[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
من یک مشکلی که دارم اینه که وقتی تو یه خونه میخوام یه مقدار که زمان هست مثلا
2014:15:23
این در واقع مدت زمان کارکرد بچه هاست که مثلا اینقدر ساعت و اینقدر ثانیه و دقیقه کار کردن بعد ضرب در یک عددی کنم یک عدد ثابت اون رو درست حساب نمیکنه
باید چیکار کنم
مرسی
دوست عزیز در اصل شما می خواید که عدد را در زمان ضرب کنید که مطمئناً جواب نمی گیرید چون این دوتا از جنس هم نیستندنقل قول:
اگه بیشتر در باره خواسته تون توضیح بدید خوشحال میشم بتونم کمک کنم
سلام.یک فایل اکسل جهت ورودی انبار دارم.وقتی براساس تاریخ فیلتر میگیرم چند روز اخر داخل گزینه انتخاب نمیاد که سلکت کنم.مثلا من تا تاریخ 12/12/93 ورودی دارم ولی داخل فیلتر فقط تا تاریخ 11/12/93 را میزنه.
-----------
چند تا سلول به صورت مخفی اضافه شده بودند که با حذفشون مشکل حل شد.
سلام
شیت دیلیت شده رو میشه ریکاوری کرد و برگردوند ؟
آفیس 2010 و ویندوز ایکس پی
خب در واقع میزان ساعت کارکرد هر کس رو میخوام حساب کنم و بعد در یک مقدار ثابتی ضرب کنم
ولی اون خونه چون نوع داده اش زمانه مسلما نمیشه
ولی خب در واقع میخوام اون خونه که توش یک مدت زمان کارکرد هست ( مثلا هشت ساعت و ونج دقیقه و هفت ثانیه ) تبدیل بشه به دقیقه و بعد نوع خونه یه جوری عددی بشه که بشه با اون مقدار ثابت ضرب کرد
دوست عزیز نمونه فایل بذارید تا انجام بشه ..!نقل قول:
احتمال ضعیف میشه .. فایلتون رو بذارید تا بررسی بشه ..نقل قول:
فایل متعلق به خودم نیست و بهش دسترسی ندارم :n29:نقل قول:
با سلام
آیا میتوان در اكسل به محض وارد كردن اطلاعات در یك سل . آن سل به صورت اتومات قفل شود و قابل تغییر نباشد؟
با استفاده از کد نویسی در محیط vba امکان پذیر استنقل قول:
در صورت تمایل بفرمایید تا فایل نمونه ارائه بشه
ممنونتون میشم اگه راهنمایی كنید
خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو اکسل 2013 میخام اعدادی که توی یه ستون نوشته میشه 3 رقم رقم جدا بشه ولی توی format cells قسمت number یه جا هست تیک use 1000 separator رو میزنم فقط واسه 3 رقم سمت راست کاما میذاره
یادمه تو اکسل قبلی ها این طور نبود
چطوری درستش کنم ؟
سلام.من توی یک انبار مواد شیمیایی کار میکنم.
یک فایل اکسل جهت خروجی داریم که باید با توجه به نوع مواد یک batch number به خصوص انتخاب بشه و حتی یک عدد پس و پیش باعث به وجود امدن مشکل در آینده میشه.میخواستم بدونم راهی است که وقتی یک ماده مثلا نمک را انتخاب میکنم b n مخصوص به اون را به صورت اتوماتیک و یا حالت انتخابی بشه وارد و یا انتخاب کرد؟
اگر این شماره ها همیشه ثابت هستند و فقط قرار است بنا به کالا شماره آن انتخاب شود میتوانید از combo box یا همان لیست کشویی استفاده کنیدنقل قول:
به دو صورت میتوان داده ها را انتخاب کرد1- یا از لیست کشویی 2 - یا وارد کردن به صورت دستی
حتی اگر شماره را دستی وارد کنید و در لیست کشویی نباشد خطا رخ میدهد و اجازه ثبت به شما نمیدهد که به نظر میرسه همون چیزیه که مدنظر شماست
با سلام.
یه سری فایل pdf هستش که میخام توی اکسل لینک بشن.چکار کنم که بعد از انتقال فایلها و اکسل باز لینک ها کار بکنن .
طبق تصویر عمل کنیدنقل قول:
قسمت اول برای سه رقم رقم و قسمت دوم برای حذف اعشار
ولی وقتی میزارم روی number و بعد کاما رو میزنم خودش میره روی accounting و دوتا هم اعشار براش میذاره که فقط اعشارش رو نمیشه به صورت کامل حذف کرد و حتما یک رقم اعشار باید داشته باشه!نقل قول:
میشه فایلتونا بزارید؟
سلام به همه دوستان
چطور اطلاعات دفترچه تلفنی که در اکسل دارم به اکسس منتقل کنم
سلام و عرض ادب. یه مشکل تو pivot table دارم که در ریبون anslize گزینه calculated دکمهfield $ item sets فعال نمیشه. ممنون میشم اگه جواب بدید. بااحترام
با سلام
من 2 تا سوال/مشکل دارم در اکسل :
1- من وقتی میخوام فایلی رو یکبار میخوام پرینت کنم دو بار پرینت میشه . این مشکل فقط در اکسل است و در ورد و نرم افزارهای دیگر نیست
2- این سوال جدا از سوال اول هستش :
یک پرینتری داشتیم که با وایرلس بهش وصل بودم و همه چیز درست بود و خوب پرینت در میومد. وایرلس قطع شد و من کابل رو وصل کردم و تمام تنظیمات صفحاتم موقع پرینت گرفتن ریختند بهم . چرا؟
سلام
آیا روشی هست که نموداری که طولش بیشتر از ارتفاع هست رو مربعی کرد؟ البته غیر از درگ کردن و کوچک کردن دستی نمودار؟
سلام دوستان
من هرکاری میکنم نمیتونم توی بخش پرینترم برگه A3رو ببینم . اصلا نیست!!
میشه دستی اینکارو کنم ؟ و بهش عرض و ارتفاع A3 رو بدم؟
همه سیستم ها A3رو داشتن ولی این یکی نداره!!!!
Sent from my SM-N900
داخل خود تنظیمات properties تنظیمات کاغذ رو دارهنقل قول:
شما باید وارد نرم افزار اکسس بشید از تب External Data گزینه اکسل را انتخاب کنید و اطلاعات را به اکسس وارد کنیدنقل قول:
گزینه stop if true در پنجره rules manager که از قسمت conditional formatting
انتخاب می شود چه کاربردی داره، اگه ممکنه با مثال توضیح بدید.
به نام خدا
سلام
من مشخصات حدود 600 کتاب الکترونیکی لاتین رو تو اکسل وارد کردم و بر حسب عنوان می خوام مرتبشون کنم. اما نمی دونم چرا تا سطر سی ام درست حسابی مرتب نمی شه و از سطر سی ام به بعد درست مرتب می شه.
من حتی تا سطر سی ام رو یه بار کات کردم و بردم انتهای فایل و عملیات سورت کردن رو دوباره انجام دادم. اما همون قسمت کات شده دوباره اومد بالا و دوباره همون مشکل. اصلاً نمی فهمم مشکلش چیه.
حتی فورمت کل فایل رو یک بار یکسان کرم از نظر نوع داده و نوع فونت . اما باز هم مشکل بر قرار بود.
ممنون می شم کمک کنید.
سلامنقل قول:
احتمالاً از زبان متن باشه مثلاًکل متن فارسی باشه این سط عربی باشه اگه میشه و زیاد نیست از دوباره سطر رو بنویس احتمال زیاد درست میشه
کاربرد زیادی نداره .. وقتی چند شرط برقرار باشه روی هر ردیفی (شرطی) تیکش رو بزنی دیگه شرطهای بعدی که با اون تداخل دارن اعمال نمیشه یعنی اون فرمت میشه آخرین فرمتی که اعمال میشه (بجز نواحی که با اون شرط تداخلی نداره)..نقل قول:
اگه هنوز مشکل داری فایلت رو آپ کن تا برات ردیفش کنم برادر ..!نقل قول:
دوستان من میخوام در اکسل گزینه ی تیک دار درست کنم،
مثلا در یک سلول یه مربعی باشه که فقط با یک کلیک موس روی اون، اون مربع یک تیک بخوره
راهنمایی لطفا ؟؟؟
سلام تو آفیس هر این سربرگ نیست از کجا باید بیاریمشنقل قول:
بسته به ورژن آفیستون داره به عکس زیر دقت کنید ( office 2013 )نقل قول:
از Excel option گزینه مورد نظر را انتخاب کنید
سلام.من داده هایی با چند میلیون سطر دارم که علی الظاهر در اکسل 2010 میشه فقط 1048576داده رو تعریف کرد می خواستم بدونم اکسل 2013 چند میلیون سطر داده رو در یک شیت ذخیره می کنه و اینکه چطوری میشه مازاد داده یک شیت رو در شیت بعدیش بطور همزمان ذخیره کرد ؟ ممنون
سلام شما می تونه در 64 شیت هم داده وارد کنید که خیلی سطر و ستون میشهنقل قول:
به طور همزمان ذخیره کرد یعنی چی شما وقتی ذخیره رو بزنید کل فایل ذخیره میشه و نمیخواد در هر شیبت ذخیره بزنید
از آفیس 2007 به بعد تعداد شیتها نامحدوده ..!
اکسل 2013 هم فرق زیادی با 2010 نداره و تعداد سطورش همون اندازه س..
بهتره اینکارا نکنید چون این تعداد رکورد منطقی نیست که با اکسل ذخیره بشهنقل قول: