دوست عزیز من xbox دارم توی اون باید کدوم دکمه رو بزنم؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من xbox دارم توی اون باید کدوم دکمه رو بزنم؟نقل قول:
نقل قول:
با فشار دادن دكمه ي rt .البته 2بار پشت سر هم بزن :10:
اگر قبلا پچی نصب کردید باید اونو آنیستال کنیدنقل قول:
بعد از نصب برنامه ، یه پنجره باز میشه که 2 تا سوال میپرسه (اگه نپرسید در مسیر نصب بازی ، فولدر gakserver آیتم setup.exe اجرا کنید)
اولی GAME EXECUTABLE : GCP2009.exe
دومی SETTING EXECUTABLE : gcp_settings.exe
اون آپدیت دومی که گذاشته بودم (فایل PES2009_EDIT01) هم در مسیر
My Documents / Konami / PES 2009 GamingAccess CP/ saveکپی بشه روی قبلی
حالا از آیکونی که در دسکتاپ ساخته شده بازی رو اجرا کنید
1. Just install this patch in your Pro Evolution Soccer 2009 folder!
2. Go to gakserver folder ( inside your PES 2009 folder ) and run "setup.exe"
3. Select like this
GAME EXECUTABLE : GCP2009.exe
SETTING EXECUTABLE : gcp_settings.exe
4. Start the game from your desktop icon GAC Patch 2009
If you have installed previous versions of this patch uninstall them or just delete folder gakserver from your PES 2009 main folder before you install this version.
Higher Abilities
*) In the folder Gamingaccess Patch/ of your PES 2009 you will find an option file with higher abbilities for players. If you prefer this option file instead of the patch one just copy the file PES2009_EDIT01_Higher_Abilities.bin you find in Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch/ folder to My Documents / Konami / PES 2009 GamingAccess CP/ save.
Troubleshooting
*) The installer should have done the work for you but if the database is not the right one just copy the file PES2009_EDIT01.bin you find in Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch folder to My Documents / Konami / PES 2009 GamingAccess CP/ save.
*)Some users frequently reports that the game hangs up when they use Kit Server. This usually happens when you start the game in Full Screen mode. So if you have that problem start the game in windowed mode and then press alt+enter to go to full screen mode and you will have no problems.
*)Remember that this patch has its own settings different from PES 2009 default ones. To change the settings for this patch start the file gcp_settings.exe from your PES 2009 main folder and change the settings.
سلام بردوستان عزیز من چطور میتونم ازبازیکنهای کلاسیک سایر تیم های ملی استفاده کنم البته من با تیمهای ملی کلاسیک مشکلی ندارم اما باوجودی که ظاهرا بازیکنهای ملی مثل چیلاورت .اوزه بیو.اشمایکل و...قفل نیستندو آزادند اما هرکاری میکنم نمیتونم به تیمهای ملی یاباشگاهی اضافه{add}بکنم لطفا راهنماییم بکنید که چه دکمه یا چه کاری رو باید انجام بدم.باتشکر
برنامه ی pes2009 editor رو نصب کردم به بازیکنهاID هم داد حالا باید چطوری فیس یه بازیکن مثلهskrtel رو به وسیله ی اون ID وارده بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلآ میشه این کار رو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
شما تغییرات را در داخل بازی انجام دادی؟
اونجا فکر نمیکنم تغییری ایجا بشه.
باید به داخل فولدر بازی برید و اونجا قسمتی به نام سیتینگ هست که می تونید تغییرات را انجام بدی
نقل قول:
این استادیوم های بازی هم خیلی کمه هم شباهت به استادیوم واقعی نداره
لطف کنید بگید راه حلی هست؟ که تعداد استادیومها زیاد بشه یا نه . اگه نه پس یه چندتا استادیوم بزارید + آموزش
کلی ممنون میشم
شما می تونید استادیوم را مثل خیلی چیزهای دیگر دانلود کنید.
تا حالا که من ورزشگاهی برای pes 2009 ندیدم.
نقل قول:
فکر می کنم شما بتونید با برنامه pes2009_editor_v1.2 این تغییرات را انجام بدی.
لینک دانلود pes2009_editor_v1.2 در تاپیک گذاشته شده سرچ کنید پیداش میکنید.
نقل قول:
age kasi khode patch ro download karde aslan lazem nist in update ro berize
con tamame emkanate in file edit to khode in patch hast
chon in update male ye version dige azin patch bayad bashe
pas faghat khode patch kafie
برنامه ی pes2009 editor رو نصب کردم به بازیکنهاID هم داد حالا باید چطوری فیس یه بازیکن مثلهskrtel رو به وسیله ی اون ID وارده بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلآ میشه این کار رو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیز اگر کمی دقت بکنی به سوالم متوجه میشی که مشکل من کجاست من توی ستینگ بازی که در قسمتنقل قول:
فولدر بازی هست این کار رو انجام میدم نه توی خود بازی >>>>>>>> وقتی توی تنظیمات ستینگ کلیدها رو مثلا پاس
رو از X به S تبدیل میکنم کلید تعریف میشه ولی بعد از اینکه ok کردم و وارد بازی شدم کلید های تعریف شده عمل نمی کنه
اینم قسمتی که میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کونامی تو این نسخه هم انتخاب داور اضافه نکرد ... آخه واسه ی چی ؟ !!!
کسی نمیدونه شماره لباس تیم مستر لیگ واسه کیت سرور چیه؟
با این فایل میتونی داور های جدید از همه کشور ها با تمام امکانات (مثل ساعت و بقیه وسایل داور ها) و لباس های جدید به بازی اضافه کنینقل قول:
البته باید از طریق kitserver به بازی معرفیش کنی
بعد از دانلود یه فولدر به نام cv03.img در فولدر img در کیت سرور بساز و فایل ها توش کپی کن
حالا فایل ref selector.bat رو اجرا کن
1:uefa
2:epl
3:italian
4:spain
5:fifa
6:exit
و از شماره 1 تا 5 یکی رو انتخاب کن و inter رو بزن (مثلا شماره 3 داور های ایتالیایی رو باز میکنه)
حالا شماره 6 رو تایپ کن و inter بزن تا خارج بشه
Ref switcher
file size10.36 Mb
Ref switcher v2کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33000
file size4.16 Mb
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33482
-----------------------------------------
این هم یه منوی خیلی زیبا از لیورپول
Liverpool Menu by g@l@g@n
کد:http://rapidshare.com/files/171793396/liverpool_menu_eng_pes09_by_galagan.rar
کد:http://uploaded.to/?id=j8g9wc
منوي بارسلونا رو كسي نداره ؟
اینجا هر منویی هست غیر از بارسلونا :31:نقل قول:
البته منوی های خیلی زیبایی هستند ، فکر کنم عکس ها رو ببینی خوشت بیاد و دانلود کنی
کد:http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PES%202009%20Menus
بارسلون كه نداره اصلا ارزش ديدن ندارهنقل قول:
beauty جان اون پچ 178 مگي كه گذاشته بودي ارزش دانلود داره ؟
جديده ؟
اگه آره تا فردا برم كافي نت دانشگاه دانلودش كنم .
پچ به درد بخور ديگه چي هست واسه دانلود ؟
اسکوربورد بسیار زیبای ESPN HD
لینک دانلود :
کد:http://www.filefactory.com/file/b705bb/n/ESPN_HD_rar
......................
کیت بارسلونا
عزیز مشکل شما اینه که از نسخه دمو استفاده میکنیدنقل قول:
مطمئن باش ارزش دانلود دارهنقل قول:
پچ کاملیه ، تقریبا از هر قسمتی یه چیز جدید گذاشته
در ضمن خود gamingaccess این پچو درست کرده و کارش خیلی درسته
اصلا من چیزی که ارزش دانلود نداشته باشه معرفی نمیکنم
چون اکثر فایل ها رو دانلود میکنم ، اونهایی که بهترین باشه معرفی میکنم
اینو باید بری از کونامی بپرسی که مثلث چیکار میکنه چون من یه کلیپ دارم که اینجوری توضیح داده.نقل قول:
تا يه زماني كات دادن با پاس بود
ولي در اين فوتبال پاس كه جهت نميده بلكه جهتها كات ميدند
اين مثلت مثلا چيكار ميكنه كه گفتي بايد گرفت؟
این پچ که ماله فیفا هستش اینجا چیکا میکنه ؟ :21::21::21:نقل قول:
این هم زمین های چمن خیلی زیبا و واقعی
GrassPatchFinal - PC
file size66.83 Mb
سلام اگه میشه جی دی بی فولدر هر لیگ رو جدا بزارین و تیم های ملی هم میخوام سریع لطفا خیلی کیت لازمم : دی
مخصوصا لیگ ایتالیا و تیم های ملی
نقل قول:
سلام رفیق
من دوتا دی وی دی نصب کردن چطور میتونه دمو باشه در صورتی که نزدیک به 7 گیگ از هاردمو اشغال کرده حالا من نمی دونم چرا در قسمت نوار ستیگ بازی نوشته دمو ولی میدونم این بازی نسخه کاملشه و برای نصب 2 دی وی دی رو نصب کردم
باید چکار کنم
√♥ √
سلام به دوستان گل آقا من اعصابم به هم ریخته ها من دنبال بازی هستم که مثل قبلی ها به صورت اورجینال نصب می شن و توسط گروه های نرم افزاری نصب دستکاری شده ندان من فکر می کنم از اونجایی که دستکاری میشه بازی به صورت اورجینال رو سیستمم نصب نمیشه واسه همینه که من نمی تونم از اون 2 تا اپدیت پس رسمی کونامی استفاده کنم من 2 تا فایل pes2009.exe دارم یکی 26 مگ هست که فکر کنم اورجیناله یکی هم 40 خورده ای هست که کرک شده هست من حتی با 26 مگی هم نمی تونم پچ 1.2 رو نصب کنم احتمالش هست که چون بازی رو سیستم به صورت واقعی نصب نمیشه باعث میشه که نتونم نصب کنم پچ ها رو؟
من نمیدونم مگه چه ایرادی داره نصب خود کونامی که شرکتهای ایرونی بر میدارند دست کاریش می کنن کاش کونامی بعد این نصبش رو یکم پیچیده کنه که هر کی از راه رسید نیاد یه Autorun بسازه نصب رو به اسم خودش تموم کنه اینجوری ما هم متضرر میشیم
ورژن جدید پچ Burgum هم اومد.
از لینک زیر می تونید ورژن 0.6 رو دانلود کنید:
کد:http://tinyurl.com/Burgum
از اون سوتی هایه سال بودش :31:نقل قول:
این پچ که ماله فیفا هستش اینجا چیکا میکنه ؟
شما صداشو در نیار :27: فعلا به غیر از شما مثل اینکه کسی نفهمیده :46:
ما هم یواشکی حذفش کردیم ،:20: شما هم شتر دیدی ندیدی :rolleye:
اینجاست که میگن عجله کار شیطانه :devil:
کسی نمیدونه شماره لباس تیم مستر لیگ واسه کیت سرور چیه؟
چرا من save دانلود شده رو میریزم پیغام edit data load failed data different version میده و لود نمیشه؟
سلام به همگی !!:20:
آقا نمیدونم چی شده که من سیو های مستر لیگم خراب شدن !!:41: یعنی وقتی بازی تموم میشه برای لود شدن مجدد مستر لیگ ارور میده و از بازی میاد بیرون و تو قسمت لود شدن سیو ها هم میبینم که فایل مستر لیگ خراب شده ..!!
یکی لطف بکنه و سیو های مستر لیگ یه تیم ایتالیایی رو برامون بذاره:10:
ممنون میشم:11::11:
سلام
میخاستم بدونم تو become a legend
زاویه دوریبن رو کدوم گزینه است
دوستان عزیز من نمی دونم باید چکار کنم
در قسمت نوار عنوان ستینگ متنی که نوشته شده ....آخرش دمو زده ........در صورتی که از همون 2 dvd نسخه اصلی این بازی رو نصب کردم
و تمام تیم های ملی و باشگاهی در بازی هستن .....ولی مشکل اینجاست تا جایی که می دونم نسخه دمو باید کامل نباشه خب
پس چرا تو قسمت ستینگ بازی در قسمت نوار عنوان نوشته دمو و وقتی که کلید ها پاس و... رو عوض میکنم عوض میشه ولی توی بازی اثر نداره
و بقول این دوست عزیز mehdi_vsgh بازی دمو است در صورتی که 7گیگ از حافظه منو گرفته.... باید چکار کنم.... آیا راهی هست که مشکلش حل بشه
و کلیدها توی بازی جواب بدن یا باید برم یکی دیگه بخرم ممنون
به قسمت نوار ستینگ دقت کنید آخرش نوشته دمو و به قسمت کلیدهای که عوض کردم نگاه کنید از جای پاس و شوت و سانتر عوض شده ولی تا بازی رو اجرا میکنم بی اثر میشه
دوستان سلام
چجوري مي توان در become a legend كريستين رونالدو را وارد كرد
دوستان سلام
خواهشمند است توضيح دهيد
برنامه ی pes2009 editor رو نصب کردم به بازیکنهاID هم داد حالا باید چطوری فیس یه بازیکن مثلهskrtel رو به وسیله ی اون ID وارده بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلآ میشه این کار رو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا جواب دهيد
سلام بردوستان عزیز من چطور میتونم ازبازیکنهای کلاسیک سایر تیم های ملی استفاده کنم البته من با تیمهای ملی کلاسیک مشکلی ندارم اما باوجودی که ظاهرا بازیکنهای ملی مثل چیلاورت .اوزه بیو.اشمایکل و...قفل نیستندو آزادند اما هرکاری میکنم نمیتونم به تیمهای ملی یاباشگاهی اضافه{add}بکنم لطفا راهنماییم بکنید که چه دکمه یا چه کاری رو باید انجام بدم.باتشکر
نقل قول:
ای بابا.2000 تا پست دادی.آخه یکم فکر کن!! مگه میشه آخه؟!! بچه سوالایی میپرسی هااااااااااا
هیچ چیز نشد ندارد
یک کم فکر کن حتما میشه
یاا...
آقا من این بازی PES 2009 رو گرفتم.
تو ستینگم کلیدای کنترل رو اینجوری تغییر دادم.
حالا توی بازی اینجوری توضیح داده که برای دریبل و این حرفها این کلیدهای ترکیبی رو بگیریم:
خوب من این LT .... LB ... RT ... RB رو همونطور که میبینید تغییر دادم.
ولی این علامته که توی عکس میبینید چیه؟
اینو نمیفهمم!
بدشم جایه دیگم که این نیست وقتی مثلا C + V میگیرم چیزی نمیشه!؟
قضیه چیه؟
چجوریاست؟
اونایی که حرفه این بازین بگن بینیم ریزه کاری های این بازی چجوریه؟ بلکه ما هم فیض ببریم.
من زدم ok بود و مشکلی نداشت دوباره تست کن!!!
نقل قول:
بهت انداختن!!ماله من اون Demo رو نداره؟؟
بازیت چندتا دی وی دی؟؟