با سلام
درسته تازه واردم.ولی اطلاعات خوبی در این زمینه کتاب و اینا دارم.چون صفحات زیاده و منم وقتشو ندارم بخونم شرمنده.ولی از الان هر کمکی که دوستان بخوان و از دستم بر بیاد در رابطه با رشته ریاضی در خدمتم
با سلام
درسته تازه واردم.ولی اطلاعات خوبی در این زمینه کتاب و اینا دارم.چون صفحات زیاده و منم وقتشو ندارم بخونم شرمنده.ولی از الان هر کمکی که دوستان بخوان و از دستم بر بیاد در رابطه با رشته ریاضی در خدمتم
حب میتونی یه لیست بدی
عمومی و اختصاصی
نقل قول:فیزیک 3 که هیچی کل فیزیک 1 و 2 و 3 رو بهت پیشنهاد میکنم
فیزیک پایه سفید گاج رو بگیری. دو تا کتابه یکی سوالات
سراسری و آزاد و آزمایشی سنجش و گزینه دو رو داره.
کتاب دیگه پاسخ این سوالات هست که درسنامه
آموزشی هم داره. فقط چیزی که باید بدونی
سوالات ستاره دار رو حل کن که توی اون کتاب مولف مشخص کرده.
سلام به شما
دوستان عزیز به نظرم برای شیمی پیش فار رو بگیرید از همه بهتره هر چند صفحاتش خیلی زیاده ولی خوب به اندازه کافی تست داره.
کلا انتشارات فار غیر از کتاب پله ی آخر همه کتاباش خوبن
برای مطالعه عربی هم از کتاب گاج و خیلی سبز و مبتکران و....... مهمتر اینه که روزی 1 ساعت ازین درس بخونید با هر کتابی که باشه کارتون راه میفته مطمئن باشید
میشه یه مقایسه ای بین کتاب شیمی انتشارات فار و انتشارات مبتکران برام انجام بدی !!!!!!!!!!!!!
سلام رفقا.دو تا سوال داشتم.اول اینکه آیا آنالیز ترکیبی جزو گسسته هست یعنی کتابهای تست گسسته آنالیز ترکیبی هم دارن؟ بعد اینکه واسه هرکدوم(یا هر دو رو شامل بشه) چه کتابی خوبه؟
ببین من خودم رمزینه رو دارم و همگامان
همگامان رو بگیری فکر کنم مشکلت حل بشته تاز درس پایه مرتبطم داره یعنی جبرم داره توش
سلام
من امسال کنکور دادم
چیزهایی که میگم نتیجه ی 1 سال تجربه است:
ادبیات=هیچ کتابی به درد نمی خوره فقط باید تست های کنکور سال های گذشته البته همه ی رشته ها رو بزنید.
و برای تاریخ ادبیات یک کتاب بخرید(گاج یا هرچی)
لغات رو هم از روی کتاب بخونید.
عربی=من از گاج راضی بودم(عربی ام رو 70 زدم اگه میخواهید بهتر بزنید دنبال چیز های دیگه هم برید!)
دینی=فقط برای آیه ها سراغ تست برید و اصلا روی تست متن درس وقت نگذارید (حتی اگه شده متن رو 10 بار بخونید اما تست وقت تلف کردنه) کتاب همگامان قلمچی خیلی خوبه
زبان=زبان کنکور انتشارات خیلی سبز عالیه
شیمی=تست فقط مبتکران و متن رو حتما خوب بخونید
فیزیک=من با گاج جلو رفتم و آزمون هام رو خیلی خوب میدادم(40-70) اما کنکور رو 37 زدم البته فیزیک امسال سخت بود!
دیفرانسیل و ریاضی پایه=کتاب اندیشه فایق
گسسته=اول کنکور های سال های قبل بعدش من خوشخوان رو پیشنهاد میکنم(برای کسانی که زیر 2000 میخواهند)
هندسه پایه=به نظر من با تست زیاد شاید مهارت پیدا کنید اما ذاتیه!
هندسه تحلیلی=اول کتاب بعد هم گاج
کتاب انتشارات فار اومده اول درس داده و در خلالش تست هم آورده آخر سر هم 2 تا آزمون از اون بخش می گیره یه پایش آموزش و اون یکی دقت و پردازش که باید مطابق دستورالعملش کارکنی پایان هر فصل هم 2 تا آزمون کلی فصل می گیره + یه فرا آزموننقل قول:
انتشارات مبتکران تستاش حرف نداره ولی درسنامش خیلی به مذاق بنده حقیر خوش نیومد
در آخر کار این شما هستی که باید کتابو انتخاب کنی پس یه سر برو کتابفروشی و انتخاب کن:5::5:
دوستان من هنوز تحلیلی رو موندم چی بخرم ؟! (تست)
خوشخوان یا رمزینه ؟! ... یا :؟!
