نسخه ی یاهو رو عوض کننقل قول:
Printable View
نسخه ی یاهو رو عوض کننقل قول:
نسخه ی 7 رو پاک کردم و 8 رو نصب کردم اما درست نشد
سلام
رفقا می خام اسممو از تو ایدیم ور دارم باید چی کا کنم؟
مشکل با یاهو
این عکسه رو بیزحمت ببینید
همش این اروره رو میدهکد:http://forum.psw.ir/attachment.php?attachmentid=1633&d=1214848157
یه زحمتی بکشید یه نگاهی بهش بکنید بعد اینکه پسورد هم سیو نمیشه
هر چی نصب و پاک میکنم هم فایده نداره
ممنون
سلامنقل قول:
من درست نفهمیدم چی میگی.
شما پروفایل درست کن شاید بشه.
شما هم عکس رو یه جایی مثل سایت ------------- یا tinypic.com آپلود میکردی تا ببینیم. اینجوری که نمیشه دید باید عضو سایت شد.نقل قول:
سلام بچه ها
توی روم 40 یه نفر هست که با 30 تا آیدی میاد تو و همیشه روم رو پر میکنه
و نمیشه دیگه وارد شد
ignore هم فایده نداره .
چه طور میتونیم بندازیمش بیرون؟
شرمنده اینم لینک درستنقل قول:
بازم ممنون الان سه روزه نمیره تو یاهو به نظرت باید ورژنش رو عوض کنمکد:http://www.picbaran.com/files/sxyxrcq81eqazue1ifb3.jpg
ضمنا تو این سه روز چند بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم:41:
شما این رو تو یاهو امتحان کن ببین میشه. ببین کدوم میشه.نقل قول:
منوی
messenger>>Connection preferences >>firewall with no proxies
یا این
1- از منوی Messenger بر روی Preferences کلیک کنید.
2- دقت کنید Category بر روی Connection باشد.
3- بر روی No network detection کلیک کنید.
4- بر روی Ok کلیک کرده و دوباره Sign In کنید.
متاسفانه هیچ کدومش کار نکرد هر دوش رو رفتم هم اون فایروال هم نو نتورک:41:نقل قول:
نمیدونم شاید این نسخه ای که من هی نصب میکنم مشکل داره:13:
سلام قیوم جان :40:نقل قول:
سلام
من درست نفهمیدم چی میگی.
شما پروفایل درست کن شاید بشه.
من اسم ایدیم وروجکس هست. و تو مشحصات چون نوشتم حامد و فامیلی ای ار ای
وقتی چت می کنم ایدیمو نمی زنه و اسه طرف جای ایدی میزنه hamediri که اسم فایملی که تو یاهو گزاشتم هست!
حالا می خام این اسم و فامیل رو عوض کنم یا لااقل کاری کنم که نزارتش .
من چند وقته ورژن 8.1.0.421 یاهو مسنجر روی روی ویستا SP1 نصب کردم ولی اون شکلک مربوط به یاهو ( تو همون صفحه اول ) اصلا ظاهر نمیشه مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور از قسمت Audibles اون هم نمیتونم استفاده کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین
عزيزجاننقل قول:
شما از لينك My Account قسمت مربوط به آي دي خودتو رو ويرايش كن حل ميشه
قسمت Address/Contact Information و لينك Edit
دوستان من یک سؤال جالب برام پیش اومده،اونم اینه که :
آیا می توان یاهو رو طوری تنظیم کرد که وقتی شخصی در add list آنلاین شود نرم افزار یاهو از طریق یک sms به موبایل این موضوع را خبر دهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر کسی جواب داد دمش گرم:11::11:
شما اگه پروفایل درست کنی بعد در یه جایی که میخوایین pm بدین پروفایلی که درست کردین میاد. در پایین صفحه ی pm پروفایلی که درست کردی هست اونو انتخاب کن ببین چی میشه.نقل قول:
سلام قیوم جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اسم ایدیم وروجکس هست. و تو مشحصات چون نوشتم حامد و فامیلی ای ار ای
وقتی چت می کنم ایدیمو نمی زنه و اسه طرف جای ایدی میزنه hamediri که اسم فایملی که تو یاهو گزاشتم هست!
حالا می خام این اسم و فامیل رو عوض کنم یا لااقل کاری کنم که نزارتش .
