بچه ها کدوم کلیدارو بزنم تا اون فیلد کد تقلب بیادش؟(تو بازی)
Printable View
بچه ها کدوم کلیدارو بزنم تا اون فیلد کد تقلب بیادش؟(تو بازی)
رو با هم بزن ctrl+shift+cنقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا جواب بدین.
میگه اطلاعاتی که روی سیمزتون نصبه با ورژن سیمزتون نمیخونه
به احتمال زیاد یک فایلی دانلود کردید که ورژن بالاتر از ورژن حالتون رو میخواسته
من سیمزمو از یکی از دوستام گرفتم الانم وقتی میخوام عضو سایت بشم تا وسایل جدید بخرم میگه سریال کدم invalid هست
باید خودم سی دی جدا بخرم؟ الان نمیتونم این late night و چیزای دیگرو دانلود کنم؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فقط سه تا اضافه نصب کردم آپدیتاشونم نصب کردم الآنم ورژنم اینه:1.17.60.009017
خوب اضافاتی که نصب کردی یکیشون به ورژنت نمیخوره یا بالاتر میخواد یا اینکه کرک همون پچ رو میخواد
سلام دوستان!
آخه کی میگه من نمیتونم این بازی رو اجرا کنم؟ : دی یه عمری از هرکی پرسیدم گفت نمیشه، دیشب دنلودش کردم و خیلی هم خوب اجرا میشه!
چندتا سوال برام پیش اومده، اولیش در مورد آپدیتشه. همراه با بازی، EA Download Manager هم دنلود شد. همین الان هم داره آپدیت میکنه و نوشته: Updating to version 6.0.0.0 ، اما شما اینجا حرف از ورژن های دیگه میزنین. جریان چیه؟
سوال بعدیم در مورد زمان بازیه. توی قسمتی که در موردش توضیح داده، نوشته اون سرعت چهارمیه واسه وقتیه که کاری که انجام میشه تموم شده. یعنی تا اون موقع میبره جلو. اما من هرکاری کردم نشد. میشه یه توضیحی بدین؟
مرسی :11:
مشکل اینجاست که ورژن 6 یعنی 5 تا پکی که اومده!
نه، فهمیدم چی بود! خود برنامه ی EA Download Manager بود که آپدیت شد به ورژن 6!
راستی چندتا پک از این بزی اومده؟ چی هستن؟
سلام
آپدیتی که روی پچش نوشته1.15.34.008017هست.
ورژن من که از این بالاتره.
دیشب آپدیتش کردم، تا ورژن 1.18 آپدیت شد. اما حالا که میخوام اجراش کنم نمیشه. ارور میده.
باید چه کار کنم؟
چه اروری میده؟
ارور ویستا رو میده، فقط میگه stop working شده. بعدم که میگرده دنبال مشکلش میگه هیچ مشکلی پیدا نکرد و فقط یه گزینه داره اونم بستن پنجره س
ویرایش:
چندتا سایت خارجی رو دیدم، میگن آپدیت 1.18 کلا مشکل داره، باید صبر کنیم برای آپدیت بعدی. (البته برای ویندوز سون و ویستا)
کسی اینجا هست که بعد از آپدیت 1.18 مشکل من رو داشته باشه؟
سلام
درست شد چه طور باید شغل آتشنشانی رو انتخاب کرد؟
میشه درباره ی پچ هایlate night-fast lane stuff-ambitionsتوضیح و آموزش بدین؟
با تشکر
آتشنشانی مربوط به ambitions هست
و late night همون night life سیمز 2 هست که توش vampire و پارتی های شبانه و رقص و کلی چیز های باحال دیگه هست
و fast lane stuff ماشین و این حرفاست و high end loft stuff وسایل مدرنه که این 2 تا مجموعا چرته این stuff ها:دی
Late Night
این خیلی سیمز خفنیه
این سیمز خوش گذرونی حال کردن رفتن به مهمونی جشنه
توی این سیمز میتونین طراح لباس مد بشین یا برای خودتون یه جایی برای رقص اواز درست کنین (البته این دو نوع داره 1.موزیک رقص کلاسیک 2.موزیک رقص خفنو به روز)
میتونین داخل فیلم ها باشین یعنی هنر پیشه بشین اگرم معروف شدین بهتون لباسای مخصوص میدن (کادو از طرف طراحا)یا شمازو به یه مهمونی دعوت میکنن اونوقت میتونین بگین یه لیموزین براتون بیارن یا باماشین خودتون برین او مهمونی ولی هرچی باشه وقی از ماشین پیاده میشین کلی خبرنگار و روزنامه نگار و فیلم بردار عکاس میان جلوتون اگر شوهر یا همسر داشته باشین میتونین با اون یه عکس بگیرینو بگین توی روزنامه چایش کنن
یا اگر محردین میتونین جلوشون پز بدیدو ناز کنین
وسایلای خیلی زیادی هم بهش اضافه شده که همش مخصوص خوش گدرونیه
مثلا لباسای مد . انواع جکوزیها . دسگاه حباب زن . پیانو ...
