سلام.
برای سیستم های با گرافیک 256MB و رم 1گیگابایت و سی پی یو 1200 AMD اگر امکان دارد چندین بازی معرفی کنید!
با تشکر!
که جذاب ساده و با کیفیت باشند!
با تشکر!
Printable View
سلام.
برای سیستم های با گرافیک 256MB و رم 1گیگابایت و سی پی یو 1200 AMD اگر امکان دارد چندین بازی معرفی کنید!
با تشکر!
که جذاب ساده و با کیفیت باشند!
با تشکر!
سبک خاص مد نظر دارید؟نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
بیشتر بازی های باحال رو دوستان معرفی کردن. من چند تا بازی معرفی میکنم ممکنه بعضی هاش مال بیشتر از 2 سال پیش باشه(مثلا 3 سال :31:) ولی خودم با هاشون حال کردم.
سبک زامبی(البته سبک که نمیشه گفت :31:) اینا رو معرفی میکنم;
left 4 dead 2( اگه نسخه ی 1 رو بازی نکردین حتما 1 رو هم بگیرین) من با این 2 تا خیلی حال میکنم.
evil 5 شاید بشه این هم زامبی در نظر گرفت.
البته این 2 تا ترسناک هم در نظر گرفته میشن. :20:
سبک ترسناک هم که خودم عاشقشم:31: ;
dead space 1&2 رو پیشنهاد میکنم(اگه 1 رو بازی نکردین). صحنه هایی که یکدفعه قلب آدم رو میاره تو دهنش زیاد داره :27:
alan wake هم از توی تریلرهایی که دیدم فکر میکنم بازی ترسناکی باشه.
سری silent hill هم همشون پیشنهاد میشه.
سبک های دیگه ;
mass efect رو خیلی زیاد تعریفش رو شنیدم ولی خودم بازی نکردم.
فوتبال هم سلیقه ای هست.بین FIFA و SOCCER من PES 2011 رو معرفی میکنم.
نقش آفرینی هم اگه حال میکنین بازی جدید خیلی اومده.
مثل اینا;
dragon age I & II
Dungeons & Dragons - Daggerdale
Dungeon Siege 3
و
...
خواستین بگین بازم معرفی کنیم خدممتون.
:20:
ببخشید بازی devil may cry 5 ]d an?:13::13::13::13:
هر سبکی باش!نقل قول:
خلاصه فقط بدرد گیم نت بخوره!
شبکه ایی و یا غیر شبکه ایی!
ممنون میشم بازی ترسناک طبیعی که آدم حال کنه ها چند تا معرفی کن حال کنم تمام Trailer اینها رو دیدم خیلی بحالننقل قول:
راستی برای pc میخواما
دمه همگی گرم خیلی خوب راهنمایی میکنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
یعنی چند تا بازی میخواین که روی سیستم های یه گیم نت نصب کنید. درسته؟ :11:
سلام.از دوستان میشه چندتا بازی برایه سنینه 8 تا 10 سال معرفی کنن واسه xbox 360 میخواستم در هر سبکی اگه بشه یه امار کلی بدین و همینطور بازیهایی هم که دونفره در همین سنین هست رو معرفی کنین ممنون میشم.قربونه شما:46:
سلام
من اهل خیلی بازی کردن نیسم هر دفعه چیزایی ک خودم میپسندم اونم تو دو سه هفته ن 48 ساعت و این حرفا میشه لطف کنین برای p30 چند تا نمونه بگین؟ یکم واقعی باشن شخصیت هاش از این جک جونورا نباشن چیزایی ک تاحالا بازی کردم کلا Black Ops , assassin creed Brotherhood, NFS Hot Persude, Most wanted, La Noirبوده
اگه واقعا بازی برای اون سن مدنظرتونه, با این وضعیت مثلا میشه بازیهای زیر:نقل قول:
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures - 2008
LEGO Batman: The Videogame - 2008
Madagascar: Escape 2 Africa - 2008
G-Force - 2009
Sonic & Sega All-Stars Racing - 2010
برای این رده سنی, بازیهای دو نفره به صورت صفحه تقسیم شده یا همون Split Screen نداریم.
- شبیه به Call of Duty: Black Ops بازیهای دیگر همین سری پیشنهاد میشه:نقل قول:
Call of Duty 4: Modern Warfare - 2007
Call of Duty: World at War - 2008
Call of Duty: Modern Warfare 2 - 2009
- شبیه به Assassin's Creed: Brotherhood پیشنهاد میشه دیگر بازیهای همین سری:
Assassin's Creed - 2008
Assassin's Creed II - 2009
شبیه به Need for Speed: Most Wanted و Hot Pursuit هم بازیهای زیر:
Need for Speed: Carbon - 2006
Burnout Paradise: The Ultimate Box - 2009
شبیه به L.A. Noire هم موردی وجود نداره.
