دکمه ی خاموش رو 5-7 ثانیه بالا نگه دار بعد روشن کن و R رو نگه دارنقل قول:
دکمه ی خاموش رو 5-7 ثانیه بالا نگه دار بعد روشن کن و R رو نگه دارنقل قول:
من هم خریدم:26:منوتوی گروه رام بدید
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6:
من امروز رفتم جمهوری خریدم از فروشگاه دهکده سونی
230 اسلیم پیانو +++++++رم 4 گیگ اصل با ساپورت مجیک++++++++کیف و بند+++++محافظ صفحه +++++قاب ژله ای (چیز جالبی بود) ++++++++دیگه پولم نرسید هدفون بگیرم:37:
فریم ور 2.80 آپگرید 5 هست گفتم 290 3 بریز گفت دروغ بهت نگفته باشم 3.90 هنوز مشکل داره (به نظرتون خوبه) برای اجرای بازی به مشکل نمی خورم
الان خام خام می خوام پاتاپون بریزم فایلش اینه چیکارش کنم Patapon.cso خواهشا از همون اول که usb وصل میکنیم بگید چون اونجا 2 تا بازی ریخت خوشم نیومد پاک کردم یعد از توی psp می رفت توی یک منو یادم نیست چی بود اگه لطف کنید کامل توضیخ بدید
یه برنامه خوب واسه فایلهای pdf که عکسهای متن هم نشون بده میخوام.هیچکس نبود؟
وقتی usb رو میزنی چون اولین باره یه کم باید صبر کنی بعد درایو psp میاد بالا که باید بازی رو تو پوشه iso کپی کنی بعدشم میتونی بازی کنینقل قول:
رمو باهات چند حساب کرد؟؟؟نقل قول:
آره منم می خوام بدونم رمو چند خریدی چون خودم سن دیسک اورجینال خریدم 70 تومن
بابا خوش به حالتنقل قول:
دعا كن ما هم بخريم
تبريك:11:
رم 4 گیگ اصل با گارانتی ایران رهجو هست 51 تومن.فروشگاه اینترنتی کنج این قیمت را زده.از نمایندگی سونی توی اصفهان پرسیدم میگفت 52
قیمت دبی هم هست 41 تومن.
عزیزان ؛ من بازی رزیدنت اویل 3 ( نمسیس) رو خریدم
اما فقط دو فایل Eboot.pbp (780 MB و keys است حالا من با این دو فایل چه کنم؟
مرسی
خود مغازه نداشت گفتم رفت اورد اول می گفت 65 تومن گفتم 55 قیمت دارم بعد یکم فکر کرد گفت60 تومن
بازم گرون داد کرد تو پاچم چی کارکنم دیگه
دوستان psp دو حالت داره اگه درست می گم تایید کنید
یکی اینکه اگه بمدت 1 ثانیه وآنی جک پاور بالا بزنی می ره روی اسنتدبای
دوم اینکه اگه بخوای خاموش کنی باید 4 الی 5 ثانیه نگر داری درسته
بعد اگه درست خاموش بشه بعد که روشن می کنی نوشته ی(یک نوشته مثلا سونی) می یاد درسته
آخه می دونید چیه من جک می زدم ول میکردم بعد مثلا قبلش روی منوی usb بودم بعد که باز روشن می کردم روی همین منو بود
بعد وقتی که می رفتم توی منوی باتری می دیدم کم شده (((((اون موقع حالت استندبای بوده))))))
برام سوال شد که چرا اینجوریه بعد یاد حرف یکی از دوستان شدم جک نگه داشتم دیدم 3 4 ثانیه اتوماتیک خاموش شد درسه دیگه
ترو خدا کمک کنید
بله درسته تو دفترچشم نوشته ....
آقا همچین فولدری وجود نداره خودمم ساختمش تو همون root بعد کپیشون کردم تو انجا ولی وقتی میرم تو ریکاوری چیزی داخلش نیست و خالیه!!!!!!نقل قول:
چه کار کنم راهنماییم کنید.
ممنون.
مرسی آقا جاویدنقل قول:
من هنوز psp شارژ نکردم چجوری باید شارژ کرد باید خاموش باشه فروشنده فقط گفت 7 ساعت اولیه بزن شارژ دفعه اولم بزار شارژش تموم بشه
خاموشش کنم بزنم شارژ
روشن خاموش فرقي نمي كنه روشن باشه شارژ شدنش مدت زمان بيشتري مي بره .... بعد چهار ، پنج ساعته شارژ مي شه چراغش خاموش مي شه ! حالا صد ساعتم تو شارژ باشه ديگه فرقي نداره براش ......
از آقا جاوید و دیگر دوستان عزیز تقاضای راهنمایی دارم.نقل قول:
با تشکر
اون دو تا فایل رو کپی کن تو یه فولدر بعد بریز psp/Game ........نقل قول:
متشکرم از راهنمایی شما مشکل حل شد.
مرسینقل قول:
اگه خاموش باشه چجوری باید بفهمی شارژش پر شده من دفعه اول مگه 7 ساعت نباید بزارم اگه بیشتر شد فرقی نمی کنه
منظور شما از خاموش شدن چراغ چی بود چراغ کجاش خاموش میشه وقتی که خود دستگاه خاموش هست
خواهش می کنم توضیح بدید
ببین وقتی شارژو میزنی توش سمت راست پایین چراغش نارنجی میشه هر موقع خاموش شد یعنی شارژش پر شده!نقل قول:
ببخشید دوستان آیا میشه به psp دست دوم اطمینان کرد یا ارزش نداره؟؟؟
یکی هست میگه فت با رم 4 باکلی بازی یا 180 یا عوض کردن با گوشی 5700 یه چیزم سر بگیره چون گوشی بین 160تا170 میخرن
آقا جاوید مرسی از کمکتون
چراغ پاورم وقتی دستگاه روشنه خاموش و روشن میشه (چشمکزن)هست مال شما ها هم همین طوره
به نظر من ارزش ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 30 تومن روي پولت بزاري ميتوني يه دونه فت نو بخري
تا زه يه موقع ميخري بعد يه سري مشكل پيدا ميكنه
خلاصه ارزش نداره
شما كه ميخواي بخري نوش رو بخر به درد سر هاي بعدش نمي ارزه
البته به نظر من
برای پی اس پی که اورجینال روش هست و کپی خور نیست هنوز
دقیقا چه چیز هایی لازمه برای کپی خور شدن ؟
یه دنیا ممنون از دوستی که پاسخ بده
سلام بي زحمت قيمت آخر psp دو نوع وفرق بين اونا و اگه كسي داره براي فروش قيمت بده متشكرم
اون مال زمانی هست که باتری دستگاه رو به موتــه! یعنی داره شارژش تموم میشه...نقل قول:
بـــه بـــه مافیا خوش اومدی!نقل قول:
اگه بخوای با پاندورا کپی خورش کنی نیاز به باتری و رمی که پاندورا شده نیازه...
البته اگه هنوز نخریدی بگم که اکثر psp هایی که فروش میره کپی خوره
بچه ها این برنامه تبدیل بازی های پلی استیشن 1 رو به من می دید هر چی سرچ می کنم لینک دانلودش رو پیدا نمی کنم
popstation سرچ کن......نقل قول:
PspStates Experiment for PSP SLIM
آقایون این قضیه ش چیه تو سایت Dark alex جدید زده بود؟؟؟؟
آلبته من تو Readme یه چیزایی فهمیدم.
ولی میخوام مطمئن شم.
این برنامه برای سیو کردن وسط بازیه....نقل قول:
نقل قول:
برای کپی خور کردن شما به یک باطری پاندورا و یک مموری کارت مجیک احتیاج دارید.
برای ساخت باطری پاندورا به روش زیر عمل کنید.
گر دسترسی به یک PSP کپی خور شده ی دیگه دارید و قادرید باطری PSP تون رو از روش نرم افزاری پاندورا کنید ، قسمت زیر رو مطالعه کنید و انجام بدید .
طریقه ی ساخت باطری پاندورا شده از روش نرم افزاری
ابتدا برنامه ی Hellcat's Pandora Installer رو از لینک زیر دانلود کنید :
کد:
سپس با WinRAR یا هر برنامه ی فشرده ساز دیگه فایل رو Extract کنید .کد:http://dl.--------------------/files/pan3xxr3b.rar
پوشه ی pan3xx رو به درون شاخه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید .
از درون PSP ، یه قسمت Game --> Memory Stick برید و برنامه ی Hellcat's Pandora Installer رو اجرا کنید .
