سلام بچه ها نمره زبان فارسی را هم وارد کردن.
Printable View
سلام بچه ها نمره زبان فارسی را هم وارد کردن.
:41: واقعاً الافیه ...
زبان فارسی نه ..... فارسی :31:نقل قول:
آقا من یه گندی زدم
نمره مبانی خیلی کم شده چیکار کنم ؟
یعنی مردود ؟
بعد ماجراش ترم بعد چی میشه ؟
یکی باسم کامل توضیح میده
سلام حالا شما زیاد سخت نگیر منظور من:11: همون فارسی بود.........!نقل قول:
وای میدونی چی میشه؟بزار نگم فکر کنم داغون میشی!!!نقل قول:
آقا من یه گندی زدم
یعنی مردود ؟
یکی باسم کامل توضیح میده
بابا چرا اینهمه ناراحتی .ترم بعد دوباره برمیداری و ان شاالله پاس میکنی
برگه تشريحي رو چند شدي اگه بخواد ميانترم و تشريحي ميتونه بهتون اضافه كنه.نقل قول:
استادمون خانمه ...... استاد واقعا خوب و مهربونی هست ..... ولی آخه به من 6 هم بده میانترم باز قبول نمیشم آخه !!!! مگر اینکه تو ورقه تستی برام یه کاری بکنه که نمیشه .... میشه حالا ؟
پارسال اسفند ماه كلاسهاي ما شروع شد.نقل قول:
دوستان كسي ميدونه ترم جديد كي شروع ميشه؟
سيستم عامل كه خيلي اسون بود...چرا افتادين؟نقل قول:
کسی سیستم عامل داشت اینجا؟ من به طرز فجیعی رد شدم
مثل اينكه تستي هم بوده....
اگه زير 9.5 شديد كه اين درس رو افتاديد.ترم اينده ميتونيد دوباره برش داريد و بعلاوه درسهايي كه مباني پيشنيازشونه(برنامه سازي پيشرفته يا همون c++ و ساختمان گسسته)اونارم ميتونيد برداريد.نقل قول:
آقا من یه گندی زدم
یعنی مردود ؟
یکی باسم کامل توضیح میده
البته كارتون يكم سخت ميشه.
آخی خوب شد نمراتو زدن...این قد حواسم پیش اون درسام بود که این بقیه هارو حسابی گند زدم:31:
فک کنم این قد سیستم گلستانو بردیم زیر سوال که بهش برخورد نمره هارو زد:27:
چرا 9.5؟ مگه زير 10 نميوفته؟نقل قول:
اگه زير 9.5 شديد كه اين درس رو افتاديد.ترم اينده ميتونيد دوباره برش داريد و بعلاوه درسهايي كه مباني پيشنيازشونه(برنامه سازي پيشرفته يا همون c++ و ساختمان گسسته)اونارم ميتونيد برداريد.
سيستم گلستان مرام ميذاره 9.5 تا 9.99 رو 10 ميگيره :دينقل قول:
چرا 9.5؟ مگه زير 10 نميوفته؟
خود 9.5 رو هم 10 حساب ميكنه؟ يا بين 9.5 تا 9.99 رو؟ دارم اميدوار ميشم رياضي رو نيوفتم. اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااا
چی میشد 7.5 رو هم 10 میکرد ؟ :31:نقل قول:
پس باید برم خواهش و تمنا کنم ........ میان ترمم 4.25 بود sansi ....... امتحان رو هم شدم 3.25 ........ بابا امتحان کلا تستی بوده ..... همش هم تیکه برنامه - تیکه برنامه - تیکه برنامه ......... اکثر بچه ها مثل اینکه افتادن گویا و خیلی کم شدن
والا من كه تاحالا مزشو نچشيدم اما خود 9.5 هم ميگن 10 حسابهنقل قول:
خود 9.5 رو هم 10 حساب ميكنه؟ يا بين 9.5 تا 9.99 رو؟
اصلا چه كاره امتحان ميگيرن:دي؟نقل قول:
شما افتادي الان بدنت گرمه نميفهمي :(نقل قول:
پس باید برم خواهش و تمنا کنم ........ میان ترمم 4.25 بود sansi ....... امتحان رو هم شدم 3.25 ........ بابا امتحان کلا تستی بوده ..... همش هم تیکه برنامه - تیکه برنامه - تیکه برنامه ......... اکثر بچه ها مثل اینکه افتادن گویا و خیلی کم شدن
بهت 6 هم بده ميشي 9.25 كه افتادي...
یعنی اونی که میافتیم رو اه پیش نیاز باشه ؟ ترم بعد میشه درسایی که این پیش نیازش بوده رو برداریم ؟نقل قول:
اگه زير 9.5 شديد كه اين درس رو افتاديد.ترم اينده ميتونيد دوباره برش داريد و بعلاوه درسهايي كه مباني پيشنيازشونه(برنامه سازي پيشرفته يا همون c++ و ساختمان گسسته)اونارم ميتونيد برداريد.
البته كارتون يكم سخت ميشه.
تستی بود ولی چه تستی!؟ خیلی سخت بودنقل قول:
سيستم عامل كه خيلي اسون بود...چرا افتادين؟
مثل اينكه تستي هم بوده....
برام واقعا سوال شده چرا اینقدر امتحانات رو سخت میگیرن ! پدر آدمو در میارن . سوالات ترم های قبل رو که نگاه میکردم اکثرا سطحشون متوسط بود ولی این ترم سطح سوالات رو خیلی سخت گرفته بودن که من اکثرا با احتساب میان ترم 14 تا 16 میشم یکیش هم احتمالا یا مرز میشم یا میافتم :41: متاسفانه استاد بهم میان ترم هم نداده ! ای خاک بر سرش از اول هم باهام مشکل داشت فقط به خاطر اینکه یه بار سر کلاس اشتباهش رو بهش گفتم اونم مودبانه یَک داستانی داشت برای خودش :thumbsup:
اره مثلا اين ترم خودم رياضي 1 و رياضي 2 رو همنياز كردم :دينقل قول:
یعنی اونی که میافتیم رو اه پیش نیاز باشه ؟ ترم بعد میشه درسایی که این پیش نیازش بوده رو برداریم ؟
نه فرق چنداني نداشتهنقل قول:
برام واقعا سوال شده چرا اینقدر امتحانات رو سخت میگیرن ! پدر آدمو در میارن . سوالات ترم های قبل رو که نگاه میکردم اکثرا سطحشون متوسط بود ولی این ترم سطح سوالات رو خیلی سخت گرفته بودن
فقط يه سري چيزا تو بعضي درسا تغيير كرده مثلا تعداد سوالا يا نمره تشريحيا
تو پيام نور بد نيست اين نمره :دينقل قول:
من اکثرا با احتساب میان ترم 14 تا 16 میشم یکیش هم احتمالا یا مرز میشم یا میافتم
استاد خوب طلاست خداوكيلينقل قول:
متاسفانه استاد بهم میان ترم هم نداده ! ای خاک بر سرش از اول هم باهام مشکل داشت فقط به خاطر اینکه یه بار سر کلاس اشتباهش رو بهش گفتم اونم مودبانه یَک داستانی داشت برای خودش
اين ترم استاد داشتيم دختره تو چشش نگاه كرد گفت نمره نميخوام بهم صفر بده بعد درو كوبيد رفت بيرون! بهش داده 3.5
استاد دارم دهنم سرويس شده انقد تمرين براش فرستادم - نيم ترمم دادم بهم 2.5 داده
والا با اين استاداشون:|
بچه ها در مورد اون جشنواره كه گفته بودم...
فعلا همينو داشته باشيد:دي
اولین جشنواره وب سایت ها، وبلاگ ها و نشریات الکترونیکی دانشگاه پیام نور
ریاست کل جشنواره: دانشگاه پیام نور استان تهران
معاونت اجرایی و میزبان جشنواره: دانشگاه پیام نور مرکز ورامین
مدیریت اجرایی جشنواره: انجمن علمی دانشجویی گروه کامپیوتر( SSACG ) مرکز ورامین
زمان برگزاری: 16 الی 18 اسفند ماه سال 1390
چهارشنبه مورخ 05/11/1390 شروع رسمی ثبت نام( جشنواره و کارگاه ها )
سه شنبه مورخ 09/12/1390 پایان مهلت ثبت نام
من دبير كميته علميش انتخاب شدم فعلا ....
سلام دوستان اندیشه اسلامی را هم وارد کردن. البته فکر نکنم نمره این درسای عمومی زیاد واسه بعضیا مهم باشه ولی واسه اوناییکه احتمال داره نمره کم بیارن یا خدایی نکرده مشروط بشن درسهای خوبی برای بالابردن معدل هست.
كجاي كاري يكي از بچه هاي ما اينو 2 بار شد 8 تا قبول شد =))))))))))))نقل قول:
سلام دوستان اندیشه اسلامی را هم وارد کردن. البته فکر نکنم نمره این درسای عمومی زیاد واسه بعضیا مهم باشه ولی واسه اوناییکه احتمال داره نمره کم بیارن یا خدایی نکرده مشروط بشن درسهای خوبی برای بالابردن معدل هست.