قابل قیاس نستن ! فکر نکنم کتابی به بزرگی شیمی مبتکران باشه !نقل قول:
آنالیز واسه ریاضی 2 هست ولی توی احتمال و گراف و ترکیبیات کاربرد داره ! یعنی جز گسسته نیست .کتاب تست رمزینه آنالیز داره (بقیه رو نمیدونم) .نقل قول:
تست هندسه تحلیلی مبتکران خوبه(اگه درسنامه دار میخوای) اگه نه که رمزینه!نقل قول:
سلام به بروبچه گل كنكوري عزيز . اميدوارم كه تا اينجاي تابستون خوب درساي پايه رو جمع و جور كرده باشين تا طول سال وقتتون كمتر تلف شه .من خودمم كنكوري 90 هستم و روي خريد كتاباي كمك آموزشي خيلي خيلي حساس بودم و شايد حدود يه سال از اكثر رتبه هاي برتر و معلمان و دانش آموزان سمپادي پرسيدم و اين كتابارو بهتون معرفي مي كنم اميد وارم كه استفاده كنيد:46:
ادبيات:مهمترين چيز تو تست ادبيات بحث قرابت معنايي هست . دو تا كتاب توپ هست كه ولي با هم متفاوتن. اگه واقعا به ادبيات علاقه دارين و خيلي خوب اين درسو ميفهمين(يعني يه جورايي اديب هستين ....) من كتاب هامون سبطي رو بهتون معرفي مي كنم كه اكثر ابيات معروف رو با تفكيك موضوع آورده. ولي اگه براتون كنكوري خوندن مهمه كتاب قرابت معنايي نشر الگو عاليه. در مورد آرايه به جاي اينكه وقت خيلي زيادي رو به ابيات كتاب و حفظ كردن اونا كنيد كتاب آرايه هاي ادبي كلك رو كار كنيد چون اكثر ابيات كنكور خارج از كتابن ولي از كتاب قافل نشين . براي بررسي كتاب هم كلك و هم گاج سبز رنگ خوبن
زيان فارسي: هامون سبطي خيلي خوب و كامله و سبكشم متفاوته ولي كتاب سبز نكته هاش كامل تره ولي ممكنه سردرگم شين.
عربي:عربي اگه در سطح مبتدي يا متوسط هستين اياد فيلي بخونين خوبه ولي اگه سطحتون خوبه حتما كتاب فوت و فن عربي رو بگيرين چون واقعا عجيب كامله.تست هم نوبل آبي رنگ رو بگيرين خيلي خوبه
ديني:ايه هاي ديني خيلي مهمن. من خودم كتاب آيات و نكات گاج رو دارم و گزينه 2 هميشه خيلي راحت به آيه هاش جواب ميدم. تست هم سبز رو بگيرين البته بعضي تستاش بيخوده ولي در كل تست هاي مفهوميش عاليه.
زبان انگليسي: اگه متوسط و مبتدي هستين مبتكران شهاب اناري و گر نه سبز عالييه
ديفرانسيل: تست فقط گاج خوبه (البته ديف 1 رو داره) و براي آموزش رمزينه خيلي عاليييه (محمد مهربان)
گسسته: خيلي سبز واقعا براي تست خيلي عاليه و براي آموزش هم نشر الگو
فيزيك: اينو شرمنده چون هركي يه چيزي ميگه ولي كلا اگه فيزيك سفيد گاج (هم پايه هم پيش) رو كامل تستاشو بزنين (چون تستاش زياده) كنكور رو 70 ميتونين حساب كنين(به گفته معلممون كه طراح سوالاي گزينه 2 هست)
شيمي : مممممممممممههههههههنننننن دددسسسسسسس ببببببببببباااااااااااااا اززززززززززززززرررررررررر ررررگگگگگگگانيييييييييي
:40:
اکه رو تست حساب میخوای کنی نونهال اذر خوبهنقل قول:
اما 85 به بعد رو نداره اما تستاش زیاده
اگر جدید میخوای گاج سفید
من اموزش رمزینه دارم تستم همگامان یعنی برم خیلی سبز هم بگیرم؟نقل قول:
گسسته: خيلي سبز واقعا براي تست خيلي عاليه و براي آموزش هم نشر الگو
موافق نیستم سبطی یه کتاب راهبردی تو مبتکران داره اون خیلی کاملهنقل قول:
زيان فارسي: هامون سبطي خيلي خوب و كامله و سبكشم متفاوته ولي كتاب سبز نكته هاش كامل تره ولي ممكنه سردرگم شين.