با اجازه از هو.س عزیز، برای اینکه اسپلیت اسکرین بازی کنید،میتونید Rio رو هم روش حساب کنید....نقل قول:
همینطور بازی Ringo هم برای این سن خوبه...البته،میدونید که کلا فوتبال و مثلا بعضی از ریسینگ ها بالای 3 سال هستن دیگه؟:دی پس اونا هم مناسبه جمعا:دی:دی
خسته نباشین:thumbsdowنقل قول:
اگه کس دیگه پیشنهادی داره زحمتشو بکشه
داداش:دی این آقا هرو میبینی؟:دی چه رنگیه اسمش؟:دی سبزه...:دی یاد چیزی نمیندازت؟:دی:دی آدم مهمی نباید باشه؟:دینقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
سری بازیهای medal of honner هم شاید براتون جالب باشه. پیشنهاد میکنم امتحانشون کنید.
mafia 2 در سبک کلاسیک پیشنهاد میشه.
crysis هم بازی بسیار زیبایی هست. کمی قدرت های ماوراء طبیعه ی انسان توی بازی وجود داره که البته نشات گرفته از تکنولوژی هستند. (یا در مواقع محدودی مبارزه با موجودات دیگه). ولی فکر میکنم بیشتر از 95% بازی, نبرد با انسانهاست و بازی قوی و جالبیه. نسخه ی 2 هم داره.
just cause ( تا حدودی شبیه به بازی GTA ) هم بازی زیبایی هست. نسخه ی 2 این بازی هم جدید اومده.
این 2 تا هم تعریفشون رو زیاد شنیدم ولی خودم بازی نکردم;
شبیه بازی call of duty
homefront
metro 2033
با اینا هم حال نکردین, بگین بازیهای دیگه خدمتتون معرفی میکنیم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینطوری که من از سایت capcom متوجه شدم.3 روز پیش توی نمایشگاه E3 یه گفتگویی در مورد این بازی انجام شده. ولی بازم توی سایت مشخص نکرده که این بازی کی میاد. ولی گفتن که با تلاشی که روی ساخت این بازی انجام شده, dmc 5 سورپرایز بزرگی خواهد بود :46: و قرار شده که یه فیلم هم از روی این بازی ساخته بشه. :21:
سلامنقل قول:
من این 2 تا بازی رو هم پیدا کردم. اگه خواستین برین تریلر ها و اسکیرین شات هاشون ببینید. به نظر میاد توی سبک ترسناک حرفی واسه گفتن داشته باشن;
condemned ; criminal origins
amnesia ; the dark descent
اگه کسی از دوستان این 2 بازی رو بازی کرده یا باهاشون آشنایی داره ممنون میشم توضیحاتی در موردشون بده.
سلام بازی اولی رو بازی کردم یعنی condemned باید بگیم خیلی بازی زیبایی هست هم از نظر گرافیکی هم داستانی هم گیم پلی صد در صد بازی کردن این بازی رو به شما و همه توصیه میکنم !نقل قول:
داداش گلم مهم نیس :46:خدا ک نیست....نقل قول:
پیشنهاد باید خوب باشه مث پیشنهاد اون یکی دوست گلمون ک چند تایی معرفی کردن
سلام
آقا ما بالاخره بعد از 7 سال این لعنتی رو آپدیت کردیم :31: لطفا چندتا بازی تپل معرفی کنید..
البته فقط بازی های انحصاری pc بگید چون کنسول دارم..
فعلا اینا مد نظرمه :
crysis 1-2
starcraft 2
witcher 2
لطفا چندتا rpg و استراتژیک خوب معرفی کنید..
(باز هم تاکید میکنم انحصاری pc )
راستی بی زحمت چندتا بازی دوبله شده هم معرفی کنید..
اولا اون بازی هایی که گفتین رو حتما بگیریننقل قول:
غیر اون بازی ها اینا رو توصیه می کنم:
دو تا بازی خیلی شاخص توی سبک استراتژی:
Shogun 2: Total War
Sid Meier's Civilization V
توی سبک نقش آفرینی هم که دیگه انحصاری اصلا پیدا نمیشه ولی اینایی که میگم برای پی سی کیفیتشون بالاتره و توصیه میشن (مخصوصا اولی و دومی به خاطر وجود دوربین ایزومتریک و کنترل راحتر) :
Dragon Age: Origins
Dungeon Siege III
Fallout: New Vegas
همین طور شماره اول Witcher هم پیشنهاد میشه که انحصاریه
توی سبکای دیگه هم بازی های مولتی پلتفرم می تونم نام ببرم که اگه سیستم خیلی قوی داشته باشین توی پی سی کیفیتشون بالاتره...
خیلی ممنوننقل قول:
میشه بازی استراتژیک بیشتر معرفی کنید؟
بعد از The Lord of The Rings هیچ بازی استراتژیکی بازی نکردم :31: (ینی سیستم نکشید)
یدونه استراتژیک که دیگه دیوانه کنندست این بازی Red alert 3 حرف ندارهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مبارک باشه. :8:
انتخاب های خودتون و پیشنهادات دوستان خیلی عالیه. منم میخوام چند تا بازی به سلیقه ی خودم, به این لیست اضافه کنم.(البته توی پست های قبلیم هم معرفی کردم :46:)
اگه سیستمتون گرافیک خوبی داره از گرافیک این بازی لذت میبرین:
metro 2033 :8:
اینم پیشنهاد میشه بذارین اولای لیست: homefront
RPG:
torchlight یه بازی rpg کم حجم ولی فوق العاده زیبا( شبیه بازی fate)
اگه از نسخه ی 1 این بازی خوشتون اومد, نسخه ی 2 هم به زودی میتونید بازی کنید.
dungeons and dragons daggerdale هم به نظرم انتخاب خیلی خوبیه. جزء معدود بازی های این سبک هست که 4GB رم میخواد :46:
اگه سبک های دیگه هم علاقه دارین بگین معرفی کنیم.:20:
دوستان کسی خود بازی fate رو بازی کرده؟ اگه کسی هست لطفا نسخه ای که بازی کرده رو هم ذکر کنه.
ممنون :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی از بازیهای قدیمی Knight Of Honor رو میشناسه؟ ب نظرتون بازی تو این مایه با این جور سبک بازی چی میشه بازی کرد؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من این بازی رو بازی نکردم. ولی رفتم اسکرین شات هاشو دیدم. به نظرم از بازیهای زیر خوشتون بیاد.
Age of Empires II ( اینو از همه ی بازی هایی که زیر گفتم بهتر میدونم. مطمئنم از این بازی لذت میبرین.) اگه پیداش نکردین بگین یه جایی براتون آپلودش کنم.
Age of Empires III ( سبک قدیمی)
Rise of Nations ( شروع از زمانهای گذشته و به مرور تا عصر تکنولوژی پیش میره)
سری comand % conquer که معروفترینش generals هست. نسخه ی 3 هم بسیار زیباست.(سبک + اسلحه های مدرن)
age of mythology سبک قدیمی و البته به سبک داستان های یونان قدیم( خدایان)
سری بازیهای Stronghold ( سبک قدیمی بسیار زیبا و محبوب)
موفق باشید:20:
ســـــــــــلام...
دنبال یه بازی میگردم که 13-14 سال پیش بازی میکردم..:31:
امیدی به پیدا کردنش ندارم...چون نه اسمشو میدونم نه اطلاعات دیگه ایی از اون...
گفتم بپرسم شاید یکی بچگی هاش بازی کرده باشه و یادش مونده باشه......
چیزایی که یادمه.....یه بازی 2 بعدی بود....بازییی فانتزی بود......5 مرحله اصلی داشت که هرکدوم از اون مراحل 4 قسمت بود....
یه قورباغه سبز بود...فانتزی با شکل و شمایل بامزه.....یه شنل قرمز داشت...محیط بازی هم یه چیزی تو مایه های ماریو بود قورباغه هه سکه جمع میکرد و رو کله حلزون ها میپرید و این چیزا.....
مرحله اولش توی یه محیط سبز بود...چمن و درخت و اینا.......مرحله دوم یادم نیست....مرحله سوم تو قلعه بود...باید روح و انچیزا رو میکشت......بقیه اش یادم نیست تا مرحله 5 ام که زمستون بود و تو محیط برفی...
خلاصه اگه بتونید کمکم کنید و کسی چیزی یادش باشه عالی میشه..بازی دوران 8سالگیم هست..دوست دارم تکرارش کنم..:31:
سلام عزیزنقل قول:
منم این بازی که میگین رو یادمه که خیلی سال پیش بازی میکردم. که روی یه سکوهایی میپرید و اون سکوها میافتادن و از بین میرفتن( اگه درست بگم) منتها منم اطلات زیادی در دست ندارم. شما اگه محیط بازیش یادته ببین یکی از عکس های زیر نیست؟ :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون....ولی هیچکدوم نبود....گفتم 2بعدی بود...بعد هم تصویری که بازی میکردی از رو به رو بود از بالا نبود.....
