از من كه ميگفت نامحدوده حيف كه من دانلود اصلا ندارم يعني خيلي كمنقل قول:
Printable View
از من كه ميگفت نامحدوده حيف كه من دانلود اصلا ندارم يعني خيلي كمنقل قول:
بله سرویس من نامحدوده ولی قبلا سرعت دانلودم حدود 180 بود ولی از 2 روز پیش تا الان سرعت دانلودم شده 2 کیلوبایت :41:نقل قول:
سلام دوستان من یکم گیج شده.نصب کارت شبکه از طریق همون سیدی هست که از مودم هست دیگه ؟
آره دیگه همینه،گفت باید یه فرقی بین اون که 12 هزار ومیده با اونی که 30-40 هزار میده باشهنقل قول:
واس همین سرعت نامحدودشونا کشیدن پایین
سلام دوستان، آقا من از شبکیه سرویس دارم اما از دیروزه هیچ صفحه ای باز نمیشه، جالبه که جی میلم باز میشه اما دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه. کسی به همچین مشکل عجیبی بر خورد کرده ؟
نه.من که همچین مشکلی ندارم.با پشتیبانی تماس بگیر.
تا اونجایی که می دونم نصب کارت شبکه باید درایو مخصوص کارت شبکه ( همون ethernet ) نصب کنی اون سی دی مودم برای کانفیگ کردنه باید اول درایور کارت شبکه نصب بشه ( اگه نصب نشده قبلا )نقل قول:
سلام دوستان با چه نرم افزاری میتونم از مقدار حجمم چقدره ؟
سلام .
حدود دو سال بود که از پارس انلاین استفاده میکردم و تا چند ماه پیش نسبتا راضی بودم ازشون . اوایل سرویس 128 داشتم و سرعت دانلود شبانه بین 150تا200 بود . مدتی بعد 512 گرفتم که که اون هم به همین منوال بود . اما چند ماهه که سرویس شبانه به ندرت سرعتش به 100 میرسه و اکثرا روی 50-60 هست .
میخوام سرویسمو عوض کنم و از شرکت دیگه یی بگیرم . برام قیمت سرویس - پینگ - دانلود شبانه ی خوب - پنل انلاین درست حسابی و واریز اینترنتی مهمه همچنین میخوام پسورد روزانه و شبانه برخلاف صبانت یکی باشه .
وصف اسیا تک در تهرانو خیلی شنیدم . سرویس های سرعت بالا و حجم بالاش از نظر قیمت نسبت به پارس خیلی مناسب تره .
ولی ظاهرا توی اصفهان تنها نمایندگیش شبکیس که خیلی مشکل برای کاربراش ایجاد کرده و هیچکدوم از قیمت هاشم قیمت های اسیاتک نیست .
حالا میخوام بدونم میتونم بصورت مستقیم از سایت اسیاتک سرویس ثبت نام کنم ؟
اگر نه شرکت دیگه یی رو در اصفهان میشناسین که شرایطی که میخوام رو داشته باشه ؟
درود.
این شهید قندی هم دهن ما رو سرویس کرده ها :19: کسی از دوستان هست که مال اینجا باشه؟ خطش رانژه اش چقدر طول کشید؟
من دوشنبه دو هفته پیش چون یکی از آشناها از جلفا سرویس گرفته بود (اونا باغ دریاچه اند و ما خاقانی) منم گفتم از اون بگیرم؛ پول رو گرفت و گفت وصله 3 روز تا یه هفته. منم پیگیرشون شدم و از زبون فنیش در رفت که پورت خالی واسه شهید قندی ندارند؛ منم تا شنبه بهشون وقت دادم ولی گفت هنوز پورت خالی نداریم. از طریق فن آوا فهمیدم اینا خط منو هنوز تو رانژه نبردند؛ منم شنبه هفته پیش رفتم و سرویس نامحدود 3 ماهه فن آوا رو سفارش دادم. حداقل خوبیش اینه گفت ما پورت خالی نداشته باشیم اصلا ثبت نام نمیکنیم؛ منم سه شنبه پیگیر شدم؛ هنوز خبری نشده بود. شانس خوردیم به این تعطیلی ها :41:
خداکنه که تا شنبه و یکشنبه این دوستان گل شهید قندی بالاخره یه غلطی بکنند :19:
از توی پنل کاربری سایت شرکتتون می تونید بفهمید نرم افزار زیادی هم برای کنترل کردن مصرف وجود دارهنقل قول:
مثل bwmeter.
مرورگر opera خوبه و یه سری نرم افزار های دیگه که عکس هارو فشرده می کنن برای صرفه جویی .
با سلام
من در اصفهان مشتری شرکت پیشگامان نصف جهان هستم ، سرعتم تا 1 هفته پیش خوب بود و با رانژه 2048 کیلوبایت ، سرعت دانلودم تا 200 کیلوبایت می رفت اما الان چند روزی هست که سرعت دانلودم اومده روی 20 تا 30 کیلوبایت اما Downstream ام هنوز 2048 کیلوبایت هست، می خواستم بدونم دوستان اطلاع دارند که این مطلب سراسری هست و چه مشکلی وجود داره؟ همچنین مقدار SNR من هم از 30 به 20 کاهش یافته. پیشگامان به سرور های مختلف از جمله شبکیه وصل میشه. هفته گذشته پیشگامان گفت می خواد سیستم هاش رو بهتر کنه اما بد تر شد و چند روز حتی یاهو هم باز نمی شد.
با تشکر
کسی از دوستان اطلاعی نداشت ؟نقل قول:
تنها نماینده آسیاتک تو اصفهان همون شبکیه هست.اما بیشتر از این خصوصیاتی رو که گفتی نداره!نقل قول:
قیمتش بالاست-پینگش معمولیه-شبانش خداییش خوبه،من الان شبی 4.6 گیگ میگیرم.البته روش حسابی نیست.یه 100 روزی قطع بود-پنل هم حدود 3 هفته است نداره-واریز اینترنتی هم داره ولی باید زنگ بزنی تا تایید بشه.عملا در مواقع تعطیلی نمیتونی هیچ کاری کنی-یوزر و پسورد روز و شبش یکیه.
دوستان این شبانه شبکیه درست شده یا نه؟!
اگه درست شده ساعتش همون 1 تا 8 ـــــــه؟!
بله.1-8 هستنقل قول:
آقا من امروز دفتر شرکت بودم،دوم تاریخ اکانتم تموم میشد ولی از پنج شنبه قطع شد با 700 مگ ترافیک! بدبختی پنل نداشتن همینه دیگه! این مدتم دانلود شبانه نداشتم از ترس اینکه قطع نشه، واسه من تا ده روز دیگه تمدید کرد ولی گفت دانلود شبانه نکن،سیستم باگ داره و نمیدونم چی! چه جوری حالا ما بفهمیم شبانه میشه دانلود کرد یا نه؟!!نقل قول:
البته 2 تا 8 باید باشه ها ؟!!نقل قول:
بله.1-8 هست
با 128 ؟!نقل قول:
شبانش خداییش خوبه،من الان شبی 4.6 گیگ میگیرم
مثل اینکه رفتن شبکیه بروی پورت های مخابرات کاملا جدیه و از این به بعد به خطوط DLC یا همون فیبر نوری هم سرویس میده !نقل قول:
آقا من امروز دفتر شرکت بودم،دوم تاریخ اکانتم تموم میشد ولی از پنج شنبه قطع شد با 700 مگ ترافیک! بدبختی پنل نداشتن همینه دیگه! این مدتم دانلود شبانه نداشتم از ترس اینکه قطع نشه، واسه من تا ده روز دیگه تمدید کرد ولی گفت دانلود شبانه نکن،سیستم باگ داره و نمیدونم چی! چه جوری حالا ما بفهمیم شبانه میشه دانلود کرد یا نه؟!!
امروز که مخابرات بودم مسئولش اینطور میگفت ! و تا 5 دی که نمایشگاه هست صبر کنیم ببینیم چی واسمون رو میکنن !
بهم گفتن با همین رانژه مخابرات میتونن بهم سرویس بدن ! اینطوری هزینه رانژه و دردسرش و ... هم نداره !
این که شبانه هم کار کنه یا نکنه انگار واسه هر کس الان متفاوته !
فقط اینو میتونم بگم اینترنت مخابرات از نظر سرعت و پینگ خوبه انصافا ، اگه تفاوتی نداشته باشه فقط شبانه رایگان داره که عالیه .
من قصد دارم از شبکیه 1مگ بگیرم ولی اگه با 128 بشه شبانه 4 گیگ گرفت و این سرعت ثبات هم داشته باشه خوب اگه با 1MB سرعت بیشتری ندن که نمیگرم خوب !
اقا من سرویس سه ماه گرفتم ولی شبانه نداره نمیشه یه ماه ازش استفاده کرد بعد بگی قطعش کنند و رانژه رو بردارند اخه من برای دانلود شبانه میخواستم ولی بد کلکی خوردم الته منظورم اینکه که ترافیکم رو یه ماهه خلاصش کنم
نه واسه من همون 1 هست.پشتیبانی گفت همون طور که قبلا دانلود میکردید بکنید!!نقل قول:
به من گفتن مشکلش حل شده.من الان 4 شبه دارم شبی 4.6 گیگ حدودا میگیرم.اگر کم میکرد که تا حالا 100 باره تموم شده بود.
من 1 مگ دارم.قبلا موقع دانلود شبانه سرعت واقعی میشد اما الان اینطور نیست.اگر واسه دانلود میخواهی حتما 1 مگ بگیر.
ممنون میشم اگر از دوستان دیگه هم کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه .نقل قول:
خوب شما الان میفرمایی چکار کنم من ؟ حتما میخوام توی این هفته درخواست بدم .نقل قول:
پیشنهادی نداری ؟
یعنی با 1مگ الان شبا راحت 250 رو دانلود داری ، یک ساعتم که بیشتر حال میکنی ! به نظر اگه این ثبات داشته باشه عالیه !نقل قول:
اما یک چیز مسخره اینکه نمیرزه سرویس 3 ماهه بگیری مثلا 1مگ رو ! چون 3 ماهه یک مگ رو به 66 میدن که 1.5 گیگ کمتر ترافیک میدن ! اما اگه ماهیانه بگیری 69ت میشه که 1.5 گیگ هم داری تازه :دی
راستی با گواهی اشتغال به تحصیل که یک مگ میدن ؟ بازی در نمیارن که ؟!
این پنل شبکیه کی راه میفته؟
الان دوباره اینترنت من قطع شد.با اینکه دیشب تا 5 صبح لینکهام دانلود نشده بود و از 5 خودم شروع کردم.شبانشون هنوز مشکل داره!
جالبیش اینکه زنگ زدم پشتیبانی یا اشغال بود یا اینکه جواب نمیدادن.زنگ زدم فروش طرف گفت شماره پشتیبانی عوض شده و تلفنشون هم قطعه!!
یعنی دوباره رفت تا خدا میدونه چند روز دیگه اینترنت من وصل بشه!
دوستان امروز من با امور نمایندگی های اسیاتک تماس گرفتم و مسائل نمایندگی اصفهان رو بهشون گفتم . گفتم نمایندگیتون این مشکل هارو داره . گفت منظورتون کدوم نمایندگی هست ؟ گفتم شبکیه گفت دیگه با این شرکت قرار داد نداریم و بزودی هم از روی سایت مشخصاتشون رو پاک میکنیم . گفتم پس تکلیف در اصفهان چیه ؟ گفت تا 20-30 روز دیگه در اصفهان نمایندگی جدید معرفی میکنیم .
در حال حاضر هم اسیاتک در اصفهان نمایندگی نداره .
حالا امیدوارم روی حرفشون بمونن و نمایندگی جدید رو بزودی مشخص کنن .
اصلا به همین جهت هم هست دارن منتقل میشن روی مخابرات و با اونا قرار داد میبندن ...نقل قول:
جالب شد .
کسی این جا از رنگین کمان سرویس گرفته قیمتاش خیلی عالیه با مخابرات برابره
دوباره دانلود شبانه قطع شده.بچه های شبکیه دانلود نکنید.قطع بشه وصل کردنش کار حضرت فیله.
الان اوضاع پارس آنلاین چطوره؟
درود
ای دهن این مرکز شهید قندی سرویس :دی
الان 8 روز تموم شد و هنوز که هنوزه رانژه نکردند :41: دست فن آوایی ها بدبخت نیست؛ اون که همیشه قشنگ و محترمانه پاسخ داده؛
2 بار هم زنگ زدم خود مرکز، دیروز دیگه طرف اعتراف کرد و گفت دست تنهاست و تا هفته آینده طول میکشه. حالا شاید از قستمای دیگه چند تا بچه ها بیاند کمکش! :دی
تازه امروز فن آوا بهم گفت دعا که به 3 هفته و اینا نکشه :41:
سلام دوستان این سر ویسی که از 2030 میگیریم میشه در خواست داد تا 512 کنن؟
سعید جان من که گفتمنقل قول:
میدونی چیش خیلی ظلمه اون که ماهی 25 تومان داده باشی بعد اینترنت بی اینترنت :19:
من آخر ماه سرویسم تموم میشه
حالا نظرت در مورد شرکت بعدی چیه؟ :46:
پارس آنلاین یکی از دوستام داشت از شبانش راضی بود
فقط ای کاش زود خطمون رو آزاد کنن
جالبه همین حالا رفتم تو سایت شبکیه
فروش آنلاین رو برداشتن :31:
آخه هم پشتیبانی و هم بخش فروش به من گفتند که درست شده!امروز که بهشون گفتم خودتون گفتید انکار کردند.نقل قول:
من 4-5 شبه دانلود داشتم.مشکلی نداشت.اما دیشب که اتفاقا از 5 صبح دانلودم شروع شد یهو قطع کرد!
آره خیلی زور داره.الان با اینترنت ماهی تومن مخابرات یکی شده دیگه.کلا اینترنت بدون دانلود شبانه مفتش گرونه!نقل قول:
منم خیلی مصرم که عوض کنم.من 30 دی تموم میشه اینترنتم.هم گرونه و هم خدماتشون ضعیفه.تازه اگر هم به حالت قبل برگردند هم چون یک ساعت دانلود رو کم کردند نمیصرفه.این اواخر هم که روی اعصابم یورمته میرفتن!حدود 10 روز تو یک ماه گذشته قطع بود اینترنتم!جالبه که خود خانومه هم شاکی بود.میگفت اعصابمون خورد شده.نقل قول:
من فعلا دارم این گزینه ها رو بررسی میکنم:
1-پارس آنلاین: خیلی وقته تحت نظر دارمش.قبل از اینکه از شبکیه بگیرم میخواستم ازش بگیرم اما منطقه ما پورت خالی نداشتند.کلا سینوسیه.یا خیلی خوبه یا خیلی بده.الان نمیدونم اوضاعش چطوره.
2-داتک (پرنیان):اینو 512 رو یکی از دوستام داره.راضیه.میگفت سرعت شبانه اش هم حدود 120 هست.الان یه طرح پژوهش داره که 10 درصد تخفیف میده و هزینه نصب و راه اندازی هم نمیگیره.
3-فن آوا:سرویس خلیج فارسش رو خیلی تعریف میکنند.اما بدی هاش اینه که سرعتش برای بقیه کار ها مناسب نیست.حداکثر سرعتت 60-70 هست.حتی نمیشه باهاش یه ویدئو چت مناسب داشت.اما خوب دانلودش خوبه.یکی دیگه از بدی هاش اینکه که هزینه راه اندازیش 20 هزار تومنه! :18:
4-نداگستر:یه عده خیلی راضی هستند و یه عده خیلی شاکی.آدم میمونه که اینا همشون از یه جا دارند.بدیش اینه که بالای 256 به کسی نمیده و ساعات شبانه ش هم کمه.از 3 تا 7:45
فعلا اینها رو تحت نظر دارم.سرعت 1 مگ همشون ماهانه حدود 20 تومن در میاد.
سرویس از 2030 که میگیری به جز هزینه مودم و این که هر گیگ 2600 هست دیگه هزینه ی دیگه ای نداره که ؟
من خودم دو سالی بود 512 داشتم اوایل دانلود شبانش خیلی خوب بود ولی دو سه ماهی بود شبا حداکثر 700 تا 950 مگ دانلود داشتم دیدم فایده نداره رفتم روی 256 شبانش فرقی نکرد و همون مقدار با 3-4 لینک مستقیم همزمان دانلود میکنه . این اواخرم پینگش خیلی نوسان داره و خیلی وقتا هم تایم اوت اساسی میده که برای استفاده ای که میکنم خیلی اعصابمو میریزه بهم . مرکزم هم قندی هستم .نقل قول:
حالا میخوام فعلا تا زمانی که اسیا تک بیاد توی اصفهان از صبانت 128 سه ماهه بگیرم تا بعد برم سراغ اسیاتک .
فقط موندم از نمایندگی صبانت توی پانژه بگیرم یا برم سراغ جلفا رایانه . چون اصلا با منشی های توی پانژه حال نمیکنم نه اخلاق دارن نه مشتری مداری . فقط نمیدونم جلفا کیفیت نمایندگی اصلی رو داره ؟ و اینکه توی قندی برام زود رانزه میکنن یا نه .
ندا شهر به شهر و خیابون به خیابونش فرق میکنهنقل قول:
من خودم نصابه ندا هستم این هفته دو تا از مشتری هام کنسل کردن و رفتن اینفورمیشن تکنولوژی نمیدونم چیچی
شبانه ندا عالی بود شبی 3.5 گیگ اما الان 1 هفته است افتضاحه
چی بگم تا قبل این حرف نداشت
در مورد سرعت هم تا 2 مگش رو من به راحتی برات میگیرم نه کارت میخواد نه این طور چیزا ندا گیر نمیده خاطرت جمع
ساعت شبانه اش افتضاحه افتضاح
برای مرکز قندی خبر ندارین سرویس رو چند روزه وصل میکنن ؟ و اینکه جلفا رایانه کیفیتش چطوره ؟نقل قول:
تکراری -------- لطفا حذف گردد.
درود.نقل قول:
داداش این پستی که من قبلا زدم رو ببین :
حواست باشه گول نخوری مثل من؛ جلفا به من گفت اولش که 3 روزه تا یه هفته ای فعاله ولی بعدا خودشون گفتند که الان واسه قندی پورن خالی ندارند. البته من دوستم اینا ازشون 1 مگ دارند و اونا باغ دریاچه هستند؛ میگفت به ما میگفتی تا سفارش میکردیم؛ گفتم دیگه دیر گفتی و من انصراف دادم اگر نه اونی که اونجا آشنا شده و ماهی 56500 هزار میریزه به حسابشون؛ واسم پارتی میشد. بعد فکر میکنم که سرعت رو بیش از یک مگ واسشون میبندند؛ خواستی بگو ازشون بپرسم.نقل قول:
------- ولی یه چیزی رو واقعا میگم؛ خارج از سواد منشی قسمت فروشش که صفر هست ولی تک تک اعضاشون از نظر برخورد و صداقت و احترام خوب بودند. من بدون هیچ دردسری راحت رفتم و پولمو پس گرفتم وقتی فهمیدم پورت ندارند (نامردا از طریق فن آوا فهمیدم هنوز خطه نرفته واسه رانژه = پورت نداشتند)
دوستمم اینا واقعا راضی اند ازشون, حالا اگه سوالی داری بگو.
وضعیت شهید قندی رو هم که الان گفتم:
خیلی وضعش خرابه. من که همش پی گیر هستم و دو تا چیز کارتو شاید زود راه بندازه: یکیش رو من میگم شانس و دومیش رو هم به قول فن آوای عزیز : پارتینقل قول:
شاد و پیروز و سربلند باشید.
منم دنبال سرویس 1مگ هستم و همون 20 ت در ماه .نقل قول:
1-پارس آنلاین: خیلی وقته تحت نظر دارمش.قبل از اینکه از شبکیه بگیرم میخواستم ازش بگیرم اما منطقه ما پورت خالی نداشتند.کلا سینوسیه.یا خیلی خوبه یا خیلی بده.الان نمیدونم اوضاعش چطوره.
2-داتک (پرنیان):اینو 512 رو یکی از دوستام داره.راضیه.میگفت سرعت شبانه اش هم حدود 120 هست.الان یه طرح پژوهش داره که 10 درصد تخفیف میده و هزینه نصب و راه اندازی هم نمیگیره.
3-فن آوا:سرویس خلیج فارسش رو خیلی تعریف میکنند.اما بدی هاش اینه که سرعتش برای بقیه کار ها مناسب نیست.حداکثر سرعتت 60-70 هست.حتی نمیشه باهاش یه ویدئو چت مناسب داشت.اما خوب دانلودش خوبه.یکی دیگه از بدی هاش اینکه که هزینه راه اندازیش 20 هزار تومنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-نداگستر:یه عده خیلی راضی هستند و یه عده خیلی شاکی.آدم میمونه که اینا همشون از یه جا دارند.بدیش اینه که بالای 256 به کسی نمیده و ساعات شبانه ش هم کمه.از 3 تا 7:45
فعلا اینها رو تحت نظر دارم.سرعت 1 مگ همشون ماهانه حدود 20 تومن در میاد.
شبی 4 گیگ دانلود رو میخوام .
خطم فعلا رانژه مخابرات هست ! شبکیه هم رفته روی مخابرات ! بخاطر همین میتونم بدون دردسر شبکیه بگیرم اگر شبانه اش تضمین شده باشه ! از امروز نمایشگاه ـه ! میتونین برین ! شبکیه و مخابرات و ... هستن !
البته اینترنت مخابرات انصافا از لحاظ کیفی خوبی ! اگه شبکیه هم همون کیفیت رو بده عالی میشه !
در مورد رنگین کمان هم بگم گویا دیگه شبانه نداره ! تو سایتش هیچ جا اعلام نکرده !
و شبکیه نشد منم احتمالا مشتری پارس میشم ! سرویس 1 یا 2مگ با ترافیک 2گیگ اینا :دی