دلیل این مشکل چیه؟؟؟ موقع نصب آخرین نسخه از یاهو مسنجر میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دلیل این مشکل چیه؟؟؟ موقع نصب آخرین نسخه از یاهو مسنجر میاد
نقل قول:
ورژن 11.0.5.192 آخرین ورزن هست همین رو داری نصب میکنی؟
روی فایل نصب برنامه کلیک راست کن و گزینه run as administratork رو بزن
در صورتی که مشکل حل نشد امکان داره خود نرم افزار مشکل داشته باشه و باید مجدد از طریق لینک های معتبر دیگه دانلود بشه
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
نقل قول:
نمیشه کاریش کرد فعلا و این وب سایت ها گاه گداری هم در تشخیص اینویزبل بودن دچار اشتباه میشن
هر دو ورژن آخر رو نصب کردم این مشکل رو داشت.... نمیدونم چرا اینطوری شده؟نقل قول:
ورژن 11.0.5.192 آخرین ورزن هست همین رو داری نصب میکنی؟
روی فایل نصب برنامه کلیک راست کن و گزینه run as administratork رو بزن
در صورتی که مشکل حل نشد امکان داره خود نرم افزار مشکل داشته باشه و باید مجدد از طریق لینک های معتبر دیگه دانلود بشه
run as administrator هم استفاده کردم....قبلا نصب میشد همین هم الان نصب بود روی سیستمم ولی اجرا نمیشد پیغام خطا میداد(تا دیروز کار میکرد)
بعد که اومدم دوباره نصب کنم اون قبلی رو کامل پاک کرد و دیگه نسخه ای از مسنجر نصب نشد
یک یور جدید بسازید و یوزر فعلی خودتون رو Delete کنید مشکل باید حل بشهنقل قول:
اومم... اینو مطمینم که میشه... چون یه نفر رو میشناسم که یه کاری کرده که اگه آنلاین هم باشه این وبسایت ها میزنن آفلاین... اما یارو اصلا انگار خود مسنجره... حتی بدون اینکه اکانت طرف آنلاین هم باشه میتونه طرف رو -- کنه... خلاصه... گفتم شما شاید این یکی قلق رو بلد باشید...نقل قول:
نمیشه کاریش کرد فعلا و این وب سایت ها گاه گداری هم در تشخیص اینویزبل بودن دچار اشتباه میشن
آقا بازم مشکل حل نشد....واقعا این چند وقته اتفاقات عجیب برام زیاد افتاده !!!نقل قول:
نقل قول:
اصولا نمیشه حالا یک نفر پیدا شده همچین کاری کرده به کنار ، چون یکنفر هم پیدا میشه سایت های بانکی رو -- میکنه و میلیاردها تومان به جیب میزنه و میره
سایت هایی که Detect میکنند افراد رو همیشه هم درست جواب نمیدن ولی خوب با روش های خودشون تشخیص میدن که طرف آنلاین هست یا نه و برای مقابله با اون باید روش شناسایی رو دونست تا بشه باهاش مقابله کرد
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
نقل قول:
چی بگم والا چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه
با تغییر یوزر و حذف یوزر قبلی و ایجاد یک یوزر جدید با دسترسی ادمین باید مشکل برطرف میشد ولی اگر اینطور نشد احتمالا هسته سیستم عامل دچار مشکل شده
اقا با هر شکلی بود تونستم دوباره نصبش کنم ولی موقع اجرانقل قول:
نشون داده میشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها راهنمایی دیگه ای که تو این حالت به ذهنم میرسه اینه که نرم افزار ++ Microsoft Visual C رو نثب کنید روی سیستم به این صورتنقل قول:
یاهو مسنجر رو پاک کنید اول
حالا نرم افزار ++ Microsoft Visual C رو نصب کنید
سیستم روریستارت کنید
حالا مجدد آخرین نسخه یاهو مسنجر رو اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید نصب کنید
مرسی درست شد:دینقل قول:
مشکلش برنامه دات نت فریمورک بود
عجب گرفتاری شده بودیم ها؟؟؟»:دی
دوستان
من هر کاری میکنم نمیتونم با مسنجرم لوگین شم؟!!
یعنی از هر 10 دفعه شاید یه دفعه بشه
اونم با صد تا بستن و باز کردن و سیستم و ریستارت کردنو چیز پی انو سا ک.س و ....
یه راهه بی درد سر و همیشگی و قلقی خاص نداره؟!
کلافه شدم
نقل قول:
شما احتمالا اشتراک اینترنتتون مشکل داره
با یک شرکت دیگه امتحان کنید و کانکت کنید ببینید باز هم مشکل هست؟
نمیشه. هیچ راهی نداره. البته اکثر اوقات که با ایمیل لاگین میشی اون سایت ها میزنه آفلاین. اما با مسنجر که لاگین شی همیشه نشون میده که اینویزیبل هستی.نقل قول:
حتما طرف خودش توی استاتوس هاش این علامت تعجب رو گذاشته که شما جلوی اسمش میبینید.نقل قول:
نمیشه. مگه اینکه بیکار بشی از صب تا شب چکش کنی.نقل قول:
با تشکر فراواننقل قول:
صولا نمیشه حالا یک نفر پیدا شده همچین کاری کرده به کنار ، چون یکنفر هم پیدا میشه سایت های بانکی رو -- میکنه و میلیاردها تومان به جیب میزنه و میره
سایت هایی که Detect میکنند افراد رو همیشه هم درست جواب نمیدن ولی خوب با روش های خودشون تشخیص میدن که طرف آنلاین هست یا نه و برای مقابله با اون باید روش شناسایی رو دونست تا بشه باهاش مقابله کرد
این شخص که میگم جزء دوستان من تو مسنجره... و خودم 50 بار تست کردم و کلا اون وبسایت ها نمیتونن آنلاین یا اینویزیبل بودنش رو تشخیص بدن.... و تا اونجا که میدونم میتونه به هر اکانتی که خواست وارد بشه.... اطلاعات کامپوتریش هم خیلی بالا نیست... نمیدونم یه پولی داده به یاهو... یا چیز دیگه ایه خبر ندارم... بهر حال ممنون
نقل قول:
نه عزیز
سرویسم هیچ مشکلی نداره
سرعتم هم 2 مگ هست
با هیچی مشکل ندارم الا یاهو!!!
