تایید میشه . من هم باید برای اینکه سرعت دانلودم بره بالا 10-20 لینک بذارم واسه دانلود. !!
Printable View
تایید میشه . من هم باید برای اینکه سرعت دانلودم بره بالا 10-20 لینک بذارم واسه دانلود. !!
شهید منتظرینقل قول:
معمولا سرعت دانلود چنده..؟
تایید میشهنقل قول:
سلام.
دوستان کسی دانلود منیجری میشناسه که توانایی بیشتر از 16 تا کانکشن به سرور را داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
نرم افزار FDM توی تنظیماتش 20 کانکشن هم داره.
برنامه axel تو linux هر چند تا بخواین کانکشن میزه, من تا ۳۰ تا رو امتحان کردم
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
این تو لینک axel برای windows هست . البته من امتحانش نکردمکد:http://st0rage.org/~n2j3/?page_id=225717166
شما مشکل سرعتتون حل شد؟ یا هنوز با چند لینک سرعت بالا میگیرید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نيم بها برداشته شد:8:
ما که تهرانیم همچنان نیم بها رو داریم:41:
اگر ممکنه لینک دانلودش رو واسه ویندوز بدید .نقل قول:
اخه پیداش نکردم:41::41:
من ته حجمم رو دانلد کردم و درخواست جمع آوری دادم :31:نقل قول:
نقل قول:برای نصب و استفاده باید فایل هایی که تو فایل زیپ هستند رو بریزین تو C:/Windows/System32کد:http://213.152.176.254/Axel2.4.zip
بعد وقتی می خواین یه فایل رو دانلد کنین از روش زیر استفاده کنین :
۱. روی کیبرد دگمه پنجره ویندوز رو بزنین + R
۲. تو برنامه باز شده بزنین cmd
۳. یه برنامه سیاه میاد . توش بنویسین :
۴. فایل های دانلد شده در حالت عادی توی فولدر users شما می رن . اگه اونجا نبود ببینید که تو اون برنامه سیاهه آدرس کجا داده شدهبه جای ۲۵ تعداد کانکشن هایی که می خواید رو بزنین . به جای اون دو تا لینک هم هر چند تا لینک که می خواین بذارین ( به ترتیب دانلد می کنه, اگه می خواید چند تا فایل با هم دانلد کنید باید چند تا cmd جدا باز کنین و تو هر کدوم یه لینک بدین )کد:axel -n 25 http://www.siteone.com/fileone.ext http://www.sitetwo.net/filetwo.ext
۵. برای تغییر محلی که فایل ذخیره میشه می تونین قبل از اجرای دستور دانلد دستور زیر رو بزنین :
اینطوری فایل تو اون آدرسی که می نویسین ذخیره میشهکد:cd D:\folder1\folder2
۶. ( اختیاری ) اگه نمی خواین خروجی برنامه اینطوری یه عالمه خط باشه می تونین بعد تعداد کانکشن ها این رو هم اضافه کنین
نسخه کامل تر اینی که الان توضیح دادم رو می تونین فردا شب تو وبلاگم ببینین :31: ( باید اول یه جا تست کنم بره همین تا فردا طول می کشه )کد:-a
axel -n 25 -a http://www.siteone.com/fileone.ext http://www.sitetwo.net/filetwo.ext
کد:http://mrsabouri.blogspot.com
سلام دوست عزیز.نقل قول:
راستش من تازه این نرم افزار رو نصب کردم.
رو 20 تا هم گزاشتمش .
اما سرعتش از 16 تا ای دی ام پایین تر است!