اگه حساب کنی همگامان بازم ا سبز بهتره
بجه ها من خودم زبانم داغونه یه توصیه میکنم فقط درک مطلب کار کنید من 4 تا کتاب گرفتم فقط اواو کار میکنم منو از 20 درصد رسونده فعلا 70
ببین نظر من اینه همه کتابای گسستو بزار کنار بجاش تستای سبز بشین چند بار بزن.واقعا عالی!نقل قول:
من اموزش رمزینه دارم تستم همگامان یعنی برم خیلی سبز هم بگیرم؟
نمیدونم گسسته خوندی یا نه ولی درس گسترده ای ولی این کتاب همه جوره امکان طرح سوالو برات آورده تا متوجه بشی و پاسخنامه عالی هم داره.
در ضمن تست هم زیاد داره ها مثلا فصل 2 ش 900 تا تست داره!!!
برای قرابت علاوه بر کتاب سبطی کتاب سبز هم بخرید! پیشش خیلی زیاده مثلا 3 درس اول 247 تا تست داره که کلی قرابت داره!نقل قول:
ادبيات:مهمترين چيز تو تست ادبيات بحث قرابت معنايي هست . دو تا كتاب توپ هست كه ولي با هم متفاوتن. اگه واقعا به ادبيات علاقه دارين و خيلي خوب اين درسو ميفهمين(يعني يه جورايي اديب هستين ....) من كتاب هامون سبطي رو بهتون معرفي مي كنم كه اكثر ابيات معروف رو با تفكيك موضوع آورده. ولي اگه براتون كنكوري خوندن مهمه كتاب قرابت معنايي نشر الگو عاليه. در مورد آرايه به جاي اينكه وقت خيلي زيادي رو به ابيات كتاب و حفظ كردن اونا كنيد كتاب آرايه هاي ادبي كلك رو كار كنيد چون اكثر ابيات كنكور خارج از كتابن ولي از كتاب قافل نشين . براي بررسي كتاب هم كلك و هم گاج سبز رنگ خوبن
یه سوال دیگه:این 3 جلد کتاب دیفرانسیل رمزینه 3 جلدش تست خالیه یا دو جلد اولش کتاب کلاسه؟؟؟آخه من جلد اول رو گرفتم درس زیاد داره ولی تستش کمه؟؟؟
شما حتما کتاب کلاس رو گرفتی...نقل قول:
یه سوال دیگه:این 3 جلد کتاب دیفرانسیل رمزینه 3 جلدش تست خالیه یا دو جلد اولش کتاب کلاسه؟؟؟آخه من جلد اول رو گرفتم درس زیاد داره ولی تستش کمه؟؟؟
کتاب کلاس توضیح درسه که واسه دیفرانسیل 2 جلده..یکی پیش1 یکی پیش 2
به غیر از این 2 تا کتاب 3 تا کتاب تست هم داره که کل ریاضیات پایه و دیفرانسیل رو شامل میشه
آره خيلي سبز رو حتما بگير
حالا ریاضیات گسسته خیلی سبز سبکش چطوره؟؟؟
چند تا تست داره؟؟؟؟
بیشتر تستای کنکور داره یا تالیفی؟؟؟
تستای ستاره دار هم داره مثل گاج که اول باید ستاره دارا رو بزنی؟؟؟
در کل از گاج بهتره؟؟؟
سلام رفقا.من از یکی از دوستام که ریاضیش رو 90 زده بود پرسیدم گفت گسسته رو خوشخوان بگیرم. منم گرفتم و یکم کار کردم شیفتش شدم.واقا کتاب توپیه!
از بین این سه کتاب که درباره ی زبان فارسی هست کدوم بهتره: زبان فاری هامون سبطی یا رمزینه یا پیشگامان اگه کتاب از اینها بهتر سراغ دارین خوب معرفی کنین دیگه منتظر چی هستین
جون خودم گیج زدم
خیلی سبز یا خوشخوان میگم کتابای دیشگه ی ریاضیشو نپرسیدی؟
زبان فارسی هم هامون سبطی خوبه
ولی اگه سوم درس به درس میخوای همگامان نه پیشگامان یا خیلی سبز من خودم همگامان و سبطی دارم راضیم
چه مردم رو مشنگ خودوشون کردن این انتشاراتی ها ../............چه می کننه
رتبه اول کنکور 88 فکر کنم گسسته گاج خونده . البته خوشخوان رو به عنوان کتاب 2 معرفی کرده. حالا معلوم نیست منظورش اینه بعد از تموم کردن گاج برین سروقت خشخوان تا حرفه ای تر بشین یا ...نقل قول:
سلام رفقا.من از یکی از دوستام که ریاضیش رو 90 زده بود پرسیدم گفت گسسته رو خوشخوان بگیرم. منم گرفتم و یکم کار کردم شیفتش شدم.واقا کتاب توپیه!
اما کلا می خوام یکی بیاد و منصفانه ( نه اینکه کتاب خودش کدومه ) بیاد و سه کتاب گسسته گاج سفید، خشخوان و خیلی سبز رو مقایسه کنه.
موافقم .................................نقل قول:
میشه یکی بگه واسه فیزیک پیش 1 و 2 تجربی کدوم کتاب بهتره؟
البته نه این که آموزش باشه؟ تستای کدوم کتاب بهتره؟
خیلی سبز خوبه؟ یا فار؟ یا گاج سفید؟
بعد اینکه گفتید فیزیک پیش 1 خیلی سبز قراره ویرایش بشه ، واسه رشته ریاضی یا تجربی؟
من تجربی نیستم راهنمایی کنم
فقط می دونم هر دوش قراره ویرایش شه
رتبه ی اول و اینا ، شر و وره به این حرفا توجه نکنین سعی کنین اونچه که خودتون هستین باشیننقل قول:
سلام
من اینجا رو کاملا خوندم ولی به نتیجه نرسیدم
واسه ادبیات و زبان فارسی کدوم کتاب رو بخرم؟اگه سوالاتش درس به درس باشه واسم خیلی بهتره.فقط تست باشه هم بهتره
آمار و مدل سازي؟؟؟؟؟؟؟
كتاب متاب چي داره...
فقط متناسب باشه هااااا
يه كتاب شونصد صفه اي معرفي نكنين يه وقت
فکر کنم خیلی سبز خوب باشه یه نگاه بنداز !نقل قول:
سلام.ببین دوست من درسته که هر کس خودشه ولی کسی که نفر اول کنکور شده حتما با من و امثال من که فقط به زیر 1000 فکر میکنن تفاوت بسیار زیادی داشته! حالا شما میخوای بگو نه! برای همین هم دوستم رو میگم 90 زده حتما منابعش هم خوب بوده و کتابی که معرفی میکنه هم خوب هستش.من نمیگم هر چی اون میگه چشم بسته قبول کنیم فقط اینو میگم که از تجربیاتشون استفاده کنیم.نقل قول:
در مورد کتاب.من از دبیرمون که از ناشران ده استاد هست پرسیدم خودش گفت اینا خیلی خوبن: گسسته نوبل، گسسته ده استاد، گسسته خیلی سبز. بعد من رفتم ازش پرسیدم درباره خوش خوان و گاج خودش گفت هیچ کدوم رو نگیر از بین اونا بگیری بهتره ولی مسئله اینه که من حرف کسی رو که تازه کنکور داده و شرایط سنی و هوشی مثل خودم رو داشته رو بیشتر قبول میکنم!
من گاج سفید دارم.خوبه.یه کتاب 130 صفحه ای هست.و به نظرم کافیه:11:نقل قول:
من همه کتابامو خریدم فقط فیزیک پیش مونده.
نمیدونم چی بخرم؟
یکی کمکم کنه.
گاج سفید یا خیلی سبز؟یا چیز دیگه؟
من سبز رو ندیدمنقل قول:
اما گاج خوبه
من از گاج راضی بودم
نقل قول:چند روز پیش فیزیک فار رو دست یکی از بچه ها دیدم. اصلا خوشم نیومد.در حالی که اکثرا میگن بهترین کتابه. (حالا چرا؟) -> چون توضیحاتش زیاده. مثلا بعضی جاهاش پله اول پله دوم ... داره یا مثلا در مورد مفهوم سرعت لحظه ای کلی توضیح داده که حداقل برای من خسته کننده س. خودم انرژی اتمی دارم. بنظر من عالیه. فرمولی نیس که تو فار باشه تو انرژی اتمی نباشه. در مورد خیلی سبز هم به نقل از یکی از دوستام که داشته و خودمم یه نگاهی انداختم تستهای به نسبت آسون تری داره. گاج رو هم که اصلا ندیدم. کلا به شخصه از گاج خوشم نمیاد:5: حالا نتیجه ->انرژی اتمی برای -> هرکی که فیزیک رو میتونه سریع و راحت بفهمه. و توضیحات زیاد براش خسته کننده س. و به دنبال درصدهای بالای 80 هست.فار برای -> هر کی که حوصله شو داره که توضیحات رو کاملا بخونه یا هرکی که نیاز داره مطلب براش بیشتر بسط داده شه و به دنبال درصدهای بالای 80 هست.خیلی سبز -> هرکی که میخواد تستای رایج رو کار کنه و با تست پیش بره. با این کتاب هم میشه درصد بالای 80 اوورد. اما یکم سخت تر.گاج برای ؟؟؟ هنوز ندیدم.<< همیشه با توجه به خصوصیات فردیتون کتاباتون رو انتخاب کنید نه با توجه به (بهترینه) گفتن های دیگران >>
<< یکی از بچه های مدرسه مون امسال گروه تجربی فیزیک رو حدودای 78 درصد زده. و کتابی هم که استفاده میکرده به گفته خودش آبیهای قلمچی بود >>
نقل قول:چند روز پیش فیزیک فار رو دست یکی از بچه ها دیدم. اصلا خوشم نیومد.در حالی که اکثرا میگن بهترین کتابه. (حالا چرا؟) -> چون توضیحاتش زیاده. مثلا بعضی جاهاش پله اول پله دوم ... داره یا مثلا در مورد مفهوم سرعت لحظه ای کلی توضیح داده که حداقل برای من خسته کننده س. خودم انرژی اتمی دارم. بنظر من عالیه. فرمولی نیس که تو فار باشه تو انرژی اتمی نباشه. در مورد خیلی سبز هم به نقل از یکی از دوستام که داشته و خودمم یه نگاهی انداختم تستهای به نسبت آسون تری داره. گاج رو هم که اصلا ندیدم. کلا از گاج خوشم نمیاد. حالا نتیجه ->انرژی اتمی برای -> هرکی که فیزیک رو میتونه سریع و راحت بفهمه. و توضیحات زیاد براش خسته کننده س. و به دنبال درصدهای بالای 80 هست.فار برای -> هر کی که حوصله شو داره که توضیحات رو کاملا بخونه یا هرکی که نیاز داره مطلب براش بیشتر بسط داده شه و به دنبال درضدهای بالای 80 هست.خیلی سبز -> هرکی که میخواد تستای رایج رو کار کنه و با تست پیش بره. با این کتاب هم میشه درصد بالای 80 اوورد. اما یکم سخت تر.گاج برای ؟؟؟ هنوز ندیدم.<< همیشه با توجه به خصوصیات فردیتون کتاباتون رو انتخاب کنید >><< یکی از بچه های مدسه مون امسال گروه تجربی فیزیک رو حدودای 78 درصد زده. و کتابی هم که استفاده میکرده به گفته خودش آبیهای قلمچی بود >>
اگر ریاضی هستی فار بگیر پیش یک 2 جلدهنقل قول:
برا پیش 2 هم هر چی گرفتی فرقی نداره چون آسونه
موفق باشی...
نقل قول:چند روز پیش فیزیک فار رو دست یکی از بچه ها دیدم. اصلا خوشم نیومد.در حالی که اکثرا میگن بهترین کتابه. (حالا چرا؟) -> چون توضیحاتش زیاده. مثلا بعضی جاهاش پله اول پله دوم ... داره یا مثلا در مورد مفهوم سرعت لحظه ای کلی توضیح داده که حداقل برای من خسته کننده س. خودم انرژی اتمی دارم. بنظر من عالیه. فرمولی نیس که تو فار باشه تو انرژی اتمی نباشه. در مورد خیلی سبز هم به نقل از یکی از دوستام که داشته و خودمم یه نگاهی انداختم تستهای به نسبت آسون تری داره. گاج رو هم که اصلا ندیدم. کلا از گاج خوشم نمیاد:5: حالا نتیجه ->انرژی اتمی برای -> هرکی که فیزیک رو میتونه سریع و راحت بفهمه. و توضیحات زیاد براش خسته کننده س. و به دنبال درصدهای بالای 80 هست.فار برای -> هر کی که حوصله شو داره که توضیحات رو کاملا بخونه یا هرکی که نیاز داره مطلب براش بیشتر بسط داده شه و به دنبال درضدهای بالای 80 هست.خیلی سبز -> هرکی که میخواد تستای رایج رو کار کنه و با تست پیش بره. با این کتاب هم میشه درصد بالای 80 اوورد. اما یکم سخت تر.گاج برای ؟؟؟ هنوز ندیدم. تستای تالیفی داره؟ اگه نداره نمیتونه کتاب خوبی باشه. تستای کنکور رو تو هر کتابی میشه پیدا کرد.
آموزش هندسه پایه در حد المپیک ؟