خسته نباشید
من الان 2 روز هست که وقتی می خوام با یکی از دوستام چت کنم،من pm های اونو می گیرم ولی اون pm های منو نمیگیره.به نظر شما مشکل کجاست؟؟؟ Ghaioom جان و دیگر دوستان لطفا منو راهنمایی کنید!!!
توجه:تا قبل از 2روز به راحتی pm هام رو می گرفت ولی حالا دیگه نمی گیره!!!
بعدش فقط به اون این مشکل رو دارم و با بقیه add lis این مشکل رو ندارم
(ممکنه yahoo دوستم خراب باشه؟؟؟؟):11::11::11::11:
سلام
خسته نباشيد.
چند وقته يا هو مسنجر يكي از ID هام و باز نميكنه و اين پيغام و ميزنه.
پسورد رو هم عوض كردم ولي باز بي تاثير بوده.Please clik "Try Again" to re-enter your ID and password.If you have Forgotten your ID or password , clik " Sign-In Problems ?" .
البته واسه باز شدن mail . yahoo360 مشكلي ندارم .
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
سلام
خسته نباشيد.
چند وقته يا هو مسنجر يكي از ID هام و باز نميكنه و اين پيغام و ميزنه.
پسورد رو هم عوض كردم ولي باز بي تاثير بوده.:41:Please clik "Try Again" to re-enter your ID and password.If you have Forgotten your ID or password , clik " Sign-In Problems ?" .
البته واسه باز شدن mail . yahoo360 مشكلي ندارم .
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
سلام دوستان
من پسورد آی دیمو عوض کردم ولی الان یادم رفته از قسمت forget یاهو هم رفتم ولی یادم نیست که چی گذاشتم. اگه میشه کسی کمکم کنه یا نرم افزاری رو معرفی کنید که بشه باهاش پس آیدیمو برگردونم
( به خدا دروغ نمیگم)
با تشکر
یا حق
سلامنقل قول:
فکر کنم به علت اینکه به تعداد مکرر پسورد اشتباه زدید یا آی دی و ایمیل شما سنگین هست( یعنی به تعداد زیاد ادلیست و ایمیل دارید)
ادلیست و ایمیل های خود رو پاک کنید (از طریق میل) بعد دوباره برین اگه نشد احتمال زیاد یاهو آی دی شما رو بسته و دیگر هیچ......:41::41:
سلامنقل قول:
شما نسخه ی یاهو رو عوض کن یا هر دو تا تون یک دیگه رو از اد لیست خودتون پاک کنید بعد یه بار از یاهو برید بیرون و دوباره وارد یاهو بشین و هم دیگه رو ادد کنید.
موفق باشی.
نمیشه.نقل قول:
نرم افزار نداره.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
دوست عزيز به سوالي كه پاسخ داده شده و صحيح هم هست نيازي به دادن پاسخ دوباره نيست
اونم بصورت نامفهوم و گنگ و حتي ....
در پاسخ به سوالات دوستان بيشتر دقت كنين
موفق باشين
خوب کسی نمیتونه پسورد آیدی رو بهم بده(( :10::10:))نقل قول:
توی ویندوز ویستا هر نسخه ی یاهو حتی جدیدترینش رو که 9 هست نصب میکنم ولی لاگین نمیشه و همش خطای ترای اگین رو میده !
ولی تو ایکس پی کار میکنه.
تا اون جایی که یادمه قبلا تو ویستا هم کار میکرد ولی الان کار نمیکنه.
میدونید مشکل چیه ؟ :10:
Ghaioom جان،واقعا ازت ممنونم.نقل قول:
خیلی باحالی:11::11::11::40::40::40:
گاهی اوقات برای منم چنین مشکلی پیش میاد ولی من برنامه Freegate یا U89 باز میزارم درست میشه این برنامه ها رو یکیشو پیدا کن دانلود کن درست میشه!!!نقل قول:
جایی نیست در مورد Windows Live Messenger بحث کنن؟؟؟؟ چون از Yahoo Messenger خیلی بهتره!
من که پیدا نکردم .
سلامنقل قول:
بعيد ميدونم اينكار امكان پذير باشه و بشه پسورد آي دي يا هو رو هك كرد
شما تنها راهت دونستن اطلاعات اوليه اي هستش كه موقع ثبت نام در ياهو ازت پرسيده شده
خوب مشکل همینجاست.
یادم نیست.
هکر مکر اینجاها نیست کمکمون کنه؟؟؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان .خوبيد.!نقل قول:
خيلي ممنون از راهنمايي. مشكل از ادلیستم بود.:46:
شاد و موفق باشي:)
هر هكري هم هرچي توانا باشه نميتونهنقل قول:
سلام. من دیشب داشتم توی یاهو چت می کردم با یه نفر توی pm هر دوتامونم invidible بودیم
من به اون شخص وب کم دادم بعد از مدتی یه پیغام از طرف اون اومد که نوشته بود "اگه فیلترشکن می خوای به این آدرس برو...." که اون طرف نفرستاده بود.
من حالا شک دارم که کسی می تونه تصویر وب کم منو دیده باشه. ضمنا هر دو ما هیچکس رو توی Add list نداشتیم و توی چت روم هم نرفته بودیم.
کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
خواهش :10:نقل قول:
با سلام
من وقتی که چت میکنم به جای ایدی اسم خودم رو که در اول وارد کردم نشون میده چگار کنم تا اسم من رو نشون نده و ایدی رو بنویسه
عزيزجاننقل قول:
شما از گزينه My Account Info از منوي messenger و صفحه بازشده قسمت مربوط به آي دي خودتو رو ويرايش كن حل ميشه
قسمت Address/Contact Information و لينك Edit
دو تا احتمال ميدم يكي اينكه سيستم طرف مقابلت ويروس داشته و اين پيام از طرف ويروس اومده و ديگري اينكه شخص ديگهاي اي دي شما رو داشته و براتون آفلاين گذاشتهنقل قول:
خب اگه شما استارتش رو بزني بد نيست حداقل توضيحات اوليه رو شما بدين كه چه جوري ازش استفاده ميكنندنقل قول:
یاهو مسنجر دارای سرویسی است که افراد بدین وسیله می توانند به صورت مخفی با ID خود آنلاین شده و تنها با دوستان مورد نظر خود چت کنند و حضور خود را از دید دیگران مخفی نگه دارند
مدتی پیش با طراحی یک روبات هوشمند و معرفی یک ID در یاهو مسنجر که به Sivarobot معروف بود امکان شناسایی افراد Invisible در مسنجر فراهم گردید ولی پس از مدتی به علت ترافیک زیاد و افزایش Request های ارسالی به سمت روبات ID ذکر شده توسط یاهو مسدود شد. پس از این اتفاق با اعمال تغییراتی، اقدام به طراحی وب سایتی برای ارائه این سرویس گردید نام این وب سایت***xeeber***ست و تنها وب سایتی است که در زمینه ارائه سرویس شناسایی Invisible در یاهو مسنجر فعالیت می کند این وب سایت توسط شخصی ایرانی ساخته شده است و امنیت آن را گروه آشیانه به عهده دارد.
در حال حاضر نرم افزارهایی مانند Buddy Spy به علت تغییر پروتکل یاهو مسنجر دچار اختلال شده و به طور صحیح کار نمی کنند.
اما برای پی بردن به Invisible بودن افراد در یاهو مسنجر کافی است به سایت اینترنتی زیر بروید.
[html]www.xeeber.com[/html]
پس از ورود به این سایت به جای عبارت Yahoo ID ، آیدی شخص مورد نظر را تایپ کرده و روی دکمه ذره بین کلیک کنید یا Enter بزنید.
پس از چند ثانیه مشخص می شود که آیا فرد مورد نظر آنلاین است یا آفلاین.
منبع:[html]http://infostar.blogfa.com[/html]
عزيزجان اين سايت و اين خبر كه خيلي قديمي هستش و الان هم فعلا سايت لود نميشه و علتش هم مشخص نيستنقل قول:
مرسی از توجهت علی جان دوستان دیگه ظاهرا اطلاعی ندارن...نقل قول:
1- گزینه اول که گفتین احتمالش بسیار بالاست ولی اگر ویروس باشه چرا یه پیغام فارسی داده؟؟؟
2- در مورد احتمال دوم هم این پیغام با اسم آیدی من برای اون شخص و با اسم آیدی اون شخص برای من فرستاده شد پس فکر کنم آفلاین دیگه نباشه.
منتظر نظرت هستم.
با تشکر