وقتی برنامه اجرا شد دکمه ی O رو بزنید و بعد از اینکه باطری پاندورا شد دکمه ی مثلث رو برای خروج از برنامه بزنید .
شما تونستید از روش نرم افزار باطری پاندورا شده بسازید .
نکته : PSP Slim های جدید دارای Motherboard هایی با ورژن TA-08 v2 هستند ، این نوع PSP ها رو نمی تونید از روش نرم افزار پاندورا کنید و باید باطری رو از روش سخت افزار پاندورا کنید ،
برای تشخیص ورژن Motherboard برنامه ربز زا دانلود کنید.
سپس با WinRAR یا هر برنامه ی فشرده ساز دیگه فایل رو Extract کنید .کد:http://www.4shared.com/file/53688246/85e4a2e0/PSPident_0-3.html?dirPwdVerified=4ac1960a
پوشه ی PSPident_0-3 رو به درون شاخه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید و برنامه را از داخل psp اجرا کنید.
طریقه ی ساخت باطری پاندورا شده از روش سخت افزاری
هشدار : تمامی عواقب کار که بر اثر انجام نا درست مراحل اتفاق میفته مربوط به خودتون میشه ، پس کاملا با دقت انجام بدید و یا بدید به تعمیر کار موبایل براتون انجام بده و یا هر تعمیر کار حرفه ایه دیگه .
چیزی که شما احتیاج دارید یدونه باطری اصل PSP Slim هست ( همونی که روی خود PSP هست ) .
باطری رو توسط یه پیک گیتار باز کنید ( و یا هر چیز غیر فلزی دیگه که ضربه ای به برد باطری وارد نکنه و باعث خراب شدنش نشه ) ، پیشنهاد می کنم اول با یه پیش گوشتی یه قسمت لبه رو بدید بالا ( اصلا پیش گوشتی رو داخل نکنید که به برد نخوره ) ، و بعد پیک گیتار رو بکنید داخل و دور تا دورش رو باز کنید طوری که در رویی باطری باز شه کلا .
همون طور که توی عکس زیر هم میبینید شما برد دستگاه رو مشاهده می کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه : برد باطری توسط دو قسمت باریک فلزی به خود باطری وصل شده پس مواظب باشید این دو قسمت پاره نشه به هیچ وجه .
دو قطعه سیم بسیار نازک ( در این آموزش از سیم یه کابل IDE 80-conductor استفاده شده ) به دو قسمت مشخص شده در عکس لحیم کنید .
دو سر دیگر سیم ها رو به یه میکرو سوییچ خیلی کوچیک و نازک وصل کنید ( میتونید از فروشگاه های الکترونیکی بخرید ، و یا از کلید Write Protection یدونه USB Flash Memory خراب استفاده کنید ) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو قسمت مشخص شده در عکس زیر رو با هر چی میدونید تمیز در میاد از روی این قسمت پلاستیکی در بیارید ( منظور دو قسمت مشخص شده با رنگ قرمز هست ) .
بعد سوییچ رو روی قسمت بریده شده قرار بدید مثل عکس زیر :
بعد یه چسب مجکم بچسبونید روی سوییچ که سوییچ احیانا تکون نخوره مثل عکس زیر:
بعد دو قسمت پلاستیکی باطری رو روی هم قرار بدید و هر قسکت پلاستیکی اضافه ای که مانع بسته شدن در باطری میشه رو از بین ببرید و در آخر هم با دو قطعه چسب سمت چپ و راست باطری رو ببندید که درش دیگه باز نشه مثل عکس زیر :
شما تونستید یه باطری Switchable پاندورا برای PSP Slim خودتون درست کنید !
دوستان باز هم میگم اگر خودتون مراحل رو انجام میدید کاملا با دقت و حوصله انجام بدید .
نکته : حتی الامکان برای اینکه احیانا آسیبی به باطری دستگاه نرسه از روش نرم افزاری استفاده کنید ، حتی شده PSP کپی خور شده ی دوستتون رو قرض کنید ، ولی از روش نرم افزاری برید .
اکنون چه از روش نرم افزار و چه از روش سخت افزاری باطری خودتون رو پاندورا کردید و فعلا باطری پاندورا شده رو در اختیار دارید .
مرحله ی بعدی ساختن Magic Memory Stick هست ، که در این روش میتونید حتی از یه PSP کپی خور نشده نیز استفاده کنید .