نقل قول:
این پست رو ملاحظه کنید
يكي از دوستان من هميشه موقع چت invisible هست. تا چند وقت پيش ميشد invisible بودنش رو از طريق همين سايتها تشخيص داد، اما اخيرا ديگه نميشه و در حالي كه داره با همون حالت invisible با من چت ميكنه ميبينيم كه توي سايت imvisible.info به صورت آفلاين نشون داده ميشه. فكر نميكنم خودش كار خاصي انجام داده باشه. ضمنا وقتي كه از طريق موبايلش چت ميكنه حالتش آنلاين هست.نقل قول:
برام خيلي عجيبه.
ببخشید این ورژن جدید یاهو هر کار میکنم شکلکها را نمی فرسته شکلک انتخاب میکنم میزنم send ولی نمی فرسته فقط text فرستاده میشه مشکل چیه ... چه باید کرد
میخواستم بدونم که میشه چند تا لینک همزمان تو استاتوس گذاشت و طرف وقتی کلیک کرد به همش بره و یه صفحه جدید برای هر کدوم باز بشه؟!
اول یاهو مسنجر رو پاک کنید و سپس سیستم رو ریستارت کنیدنقل قول:
بعد از بالا اومدن ویندوز
نرم افزار های زیر رو نصب کنید
ADOBE FLASH PALAYER FOR IE
ADOBE SHOCKVAWE PLAYER
JAVA
MICROSOFT VISUAL C++ BUILDER
سیستم رو مجدد ریست کنید
بعد از بالا اومدن ویندوز آخرین نسخه نرم افزار یاهو رو اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید نصب کنید و مجدد یکبار دیگر سیستم رو ریستارت کنید
موفق باشید
دوست عزیز کارهای که گفتی انجام دادم درست نشد
البته فقط این یکی انجام ندادم چون لینک دانلود نیافتم
MICROSOFT VISUAL C++ BUILDER
ولی من ویژوال استودیو و بازی pes2012 را دارم فکر کنم این یکی خودش نصب باشه ؟؟
الان کسی میتونه یاهو مسنجر بره یا برا من مشکل داره ؟
مشکلی نداره : دینقل قول:
الان کسی میتونه یاهو مسنجر بره یا برا من مشکل داره ؟
یاهو مشکلی نداره و یک هفته ای میشه دیگه مشکلات برطرف شدهنقل قول:
بخشکی شانس نمیدونم چرا شکلکها را نمیفرسته مشکلش چه جوری حل کنم
نقل قول:
روش هایی که گفتم رو انجام دادید؟ نتیجه نگرفتید ؟
نه داش نگرفتم البته گفتم نرم افزار اخری را نداشتم نصب کنم ولی فکر کنم از روی بازی نصب شده باشهنقل قول:
pes 2012
نقل قول:
سلام
سایت هایی که وقتی فرد اینویزیبل هست رو نشون می ده
میشه معرفی کنید
چه طرف با مسنجر لاگین شود چه ایمیل
ممنون می شم
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
نقل قول:
سلام چطور میشه این علامت را گذاشت
کافیه تو گوگل عبارت Detect Invisible رو جستجو کنیدنقل قول:
این یاهوی ورژن 11 هنگ میکنه
واسه همه اینطوریه ؟
مخصوصا شبها که بسیار اعصاب خردکن میشه
نقل قول:
احیانا از ویندوز xp استفاده نمیکنید ؟
سوننقل قول:
شب که میشه ، وقتی طرف مقابل در حال تای کردنه نمیشه به مسنجر دست زد
چون شدیدا هنگ میکنه
من هر بیلد جدید هم که میاد (نه ورژن) دانلود و نصب میکنم
ولی کلا در ورژن 11 هنگ میکنه
سلام
از کجا میتونم تام و نام خانوادگی که موقع ثبت نام قرار دادم رو تغییر بدم؟
دو سوال:
میشه نام ای دی خودمون رو عوض کنیم؟
و اینکه تو همین صفحات قبلا دیده بودم اما پیدا نکردم.چطور با چند تا ای دی میشه لاگین شد؟
نقل قول:
تو قسمت پروفایل یاهو امکاناتی قرار داده شده فکر کنم این ویژگی هم توش باشه
یاهو مسنجر رو باز کنید از منوی ,essenmger گزینه my acount info رو بزنید
سلام .
من یاهو مسنجر 11 آخرین ورژنش رو دانلود کردم. حالا میخوام تو آیدیم مثلاً hassanbike برم و sing in رو میزنم . می نویسه
signing in as hassanbike using socks proxy انگار داره داخلش میره ولی نمیره و یک دفعه قطع میشه. شاید به خاطر اون جمله آخرش using socks proxy باشه ؟ اینرو تا حالا ندیده بودم . اشکال از چیه ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
شادباشید:40:
نقل قول:
شما conection performance رو گذاشتید رو حالت proxy از نوع succks و این مسئله باعث بروز این مشکل شده
بزاری رو حالت conect directly to the internet
میشه یکی بگه چه جوری میشه رفت توی چت روم فارسی من هر کاری کردم نشد!