نقل قول:
نه بابا منم بد پرسیدم :34: گفتم شاید علم پیشرفت کرده باشه:27: منظورم اینه که دو مودم در یک مودم باشه... هم بتونه امواج وایرلسو دریافت کنه... و هم بتونه adsl رو از طریق سیم دریافت کنه...:21: همون یه تیر با دو نشون...:12:
Printable View
نقل قول:
نه بابا منم بد پرسیدم :34: گفتم شاید علم پیشرفت کرده باشه:27: منظورم اینه که دو مودم در یک مودم باشه... هم بتونه امواج وایرلسو دریافت کنه... و هم بتونه adsl رو از طریق سیم دریافت کنه...:21: همون یه تیر با دو نشون...:12:
لطفا یکی راهنمایی کند که چگونه مودمtp-link8811 را به صورت pppoeتنظیم کنیم
سلامنقل قول:
این سازنده های بیچاره تمام زیر و بم محصولاتشون رو تو دفترچه راهنما توضیح دادن و چگونگی استفاده رو هم گاماس گاماس گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، صد برابر بهتر از من و سایر دوستان ( بر و بچ جسارت نباشه) .
این دفترچه کذائی :
1- هم تو جعبه هست
2- هم نسخه pdf اون تو cd توی جعبه هست
3- هم میتونید از سایت سازنده دانلودش کنین.
من دفترچه مودمتون رو از سایتtp دانلود مردم . تو صفحه 12 به بعدخیلی خوشگل توضیح داده ( من عکس ها و خود متن انگلیسی رو گذاشتم تا ببینین چه سادست) :
قبل از تنظیم مجدد ، مودم رو یکبار ریست کامل کنید . طبق روالی که تو صفحه 5 راهنما گفته:
1- مودم رو خاموش کنید.
2- دکمه ریست پشت مودم رو نگه دارید
3- همونطور که دکمه رو نگه داشتین مودم رو روشن کنید
4- دکمه رو ول نکنید و 3 ثانیه نگه دارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مودم مثل روز اول شده و آمادست تا تنظیمات جدید رو بگیره :
1- وارد صفحه تنظیمات شوید (192.168.1.1)
2- تو منوی سمت چپ ، برید قسمت Quick Setup
3- مقادیر VPI ( معمولا برابر 0) و VCI ( معمولا برابر 35) رو وارد کنید و Next رو بزنین :
4- توصفحه بعد گزینه PPPOE رو انتخاب و بعد Next رو بزنید:
5- تو صفحه بعد username و password ای رو که ISP بهتون داده وارد کنید و NExt رو بزنین:
6- تو صفحه آخر هم که باید با زدن دکمه Save/Reset مودم رو ریست کنید:
باز هم مشکلی بود درخدمتیم
راستی معنی User name شما چیه؟!! من که از پس خوندنش بر نیومدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
چقدر کم تر ...من تو سایت رایان صبا رفتم 55تومن زده بود پس حواس رو باید جمع کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
نه عزیز... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نری 55تومان بگیری الان قیمت واقعی این مودم 38 تومانه... یکم برو بازار بگرد پیدا می کنی... البته بستگی داره کدوم شهر هستی؟؟؟!!! ولی باز 55 گرونهههههههههههه..........
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?ukey=product&productID=1893
دالای کامپیوتر ( که از گارانتی های خوبه) که زده 49 ! البته باید تلفنی هم پرسید.نقل قول:
همونطور که دوستان گفتن یه قیمت تو پایتخت و پاساژ ایران بگیری ، قیمت عرف میآد دستت. اکثر اینهایی که تو اینترنت تبلیغ میدن گارانتی ندارن و قیمتشون ممکنه تا 10 تومن هم زیر قیمت بازار باشه.کد:http://www.dalay.ir/products/product.php?id=153
با سپاس از جوابتون.پس با توجه به توضیحات من username /passwordرا وارد کنم کافیه.ip /subnet mask/gateway پس لازم نیست؟در ضمن من بعد از ریست /در گزینه های مودم گزینهquick setup دیده نمیشود ولی بقیه گزینه ها هستند.
معنی ritzdvb:برنامه ای مانند progdvb هست که در کارتهای ----s جهت دیدن کانالهای ماهوارهای استفاده میشود .
مشکلم که کامل برطرف نشد ولی گارانتی مودم گفت ما چکش کردیم مشکلی نداره!نقل قول:
احتمالا به خاطر نویز بالای خطم هست!!:46:
نقل قول:
مشکل شما این بود که نمی تونستید وارد تنظیمات مودم بشید دیگه ، با اون نرم افزار که گفتم شما میتونید وارد بشید،اگه نه که از اول باید مودمتون رو ریست کنید و بعد کانفیگ:46:
سلام من می خواهم adsl نصب کنم مودم asus dsl-n13 بهتر یاcisco wag54g2 l لطفا راهنمایی کنید.
دروود
دوستان،هیچکدام از شما که دارای اینترنت ای دی اس ال هستید،بر روی کانکشن لن،و یا مسیریابتان،دی ان اس سروری جداگانه ست کرده اید؟آیا دگرگونی ی در شتاب اینترنتتان دیده اید؟
ایول ، پس تو کار خلافی . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نکنه مدل مودمتون ، پسوند یا پیشوندی داره؟ حالا بقیه صفحات رو تونستی پیدا کنی؟نقل قول:
دوستان رو نمی دونم ، ولی من همه چیز رو گذاشتم رو حالت اتومات و مودم هم همه چیز رو ست میکنه. خودم هیچ دخالتی تو کارش نکردم. مشکلتون چیه؟ سرعتت پائینه؟نقل قول:
بقیه صفحات در advanced setupوجود دارند.مودمم tp-link 8811 است وپیشوند وپسوندی ندارد.
مگه شما دوستان نیستید؟:دینقل قول:
دوستان رو نمی دونم ، ولی من همه چیز رو گذاشتم رو حالت اتومات و مودم هم همه چیز رو ست میکنه. خودم هیچ دخالتی تو کارش نکردم. مشکلتون چیه؟ سرعتت پائینه؟
آره،و چنتایی سامانش و ... که همه ویژگی های یک DNS Server ویژه هستند که می توانید در تارنمای Opendns.com نیز ببینید!
دوست عزیز من خودم این مودمو دارم ، ولی تا حالا نتونستم به روش pppoe ازش مستفیذ بشمنقل قول:
همه کارها رو هم از روز اول درست انجام دادم!!!
(حدس میزنم که مقدار دیفالت vpi و vci اشتباه باشه!)
در نتیجه مودمو ریست کردم و کانکشن ساختم و همه روی اتوماتیک!!
یه سوال فنی:
در این روش ، باید موقعی که مودم روشن میشه ، خود بخود وصل باشه؟
با اینترنت اکسپلورر باز کردی؟؟نقل قول:
بقیه صفحات در advanced setupوجود دارند.مودمم tp-link 8811 است وپیشوند وپسوندی ندارد.
من چه روی فریمور قبلی ، چه الان که آپدیتش کردم ، این گزینه رو دارم
نه مهدی جان ، این که شما میگید مال حالت Bridge هستش که سیستم و سرور مستقیم بهم وصل میشن . واس همینه که به این حالت ، حالت همیشه روشن "Always On" گفته میشه.نقل قول:
در حالت های PPPoE و PPPoA نیازمند کانکت شدن و وارد کردن Username و Password هستیم. من که هیچ وقت سراغش نرفتم.
خوندن مقاله زیر و سایر مقاله های این سایت ، دید جالبی به آدم میده :
کد:http://www.dslreports.com/faq/1416
مقادیر vpi/vci هرشرکتisp فرق میکند وشما باید ان مقادیر راازشرکتی که ازش اکانت دارید بگیرید.
دراین روش موقعی که مودم روشن بشه خودش به اینترنت وصل میشود ونیازی به کامپیوتر نیست.
با ابنترنت اکسپلورر بازش کردم
اتفاقا منم قبلا فکر می کردم که حالت bridge هست که مستقیم خودش وصل میشه ، ولی با توجه به این تایپیک نظرم عوض شد!!!!نقل قول:
ضمنا پس چه دلیلی داره از روش quick setup کانکت بشیم ؟؟
خب کانکشن ویندوز که راحت تره!!
چند بار ریست کردم و دوباره تنظیم کردم ، اما بازم موقع وارد کردن آی پی مودم صفحه مرورگر ارور میده ، فکر کنم مننقل قول:
در تنظیمات یک جایی رو اشتباه میکنم ، اگه شما میتوند و زحمتی نیست نحوه انجام این کارو با تصویر برام بذارید .
