برای آپدیت کامل کسپرسکی کافیه از فیلطرشکن استفاده کنید ( مثل Ultra Surf یا Free Gate 6.8 )نقل قول:
البته نسخه 8 کسپرسکی مسلما نسبت به نسخه 7 با کیفیت تر شده
( البته نسخه 8 هم مشکل آپدیت رو داره که با فیلطرشکن رفع میشه )
Printable View
برای آپدیت کامل کسپرسکی کافیه از فیلطرشکن استفاده کنید ( مثل Ultra Surf یا Free Gate 6.8 )نقل قول:
البته نسخه 8 کسپرسکی مسلما نسبت به نسخه 7 با کیفیت تر شده
( البته نسخه 8 هم مشکل آپدیت رو داره که با فیلطرشکن رفع میشه )
در مورد نسخه 9 که به تازگی نسخه بتا منتشر شده اطلاعی دارید دوستان که چه چیزی تغییر کرده ؟
کاش استاد گرامی vtn 54 در موردش توضیح می دادند.
majid20 عزیز دستت درد نکنه ! آره مشکلم همین بود که متاسفانه من کاسپرو پاک کردم و مجددا نصب کردم گفتم ممکنه از این باشهنقل قول:
ی سوال مهم
میخواستم بدونم این امکانش هست که ی سیستم که آنتی ویروسش آبدیت شده رو به یک سیستمی که نمیتونه به اینترنت وصل بشه رو آبدیت کرد
ممنون از تمام عزیران:11:
دوست عزیز در پست اول تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیست شده استنقل قول:
سلام
من وقتی از محل کار آپدیت رو کپی میگیرم ( از روش کپی آپدیت توی مسیر دیگر )
وقتی توی خونه می خوام استفاده کنم آپدیت نمیشه
و همش میگه که آپدیت ناقص انجام شد
هر دو از یک نسخه و ورژن هستن
ممنون میشم راهنمایی کنید
منظورت از كپي يعني چه مگه يه كم بيشتر توضيح بده چيكار مي كني
نقل قول:
سلام
ببخشید خوب توضیح ندادم
منظورم همون آپدیت دستی بودکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2844346&postcount=4334
نمی دونم چشه
عین دستورالعمل رفتم اما وسط آپدیت میگه آپدیت نمیشه
ممنون
شما بايد طبق راهنماي زير عمل كنيد در غير اينصورت به مشكل برميخوريد و ممكنه خود كاسپر نيز دچار مشكل بشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
منم دقیقا عین همین عمل کردم نمیدونم چرا اینجوری میکنه
حلا امشب دوباره تست میکنم
انشاالله که درست بشه
خیلی ممنون
سلام دوستان
من یه چند روزه که نمیتونستم کسپر رو آپدیت کنم دائما ارور میداد!
امروز خواستم ورژن 9 رو دانلود کنم نتونستن از لینک های دانلود خود سایت کسپر استفاده کنم!
که یه دفعه گفتم از پراکـسی استفاده کنم
با پراکسی هم کسپر آپدیت شد هم تونستم به لینک دانلود دسترسی پیدا کنم!!!!!!!!!!!!!
به نظر شما کسپر ایران رو تحریم کرده یا مشکل فقط از منه؟
من از اینترنت صبانت استفاده میکنم
در مورد آپدیت که آره تو همه ورژن ها این مشکل ممکنه پیش بیاد و باید با پراکسی آپدیت بشه تا درست بشه ولی سایت رو الان گفتی با دایل آپ چک کردم و لینک رو بهم داد و مشکلی نبود. تحریم ها اکثرا برا شرکت های آمریکایی و شاید چند کشور اروپایی دیگه هست. روسیه فکر نکنم از این کارها بکنه.نقل قول:
ورژن 9 فعلا در مرحله آزمايشي و Beta بوده و استفاده از آن به دليل بروز مشكلات زياد براي كاربران توصيه نميشه.اگر تمايل به دانلود اين نسخه داريد ميتوانيد از لينكهاي زير استفاده كنيد:نقل قول:
براي دانلود آنتي ويروس كاسپر نسخه 2010 9.0.0.313 Beta از لينك زير:
کد:http://downloads.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.313/kav2010.0.0.313en.exe
و براي دانلود اينترنت سكيوريتي كاسپر نسخه 2010 9.0.0.313 Beta از لينك زير:
استفاده نماييد.کد:http://dnl-eu10.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.313/kis2010.0.0.313en.exe
قضيه تحريم ايران توسط كمپاني كاسپر كاملا منتفي ميباشه . كمپاني كاسپر فعاليت خيلي خوب و گسترده اي در ايران داره و داراي چند نمايندگي نيز ميباشه.
majid20 عزیز دستت درد نکنه همونی بود که میخواستم فقط باید فردا امتحان کنم .
فقط اگر میشه لینکه سایت خود کاسپرسکی که دستی میشه آبدیت کرد (روزانه و هفتگی) زحمت بکشید بگذارید.
ممنون:11:
لینک رو میگذارم البته لینک و توضیحات مربوط به این صفحه در همون آموزش هست.نقل قول:
کد:http://support.kaspersky.com/kis7/update?qid=208279442
این ورژن 2010 کی معتبر داره ؟ پچ چطور؟
من از نرم افزار کسپر آفلاین آپدیتر (این پایینی) استفاده می کنم ،با این نرم افزار نسخه 2010 رو میتونم آپدیت کنم؟
اچون بتا هست هنوز کی براش تو نت منتشر نشده ولی میتونید beta licensce رو به صورت یک ماهه براش فعال کنید. برا نسخه های بتا هم که پچ نمیاد فقط Build جدید میاد که آخریش همونی هست که لینک هاشو همیلتون گرامی گذاشتند. در مورد آپدیت هم که خب نه همونطور که پیداست قسمتی برا ورژن 9 در این برنامه نیست. البته در تایید گفته همیلتون قویا توصیه میکنم فقط در صورت قبول مشکلات احتمالی نسخه بتای 9 رو نصب کنید. هر گونه ارتقای امنیتی یا قابلیت هایی تازه ای هم که در این ورژن اضافه شده باشه بعد از انتشار نسخه نهایی قابل بهره برداری کامل بوده و فعلا سهم کاربر فقط مشکلات و ایراد هاست.نقل قول:
ین ورژن 2010 کی معتبر داره ؟ پچ چطور؟
من از نرم افزار کسپر آفلاین آپدیتر (این پایینی) استفاده می کنم ،با این نرم افزار نسخه 2010 رو میتونم آپدیت کنم؟
با آپدیتهای ورژنهای پایینتر میشه اینو آپدیت کرد ؟
دوست عزیز اصولا ساختار نسخه بتا با نسخه های فاینال فرق دارهنقل قول:
بهمین جهت معمولا آپدیت و کلید نسخه های فاینال بر روی آن ها کار نمیکنه
سلام دوستان:
چند تا سوال داشتم اول اینکه من از kaspersky internet security 2009 استفاده میکنم بعد میخواستم بدونم تنها internet security زو سیستم کافیه یا اینکه باید Kaspersky anti virus رو هم نصب کنم ؟ اصلا این دوتا همزمان میشه رو سیستم باشه یا اینکه مشکل پیش میاد همزمان رو سیستم کار کنند ؟ لطفا کمک ....
Best Regards
تفاوت Antivirus با Internet security رو در پست اول بخونید ضمن اینکه بله نباید هیچ کدوم از محصول یا ورژن های کاسپراسکای رو با هم نصب کنید.نقل قول:
این لینک ها هم بدون پراکسی واسه من کار نمیکنندنقل قول:
من خود ورژن 9رو نمیخواستم دانلود کنم در کل منظورم این بود که به این سایت در حالت عادی دسترسی ندارم!!!!
با سلام
دوستان من دیروز ویروس کشKaspersky 8.0.0.454 رو به روز کردم
ولی وقتی به روزش میکنم میگه Key شما مسدود شده است
لطفا لینک یک Key مناسب برای این ورژن برای من بگذارید تا دانلود کنم
با تشکر
سریال ها و درخواست های مربوطه فقط در تاپیک کرک وسریال کاسپراسکای مطرح میشند. پست اول یا آخرین پست های اون تاپیک رو مرور کنید.نقل قول:
سلام
من با کلیک و افزودن این دو app به exclusion ها نیز نمیتونم از این پیام خلاص بشم ! چه کنم ؟
شما چک کنید پروسه های مزبور کاملا به لیست سفید کسپرسکی اضافه میشندنقل قول:
پوسته جدید برای kis 8.0.0.506
Black Skin 1.1 Mbکد:http://www.4shared.com/file/100537219/2a673a02/SHAHSK_Y_BLKA01A_EN.html
برای استفاده از پوسته، فایل را از حالت فشرده خارج کنید. settings رو بزنید، به قسمت Appearance رفته گزینه
use alternative skin رو تیک دار کنید و در قسمت browse آدرس پوشه رو وارد کنید و ok کنید.
چطور میشه یک برنامه را در kis8 بلاک کرد؟
منظورتون عدم دسترسی به اینترنته ؟ در قسمت پایین صفحه اصلی روی Applications under control کلیک کنید. در پنجره ای که باز میشه برنامه مورد نظر رو پیدا کنید و روی تیک سبز رنگ در قسمت Network کلیک راست کرده Deny رو انتخاب کنید و پنجره رو ok کنید.نقل قول:
سلام
در کسپر بعد از پیدا شدن ویروس چطور میشه اون پاک کرد
البته اسپم رو هم بگید لطفآ
اگر کاسپر تهدیدی رو شناسایی کنه در حالت اوتومات که خودش تصمیم لازم رو میگیره. در حالت غیر اتومات یا interactive هم بعد از پیدا کردن ویروس پنجره پیغامش رو ظاهر میکنه که از کاربر بپرسه که باید چه کار کنه( در این حالت گزینه پیشنهادی خودش رو هم با عبارت recommended مشخص میکنه ) که خب میشه اولdisinfect رو انتخاب کرد تا ویروس های فایل آلوده خنثی بشند. اگر نشد یا از اول نمیشد پیغام delete رو میده تا فایل آلوده کلا پاک بشه.(البته یک بک آپ هم از فایل گرفته میشه که در صورت لزوم میشه restore کرد).اگر به هر دلیل مثل انتخاب گزینه skip در پنجره پیغام، کاری روی ویروس صورت نگرفته باشه تمامی تهدیدات فعال در قسمت active threats نشون داده میشند و نوار سبز رنگ بالای صفحه هم تغییر رنگ داده تا زمانی که عدد مربوط به active threats در صفحه اصلی 0 نشه سبز نخواهد شد. در این حالت با کلیک روی این نوار به عبارت neutralise all بر میخوریم که با کلیک روی اون، پنجره انتخاب تصمیم ظاهر میشه.نقل قول:
در مورد اسپم چون Anti spam رو نصب نکردم چیزی نمیدونم.
شرکت کاسپراسکای آمادگی خود را برای تامین امنیت کامل Windows 7 اعلام کرد
بنا بر این خیر که امروز در سایت قرار گرفت آنتی ویروس کاسپراسکای توانسته امنیت کاملی برای کاربران سیتم عامل
جدید شرکت مایکروسافت که به صورت آزمایشی عرضه شده را در بر داشته باشد.در ابتدای سال 2009 نمونه اولیه این آنتی ویروس با بازدهی و ترکیبی عالی، همزمان با انتشار نسخه بتای windows 7 عرضه شده بود.
Alexey Kalgin مدیر بخش بازاریابی این شرکت گفت : به وسیله همکاری با مایکروسافت ما مطمین هستیم که شرکت ما گزینه امنیتی کاملی را پیش روی کاربران این سیستم عامل قرار خواهد داد که به آسانی قابل مدیریت بوده و به انها در حفظ امنیت اطلاعات ارزشمندشان بدون کاهش سرعت سیستم کمک برساند.
نمونه اولیه آنتی ویروس ما توسط بیش از 300،000 کاربر در طی زمان دو ماه و نیم نصب شد. به لطف همکاری مایکروسافت ما حجم بالایی از نظرات ارزشمند آزمایش کنندگان را دریافت کردیم که ما را مطمین میسازد که محصولات ما به مجرد انتشار نسخه نهایی این سیستم عامل سازگاری کامل را با آن دارا خواهد بود.
Michael Angiulo مدیر کل بخش برنامه ریزی ویندوز شرکت مایکروسافت هم گفت : ما از همکاری با لابراتوار کاسپراسکای بسیار خوشحال هستیم و آنها مجوعه امنیتی خود را برای windows 7 آزمایش و توسعه خواهند داد.
هدف نهایی مشترک ما ارایه امنیتی بالا همراه با بازدهی، قابلیت مدیریت بالا وپویایی افزایش یافته است.
طبق آخرین ارزیابی های انجام شده لابراتوار کاسپراسکای بازخورد های مثبت زیادی را در زمینه سرعت، میزان اطمینان و پایداری برای محافظت از windows 7 دریافت کرده است.بسته امنیتی کاسپراسکای بلافاصله پس از انتشار نسخه نهایی این سیستم عامل در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
بواسطه همکاری با مایکروسافت، کاسپراسکای در نظر دارد برترین محافظت در برابر تهدیدات اینترنتی را برای کاربران
ٌWindows 7 نسل جدید محبوبترین سیتم عامل دنیای کامپیوترفراهم کند.
کد:http://www.kaspersky.com/news?id=207575796
ممنون دوست عزیزنقل قول:
دقیقا کاری رو که فرمودین برای Adboe updater انجام دادم که دیگه خودکار آپدت نکنه
اما حالا وقتی کاسپر بازه اصلا اینترنتم قطعه و سند و ریسیو نداره
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
اگر کار اضافه دیگه ای انجام نداده باشی نباید اینطوری بشه. روی آیکون کاسپر در نوار وظیفه کلیک راست کن. درست بالای Exit در حالت عادی عبارت Block network traffic وجود داره که با زدن این گزینه دقیقا حالتی که گفتی به وجود میاد و اون عبارت هم تبدیل میشه به Unblock network traffic. و خب برا آزاد کردن دوباره اینترنت باید unblock رو زد.نقل قول:
Kaspersky Anti-Virus 8.0.0.1081 Technical Preview for Windows 7
در راستاي ايجاد و حفظ امنيت براي ويندوز 7 كه قرار است نسخه نهايي ظرف چند ماه آينده منتشر شود كمپاني كاسپر به تدريج آماده ارايه محصولات امنيتي خود براي ويندوز 7 ميشود و سعي دارد با شناسايي مشكلات كاسپر بر روي ويندوز7 بتواند همراه با ارايه نسخه نهايي ويندوز7 كمپاني كاسپر نيز نسخه پايدار و نهايي را براي آن منتشر كند:
کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/beta/kavwks8.0_for_windows7/kavwks8.0.0.1081en.exe
من کاسپر اینترنت سکوریتی 2009 دارم
کی هاش همه معتبرن از جدیدترین کی های همین سایت گرفتم
آپدیت هاشو از سایت کاسپر دانلود کردم
درست طبق راهنمایی های خود شما آپدیت دستی رو (54 mb) انجام میدم
ولی وقتی روی آپدیت خود برنامه کلیک می کنم فورا (خیلی زود - غیر عادی) آپدیتش بدون هیچ پیامی تموم میشه ولی دیتا بیسش هنوز ماله سال 2008/4
آپدیت های سایت کاسپراسکای برای ورژن 7 هستند و برای ورژن 8 یا همون 2009 رو قرار ندادند.نقل قول:
من کاسپر اینترنت سکوریتی 2009 دارم
کی هاش همه معتبرن از جدیدترین کی های همین سایت گرفتم
آپدیت هاشو از سایت کاسپر دانلود کردم
منظورتون اینه فایلی رو که دانلود کردید 54 مگابایته ؟نقل قول:
درست طبق راهنمایی های خود شما آپدیت دستی رو (54 mb) انجام میدم
وبدون پیغام که نمیشه. اگر آپدیت موفق تموم بشه که در قسمت آپدیت completed نشون داده میشه و در غیر این صورت هم ارور مربوطه . به هر حال احتمالا چون آپدیت ورژن 7 رو استفاده کردید آپدیت انجام نمیشه.نقل قول:
لی وقتی روی آپدیت خود برنامه کلیک می کنم فورا (خیلی زود - غیر عادی) آپدیتش بدون هیچ پیامی تموم میشه ولی دیتا بیسش هنوز ماله سال 2008/4
دوستان پوسته های دیگه برای kis از کجا میتونم گیر بیارم؟
نقل قول:کد:http://forum.kasperskyclub.com/blog/pipkin/index.php?&st=0
سلام دوستان نمیدونم جاش اینجا هست یا نه اما من آنتی ویروس 7 رو توی خونه که به اینترنت متصل نیستم نصب کردم آپدیت رو هم به صورت دستی انجام دادم تا تاریخ 25-4-2009 به روز شده .
حالا مشکل از اینجا شروع شد که شروع به اسکن کرد و تمام فایلهای exe من روی تمام درایوها غیب شدن . یعنی حتی پیغام نداد که اینها ویروس هستن فقط رفتم یک فایل رو اجرا کنم دیدم نیست .
تمام قسمتهای آنتی ویروس رو هم گشتم نبود مثل qarantine و Backup و ..
البته این رو هم بگم که تا نصب کردم چون key فعال نداشتم بعد از اینکه چند دقیقه اسکن کرد و این اتفاقها افتاد آنتی ویروس غیر فعال شد .
ببخشید که طولانی شد فقط دچار مشکلی شدم که داره تمام زندگیم رو نابود میکنه .
لطفا کمک کنید
سيستم شما به احتمال زياد آلوده به ويروس ميباشه.شما مشكل خود را در انجمن زير مطرح نماييد:نقل قول: