من هم از اینا گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12 تومان
میخواستم بگیرم از اونی که تو پست 4755 هست هم داشت و گفت که این سفارش اروپاست و از اون بهتره.این مشکلاتی که دوستان میگن رو هم نداشتم.
Printable View
من هم از اینا گرفتم:
12 تومان
میخواستم بگیرم از اونی که تو پست 4755 هست هم داشت و گفت که این سفارش اروپاست و از اون بهتره.این مشکلاتی که دوستان میگن رو هم نداشتم.
دوستان چندتا سوال داشتم :
الان آیپاد تاچ 4G چنده ؟ انواع حافظه ها ؟
نرم افزار هایی که آیفون داره واسه آیپاد هم هست ؟
از کجا میتونم یه توضیح کامل دربارش بخونم ؟
من قرار بود Nokia N8 بگیرم ، این میتونه جانشین خوبی باشه ؟
8 gb حدود ٢٦٠ و ٣٢ و ٦٤ هم صد تومن اضافه ميشننقل قول:
اصلا نرم افزار iPod نداريم همه نرم فزاراي ايفون روش اجرا ميشه به جز اونايي كه مثلا ربط به تماس و gps و ... داشته باشه
بالاخره ان ٨ موبايله و اين نيست.
آی پاد 4 ، 32 گیگ ، قیمت دقیقی نداره :دی من از 400 دیدم تا 358...
شما روی 360-370 حساب کن...
اگه می خوای تهران بخری ، پایتخت ، طبقه دوم ، اگه اشتباه نکنم فروشگاه آفتاب... من ازش 356 خریدم :دی اگه بالاتر گفت ، بهش بگو یکی از آشنایان (!!!) 356 تومن خریده ازتون :دی
--------
من که فعلا بی شارژری رو تحمل می کنم تا اینکه آیپاد عزیز تر از جانمو به فنا بدم :دی
صب می کنم تابستون از اون اپل استور جدیده دبی که مال ویرجین هست می خرم :دی
شما تابستون که صبر کردی خواستی بری بگو شاید آیپاد 5 هم خواستیم برامون بخرینقل قول:
همین USB خودش که به فنا نمیده آیپادو ...نقل قول:
من که فعلا بی شارژری رو تحمل می کنم تا اینکه آیپاد عزیز تر از جانمو به فنا بدم
+
شاید خارج از بحث تاپیک باشه ولی میخواستم بدونم نسل های جدید آیپاد همراه آیفون معرفی میشن یا نه ؟
اگه جدا معرفی میشن کنفرانس جدا براشون برگزار میکنن ؟
یکی از فوامیل گفت که هر وقت آی پادتو توی یه سال آینده نخواستی ، من ازت می خرم... شاید آیپادمو دادم رفتم 5 خریدم :دینقل قول:
USB خودش که کاره ای نیس!!! می گم من فعلا آی پادمو با USB به کامپیوتر میزنم شارژ می کنم... می ترسم شارژر درب داغون چرت بهم قالب کنن ، پدرش در بیاد...نقل قول:
نقل قول:
نه دیگه اگه مطمئناً اصلی باشه و از اپل استور بیارن برات داغون شدن تو کارش نیست :21:
آیپاد ها معمولا توی کنفرانس سپتامبر معرفی میشن...نقل قول:
سفارش اروپا!؟:18: دوشاخه آمریکایی اون وقت سفارش اروپا!؟:2: اتفاقا اونی که توی توی پست 4755 میتونه سفارش اروپا (مثلا آلمان) باشه.:19:نقل قول:
پشتش دقیقا همینا رو نوشته دیگه؟ (احتمالا!) یعنی Designed رو بدون e نوشته دیگه؟ شماره سریال هم همینه دیگه؟نقل قول:
مشکلی که اینا دارن اینه که نمی تونن 220 ولی رو به طور کامل تا 5 ولت پایین بیارن، در نتیجه صفحه ی خازنی ولتاژ اضافه رو به عنوان کلیک تشخیص می ده، یه بار وقتی وصله Fruit Ninja رو بازی کنید می فهمید. البته توصیه می کنم کلا دیگه وصلش نکنید و برید پسش بدید. معلوم نیست اون ولتاژ اضافه چه بلایی سر دستگاه میاره.