طریقه ی ساختن Magic Memory Stick
ابتدا برنامه ی PSP Grader و فایل EBOOT مربوط به نسخه ی 3.90 رو از لینکهای زیر دانلود کنید :
کد:
کد:http://dl.--------------------/files/1215004034_PSP%20Grader%20v005%20-%20Lite%20Setup.exe
برنامه ی PSP Grader رو نصب و سپس اجرا کنید .کد:http://dl.--------------------/files/390.PBP
نکته : برای اجرای PSP Grader احتیاج به Microsoft .Net Framework دارید که میتونید از اینجا دانلود کنید :
کد:
PSP رو از طریق کابل USB به کامپیوتر وصل کنید و سپس از قسمت USB Connection اتصال USB رو برقرار کنید .کد:http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
برنامه خودش PSP رو میشناسه و شما روی OK یا YES کلیک می کنید . اگر برنامه درایو PSP رو نشناخت خودتون درایو PSP رو توی برنامه مشخص کنید .
روی دکمه ی Load eBoot کلیک کنید و فایل 390.PBP که دانلود کردید رو به برنامه بدید .
اگر میخواید مموریتون Format شه که پیشنهاد هم میشه این کار ، قسمت Format Memory Stick رو فعال کنید .
روی دکمه ی Create Pandora Stick کلیک کنید و منتظر اتمام عملیات باشید .
اکنون شما تونستید یدونه Magic Memory Stick بسازید .
تنها کار باقی مونده Unbrick و یا کپی خور کردن هست !
طریقه ی Unbrick و یا کپی خور کردن PSP با باطری پاندورا شده و Magic Memory Stick
ابتدا Magic Memory Stick ساخته شده رو درون دستگاه مورد نظر قرار بدید .
دکمه ی L رو نگه دارید و و در حین نگه داشتن دکمه ی L ، باطری پاندورا شده رو درون دستگاه قرار دهید .
اگر تمامی کارها رو درست انجام داده باشید ، منوی نصب ورژن 3.90M33-3 رو خواهید دید .
در آخر هم دکمه ی X رو بزنید و منتظر اتمام نصب ورژن 3.90M33-3 روی دستگاه باشید .
نکته : وقتی عملیات نصب تمام شد حتما ، حتما و حتما دکمه ی X رو برای خاموش کردن دستگاه بزنید وگرنه دوباره Brick می کنید !
با تشکر از sAsAn.K
منبع:کد:http://forums.--------------------
حالا فهمیدم الان به طور کاملا تصادفی پروفایلتو دیدم! سفر بودی از اونورا psp اوردی?؟ درسته :دینقل قول:
آخه رم 4 هم روشه ولی من خودمم یه زره دیشب فکر کردم گفتم یه دفعه میرم اسلیم میگیرمنقل قول:
دوستان خواهشا کمک کنید
من دارم بازی پاتاپون میکنم توی دو مرحله اول گیر کردم مرحله بعد نمی ره
اون درخت ترو هم نمی دونم چجوری دایره مثلث دایره مثلث داره روش اون چیه وقتی ازش رد میشم محو میشه چی کارش کنم
وقتی میرشسم بهش مثلث ندارم اصلا کار نمی کنه
خیلی تلاش کردم نشد اگه میشه از اول توضیح بدید راستی اون اژدها که اول بازی دومبالت میکنه رو ازدستش در می رم درسته
تروخدا دقیق توضیح بدید
آقا لینک دانلودش واسه من کار نمی کنه
نگاه کن بعد از عمری ما هم یک چیزی خواستیما هی می گن سرچ کن
بچه ها جاوید چرا بن شده :18::41: الان گریه میکنم :18: :19: بن محدود یا دایمی?؟
qj.net همینطوریه قات میزنه نمیشه دان کرد برا منم بعضی موقع ها اینطوری میشه اینو امتحان کن ببین میشهنقل قول:
[HTML]http://dl.qj.net/PSX2PSP-GUI-for-Popstation-v.0.7.1-PSP-Tools-Utilities-(on-PC)/pg/12/fid/12095/catid/193[/HTML]
فکر کنم به خاطر جام ملتها باشهنقل قول:
اول باید یه image از بازی با یکی از برنامه هایی که این برنامه ساپرت میکنه مثل clone یا nero بگیری.نقل قول:
بعد با این برنامه به فرمت psp تبدیلش کنی.
اینم لینک دانلودش:
بن دایم یا محدود?؟نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]