محیط بازی هم خیلی ساده بود شلوغ نبود....
آهان یه چیزی هم که الان یادم افتاد یه اهنگ خیلی باحالی داشت.....بعد قورباغه هه نمیپرید همینطوری راه میرفت....گفتم یه چیزی تو مایه های ماریو...
دستت درد نکنه اما اشتباهی گذاشتی من این بازی را میخوام قیام ملت هانقل قول:
Rise Of Nation
ممنون میشم بذارید بازی قدیمی بید و خیلی توپ:18:
سلامنقل قول:
بله این بازی نسخه ی دوم rise of nations هست به اسم rise of legends. شما منظورتون نسخه ی اوله. :46:
نقل قول:
یه ضرب المثل قدیمی میگه جوینده یابنده است. :31:
خواستم اول خبرش رو بدم و ببینم حتما همینه؟ بعد اگه بتونم لینکی چیزی پیدا کنم واستون:46:
حالا همینه؟ :11:
این پست من رو اگه میشه پاسخ بدید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6147022&postcount=4728
اون که بــعله...:31:نقل قول:
یه ضرب المثل قدیمی میگه جوینده یابنده است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه نشدم..؟؟/کدوم..؟؟نقل قول:
خواستم اول خبرش رو بدم و ببینم حتما همینه؟ بعد اگه بتونم لینکی چیزی پیدا کنم واستون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا همینه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس که گذاشتم. :46:نقل قول:
کد:http://scribbleking.typepad.com/.shared/image.html?/photos/uncategorized/superfrog_1.jpg
قیلتر بود ندیدم..صبر کن...نقل قول:
واااااااااااااااای پسر خودشه...اره همینه.....چطوری پیداش کردی......اسمشو میدونی چیه..؟؟
از دیدن عکسش انقدر خوشحال شدم.... ببین دیگه :31:دمت گرم...
دوست عزیز اون قسمت اول رو نمیدونم ولی قسمت دوم رو با زبان دست و پا شکسته هم میشه رد کرد.......نقل قول:
ولی در کل اینا رو بی خیال،سیوروس اسنیپ رو عشق است،یاد بچه گیا به خیر:41:
سلامنقل قول:
اسمش super frog از سری بازی های شرکت amigo هست.
راستش واسه لینک دانلودش خیلی گشتم :31: هر چی بود توی ویندوزهای جدید و سیستم های الان اجرا نمیشد. ولی این فایلی که لینکش رو میدم رو راحت میتونی اجرا کنی. فقط اولش میگه که با رزولیشن فعلی سازگار نیست. شما بهش اجازه میدی بیت رو به 16 و رزولیشن رو به 640*480 تغییر بده.یکم ارور میده, بعدش اجرا میشه. :31: واسه رفتن توی منوی اصلی بازی f1 رو میزنین و واسه شروع بازی کلید alt.
امیدوارم لذت ببرین عزیز :11:
لینک دانلود تصحیح شد:
کد:http://www.4shared.com/file/S9rzoofz/SuperFrog.html
خیلی خیلی ممنون....نقل قول:
اسمش super frog از سری بازی های شرکت amigo هست.
راستش واسه لینک دانلودش خیلی گشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدسشو میزدم...ویندوز 95 بود که بازی میکردم..نقل قول:
هر چی بود توی ویندوزهای جدید و سیستم های الان اجرا نمیشد
نمیدونم چطوری تشکر کنم....ممنون از وقتی که گذاشتی...انشاا.. بتونم جبران کنم برات......منو بردی تو سن 8 سالگی نمیدونی با چه ذوق و شوقی راه دبستان تا خونه رو میومدم تاقبل ناهار بشینم بازی کنم...:31:نقل قول:
.. ولی این فایلی که لینکش رو میدم رو راحت میتونی اجرا کنی. فقط اولش میگه که با رزولیشن فعلی سازگار نیست. شما بهش اجازه میدی بیت رو به 16 و رزولیشن رو به 640*480 تغییر بده.یکم ارور میده, بعدش اجرا میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه رفتن توی منوی اصلی بازی f1 رو میزنین و واسه شروع بازی کلید alt.
میدانلود ام ببینم چی میشه....:20:
چند بازی استراتژیک مثل Stronghold میخواستم بهم معرفی کنید خواهشا تخیلی نباشه مدرن هم نباشه