حالا این پچ گرافیکو کجا بریزیم؟؟؟؟؟
Printable View
حالا این پچ گرافیکو کجا بریزیم؟؟؟؟؟
دوست عزيز به نظر من از پچ استفاده نكني بهتره.مگه گرافيك خود بازي كمه كه ميخواي پچ را استفاده كني.اساس كار اين پچها طوري هست كه قسمتهايي كه تو ديد بازيباز نيست مثلا لابه لاي درختها و يا سقف خانه و نقاط دور خيلي از لحاظ گرافيك خراب ميشن ولي در عوض شخصيت بازي و در و ديوار بهتر ميشن.به نظر من ارزش نداره.ولي اگر دوستان تست كردن نتيجه را بگن كه خوبه يا نه.تا منم دانلودش كنم.
جوااااااااااااااااااااااا اب يكي نيست جواب بده؟نقل قول:
سلام عزيزم.به نظر من نسخه game for windows live حذف يا بعضي جاهاش پاك شده.شما اين برنامه را دوباره نصب كن و اينكه برو كنترل پنل و add or remov و روي اويل 5 كليك كن و گزينه repair را انتخاب كن.يا uninstal را بزن و از انجا گزينه repair سپس صبر كن تا فايلهاي ناقص ترميم شن.اگر اواسط بازي اين مشكل پيش امده كه احتمال فراوان بازي شما مشكل دارد ولي اگر اول بازي بوده پس بد نصب شده.دوستان ديگه هم لطفا راهنمايي كنن.
كسي ميتونه كامل توضيح بده چجوري بصورت Lan بازي كنيم ؟
هركاري كردم نشد
بچه ها اگر دوست دارید یک کمی حال کنید و خاطراتتون زنده بشه !!!!
برید اویل آرشیو : رزیدنت اویل ویی رو بازی کنید !!! اویل 1 رو با گرافیک فوق العاده بالا از نو ساختند و خیلی حال میده بازی کردنش :8:
بعدش دوستانی که در مورد وسکر هم گیج شدند میتونند قشنگ نقش این شخصیت خفن و محبوب و شهید راه T-Virus و اوروبورو رو توی بازی به خوبی درک کنند .
دوست عزيز يكم بيشتر توضيح بده!!!منظورت اينه كه انلاين بازي كنيم؟؟؟؟من دايل اپم !!! حالا نميشه خريد؟؟؟؟؟
[QUOTE=sonixax;4748451]بچه ها اگر دوست دارید یک کمی حال کنید و خاطراتتون زنده بشه !!!!
برید اویل آرشیو : رزیدنت اویل ویی رو بازی کنید !!! اویل 1 رو با گرافیک فوق العاده بالا از نو ساختند و خیلی حال میده بازی کردنش :8:
سلام دوست من.
لطفا بيشتر توضيح بده.اينكه مثل اويل 1 شخصيت رو نشون ميده يا نشونه تفنگ رو نشون ميده؟
از كجا اونو بخرم؟
همون عمارت اويل 1 هست.اگه اون باشه كه ميتركونه.من عاشق اون عمارتم.
[QUOTE=123arash;4752106]نقل قول:
بله همونه ! و سبک رندرینگ و بازی درست مثل اویل 1 هست با گرافیک خیلی بالا و فوق العاده .
بازی مال Wii هست و سال 2009 در اومده و کلی چیز میز بهش اضافه شده یعنی شما حس نمیکنید داری اویل 1 بازی میکنی هر چند که تمام بخش ها و معما های اویل 1 توش هست .
بخش بزرگی از داستان رو رو میکنه و دلیل اینکه چرا وسکر نمیمیره رو هم میفهمید و البته یک تغییر کوچولو :
برری هم دیگه نمیمیره و با شما فرار میکنه .
خیلی باحال بود همین الان تمومش کردم .
[QUOTE=sonixax;4752639]در مورد کدوم نسخه داری صحبت میکنی؟نقل قول:
منظورت Resident Evil Dark Side Chronicles هست؟ یا یه نسخه ی دیگه؟
اگر میشه اسم انگلیسیش رو بنویس.
عزيزم در مورد نسخه جديدي كه از اويل 1 بازسازي شده حرف ميزنيم.
نام بازي:resident evil archives:resident evil
دوستان كسي ميدونه بگه از كجا اينو بخرم؟
با شبيه ساز اجرا ميشه؟
بابا اينكه حدودا يك سال پيش توليد شده!!!!! سركار گذاشتي ما رو؟؟؟
[QUOTE=online_amin;4752832]کرونیکل ها که ته مسخرست بابا !!نقل قول:
Resident evil Archives : Resident Evil .
برید توی گیم اسپات آمارش رو ببینید .
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
بنده هم نوشتم مال یک سال پیش هست و فقط برای وی ساخته شده! ولی تمام نقاط تاریک اویل 1 رو براتون روشن میکنه اگر فایل هاش رو درست بخونید و داستانش رو دنبال کنید .نقل قول:
نقل قول:
توی بازی سنتر بچه ها گفته بودن با دلفین اجراش کردند . من با شبیه ساز بازی نکردم ولی فکر کنم اجرا بشه . اویل ها همیشه با شبیه ساز ها اجرا شدند .
آقا من يه جا گير نمودم !
همونجايي كه با mirroها بايد آسانسورها رو راه بندازي !
رسيدم به سوين مرحله از mirror ها . ارتباط رو برقرار ميكنم اما براي رسيدن به خروجي اين وسط گير كردم و نميشه رفت سمت اون محل خروج كه شيوا هم بياد ...
اي بابا !هيچ رقم هم جور در نميان آينه ها براي رسوندن اشعه به آينه آخر !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك مستقيم :
کد:http://www.takimg.com/images/2fdl7tn23py0g4tddhx6.jpg
بابا یکم فکر کن..مزه ی اویل به همین چیزاست..من تو مرحله ای هستم که 3نفره سوار ماشین میشیم بعدش موتوریا میان دنبالمون....چه مرحله ی باحالیه
[QUOTE=sonixax;4754121]برادر لینک مگاآپلود داری بذاری؟نقل قول:
بابا از يكم اونورتره ! ! !نقل قول:
نقطه ضعف اويل به نظر من تو ديد شخصيت بازيه ... واقعا سرگيجه آور ميشه وقتي ميخواي يه زاويه اي رو ببيني و نميتوني ! خصوصا موقعي كه كليد شده روي يه ابزار !
خوب حالا مونده برسي ! :27: اون مرحله خيلي باحاله ... من نرمالش رو دارم ميرم كلي موتور و ارازل اوباش ميان خيلي سمجن !
حالا تموم كه شه آخرش كشتن اون غوله باحاله ... :21:
...................
حالا اينا رو بي خيال ! كسي ترتيب ديگه اي غير از ايني كه من چيدم امتحان كرده ؟ !
آقا جان شما اول باید آینه ها رو بچینی بعد ستونهای مانع رو خراب کنی .نقل قول:
خیلی سادست . از همون آینه ی اول به ترتیب برو جلو ...
دوستان اين رزيدنت اويل 5 گلد اديشن واسه چه كنسولي اومده ؟؟؟ خواهشا جواب بديد!!!
واسه 360 هست .نقل قول:
من کل توپخونه رو زیر و رو کردم ولی نیست که نیست ...:41:
اگه کسی جایی رو سراغ داره که این 2 تا بازی رو میفروشن لطفا به من بگه :
Resident Evil 5 : Gold edition
Fable II : Game of the year Edition
[QUOTE=online_amin;4762028]از مگا نه ندارم ولی توی این سایت میتونید از سرور های شر مختلف پیداش کنید :نقل قول:
البته برای GameCube هم هست هر دوی اینها و توی همون سایت میتونید پیدا کنید .کد:http://www.wiisos.com
اویل 0 رو همین الان تموم کردم ! دیگه اویلی در جهان هستی نیست که من تموم نکرده باشم :27:
به جز اون دوتا مسخره ی Outbreake که اصلا بازی هم نمیکنمشون :2:
ولی وسکر عجب آب زیر کاهیه :13:
جان مرحله رو اشتباه گرفتي .نقل قول:
مرحله قبلش هميني بود كه فرمودي و با خراب كردن ستون ها ارتباط برقرار شد .
اينجا چيزي براي خراب كردن وجود نداره و وقتي ارتباط برقرار ميشه شما ميموني وسط يه محيط احاطه شده با اشعه .
طبق آزمايشات به عمل اومده در 2 مرحله قبل تر !!!! امكان برقراري ارتباط از 2 روش قرار دادن آينه ها وجود نداره ! (ظاهرا ! البته )
:19:
من هم اينو گير كرده بودم كمي خلاقيت ميخواد براي رد كردنش((اين كه اسونه بابا))
همه رو ست میکنی !!!نقل قول:
بعدش یکی رو طوری میچرخونی که بتونی بری بیرون بعد از پشتش میری دوباره میچرخونیش !
در کل باید طوری بچرخونی که خودت اون وسط گیر نکنی . بعدش میری آخر راهرو و سوار میشی میری پایین که میری توی چپتر بعدی و یه جایی پر از گل حالشو میبری :31:
دوستان رزيدنت اويل Night mare حالا اولشو نميدونم در باره ي چيه؟؟؟؟ريدنت گلد اديشن خيلي با حاله من امروز از انقلاب خريدمش واقعا عاليه ميري تو امارت رزيدنت اويل 1 واقعا خيلي ترسناكه
نسخه ی Gold مراحل اصلی 5 RE رو داره ؟ !
نقل قول:
پس ارزش دانلود داره ! قفل روش چیه ؟ Wave 4 هست یا بالاتر ؟
ولی فکر نکنم از Resident Evil Archive : Resident evil خفن تر باشه .
پس نسخه Gold تنها براي كنسوله ؟
بله. Gold edition شامل: بازی اصلی بعلاوه DLC های این بازی یعنی Lost in Nightmares و Desperate Escape و Costume Pack هانقل قول:
بله. فعلا برای X360 و PS3 هست.نقل قول:
دوستان گلد اديشن همون اويل 5 هست همون گيم پلي و گرافيك ولي مير تو امارت قديمي و ترناك راكون فكرشو بكنيد اويل 5 را با همون گرافيك و گيم پلي با اويل يك بازي كنيد...البته بعد از امارت ميري با جاش بازي ميكني فقط يه بار بيهوش ميش ي تو تخيلت ميري تو امارت...
خوش به حالت بازي ميكني.نقل قول:
ولي به احتمال زياد براي كامپيوتر مياد.
راستي اينو بهم بگو كه خبري از اون سالن اصلي اويل 1 هست كه صداي تيك تيك ساعت ميومد و بري و جيل خون روي زمين پيدا كردند؟
سلام راش جون خوبي؟؟؟ نه صداي تيك تيك نبود فقط جيل و كريس با همون گرافيك و گيم پلي اويل 5 تو امارت ترسناك راكون با زامبي هاي واقعي و غول اويل 2 دست و پنجه نرم ميكردن...
سلام..قربانت برم.
ايول...بيشتر حريص شدم بازي كنم..
كي براي كامپيوتر ميايي...منتظرتم.
راستي اينو هم بگيد ممنونتون ميشم.
اون زامبيهاي اويل 1 هستن..گواقعيتر شدن..
ارش جون اينا رو تو فروم رزيدنت اويل بيان كن چرا مياي اينجا ميگي بزار اونجا هم يه رونقي بگيره:دي
سلام من بازی رو دو بار یه بار روی آماتور یه بار روی نرمال بازی کردم و از چهار تا لباس Chris سه تاشو دارم . فکر کردم اگه یه بار دیگه بازیو برم لباس سومی هم اضافه میشه اما نشد و توی Bouns Feartures نوشته باید bssa emblems (سی تا) جمع کنم . این چیه ؟ چطوری میتونم همه لباسا رو داشته باشم ؟ باید چی جمع کنم ؟ تاحالا چندتا سلاح رو هم بی نهایت کردم .
عکس :
یه سوال دیگه : از اونجایی که این بازی با Game for Windows Live اجرا میشه اگه ویندوز عوض کنم دوباره اکانت آفلاین بسازم بعد همین سیوم رو بریزم کار میکنه ؟کد:http://www.imgplace.com/viewimg405/6732/24res555556df.jpg
محمد رضا جون براي به دست اوردن سي لوح ابي به لينك زير مراجعه كنيد و از عكس ها استفاده كنيد اگه هم مشكلي بود عضو شو واونجا بيان كن تا جوابتو بدم...
سوال دومت هم اگه بخواي ويندوز عوض كني سيو ها پاك ميشن به فروم مخصوص رزيدنت اويل 5 در لينك بالا مراجع كن تا ترفند اينكه سيوت چجوري پك نشه را بهت بگن والله من كه بلد نيستم ولي شايد اونجا بلد باشند...کد:http://www.residentevil.ir/index.php?topic=10.0
آقا این Resident Evil گلد اديشن واسه Xbox360 اومده یا نه؟ میشه بهش گفت Resident evil 6 ؟؟؟ آخه من یه جایی دیدم نوشته بود رزیدنت اویل 6 واسه PS3 اومد !!!!
نه به هيچ وجه اينو بهش نگو اخه بهت ميخندند:دي واسه ايكس باكس هم اومده
اينم يه معرفي از بازي
کد:http://www.residentevil.ir/index.php?topic=38.0
دوستان سلام
من این بازی رو نصب کردم، وقتی می خوام اجراش کنم پیام خطای زیر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اجرا با DirectX 9.0 هم همین پیغام رو می ده. چی کار کنم؟! :41: ویندوزم هم 7 هست.
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
ويندوز لايو نصب نكردي بايد نصب كني