بله دقیقا همین رو نوشته و یه تبدیل 200 تومنی هم نیاز دارین تا به پریز بزنیدنقل قول:
یه خبر خوب 4.3.1 رو تونستند به صورت آنترد جیلبریک کنن...توی توتیوب هست...
roteal2007 شما از کجا خریدی ؟! مغازست یا اینترنتی خریدی ؟!
دوستان این کیس های ژله ای رو تایید می کنید ؟
روکش + پروتکتور LCD + پایه برای ایستادن ، 35 تومن
مارکش رو یادم نیست اگه میدونید چیه و جایی میشناسید که ارزون تر بده ما رو هم بی نصیب نذارید.
برای من درست نوشته.مدل و نوشته ها مثل همینه.نقل قول:
نقل قول:
Capdase رو میگی ؟ پیشنهاد میکنم اصلاً نخری چون دکمه پاور و وولووم دیگه غیر قابل استفاده میشه :13:
یه سایت هست ( برات پ.خ کردم ) میتونی محصولات اسپک رو با قیمت خوب بخری ... من خودم کندی شل گرفتم 16تومن !! :21: جنسشم خوبه :46:
اینم کیس ما که امروز رسید دستم :
من بین این و اون کیس زیرش که آرم اپل داره دو به شک هستم . چرا اونو نخریدی ؟
چون که اون که آرم اپل داره مات نیست و براقه یعنی اثر انگشت رو راحت میگیره و دست توش عرق میکنه اما این چون سوراخ داره هوا بینش رد و بدل میشه و به دلیل مات بودنش اثر انگشت رو نمیگیره به خودش.نقل قول:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
والا روش بود :31:نقل قول:
نه چون اون ژله ای دست توش عرق میکنه و چونکه لبه های دورش میوفته داخل اسکرین لبه های اسکرین پروتکت رو بلند میکنه...من یکی دارم خواستیش بگو...:31:نقل قول:
درود.
کیفیت صدای ایپاد ۴ در چه حدیه؟ یعنی توانایی تفکیک صداش به اندازه محصولات cowon هست؟ دوستان بدون تعصب جواب بدین من حودم از کیفیت ساخت محصولات اپل آگاهی دارم چون MacBook Pro دارم و بیشتر نسبت به صدای ایپاد حساسم. ایپاد های قدیمی که جنگی به دل نمیزد.
نقل قول:
درود ...
کیفیتش که خوبه ولی بلند نیس .. خیلی کمه .. :20: با هدفون کیفیت خیلی خوبی داره و خودشم اسپیکرش چون دیگه داخلی نیست و دریچه داره : دی کیفیتش خوبه ! ( به نظر من :دی ) :11:
اگه منظورت اسپیکر هست که باید یگم مگه میخواس دیسکو راه بندازی ؟!!نقل قول:
اگه هندزفری هست کیفیت صدا خوبه و همچنین الگوریتم حذف نویز.
آیپاد های قدیمی رو چک نکردم...
به طور کلی نمیشه گفت آیپاد بهترین صدا رو داره، اگه فقط و فقط کیفیت صدا مهمه، احتمالا میشه Cowon رو پیشنهاد داد!
هندزفریش که عملا آدمو کر می کنه :دی
من هم منظورم صدای خروجی هدفونه چون بین محصولات cowon فقط i9 اسپیکر داره که اصلا قابل قیاس با ایپاد نیست.
نقل قول:
هدفونش که حرف نداره ! تازه با فابریک روش ! اگه از این هدفون گرونا وصل کنی بهش که میشه ساب وووفر :دی
( من با In-Ear اپل هم کار کردم خیلی عالیه !! :21: )
درود.
من هم به جمع ایپاد دارها پیوستم.32g از مجتمع تک مشهد 390 گرفتم ، طرف میگفت جلیبریک با 20 صفحه نرم افزار 40 تومن :18: :2:
نقل قول:
مبارکه :دی
بله جیلبریک خالی 20تومن ! :13:
390 از مشهد ؟ من 380 گرفتم از اینجا تهران 360 هم پیدا میشه :21:
به هر حال مبارکه :8::40:
من الان ایپاد رو متصل کردم به مک و در ایتونز در قسمت ساخت ID هر پسوردی انتخاب میکنم خطا میده چکار کنم؟
ویرایش
مشکل فوق حل شد
در قسمت انتخاب کارت اعتباری گزینه None وجود نداره.
یکمی گیر داره...اینطوری وارد کن: 9966877744Zzنقل قول:
شما ابتدا روی یه برنامه مجانی کلیک کن بعدش از اونجا اقدام به ساخت کن...اگر هم عجله نداری ایمیلت رو بده میگم بچه ها واست بسازن...
5 دقیقه کار ! یه کلید هوم بگیر یه کلید پاور بیست تومن حسابت میکنن ...نقل قول:
بله جیلبریک خالی 20تومن !
تازه اینکه خوبشه :27: باورت میشه یارو 8 گیگ رو با 11 صفحه برنامه میداد 390 تومن ؟
اگه هنوز مشکل داری این لینک رو برای ساخت اکانت بخون :نقل قول:
من الان ایپاد رو متصل کردم به مک و در ایتونز در قسمت ساخت ID هر پسوردی انتخاب میکنم خطا میده چکار کنم؟
ویرایش
مشکل فوق حل شد
در قسمت انتخاب کارت اعتباری گزینه None وجود نداره.
محتوای مخفی: Account
برای جیلبریک باید از کجا شروع کنم؟
از اینجا :نقل قول:
کد:www.greenposi0n.com
منظورت 290ــه دیگه ؟؟نقل قول:
تازه اینکه خوبشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باورت میشه یارو 8 گیگ رو با 11 صفحه برنامه میداد 390 تومن ؟
شوخی نکــــن :18: من قلبم ضعیفه :18:
بابا چرا الکی جو میدین؟نقل قول:
من رو آیپادم کپ دیسه دکمه پاور و ولوم هم کار میکنه!! :5:
راستی بچه ها یه سوال؟:
چرا سایت آیتونز استور هیتلر شده؟؟
اینام شورشو در آوردن!!:13:
نقل قول:
کار کردن که میکنه ولی سفته ... خیلـــــــــــــــی هم سفته ! :13:
البته کپ دیس مدل های مختلفی داره ولی این سیلیکونی ها اینجوریه ! :46:
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
هیلتر بود :13:نقل قول:
چطوری میشه آهنگ ها رو با buzz اجرا کرد؟
.
بهترین جیلبریک که برای 4.3 اومده چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یارو برای جیلبریک با 10 گیگ برنامه از من 20 تومن گرفت فکر کردم خیلی بهم ستم شده ! باید برم ازش حلالیت بطلبم
از من که به یه نکیتی کار میکرد...از شما نمیدونمنقل قول:
من بودم میرفتم 2 تا میزدم تو گوشش:13:نقل قول:
جیلبرک آنتترد واس 4.2.1 داره به زودی میاد... فقط الان منتظر تست نهاییشن که ببینن باگی نداشته باشه و عمومیش کنن... هورااااااا :دی
به من می گفت 20 گیگ برنامه می ریزم ، جیلبرک هم می کنم ، 10 تومن می گیرم... یه ساعته هم تحویل میدم... گفتم زیییییییییییییغ :دی
البته واس کسی که دفعه اولش نباشه مث من ، خیلی هم بد نیس ، من میخواستم همه کارا رو خودم بکنم دستم بیاد ، ولی خوب 10 تومن بدی ، ظرف یه ساعت ، خیلی خوبه... چون اینطوری کلی که ترافیک اینترنت میشه... سرعتم که ماشاللا ماشاللا بخوای شب بزاری باید 2 ماه بزاری که تکمیل شه :دی خیلی هم بد نیس...