:19::41:
متاسفانه همه این کار ها رو انجام دادم اما نشد.نقل قول:
ویندوز من 7 است نسخه 64 بیتی
اینم عکس از مشکل :
اون فایل cygwin1.dll باید حتما تو فولدر C:\Windows\system32 باشه . اگه نشد احتمالا با ریستارت سیستم باید درست شه . اگه نشد فردا چک می کنم خبرشو می دم بهتون الان ویندوز دم دستم نیست
:13: من تو ویندوز xp امتحان کردم شد !نقل قول:
سلام كسي ميدونه چرا وقتي تلفن زنگ ميزنه ADSL قطع ميشه؟
چند روزه واثعا افتضاح شده سرعتش نمیدونم چکار کنم
صد رحمت به دیال آپ
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
البته تا چند روز پیش سرعتش در حد لالیگا بود:31:
ولی الان نگران کننده هست
:41:
256 سرعت دانلودش خوبه ولي پينگش افتضاحه شارژم تمام شد ميرم 2 مگ ميگيرم البته شبانه رايگانه ولي با سرعت 10:31:
3تا سوال...نقل قول:
سلام كسي ميدونه چرا وقتي تلفن زنگ ميزنه ADSL قطع ميشه؟
اسپیلیتر سر راه خطت هست....بیشتر برای پارازیت گیره..اما بی تاثیر نیست...
تلفتنون بی سیم هست یا معمولی////
قیلتر شکن استفاده میکنی قطع میشه یا نه....
=======
البته زنگ بزنی پشتیبانی بهتر کمک میکنه...
ما يه خط تلفن رو تو دو تا اتاق استفاده ميكنيم يكي تو اتاقم يكي تو پذيرايينقل قول:
تو اتاقم اسپيليتر وصله ولي تو پذيرايي نه وقتي adsl وصله نميشه از تلفن پذيرايي استفاده كرد انگار توش طوفان داره مياد:31:
يه سر سيم سوكت دار به پريز وصله يكي ديگش به اسپيليتر
تلفنمون معموليه
اره استفاده ميكنم چراغ link مودم خاموش ميشه:41:
به پشتيباني گفتم گقته از خودتونه
سلام دوستان
من میخوام از پارس آنلاین مهاجرت کنم به آسیا تک
چنتاشوال دارم خواهش میکنم جواب بدید
1) سرعت دانلود و آپلود 128 چقدره؟همچنین شبانه اش میشه بیشتر از1 گیگ در شب گرفت؟(سرعت دانلود چقدر میشه؟)
2)سرعت دانلود و آپلود 256 و 512 چقدره؟
من مرکز مخابرات نبوت تهران هستم
با تشکر
توی روز با سرعت 60 دانلود و 40 آپلود برای من:20:نقل قول:
1) سرعت دانلود و آپلود 128 چقدره؟همچنین شبانه اش میشه بیشتر از1 گیگ در شب گرفت؟(سرعت دانلود چقدر میشه؟)
شب قبل 5 دانلود زیر 15 آپلود 10تا 12:20:بعد 5سرعت دانلود تا 18 هم میره:20:آپلود هم تا 15 میرسه:20:
فرقی بین سرعت 512 و 128 وجود داره؟خیلی از شرکتا تقریبا یکسانه مثلا من پارس آنلاین دارم 128 سرعت دانلودش قبلا حدود 140 بود الان شده 20! و 512 سرعت دانلودش حدود 190 بود (منظورم اینه خیلی تفاوت نداشت)نقل قول:
اما شنیدم 512 آسیاتک سرعتش به 230 هم تو تهران میرسه!!!!:18:
به نظر شما پارس آنلاین رو بیخیال شم برم512 آسیاتک بگیرم؟
باسلام:
آقا آسیاتک خیلی مزخرفه . از پهنای باند بگیر تا قطع شدن پشت سر هم . با سرویس یک مگ نمیتونی تلوزیون آنلاین 128 کی شبکه 3 روببینی . پشتیبانی که وای وای یک مشت بی سواد بی تربیت و جالب اینکه صدای مشتری که مثلا قسمت شکایاته همیشه روی منشی تلفنیه . اگه احتمال میدی اغراق می کنم حتما از جاهای دیگه تحقیق کن بعد خودتو بنداز تو چاه !!!!
شبانه اسیاتک سرعت حقیقی میشه؟
1 مگ 128 کیلوبایت سرعت داره یا کمتره؟
corecess 3112ug رو ویندوز xp سرویس پک 3 کار میکنه؟
سلامنقل قول:
آقا من آسیاتک 512 دارم ولی شبهای جمعه و جمعه شبها سرعتم به 10 یا 20 میرسه در صورتی که باید حداقل 50 باشه
بعضی وقتها که میزنه تو مایه های 5 کیلوبایت و اینا
چندین بار زنگ زدم میگن مرکز مخابرات شما شلوغه و ازین حرفا
من خودم میخوام مهاجرت کنم به شاتل , که الآن داشتم تاپیک اون رو هم میخوندم بچه ها همین مشکل رو داشتن , موندم چه گلی به سرمون بگیریم
مرکز امامت رو خودشون هم میگن که شاکی هستند
توی روزانه کم ولی شبانه زمین تا آسمون:20:اگه 128 بگیرید قید وبگردی بعد ساعت 2شب رو باید بزنید:20:به خدا باورتون نمیشه من بعضی شبا با دیال آپ میرم وبگردی:31:نقل قول:
فرقی بین سرعت 512 و 128 وجود داره؟
روزانه مثل بنز سرعت میده:31:من 256 داشت توی روز با 120تا 160 دانلود میکردم:31:ولی شب جونش در میومد بالای 30 نمیرفت:31:نقل قول:
اما شنیدم 512 آسیاتک سرعتش به 230 هم تو تهران میرسه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست همین الان:20:
ولی من الان یک ماه سعی میکنم شبا اسپید تست رو باز کنم ببینم چند چند باز نمیشه :31:
سلام ، من امروز نتم وصل شد ، از شعبه ی عفیف رایانه ی شیراز گرفتم ، وقتی با کانکشن کانکت می کنم ، کانکت میشه ، اما وقتی کانکشن رو ورمی دارم ، میگه پسوردت اشتباست !! در صورتی که درست میزنم ، و فقط سایت eramnet.ir باز میشه
مودمم هم استارنت هست
آخی از شر آسیاتک راحت شدم بی شرف ها پول 2 مگ می گرفتند شبانش می شد 10 کیلو
جالب بود که می گفتند به خاطر ماه رمضان هست حالا لابد مشکل از شعبان هست
البته اون دوستانی که می خواند جمع کنند 3 هفته زود تر زنگ بزنن چون یک 3 هفته ای طول می دن
از یک شرکت دیگه 512 گرفتم صبح داشت 280 تا دانلود می کرد:31:
کدوم شرکت ؟لتنسی پینگش چطوره؟سرعتت شب و روز ثابته؟ماهی چقدر پول میدی؟نقل قول:
اگه می شه بگو که خیلی وقته هوای رفتن ازاسیا تک تو سرمه
لعنت به اسیا تک
سرعت و پینگ شبانه شرکت محترم و معظم دزد بزرگ اسیاتک
سرعت 2 مگ
پینگ = 1300
دانلود = 20
اپلود = 40
با ای پی استاتیک
دوستانی که شبانه دانلود ندارن اسیا تک خوبه
ولی شبانه در حد دایل اپ هستش
من یک مگ دارم.شبا اگه یه لینک برای دانلود بذارم بیشتر از 30 نمیره ولی وقتی سه تا باهم میذارم سرعت هرسه با هم جمعشون میشه 140.......شما هم این کارو بکنید شاید درست بشه......اسیاتک اوا برای من خیلی سرعت توپ بود ولی الان همش روی 130 میچرخه
یکی از دوستان طرفداری میکرد از این شرکت کوشش بیاد پاسخ این دزدیها رو بده.
پینگ روز و شب ــش آشغاله....
تو روحشون...
کلا سرعت شبانه خطای یک مگ و ۲ مگ دیگه بالای ۳۰ نمیره مگر اینکه چنتا لینک باهم بذاری حالا مثلا من دارم از یه سایتی دانلود میکنم اجازه نمیده دو تا فایل همزمان ازش دانلود بشه بیچاره ام رسما!
برای من که با سرویس 2 مگ در طول روز هم همینطوره و باید چندتالینک بذارم واسه دانلودنقل قول: