هستند( مطمئن نیستم اون عدد واقعی باشه ) امروز با اون بخش تماس گرفتم تقریبا 33 نفر در صف انتظار بودند و زمان تقریبی انتظار 40 دقیقه برآورد شده بود. یعنی باید چند هزار تومن پول تلفن بدی تا فقط بتونی با اینا صحبت کنی.
با بخش فنی تماس گرفتم و درباره جبران خسارت قرارداد یک ماهه ی گذشته جویا شدم که اونم گفت با بخش حامی مشتری صحبت کن. در پاسخ به این که مگر شرکت قانون تعریف شده ای برای جبران خسارت مشتری نداره باز حرفشو تکرار کرد.
این شرکت واقعاً آشغال است. از کمبود شدید پهنای باندش بگیر تا عدم ثبات در اتصال و تا اینکه همیشه از تو تصویر cmd یا idm را می خوان تا مطمئن بشوند دروغ نمی گی انگار نه اینکه isp هستند و مشترک ها از طریق اونها به اینترنت متصل هستند و مشرف به همه اتصال. ( لودگی می کنند )
من باید باز در 195 از اینها شکایت کنم.
امروز (جمعه) داشتم یه فایل 500 مگی را دانلود میکردم که دیدم سرعتم برگشته به قبل از ماجرای 100 گیگ و سرعت بهتر شده
کاملا واضحه داتک با این صد گیگ که وزیر عوضی داد، بهونه ای شد برای داتک که مدتی هم سرعت رو از عمد کاهش بده و هم ترافیک هارو ( به بهانه فشار روی شبکه) 90 درصد کم کنه
چطور شده الان دوباره سرعتها برگشته؟مگه ساختارتون توی این چند هفته عوض شده که الان سرعتا رفته بالا؟
متاسفانه نه شرکت هایی مثه زیتل و پتیاک سمت ما اینترنت ارائه میکنن نه میشه از شرکت های دیگه مثه سپنتا میشه اینترنت گرفت.چون اینجا مخابرات (عاطف) اجازه کار به بقیه شرکت های خصوصی رو نمیده
منتظرم یکی از این شرایط درست شه.به محض اینکه درست شه زنگ میزنم داتک هر چی از دهنم دربیاد نثارشون میکنم. شرکتی که بین کاربر 12 ساله و کاربر جدید هیچ فرقی نمیذاره هر حرفی که بزنن لایقشونه
فقط منتظرم شرایط عوض شه.
داکت فقط بخاطر حجم ترافیک بالای که قبلا داشت توانست مشتری جذب کنه اما الان دیگه کمترین حجم را نسبت به شرکتهای دیگه داره و اصلا به صرفه نیست بیشتر مشتریاش هم به شرکتهای دیگه کوچ کردندنقل قول:
سلام.
دوستان این صد گیگ و همه دریافت کردین ؟
برای من اصلا تو پنلم نیومد ...
سرعت هم که افتضاح شده بود ، حالا از دیروز اوضاع خوب شده ولی این مدتی که نتونستن مثل آدم سرویس دهی کنن چی!؟
کسی شکایت نکرده به 195؟
دیگه یاد گرفتن چطور با احترام دزدی کنن. زنگ میزنی می پرسی چرا یک شبه حجم از 1000 گیگ شده 100 گیگ اون هم وسط دوره و نه زنگ زدین، نه اس ام اس دادین، نه تو پروفایل کاربرا نوشین، می گن خب این تصمیمات بخش بازرگانی شرکت بوده! یعنی اگر فحش می دادن ادم انقدر عصبانی نمی شد. فکر کن شب عید باشه، سرعت بشه 100 کیلو بایت بر ثانیه اون هم تا یک هفته. بعدش هم ببینی حجم دوره شده یک دهم قبل و زنگ بزنی اون جواب رو بهت بدن و هیچ عذر خواهی هم نکنن.نقل قول:
بهترین شکایت از اینها همون درخواست جمع آوریه
باهاتون مخالفم.نقل قول:
بهترین شکایت همون شکایت کردن و پدرشون و درآوردنه ...
لطفا همه برید 195 شکایت کنید.
کاری با حجم و اینا ندارم! این مدتی که کیفیت و سرعت سرویس افت فاحشی کرده بود معنیش کم فروشی نیست ؟ مگه اینترنت حجمی قرار نبود 95 درصد تایمی که داریم سرعتش همون سرعت اسمی باشه و تو 5 درصد اوقات بتونه تا 50 درصد کاهش پیدا کنه ؟ این خود مصوبه قانون مگه نیست!؟
ما که تا همین دو روز سرعتمون نصف سرعت اسمی شده بود!
شرکت غلط میکنه وقتی نمیتونه سرویس دهی کنه این حجم از یوزر و میگیره یا 1000 گیگ حجم میده که بعدا بیاد اینجوری بزنه زیرش!
اگه تعداد شکایت ها زیاد نباشه هر وقت اراده میکنن هر بلایی سرمون میارن ...
نقل قول:
بریم 195 از دزد به جانی شکایت کنیم؟
اینم شکایت 195 ببینید بعد از 11 روز طرف اومده با وقاحت تمام چه جوابی داده:
خودت را علاف شکایت تو 195 نکن راحت درخواست جمع آوری بده این شکایتها برای شرکتها در حد جوک هست بهترین تنبیه برای این شرکتها ریزش شدید مشتری هستنقل قول:
همین کارو میکنم، تو این مملکت به خاطر بیقانونی و ویران بودن خانه از پایبست، تمام این شرکتا وقیح و پررو شدن. بیصبرانه انتظار اون روزی رو میکشم که حقشون گذاشته بشه کف دستشوننقل قول:
بله به منم همینو اول گفتن ...نقل قول:
ولی پیگیری لازم داره.
من الان مرحله تجدید نظرخواهی دوم هستم.
من شده آخرش از خود کارشناس 195 هم شکایت کنم ، ادامه میدم.
اخه دوست عزیز همچین صحبت از جمع اوری خط میشه که انگار یه شرکت درست و درمون و مشتری مدار داریم که منتظر ما نشسته! بابا اکثرا یه دور کل شرکتها رو زدیم . اگه شرکت بهتری بود که معطل نمیکردیم ...
اتفاقا با جمع اوری خط فقط دو هفته ای اعصاب خودمون داغون میشه تا دوباره دایری خطمون انجام بشه.
امروز اینترنتم وسط قطع شدناش یه ذره هم کار میکنه:thumbsdow
امیدوارم هرچه زودتر برای سرویس وایرلس بیان تا من اینو جمعش کنم
شرکت آشغال داتک باز خرابکاری هاشو آغار کرده است. از دیروز باز کمبود پهنای باند و قطعی های لحظه ای شروع شده. از این شرکت دور بمونید یا اگر تونستید تخلیه کنید.
چند روز است که ف.لتر شکن ها دچار اختلال در سرعت شده اند و سرعت اتصالشون گاهی حتی نزدیک به صفر است. این شرکت آشغال داتک در همه ی زمینه ها مشکل داشت و حالا این مورد هم به آنها اضافه شده است.
من دو تا خط دارم برای همین مشکلی از اون لحاظ ندارم، این که همه شرکت ها تو این خراب شده از یه قماش هستن رو قبول دارم، اما بعد از این پاسخ وقیحانه داتک هیچ جوره امکان نداره با این شرکت تمدید کنم، بره به جهنمنقل قول:
منم 2 تا خط دارم. بارها بسادگی پررو گری شون و از این راه تلافی کردم. ولی چه فایده ای داشته؟ منطقه ما بیش از حد شلوغه من خطمو جمع کنم یکی دیگه خیلی سریع جایگزین میشه ...نقل قول:
ظاهرا همین جوابی که به شما دادن رو به همه دادن!
فعلا من دارم شکایتو میبرم جلو ببینم چی میشه تهش ...
اتفاقا منم دو خط دارم. در ایام عید هم با یکی از اپراتور های شاتل صحبت میکردم میگفت که مراکز مخابراتی ترجیح میدن با شرکتا کار نکن و یه جورایی انحصار طلبی دارن. به همین خاطر تا کسی خطتشو از رانژه درمیاره بلافاصله خطتو از سیم مسی به فیبر تبدیل میکنن و اجازه نمیدن هیچ شرکت دیگه ای به مشترک سرویس بده.به همین خاطر توصیه کرد تا سرویس جدید رو اوکی نکردی خطمو از رانژه درنیارم. البته یه مشکل دیگه ای که برای منطقه مخابراتی ما وجود داره اینکه اصلا مرکز مخابراتی ما اجازه فعالیت به هیچ شرکت خصوصیه دیگه نمیده و اینم شده یه ماجرای جدید و مسخره. رو این حسابه که دست من یکم بسته اس.ولی اگه داتک مسخره بازیشو تموم نکنه جمعش میکنم. منکه دارم به اندازه سرویس های پوینت تو پوینت هزینه میکنم، خوب میشه از اون شرکتا اینترنت گرفت.اینقدم با این شرکت ها و مخابرات و هزار تا ماجرای دیگه دست به گریبان نبودنقل قول:
پس از سه روز پیگیری امروز کارشناس فنی به من گفت که اختلال سراسری وجود داره ( این ادعای داتک است که این مشکل مربوط به داتک نیست و سراسری است ). سه روز است که واقعاً اتصال اینترنت مختل شده به این شکل که چند ثانیه حداکثر پهنای باند را داری و سپس برای چند ثانیه کلاً پهنای باندت صفر می شود و این روند بطور مداوم تکرار می شود.
این هم از داستان جدید شرکت آشغال داتک
هر طور صلاح میدونیدنقل قول:
از نظر من کاهش حجم به میزان 90 درصد و اختصاص حجم 100 گیگ برای سرعت 16 مگابیت اصلا قابل تحمل نیست
این مشکل سراسری نیست علتش کمبود پهنای باند داتک هست علت کاهش زیاد حجم ترافیک سرویسهاشون هم همین هست چون نمیخوان هزینه کنن و پهنای باندشون را افزایش بدن اینجور شرکتها باید درشون را تخته کرد چون فقط به فکر پر کردن جیب خودشون هستننقل قول:
راستی شما که داری شکایت رو پیگیری میکنی از طریق تماس تلفنی با 195 هم اقدام کن، ظاهرا روندش کاملا متفاوت هست با ثبت اینترنتی شکایتنقل قول:
برادر من تماس گرفته از های وب شکایت کرده یه ساعت بعدش از های وب باهاش تماس گرفتن
شرکت مزخرف داتک اومده تمدید یکماه رو برداشته :thumbsdow
اون از کم گردن حجم بینالملل، اینهم از حذف تمدید یکماهه}
نظرات صفحه اینستاگرامشونم بخاطر انتقادات زیاد بستن
کاملا مشخصه این شرکت در آینده جمع میشهنقل قول: