هنوز تا تصحیح نکنیم معلوم نیست حالمون چطوره/....:46:نقل قول:
هنوز تا تصحیح نکنیم معلوم نیست حالمون چطوره/....:46:نقل قول:
شاید باور نکنید ولی بخدا راستشو میگم :همینکه رفتم حوز رفتم جا خودمو پیدا کردم بعد از جلویی پرسیدم معدلت چنده کارتشو نشون داد معدلش 11/89 بود دقیقا معل خودم:41: دوتا بغل دستی هم یکی از یکی بدتر بعد خلاصه ساعت 8 شد کنکور شروع شد در عرض 10 دقیقه عمومی ها تموم شد! من کل سوالات عمومی خوندم البته اصلا به عربی نگاه نکردم ولی آخر سر فقط به 3تا سوال عمومی جواب دادم:13: بعد تصمیم گرفتم شانسی بزنم اصلا به سوالات نگاه نکردم همه ی گزینه های پاسخنامه رو شانسی مشگی کردم بعدش هم یکم آب خوردم و 60 دقیقه صبر کردم تا اختصاصی شروع بشه اختصاصی هم کلا 5 تا زدم و به خاطر اینکه هیچ امیدی نداشتم دوباره شانسی به همه سوالات جواب دادم در آخر کل پاسخنامه رو کامل کردم حالا به نظرتون قبول میشم؟
داشتم پستارو میخوندم فقط میتونم بگم حالم از هرچی مسئوله به هم میخوره نمیدونم اون رییس سازمان سنجش که میگه مثل سالای قبله چی بگم خیلی مزخرف بود عجیب عجیب ..نقل قول:
سعید تو که توی اعضای آنلاین هستی چرا نمیگی چطور بود ؟
اونایی که میگن ریاضیش اسون بود چون مثلا میخواستن 25 تاشو بزنن حالا هم به راحتی زدن اما من بدبخت که کانون اخرمو ریاضی رو 94 میزنم با این سوالاته فوق العاده سخت نمیتونم خوب بزنم و اعصابمم خردمیشه و اینکه امسال اصلا نمیشه پیش بینی کرد که کی چه رتبه ای میاره چون خیلی سوالای عجیبی بود
من اصلا استرس نداشتم(اصلا که نه حالا ولی خیلی کم)کلا شاد و خندان بودم! جدی میگم فبل و بعد و سر خود آزمون کلا لبخند میزدم. دفترچه اختصاصی رو که دادن 5 دقیقه اول اصلا بازش نکردم داشتم تغذیه میکردم : دی
خوب یه کاری کن از دیدگاه خودت نزنT اگه واقعاً بد شانسی مطمئن باش قبولی:biggrin:نقل قول:
نه بابا
کاره دیگه.منم آدمه بد شانسسسسس :biggrin:
البته الانم تضمینی نیستا :biggrin:
چون هر کی هر چی میزنه از دید خودش درسته
نه بابا T پس داشته باش(esters) داداش من کنکور تموم شد تو تازه میگی استرس!!!نقل قول:
ولی خیلی الان خوبه ها!!!!
جدی میگم...هیچ استرسی ندارم اصلا...خیلی حس خوبی دارم دی:
شما چطور؟ دی:
من صحیح نمیکنم!!!نقل قول:
هنوز تا تصحیح نکنیم معلوم نیست حالمون چطوره/....
میخوام تا رتبم میاد خوشحال باشم!!!
دوستامم همین کار را میکنند دی:
به هر حال اگه سخت بوده واسه همه بوده سعید جاننقل قول:
داشتم پستارو میخوندم فقط میتونم بگم حالم از هرچی مسئوله به هم میخوره نمیدونم اون رییس سازمان سنجش که میگه مثل سالای قبله چی بگم خیلی مزخرف بود عجیب عجیب ..
اونایی که میگن ریاضیش اسون بود چون مثلا میخواستن 25 تاشو بزنن حالا هم به راحتی زدن اما من بدبخت که کانون اخرمو ریاضی رو 94 میزنم با این سوالاته فوق العاده سخت نمیتونم خوب بزنم و اعصابمم خوب میشه و اینکه امسال اصلا نمیشه پیش بینی کرد که کی چه رتبه ای میاره چون خیلی سوالای عجیبی بود
خودتو ناراحت نکن(قصد روحیه دادن الکی ندارم واقعیته)
تو که آزمون آخر ریاضی 94 زدی وضعت اینه وای به حال بقیه
salam,
alan fonte farsi vasam kar nemikone.
adabiaat,dini kheile asoon bood.
zabaan khoob bood va vaght gir.
arabiam bad nabood.
rizaazi makhsosaa gosaste kheili sakht dadan.
dif roo chandtaa soaalash sakht bood.
fizik vagheaa vaght giir bood
shimi motavaseet bood .
مرسی ازتنقل قول:
به هر حال اگه سخت بوده واسه همه بوده سعید جان
خودتو ناراحت نکن(قصد روحیه دادن الکی ندارم واقعیته)
تو که آزمون آخر ریاضی 94 زدی وضعت اینه وای به حال بقیه
میخواستم صحیح کنم و نمیکنم چون میخوام یه ماهو زندگی کنم اگه بشه !!!!!
ادبیات: متوسط
عربی:آسون
دینی:متوسط(سخت تر از پارسال)
زبان: آب خوردن
-------------------------------------
ریاضی: خیلی سخت
فیزیک:آسون
شیمی: متوسط
در کل نسبت به 87 کمی سختتر بود.
دوستان کنکوری همگی خسته نباشن.
دوران خوشیتون شروع شد. به هیچ وجه هم سراغ تصحیح آزمونتون نریدا !
شادیتون میپره !
با آرزوی موفقیت برای بقیه دوستان که فردا به بعد کنکور دارن.
کارنامه ی تو دیدن داره...:27:نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
مرسی ازت
میخواستم صحیح کنم و نمیکنم چون میخوام یه ماهو زندگی کنم اگه بشه !!!!!
کار خوبی میکنی
فقط به این فکر کن که تو تلاشت رو کردی بقیه ش دیگه دست خداست
انشاالله یه جای خوب قبول میشی
من حتی اگه بخوام تصحیح کنم نمیتونم چون همه سوالاتو بجز 4 ، 5تا شانسی جواب دادم:31:نقل قول:
یه چیزی میگم به تجربیا مطمئن باشید کنکورت خیلی خوب و استاندارده هر سال یه رشته اینطوری میشه البته به این افتضاحیه حالا نه ا(اینم از شانس ماس دیگه )ما شما خوش حال باشید چون خیلی سود کردین
رفقا من فردا کنکور دارم :31: با این سنم
ببینم این کارت ورود به جلسه رو باید رنگی پرینت گرفت یا سیاه-سفید ؟
ممنون
امکان اینکه درصدام منفی نشه چقدره؟؟؟:31:نقل قول:
فرقی نمیکنه امروز هم کارت سیاه سفید بود هم رنگی:46:نقل قول:
شما چرا پیرمرد عزیز ؟ حال داریا !نقل قول:
حداقل میرفتی هنر که امروز بود کنکورش .
میگن سیاه سفید هم میشه. دوستان کنکوری بهتر میدونن:46:
فرقی نداره اصلا نگاه نمیکنننقل قول:
دینی انصافا خیلی راحت بود نسبت به پارسال.نقل قول:
ولی فیزیک اصلا آسون نبود وقت گیر بود بدجور.
منم با نظر شما واقعا موافقم .نقل قول:
اینکه میگن سوالات سخت هست برای همه سخته , فقط یه شعار اعصاب خوردکن هست
سوالات که سخت میشه بیشتر به ضرر اون کسایی هست که خوندن وگرنه برای کسی که درست نخونده سخت و اسان معنی نداره فوقش 10تا بالا پایین میزنه اما کسی که خونده و سوال سخت میشه شاید 40 تا افت کنه
خود من ادبیات رو روی 85 حساب میکردم( و واقعا هم اینقدر کار کردم ) اما نمیدونم نصف تستهاشو رو زدم یا نه :41: عربی و زبانش مثه همیشه بود و برخلاف نظر دوستان بنظرم دینی خوب بود . شاید بهترین نمره ام برای دینی بشه
ریاضی رو خیلی سخت و اسون برام فرفی نمیکنه :11: اما شیمی و فیزیکش استاندارد و قابل پیش بینی بود
کلآ بنظم ریتم سوالات و شکل سوالات عجیب و قابل هضم نبود
من که اصلا به خواسته ام نرسیدم:19:
سعید ناامید نشو.نقل قول:
امسال کنکور برای قویترین سخت بوده،وامسال درصدها خیلی میاد پایین مخصوصا در اختصاصی.
خدا از دهنت بشنوه.نقل قول:
درصد های مورد قبولم ایناست :
ادبیات 50
عربی 30
دینی 50
زبان 60
=====
زمین 40
ریاضی 50
زیست 100
فیزیک 30
شیمی 80
هر درسی رو از این کمتر بشم ، از غصه نابود میشم.اصلا خودکشی میکنم. :19:
سلام، خسته نباشید، من پارسال کنکور دادم، و خیلی تو این سایت بودم، دیشب تا حالا خیلی استرس گرفتم، خیلی واستون دعا کردم، تبریک بهتون می گم، امیدوارم همتون موفق باشید، جوابها را هم ببینید، البته به نظر من، تا حدودی رتبتون مشخص می شه، بعدا آمادگیش را دارید......
سلام بچه های 88 نظرتون راجع به کنکور چی بود ؟به نظر من از پارسال بدتر بود من اصلا امید ندارم ...فکر کنم تو همه درس ها گند زدم ...کسی که تجربه شون بیشتر کمک کنن
بهنظرم نریم سئوالات رو بررسی کنیم، بهتره.
در مورد سختی آزمونهم که صحبت شد، درکل آزمون راحتی نبود. عمومیها سخت بود، ادبیات بیشتر جاها بین دو گزینه میموندم (مخصوصن در قرابتمعنایی) و واقعن دیگه نمیشد کاری کرد، اختصاصیا هم ریاضی و فیزیک نمی تونم نظر بدم، شیمی خوب بود.
ممنون از کسی که سنجشآخر گاج رو معرفی کرده، (نمی دونم اولین نفر کیمعرفی کرد) چندین سئوال بود که دقیقن از سالهای قبل اومده بود.
واسه اونایی هم که الان کنکور هنر دارن، آرزوی موفقیت میکنم
سلام خدمت داغ دیده های محترم !!!!!!
خدا خیرشون بده با این امتحان شخمی البته تو بعضی دروس
گور بابای هرچی سازمان سنجشو کنکوره ................
دمت گرم ، خیلی حال کردم باهاتنقل قول:
ولی دینیاش انصافا سخت بود همش درک مطلب بود
ریاضیاشم خیلی عددای وقت گیری داده بودند
یه چیزی بهت بگم :نقل قول:
من 2 سال پیش ، کنکور آزاد آزمایشی دادم. فیزیک هیچی بلد نبودم. همه رو شانسی زدم.شده بود 60
ریاضی رو هم همه رو شانسی زدم.شدم 13-
حالا دیگه خودت حساب کن.
بچه ها بیخیال این چیزا
داداش سعید تو چرا ناراحتی تو که همه درصدات خوبه یه ریاضیت کمتره.من بیچاره فقط به امید ریاضی تو اختصاصیا رفتم و اون سوالای افتضاح...
من چون ریاضیمو خوب میزنم همیشه اول از همه ریاضیو میزنم امروز ریاضی گند زد به روحیم فیزیک رو هم خراب کردم...
انشالله همه به حقشون برسن
هر کسی یه نظری داره (درکل نسبت به پارسال سخت تر بود)ولی خوب بچه ها اصلا سراغ تصحیح نرین
به قول داش سعید این یه ماه رو عشق است
حیف نیست این سلول های خاکستری رو بر باد بدیم.......
پس بیخیال
آرهنقل قول:
در مورد سختی آزمونهم که صحبت شد، درکل آزمون راحتی نبود. عمومیها سخت بود، ادبیات بیشتر جاها بین دو گزینه میموندم (مخصوصن در قرابتمعنایی
ارتباط معنایی خیلی سخت بود
اما نیاز به وقت بیشتری داشت نه اینکه نشه جواب بدی
نقل قول:
اگر میخواهی کنکور را خوب بدی،اصلا به درصدها نگاه نکن. مثلا امروز دیدی که برای ریاضیها سخت بود شاید فردا واست سخت بدن که امیدوارم ندن.
اگر به این درصدها فکر کنی،فردا به خاطر استرس بیش از حد ،خراب میکنی.
اصلا به درصد فکر نکن.
من امروز اصلا به رتبه و درصد فکر نکردم،و خیلی خوب جواب دادم.
به نظر من اصلا برای خودت حد تعیین نکن و از خدا بخواه که از حداکثر تواناییت بهره مند بشی چون یه وقت یه ضد حال مثل امروز میزارن جلوت بعد یهو بهم میریزینقل قول:
ایشالله موفق باشی
هرکی شک داره تو عجیب بودن سوالا میتونه از اول پستارو بخونه یه درس هم نشده همه یه حرفو بزنن در موردش همه درسا رو بعضی میگن فوق سخت بعضی هم میگن خیلی اسون بنظرم خیلی عجیبه این
بازم ممنون از دوستای گلم
هنوز خیلی ها نیومدن ...
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 35 (30 کاربران و 5 مهمان)
pesarebaba2006, Alireza-40004, amir400, asroma08, beh,p, darklord_8, farhad_realmadrid, farshad_miki, Hamed-aryana, hassan_magic2000, jingool, John Doe, linkinkurd, mahsa1469, Maziar_69, mohsensoft, Mr_Hamid_Media, navid_ir, Paradise_human, payman1991, radbehnam, rambo_1386, saeed_h1369, sajjadgameactor, swamp, The Animal, wnba, WrongDoer89
نقل قول:
امیدواااااااااااااااارم
چون اگه مال اونایی که دیگه رتبه های زیر 100ا میارند بیاد پایین خیلی به نفع ما میشه
فقط اگه امسال یکی ریاضیا 100 زده باشه هر جور شده گیرش میارم خر خرشو میجوم!!!!!!:2:
ارتباط معنایی من فقط 2 تا نزدم که خیلی سخت بود،نقل قول:
ولی ارتباط معنایی را باید مثل عربی حذفی میرفتین و جواب میرسیدین.
کسی زبان فارسی را همه رو زد؟
عشق است استراحت عشق است راحتی عشق است یه ماهه بی استرس بی دلشوره
تموم شد کنکور اینم به تاریخ پیوست دیگه باید به فکر این یه ماه بود