خیلی خیلی از شما ممنون میشم .:10:
راستش من تو تاپیک زیاد به مباحث مربوط به Bridge و PPPoE دقت نکردم . چون تاحالا صابونم به رختشون نخورده و از Quick Setup استفاده کردم و بیخیال دنگ و فنگ ست کردن مقادیر میشم. با این کار فقط برای اولین بار مقادیر تو مودم تنظیم و ذخیره میشن و از اون به بعد با روشن شدن مودم ، خودش به سرور وصل میشه و شبکه رو برقرار میکنه.نقل قول:
مطالبی که گفتم ، برداشتم از منابعی مثل اون سایتی که گفتم یا wikipedia و سورس های اصلی دیگه که دیدم ، هستش :'.نقل قول:
Bridged/DHCP (RFC 1483):
Uses a standard DHCP network client which is native to every OS. DHCP should automatically negotiate an IP 'lease' on bootup. No special icons in any folders, no dialup type operations, no username and/or password required to connect, and no specialized software is required. This was the original type of service, but has been phased out in favor of PPPoE/A as of late spring/early summer 2000. This most closely resembles true 'always on
دوباره وصل شد. ککمممممممممممممکککنقل قول:
با تشکر از راهنماییتون ولی من اسپیلیتر دارم واسه یه تلفن. اون تلفونی هم که اسپیلیتر نداره از پیریز میکشم بازم 2 ساعت بعد شاید وصل بشه...
حالت واقعا lan قدرت بیشتری نسبت به usb تو کانکت شدن داره؟
برو مودم رو بگیر خودتو راحت کن
خوب اینجور که معلومه شما واسه خود مودم Splitter نذاشتین. مودم هم بطور جداگانه Splitter میخواد.نقل قول:
ضمناً ، اگه مودم داری ، وصلش کن به خط تلفن و با شماره های هوشمند به اینترنت وصل شو تا مشکلت حل شه و اینجوری قطع و وصل نشی!!
اگه تهرانی: 9092303230 ، username و pass هم خالی بذار. ( راستش از مشخصاتت نفهمیدم کارتن خواب کدوم شهری! شایدم تو نیویورکی !!)
بچه ها یه سوال غیر فنی و مقدماتی می خواستم بپرسم :غیر از مودم 602دیگه چه چیزی واسه نصب نیاز هست؟
راستش منظورت رو خوب متوجه نشدم ولی تا اونجا که من میدونم :نقل قول:
سخت افزار لازم برای راه اندازی اینترنت DSL با مودم 602: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- خط تلفن رانژه شده ------------------------------------- یک عدد
2- سیم تلفن ----------------------------------------------- یک عدد به متراژ کافی
3- مودم 602 ----------------------------------------------- یک عدد به همراه متعلقات
4- کامپیوتر یا لپ تاپ دارای کارت شبکه یا ورودی USB ---- یک عدد
5- کابل LAN ( برای اتصال مودم به سیستم )------------- یک عدد به متراژ کافی
تخم مرغ نمی خواد؟:31:منظورم رو اشتباه رسوندم به هر حال حل شد مشکل...ممنوننقل قول:
سخت افزار لازم برای راه اندازی اینترنت DSL با مودم 602: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- خط تلفن رانژه شده ------------------------------------- یک عدد
2- سیم تلفن ----------------------------------------------- یک عدد به متراژ کافی
3- مودم 602 ----------------------------------------------- یک عدد به همراه متعلقات
4- کامپیوتر یا لپ تاپ دارای کارت شبکه یا ورودی USB ---- یک عدد
5- کابل LAN ( برای اتصال مودم به سیستم )------------- یک عدد به متراژ کافی
مودم رو خودم بگیرم اون موقع شرکت گیر نمیده هر چی بشه مثلا بگه مشکل از مودم شماست یا یه همچین چیزایی؟(ایرانه دیگه)
چند تا راه وجود داره:نقل قول:
1-اول از همه برای هر تلفن و مودمت یک اسپیلیتر بذار:46:
2- شاید سیم های تلفنت از کنار سیم برق رد بشن که باید یه سیم از جایی که تلفن وارد خونه می شه( معمولا کنار کنتور برق) بکشی تا پیش مودم و باز اسپیلیتر یادت نره...:5:
3-کدوم شهرید؟:18: ممکنه در اثر بارش بارون باشه که سیم تلفن در اثر رطوبت به سیم برق اتصال پیدا کنه و باعث قطعی موقت بشه...
اگه این 3تا راه نشد دیگه بیخیال شو مودمو بخر...:19: ولی لن یا usb هیچ تاثیری در وصل شدن نداره...:11:
نقل قول:
بله.گیر که می دن:24: اگه مودمو خودت بگیری گیر می دن ولی بهشون رو ندی دیگه حرفی نمی زنن. برای نصب شما باید vpi/vci و همچنین username/password رو از isp ارائه دهنده بگیرید... بقیه کارا دیگه اسونه...:11:
a6l3i جان این شکلک هارو از کجا میذاری؟؟؟؟!!!!!!!!1 چه باحالن....
بچه ها حال کنید:5: الان پارس انلاین اهواز پهنای باندو باز گذاشته بعضی مواقع سرعت دانلود تا 200 هم می رسه....
یکی از دوستان
up stream=450
down stream=2044
رسیده... :8::8::8::5::5:
بابا دمت گرم ، چجوری به پست هات ویبره attach میکنی؟ داشتم پستت رو میخوندم دیدم LCD لپ تاپ داره با مقیاس 4 ریشتر میلرزه ، جیم زدیم زیر طاق در ....!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لزومی نداره حتما از اونها بخری ، فقط بهتره برند یا مدلی که اونها می خوان رو تهیه کنی. از کجاش مهم نیست. اونها هیچ وقت چک نمیکنن که از اونها خریدی یا نه. فقط در مواقعی که ازشون سوال فنی کنی ، خواهند پرسید مودمت چیه. ( نه اینکه از ما خریدی یا نه).
خوبه دیگه ، به شما پهنای باندشو میدن به ما زلزلشو.نقل قول:
در مورد smile ها ، یه سری سایت هست که smile های رایگان دارن ، مثل این:
که با یه سرچ کوچیک عبارتی مثل free smile تو گوگل کلیشون رو پیدا میکنی. معمولا smile ها رو دسته بندی کردن.کد:http://www.freesmileicons.com/
کافیه روی هر آیکونی که خواستی تو پست بیآریش ، راست کلیک کنی و گزینه Copy Image Location رو انتخاب کنی. بعد موقع نوشت پست ها ، روی آیکون اضافه کردن عکس بالای صفحه کلیک کنی و آدرس smile رو کپی کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:ایول :11:ایول :11: داش پیسی رو ایولنقل قول:
واسه اونا میگم که مشکل منو دارن من مشکلم حل شد:8:
ولی یه نصیحت من بعد از 3 هفته گوش کردن به حرفهای شرکت نتونستم حلش کنم ولی اینجا 2 روزه تونستم یا خرید یک عدد مودم نو و اسپیلیتر:40:
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . راحتم کردی تو کف مونده بودما...
نه بابا به اینجا هم اصلا سرعت نمی دن 1یا دوروزه اینطوری شده قبلا 20 به زور میرفت... البته اون بالایی رو که گفتم انقدر زیاد با اکانت 128 بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حواست باشه دیگه:31:ادم خطرناکی هستیم:5:مثلا پارس انلاین زنگ میزنی انلاین زنگ میزنی اولین چیزی که میگن اینه که مودم رو از ما خریدید:31:...نقل قول:
بابا دمت گرم ، چجوری به پست هات ویبره attach میکنی؟ داشتم پستت رو میخوندم دیدم LCD لپ تاپ داره با مقیاس 4 ریشتر میلرزه ، جیم زدیم زیر طاق در ....!!!
سلام دوستان
من تو شهرستان هستم و الان هم ار dial up استفاده میکنم
و می خوام adsl 64 ببندم
نظرتون چیه؟
البته اینجا 64 ماهی 20 هزار تومنه
الان ارزش داره که ببندم ؟
فرق 64 یا dial up محسوسه یا خیلی فرق نداره؟
از کدوم شرکت میخوای بگیری؟
کدوم شهر؟؟؟
از میاندوآب در 100 کیلومتری تبریز
برو ببین چه شرکت هایی اونجارو ساپورت میکنننقل قول:
اینجا ماله شرکت شاتله
بپرسکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=258700&page=995
دوستان راهنماییت میکنن
این پست حذف شود
شما متوجه نشدین
من میگم ارزش داره ماهی 20 هزار تومن بدم adsl 64 ببندم
diul up فرقش با adsl 64 محسوسه یا ریاد فرق نداره؟
خوب شما اکو میخواین؟
آرت میخواین؟؟؟
الان 128 13 تومنه
شما از کجا میخواین بگیرین که 64 20 تومن؟؟؟؟؟
حتما آرت هستش؟
درسته؟؟
اینجا جای بحث اش نیست
ولی...
فرق اکو و آرت چیه؟
نمیشه گفت فرق ندارننقل قول:
که دارن
مثلا به این صفحات مراجعه کن اگه متوجه نشدی بگو بگم
(تمامی سرویس هارو میتونی بخری الکی نوشته مخصوص شرکت ها:27:)
اکو
آرتکد:http://www.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/index.html
کد:http://www.shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/index.html
در کل میشه گفت که آرت حجم دانلود بیشتری داره
و در آرت Home حتی نامحدوده!!!!
ولی خوب طبیعی هستش که گرونتره!!!
ولی
تقریبا آرت هم سرعتشون 3 4 تا بیشتر(خیلی به نظر نمیرسه)