داخلش خیلی کارای جدیدی میشه کرد
مثلا میتونین یه خبرنگار باشینو داخل تلوزیون کار کنید یا میتونین از طریق همین شغل شهر سیمزرو نابود کنید (از هنرپیشه ها بد بگیدو و... اونوقت اخراج میشین ولی اگه 50 هزارتومن بهشون بدین دوباره برمیگردین
هرچی باشه یه سیمز فوق الهاده خفنه:27::27:
خسته نباشین کی از Sims Medieval خبر داره کی میاد یا کی ازش دمو داره؟
اونقدارا هم که میگی خوب نیس هانقل قول:
مثلا پر از باگ هست
یا من روی برجاش کلا یه طوری دیگه حساب باز کرده بودم اما حالا میبینم یه خونه 3x3 هست که جای 1 سیمس رو هم به زور داره چه برسه به چند تا خونه همسایه ها هم نمیشه رف در ضمن خودت هم نمیتونی برج در این ابعاد بسازی زمین بزرگ هم گیر نیومد من مجبور شدم یه پارک تبدیل وضعیت بزنم و اونجا رو بسازم برا خودم ولی بازم نظر شخصیه منه :31:
سلام من the sims 3 رو سیستمم نصبه ویندوزم کند شده میخوام عوضش کنم ویندوز 7 میشه راهنمایی کنید که سیوم پاک نشه باید به کجا برم؟
دوست من یه این مسیر برو و محتویات پوشه رو copy کن و بعد از نصب ویندوز به همونجا برگردون(البته بعد از نصب دوباره ی سیمس)نقل قول:
My Documents___________Electronic Arts___________The Sims 3___________Saves
قدیما که قرار بود زمستون بیاد اما الآن انگار شده 2 فروردین 1390
اگه منظورتون Medieval که اول ممنون و دوم من از تریلر می خواستم کسی ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.ign.com/videos/2010/08/18/the-sims-medieval-pc-gamescom-conference-demo?objectid=80675
ممنونم دوست مننقل قول:
چجوری میشه یه gig داشت
بچه ها من می خوام عضو سایت سیمز بشم تا بتونم وسایل خرید و فروش کنم از سایت ولی علاوه بر ساخت اکانت در سایت واسه ی این کار نیاز که ی کد از رجیستری بزنی توی سایت که معلوم بشه بازی شما اصل و کپی نیست اما سایت میگه که کد من غلط یا قبلا استفاده شده
یک هفته است که توی اینترنت گشتم و کلی و هر چی کد بود امتحان کردم ولی جواب نمیده
تورو خدا کمکم کنین که چطوری این کد رو گیر بیارم
:sad::sad::sad:
این جور کدا که واسه خیلی از بازی ها هست (اسمشو یادم رفته) جدا از سریال نامبره که میزنی واسه نصب .نقل قول:
توی خود پاکت اورجینال بازیه فکر کنم .
من الان تمام پچ های سیمز رو نصب کردم و تا آخرین ورژن هم از سایت سیمز آپدیتش کردم و الان ورژنم 6.1.11.009001نقل قول:
مشکلی که من دارم این که شما الان خودت وارد سایت سیمز بشو و ی اکانت بساز ، بعدش تلاش کن که بخوای از سایت سیمز ی وسیله دانلود کنی یا مثلا ی چیزی که بچه ها توی سایت برای فروش گذاشتن ، ی کد می خواد که کد کرک نیست
من به سایت های خارجی سر زدم گفتن که میری توی رجیستری و جایی سیمز رو نصب کردی اون کد اون جا نوشته شده و کپی پیس می کنی اما...
تا وقتی بازی رو کرک نکردی همچین کدی توی رجیستری وجود نداره و و قتی هم که کرک می کنی و ی کد بهت میده ، اون کد رو میزنی ، سایت میگه که کد غلط یا قبلا استفاده شده !
اگه منظور رو نتنستم خوب برسونم عکس بگیرم از پیغام های سایت
+
من create a world beta رو دانلود کردم و تمام پچ هارو ریختم اما هنوز هیچ کرکی از اون اول نریختم ، موقعی که میخ وام برم توی create a world beta پیغام میده که این نسخه بتا با سیمز شما مچ نمی باشد !!
کسی می دونه چش ؟
:41::41::41:
سایت اصلی به کد مخصوص بازی های ارجینال نیاز داره که فقط 1 بار استفاده میشه و بابتش باید بازی ارجینال رو بخری که 40 50 دلارهنقل قول:
من الان تمام پچ های سیمز رو نصب کردم و تا آخرین ورژن هم از سایت سیمز آپدیتش کردم و الان ورژنم 6.1.11.009001
مشکلی که من دارم این که شما الان خودت وارد سایت سیمز بشو و ی اکانت بساز ، بعدش تلاش کن که بخوای از سایت سیمز ی وسیله دانلود کنی یا مثلا ی چیزی که بچه ها توی سایت برای فروش گذاشتن ، ی کد می خواد که کد کرک نیست
من به سایت های خارجی سر زدم گفتن که میری توی رجیستری و جایی سیمز رو نصب کردی اون کد اون جا نوشته شده و کپی پیس می کنی اما...
تا وقتی بازی رو کرک نکردی همچین کدی توی رجیستری وجود نداره و و قتی هم که کرک می کنی و ی کد بهت میده ، اون کد رو میزنی ، سایت میگه که کد غلط یا قبلا استفاده شده !
اگه منظور رو نتنستم خوب برسونم عکس بگیرم از پیغام های سایت
حتی اگه یه آدم خیر هم پیدا بشه بیاد کد رو بزاره بدون اینکه خودش استفاده کنه یکی سریع تر بر میداره کد رو
یعنی هیچ راهی نداره !نقل قول:
کرکی ، رمزی ، پس این کرکر ها چه غلتی می کنن آخه !
:19:
+
این مشکل create a world رو کسی نمیتونه حل کنه ؟
مگه کرکرها بی کارن (شوخی کردم :27:)نقل قول:
اما شما هم کوتاه بیا
قسمت جدید The sims 3 چیه وکی میاد
خداییش مزه ی بازی به همین سایتشنقل قول:
create a world رو کسی هنوز نصب نکرده که کمک من کنه ؟
.
.
بچه ها من میخوام سیمزی رو که نصب کردم کرکش کنم اما میخوام قبل از کرک کردن از فایل هایی که کرک روشون تاثیر میزاره کپی بگیرم که موقع آپدیت کردن برشون گردونم
این فایل ها کجا هستن دقیقا ؟
.
.
این فایل هایی که لانچر مستقیما از خود سایت دانلود می کنه بعد از دانلود کجا میره ؟
میشه برشون داشت تا وقتی که بازی رو پاک میک نی و دوباره نصب میکنه دیگه مجبور نباشی دو ساعت وایسی تا از اینترنت بگیره و خودت نصبش کنی ؟
the sims medivial که سیمز رو میبره به قرون وسطینقل قول:
قسمت جدید The sims 3 چیه وکی میاد
که البته بصورت پک جداست
مثل cast away . life stories برای سیمز 2
یعنی فقط خودشو نصب میکنی نیازی به سیمز 3 اصلی نیست
فعلا حرفی از پک الحاقی جدید زده نشده
که 2 فروردین میاد فکر میکنم
کل game رو باید کپی بگیری آپدیت رو همه تاثیر داره تقریبانقل قول:
بچه ها من میخوام سیمزی رو که نصب کردم کرکش کنم اما میخوام قبل از کرک کردن از فایل هایی که کرک روشون تاثیر میزاره کپی بگیرم که موقع آپدیت کردن برشون گردونم
این فایل ها کجا هستن دقیقا ؟
برا منم هنوز سواله:دینقل قول:
این فایل هایی که لانچر مستقیما از خود سایت دانلود می کنه بعد از دانلود کجا میره ؟
میشه برشون داشت تا وقتی که بازی رو پاک میک نی و دوباره نصب میکنه دیگه مجبور نباشی دو ساعت وایسی تا از اینترنت بگیره و خودت نصبش کنی ؟
.نقل قول:
..من بعید می دونم از کل بخواد بکاپ گرفته بشه معمول چنتا فایل
.
.
.
بچه ها این نسخه ی create a word رو من رفتم کل سایت های خارجی رو گشتم ، و فهمیدم مثل اینکه با پچ ambition سازگاری نداره و گند زده ea games !
حالا مثل اینکه چنتا فایل الحاقی داده ولی فایل هایی که داده هم ی جورایی قاطی آخه مثلا ورژن ambition من 4 ولی این فایل ها مال 1.4 !
خودتون ببینید !
اگه چیزی فهمیدید به منم بگید
این سایت خود سیمز که گفته این پچ رو نصب کنید درست میشه
اما پچی که من دارم خیلی از این جدید تره شما حدود 4کد:http://help.thesims.com/app/answers/detail/a_id/1345/session/L3RpbWUvMTI5NTYzNzgyOC9zaWQvWFg4aXVFa2s%3D
خلاصه رفتم دنبال پچی که سایت گفته بود و توی یک سایت معتبر این مطالب رو پیدا کردم ، و باز پچ هایی که ارائه کرده خیلی قدیمی تر از ورزن سیمز من
حالا دوستان ببینن منو راهنمایی کنن لطفاکد:http://www.simprograms.com/16631/the-sims-3-patch-update-1-142-93-54-2/
واسه اپدیت اصلا به نظرم از لانچر استفاده نکن . خود اپدیت رو از سایت ویکی سیمز فکر کنم بگیری بهتره . یعنی یه فایل exe است . البته بایستی ورژنشو درست بگیری که معلومه . یعنی همون شماره اخر ورژنت (000X)نقل قول:
اینه عجب نظره جالبینقل قول:
پچ قبلی سیمز وLate Night و Fast Lane رو نصب کردم
ولی هر کار میکنم High-End و Ambitions بالا نمیان و به ترتیب این دو تا ارورو میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عکس دوم معلومه که Late Night و Fast Lane نصب نیست . ایکونش رو میگم که باید گوشه سمت چپ لانچر باشه .نقل قول:
در ضمن وقتی بازی رو اجرا میکنی همون expansion اخری اجرا میشه که پک های قبلی رو هم داره .
مال من چند روز پیش همین جوری شد . چند وقته بازی نکردم و دوباره اومدم بازی کنم این ارور رو داد و بیخیال
شدم . چند روز بعد دوباره رفتم اومد . اصلا حساب کتاب نداشت . دقیقا همین ارور بود .