من گفتم شاید برا بعضیا مهم نیست. نگفتم که برای همه اینطوریه.....................!نقل قول:
البته برای کسی که اصلا میونه ای با درس خوندن نداره و حتی شب امتحان هم حداقل لای کتاب را باز نمیکنه اصلا جای تعجب نیست که حتی این درس را هم بیفته.
راستی دوست عزیز:10: اون رفیق شما درس های تخصصی را چیکار میکنه..................!:18:
حمید جون خودم میدونم 6 هم بده قبول نمیشم ........ ولی بخوان میتونن همه کار کنن
حالم خوب نیست
پاس ميكنه :دينقل قول:
اون رفیق شما درس های تخصصی را چیکار میکنه..................!
به تستيا كاري نميتونه بكنهنقل قول:
حالم خوب نیست
چرا حالت خوب نيست!؟
افتادي كه افتادي! مرگ كه نيست:| ترم بعد پاسش ميكني
اصلا ارزش غصه خوردنو نداره
واي خدا ساختمان داده رو نيفتم :37::37:
بابا بیخیالش رفیق:10: خدا کریمه توکل برخدا انشاالله ترم بعدی جبران میکنی.:11:نقل قول:
سلام دوستان.
میشه دروس فرهنگ تمدن و آیین زندگی وانقلاب رو باهم تو یه ترم گرفت؟؟؟ ایرادی نداره؟؟؟
درسایی که میان ترمشو ندادی چجوری نمره میدن از 14 حساب میشه یعنی اگه نمره کامل بگیریم تو کارنامه میزنن 14 یا از 20 حساب میشه؟
سلام فاطمه خانوم
جدولی تو سایت پیامنرو وجود داره که مشخص کرده تو درسهایی عمومی و از هر گروه باید یکی از درسها رو پاس گنی
مثلا.بین تفسیر نهج البلاغه و اخلاق اسلامی و یکی رو باید پاس کنی و ....
سعی کن جوول رو از سایت دانلود کنی تا طردرگم نشی
سلام
اربعین حسینی را به همه عزیزان فعال تاپیک تسلیت عرض میکنم.
براي تشريحي و ميانترم ميتونن كاري انجام بدن ولي توي نمره تستي نميتونن دست ببرن.نقل قول:
حالم خوب نیست
اره درست ميگن...افتادن جزء شرياط تحصيل توي پيام نوره نوادر كساني هستند كه هيچ درسي رو نميوفتن و مدرك ميگيرن...ريلكس باش :دينقل قول:
چرا حالت خوب نيست!؟
افتادي كه افتادي! مرگ كه نيست:| ترم بعد پاسش ميكني
اصلا ارزش غصه خوردنو نداره
فكر نمكنم مشكلي داشته باشه اخه اينا عمومي هستن و هيچ كدوم هم پيشنياز اونيكي نيستن.نقل قول:
سلام دوستان.
میشه دروس فرهنگ تمدن و آیین زندگی وانقلاب رو باهم تو یه ترم گرفت؟؟؟ ایرادی نداره؟؟؟
نمره از 14 حساب ميشه و هر چي كه بگيري در 10/7 ضرب ميشه و نمره اي كه بدست مياد از 20 نمره س.نقل قول:
درسایی که میان ترمشو ندادی چجوری نمره میدن از 14 حساب میشه یعنی اگه نمره کامل بگیریم تو کارنامه میزنن 14 یا از 20 حساب میشه؟
مثلا از 14 نمره 13 بگيريد اينجوري حساب ميشه: 10/7*13 كه ميشه 18.57 از 20نمره.
شماها آخر روحیه هستین :10: دمتون گرم ..... اینم به افتخار شما ها : hdstate.com ....... همه بچه های پیام نوری عضو بشیدااااااا
منتظرم ....... حتی اگر پستی ارسال نمیکنید ( کاربری ندارم فعلا :37::37:)
(فقط نگید من سایتم رو تبلیغ کردم:31: )
حمید این واسه مسابقه قبوله ؟ ( واسه FUN زدم .... یکم دیگه روش کار کنیم حله ) ... واسه دانشگاهمون ببینم چی میشه
به گزارش اخبار پیام نور در محاسبه نمرات میان ترم دانشگاه پیام نور تغییرات اساسی صورت گرفته است
نمرات میان ترم از این پس بدون احتساب اینکه دانشجو حداقل 50درصد نمره پایانی را بگیرد برای او منظور خواهد شد. اگر دانشجو نمره میان ترم ۶ بگیرد و نمره پایانی او از ۱۴ نمره ۴ باشد دانشجو قبول تلقی می شود و این بدان معنی است که بدون در نظر گرفتن نمره پایانی میان ترم به دانشجو تعلق خواهد گرفت حضور دانشجويان دانشگاه پيام نور در كلاسهاي درس تأثير مثبت در آزمون پايان ترم آنها دارد و 6 نمره پايان ترم را به خود اختصاص ميدهد، اين 6 نمره بر اساس فعاليتهاي علمي و ارايه مقاله است. حضور دانشجويان دانشگاه پيام نور در كلاسهاي درس اجباري نيست. دانشجويان پيام نور كه در كلاسهاي درس شركت ميكنند ميتوانند با آزمون ميان ترم و حضور فعال در كلاس درس تا 6 نمره پايان ترم خود را به دست آورند، هر استادي ميتواند با توجه به نوع مفاهيم آموزشي از دانشجويان كنفرانس يا پژوهش بخواهد كه با اين روند جنبه پژوهشي دانشجويان دانشگاه پيام نور نيز تقويت ميشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همچنیننقل قول:
استاد دارم دهنم سرويس شده انقد تمرين براش فرستادم - نيم ترمم دادم بهم 2.5 داده
همه تمرینا رو تقریبا فرستادم اصلا نمره ای نداده
فکر کنم میافتم :-(
من حريف خل بازياي اينا نميشم :دينقل قول:
حمید این واسه مسابقه قبوله ؟
حتي قراره وبلاگاي عاشقانه هم قبول كنن =))))
سلام
بچه هایی که رشتشون نرم افزاره بگن نمره معماریشون اومده یا نه
برای من نیومده تو قسمت تعداد سئوال و سئوال درست و غلط و .....فقط نقطه (.)گذاشته یا نمیدونم شاید صفر باشه
سلام
میشه بگین زمان اعتراض به هر درس چقدره؟
من وقتی از سیستم گلستان میرم اعتراض بدم مینویسه محدوده زمانی به اعتراض پیش بینی نشده. و نیذاره اعتراض بنویسم.
سلام.نقل قول:
سلام
میشه بگین زمان اعتراض به هر درس چقدره؟
من وقتی از سیستم گلستان میرم اعتراض بدم مینویسه محدوده زمانی به اعتراض پیش بینی نشده. و نیذاره اعتراض بنویسم.
معمولا 3-4 روز براي اعتراض زمان ميزارن و بعد از اون استاد بهشون رسيدگي ميكنه.
هنوز محدوده براشون تعيين نشده ولي شما بايد هر روز سر بزنيد كه اگه جلوشون باز شده بود بتونيد اعتراض كنيد.
بچه ها این قضیه 74 واحد چیه که میگن اگه 74 واحد پاس کنی میتونی مدرک کاردانی پیام نور رو بگیری؟
يعني بايد نصف واحدهايي كه بايد براي كارشناسي پاس بشه رو پاس كرده باشي تا مدرك كارداني بگيري.دوست خودم ميخواد همين كار رو انجام بده...از اموزشمون پرسيديم گفت شما بايد 74 واحد پاس كني تا مدرك كارداني بهت بديم.نقل قول:
بچه ها این قضیه 74 واحد چیه که میگن اگه 74 واحد پاس کنی میتونی مدرک کاردانی پیام نور رو بگیری؟
یه قضیه ای خیلی فکرم رو درگیر کرده . در حال حاضر قضیه سربازی دو برادری خیلی گفته میشه و منم دو تا برادر بزرگ تر دارم که سربازیشون تموم شده و پدرم هم بالای 60 سال سن داره اگه این معافیت تصویب بشه احتمالا از دانشگاه انصراف میدم حالا سوالم اینه که بعد از گرفتن معافی میتونم دوباره ادامه تحصیل بدم طوری که واحدهام از بین نرن ؟
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که اگر معدل این ترمم با وجود واحدهای زیادی که برداشتم خیلی خوب بشه ترم بعد میتونم 30 واحد بردارم یا نه اصلا امکان نداره
ممنون :11:
حداکثر واحدی که میشه برداشت 24 واحده که اونم همه کس نمیتونن پاس کنن!نقل قول:
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که اگر معدل این ترمم با وجود واحدهای زیادی که برداشتم خیلی خوب بشه ترم بعد میتونم 30 واحد بردارم یا نه اصلا امکان نداره